|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
![]() Zamszowe, i chyba były z "nutką pomarańczy"
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
jade 29 lipca z TŻ-tem do Władysławowa
|
#2673 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziś pierwszy dzień urlopu Odespałam sobie ostatnie tygodnie i byłam już u fryzjera ![]() Teraz szybko Was nadrobię i lecę na obiadek ... Cytat:
Eeeee tam jak zwykle się spóźniłam i nie zobaczę Nudi Cytat:
myśli perspektywicznie ![]() Cytat:
Cytat:
Klikaj Kali - ja już kliknęłam w zeszłą środę i wyszło mi 33 zł Do kompletu z sówką - naszyjnikiem ![]() Fajnie macie Edytowane przez maggie82 Czas edycji: 2011-07-18 o 14:41 |
||||
|
|
|
#2674 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
chociaż ja to najpierw wlewam zawsze alkohol, tak mniej więcej 1/3 szklanki, a potem ewentualnie coś do pełna . ale słaby ze mnie barman, robię takie drinki, że drugiego już ode mnie nie chcą (![]() usunęłam . co by nikt nieproszony nie oglądał . już kiedyś miałam sytuację "przeglądałam takie forum i widziałam Twoje zdjęcie(...)" (avatar )Cytat:
![]() ![]() ale miałysmy sytuację w domu... zamek się popsuł, drzwi nie chciały się otworzyć. jedyne wyjście to okno .---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- maggie, kochana, prześlę Ci linka na pw jeśli chcesz do zdjęcia |
||
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
To je widziałam, odpadają
![]() Bardzo ładny pierścionek
|
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z drzwiami - niezła historia Dziewczyny - uważajcie w lesie : mój mopsik miał kleszcza ale już go wyciągnęliśmy ... nie wiem jak to możliwe bo był zabezpieczony płynem na kleszcze tydzień temu Widać, że skuteczne te preparaty są Poza tym tych kleszczy jest zatrzęsienie - chyba z 5 po moim psie chodziło, a jednego wyciągałam z włosów swoich bo jeszcze nie zdążył się wbić Masakra - mówię Wam ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Dzięki Nudi Tak jak rzekłam, uczynię Idę robić obiad Odezwę się do Was wieczorkiem |
|
|
|
|
#2677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwykłe podcięcie końcówek czy coś więcej ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że udało się go Wam wyciągnąć i że Tobie się nie wbił ! |
|||
|
|
|
#2678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba kliknę po sprzedałam torebkę na all ![]() No ![]() Cytat:
![]() ![]() Poka!
|
|
|
#2679 |
|
BAN stały
|
ja się tak boję kleszczy... znam historię kobiety, która kroiła kapustę - kroiła tak przy brzuchu. w kapuście był kleszcz, wkręcił się jej w brzuchu. ona w ogóle go nie zauważyła, nic nie podejrzewała - w końcu w lesie nie była.
kobieta trafiła do TWOREK!!! nikogo nie poznawała, miała dziwne pomysły... dopiero tam zbadał ją lekarz, dali jej tam bardzo drogi lek, który kosztował kilka tysięcy. i powoli doszła do siebie. niemniej - historia przerażająca. takie małe robactwo, które jeszcze znieczula, a jaki dziad |
|
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo z długości zapuszczam No z tym kleszczem to Dobrze, że Tż był to zrobił "zabieg". A kleszcz podobno był "zdechnięty" bo się nie ruszał już Cytat:
Klikaj klikaj będziemy miały taki sam zegarek ![]() A sówki - fajne są Edytowane przez maggie82 Czas edycji: 2011-07-18 o 15:06 |
||
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
ile trwa wypłata z konta "płacę z allegro" na moje mbankowe konto?
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Są, są
Może bym się na nie skusiła, ale nie chcę zamszowych ![]() Taki zwykły, ale uwielbiam długie wisiorki, a takiego z kluczem jeszcze nie mam, więc jestem zadowolona ![]() Cytat:
![]() Ja z moimi na razie nic nie robię. Może dopiero w sierpniu znowu się przefarbuję ![]() Nie wiem co bym zrobiła, gdybym zobaczyła kleszcza Tak bardzo lubię las, ale normalnie aż strach tam chodzić
|
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Klikłam sobie ten zegarek i ta marynarkę przy okazyji
![]() http://allegro.pl/marynarka-zakiet-w...707517881.html bez większego przekonania tą marynarkę,ale zobaczy się...
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też chciałam ją kliknąć, ale w środę będę w Łodzi, więc może znajdę coś w sieciówkach
|
|
|
|
|
#2685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tak ponownie kupie kriske bo kocham ta torebke, ale na razie koncze przygode z ta firma moze do jesieni mi troche przejdzie awersja ;P
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
to trwa tyle ile zwykły przelew. Np. dzisiaj klikniesz wypłać to jutro będziesz miała
![]() mam dla Was sałatkę
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2011-07-18 o 16:42 |
|
|
|
#2687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wiecie co, kupiłam bosską bransoletkę, w sklepie diva , przecenioną z 44 na 19 zł
|
|
#2688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajne są, przyjemne w dotyku
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
kali a masz jakieś zdjęcie? przydałyby mi się jakieś baleriny
|
#2690 | |||
|
Zakorzenienie
|
poszlam spac o 6, wstalam o 12, bo obudzil mnie bol brzucha (pierwszy dzien ). probowalam zasnac, bo zadnych tabsow nie mialam, ale przez ten okropny bol nie dalo rady. zdychalam w lozku do godz 15 i wiadomo w jakim stanie bylam - srednio fajnym poszlam od razu na spacer z psem i rozmawialam z kuzynka, ktora stala kolo bruneta hohohoh. to sie moglam napatrzec jakis inny wydawal mi sie z daleka Cytat:
![]() niestety papierochy sa fajne szczegolnie przy % a na pewno jeszcze ladniejsza na Tobie Cytat:
odpocznij nad morzem iii na ile jedziesz? moze ustal sobie,ze w przeciagu dwoch dni mozesz pozwolic sobie na jeden smakolyk? a byl podawany link? nie widzialam Cytat:
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-18 o 18:17 |
|||
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ładnie, ładnie
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
A nie pamiętam, wiem, że foty z aukcji wrzucalam
http://allegro.pl/szary-siwy-golebi-...699538087.htmlW piątek już przeszła chrzest bojowy i bardzo dobrze się spisała Tylko pasek odczepiłam i przyczepiłam ten od andi, co by nie dzwonić łańcuchami jak umęczona dusza![]()
|
|
#2693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do kleszczy. Moja koleżanka z klasy z podstawówki po ukąszeniu kleszcza dostała zapalenie opon mózgowych. Bardzo długo leżała w szpitalu, były jakieś komplikacje po których nastąpiło trwałe upośledzenie psychiczne i ruchowe. Dziewczyna zmarła jak byłam w pierwszej klasie liceum, także z kleszczami to żartów nie ma. A u mnie na działce niestety te paskudztwa są
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
roxi, co mozna wygrac w tym konkursie rosmanowskim? dalam Ci maksa. mozna codziennie glosowac? i do kiedy to trwa?
![]() Cytat:
fajna jest dzisiaj moja czarna aida miala swoj pierwszy raz (5 miesiecy siedziala w szafie bezowa jeszcze troche poczeka) i chyba robi wrazenie, bo ludzie sie jej przygladali ![]() widzialam dzis biala emilke - na etorebce nie bylo takiego koloru? danula, jak sie sprawuje "emilka" z allegro? nic sie z nia nie dzieje? pamietasz ile kosztowala? ma grubszy pasek od etorebkowej? |
|
|
|
|
#2695 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też łancuchy zdjęłam![]() Biała to może ta sama co mój budyniek? Marzy mi się biała
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
mag, widzialas?
|
|
|
|
#2698 |
|
BAN stały
|
A masz link do tej zakończonej Emilkowej aukcji? Albo dane sprzedającego?
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pytanie do osob, ktore maja szara aide: ktore zdjecie lepiej pokazuje jaki ma kolor? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1302102842 czy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1302092195 ?? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

Bo ostatnio jak byłam to widziałam, ale z nutką pomarańczy, a takie odpadają
A zamszowe czy skórzane ?

Odespałam sobie ostatnie tygodnie 
jak zwykle się spóźniłam i nie zobaczę Nudi 
myśli perspektywicznie 
. co by nikt nieproszony nie oglądał
Masakra - mówię Wam