|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Mleczne krowy" po raz XI - Pogaduchy po szkole
Nie prosiłam o poradę, a napisałam, że jest mi przykro z tego i tego powodu
![]() W tym nie tkwi problem, a raczej w tym, że nie potrafisz mi pomóc. Negowałas to, co ja pisałam, więc ja negowałam to, co pisałaś Ty Bo skoro uważasz, że takie umowy są b ez sensu to co mam robić? Obu stronom to odpowiadało, ale nawet już i nie o to chodziło, a było mi przykro przez to, że tę umowę złamał, ot.
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem jeśli coś tutaj piszemy o problemach to chcemy dostac jakas porade (?) no chyba, ze sie mylę, ale mniejsza o to.
i ja rozumiem przecież, że mogło byc Ci przykro bo skoro sie umawialiscie a on slowa nie dotrzymał to nieladnie z jego strony, ale napisałam też, ze MOIM ZDANIEM I TYLKO MOIM ( ) takie umowy są bezsensu.Lepiej usiąść i pogadac jak dorosli ludzie, że widzicie co alkohol robił z Waszym zwiazkiem i postarać sie to zmienic bo ranicie siebie i to może zniszczyć Wasz zwiazek. I żeby każde postarało sie kontrolować to w miarę możliwości, ale np w towrzystwie wypić 1 czy tam 2 piwka to nie grzech- pod warunkiem, że umie sie kontrolowac swoje zachowania
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tka do tego podchodziłam, ale on sam wyszedł z tym, że nie będzie pił (nawet w ogóle, już nie tylko ze mną), a tu złamał słowo
![]() No ale trudno, przeprosił, obiecał, że więcej nic takiego nie zrobi itd. ![]()
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz trzeba czekac i zobaczyc czy slowa dotrzyma
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy. I chociaz nie był to do końca mój pomysł, a jego, to trochę zaufanie mi spadło
Mógł mi obiecac cokolwiek innego przecież ![]() Jakie plany na dzisiaj macie? Ja zdycham z nudów w domu Musze posprzątać w pokoju, później może pojade po buty. Wczoraj jak byłam w galerii w rossmannie (wydałam koło 7 dych zł ), zaszłam do sportowego sklepu i moje buty, które chcę kupić, z 269 zł ( ) spadły do 130 . Jak byłam z tatą pogodzona, to sam mi mówił, że potrzebuję butów i mimo że jesteśmy pokłóceni, to jak mu wczoraj powiedziałam, wyszło, że może da mi dzisiaj pieniądze, bo adidasów faktycznie nie mam.
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Jaa jeszcze nie wiem, niedawno wstałam, jem śniadanie a przed chwilą trochę ogarnęłam pokój, bo się przejść nie dało
![]() Ola, a co kupiłaś fajnego?
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zjadłam śniadanie i zabieram się za ogarnianie kuchni i jeszcze zmywarka zepsuta
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Podkład, puder, żel do demakijażu, krem do twarzy, dwie maszynki, lakier do paznokci (
Aczkolwiek jeszcze kilu rzeczy potrzebuję.Dezydorant bardzo mi się podoba i żel Ze 100zł zostało mi 10 zł
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
jestem wręcz zaskoczona, bo ekhem gdzie jest żel pod prysznic?
pamiętam Twoją manie na to ![]()
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
po co az tyle tego ? ;d ja mam dwa żele pod prysznic na wannie, coby mi się nie nudziło, ale aż 6?
|
#4812 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłaaaaaaaaaam !
Ofc, wszystko mi się nie zacytowało Było bosko, zdam relacje w klubie, ale nie teraz, potem ;p ![]() Frag, w sumie fajnie by było jakby coś wam z tego wyszło, także trzymam kciuki a w pracy sama widzisz, że lepiej Ci idzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A co do klusek, to u mnie są ciemne i jasne, ale ja preferuję jasne ;pCytat:
|
|
|
#4813 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja siostra była z takim jednym 7 lat i rodzice się nie znali Cytat:
Cytat:
![]() No ja Cię rozumiem... gdyby inicjatywa wyszła z twojej strony, mogłabym powiedzieć, że go ograniczasz, ale jeśli on wpadł na ten pomysł i Tobie to pasuje, no to okej i rozumiem, że jest Ci przykro.. ![]() Cytat:
a co Twoja mama na to jak jej powiedziałaś ?A czemu za 2-3 tyg ? Bo ja już jestem ciekawa ![]() ![]() Cytat:
Fajnie by było, jakbyś na nie dostała
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że dużo,. ale żele pod prysznic i płyny do kąpieli sa moja manią i nie potrafię sie umyć w jednym dniu dwa razy tym samym i w ogóle na następny dzień tez
Musze mieć minimum 4-5. Bo lubię zawsze inaczej pachnieć. Kij że perfumy niezmiennie od roku te same
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała sobie kupić teraz jakieś fajne perfumy, bo lubię zmieniać zapachy i nigdy nie kupuję dwa razy tych samych
![]() Ewa, bo jak powiem później to lepiej ![]() czekam na relację w klubie później! mama mi powiedziała, że ją też czasem denerwuje, ale nie chce, żebyśmy się kłócili. i coś tam jeszcze, ale nie chcę o tym pisać
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, słyszałas nową piosenkę Pezeta
?Nie mogę się doczekać października. Muszę w końcu iść na koncert, po Dziś w moim mieście Pezet był w Białym dwa razy, a mnie nie po drodze było W sumie ja tez kupuję różne perfumy, ale zawsze mam Hannę montannę rózową Ale jak ejst promocja tu kupię też inne, czasem dostanę. Ale nawet jak mam inne, a hania sie skończy, to muszę kupić. Uwielbiam ją ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Mam nadzieję, że w sobotę będzie u S. na osiedlu w lesie ognisko. Potrzebuję piwa (l. poj. ), sucharów kolegi i takiej fajnej atmosfery, jaka zawsze na takich ogniskach panuje Tylu świetnych ludzi tam poznałam ... Najbardziej podoba mi się tam to, że w jednym miejscu siedzi 5 chłopaków z długimi włosami i 5, którzy tworzą rap, 5 jakichś innych itd. i nikt do nikogo nic nie ma
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2011-07-18 o 13:33 |
|
|
|
#4817 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aha ![]() Okej ![]() Cytat:
Jeśli chodzi Ci o tą to mi się bardzo podoba ![]() Ja nigdy nie byłam na koncercie Pezeta, więc muszę się kiedyś wybrać, ah loffciam go ![]() Hahaha Nie no jeśli chodzi o te perfumy to też je lubię
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis jade na nocke do pracy- wiec super
![]() i dowiedzialam sie, że mojego kierunku na zaocznych nie otwierają a jesli sie nie dostane to ide na prywatna uczelnie chyba...buu jaka dolina
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, sa świetne
Jak na promocji w rossmannie 8,99, to kupię jak mam pieniądze 2 albo 3 flakoniki Zuzyłam już mnóstwo opakowań i każdy mi zawsze mówi, że ładnie pachnę, ha ![]() Ja na początku niezbyt podchodziłam do tej piosenki, nie lubię Sidneya. Ale tekst bardzo mi się podoba, do tego ten głos z lekka chrypką Czekam na kolejną, mam nadzieję, że parę przed albumem poznam. Ciekawi mnie temat płyty Może będzie to coś jakby .. muzykalna autobiografia ![]() La, a na którym miejscu jesteś w rezerwie? Spróbujesz jeszcze z drugim naborem najwyżej
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam tej całej rekrutacji na te uczelnie nie rozumiem.
![]() az mi sie gadac nie chce
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Głowa do góry, słabo matura poszła, na pewno będzie dużo miejsc wolnych
Najwyżej pójdziesz na inny kierunek i się przeniesiesz jak peg ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Blondi, też go kocham, haha ![]() mam na każdym telefonie jego na tapecie. To lubię mieć: http://userserve-ak.last.fm/serve/_/28528699/Pezet.jpg On tak na tym zdjęciu na mnie patrzy ... odblokowuję telefon i widzę jego ryjoszek i jak na mnie patrzy ... tak wiesz, jakby tylko wołał weź mnie
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
no najwyzej pojde na prywatna
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Myśl pozytywnie
![]() A wiesz Blondi co jest najgorsze? Że mam już trochę dość telefonów od niego, szczególnie jak jestem z S. to Pezet dzwoni, że tęskni itd Rozumiem, że mnie kocha, ale to juz obsesja
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4824 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki żebyś się dostała ![]() Cytat:
Bo moja kumpela miała iwtedy uznałam, że są spoko A jak z trwałością ? ![]() Mnie się od razu spodobała Mnie też.. Pezet strasznie się zmienił, kiedyś wiele kawałków miał takich mrau seksownych, ale te takie "głębsze" też bardzo lubię I wizualnie też się zmienił, kiedyś uważałam, że jest brzydki, ale jego głos mi to rekompensował A teledysk widziałaś do tego ?Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio?! Przecież ja z nim od dobrych 5 lat ;(
Nie widziałam teledysku, jest? Czy są trwałe... No godzinę jade do S., jak zajadę to jeszcze powie, że ładnie pachnę ![]() ![]() Dla mnie Pezet taką płytę "mrał", jak to anzwałaś ma jedną tylko Bo on ma je tematycznie i myślę, jak teraz będzie. to mrał to muzyka rozrywkowa, muzyka klasyczna jest taka ... no przekazowa, kalsyczna, haha Emocjonalna, wiadomo. Dziś w moim mieście lubie strasznie, tez ma fajny temat
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Yv, szkoda, że się niezbyt Ci się układa z M., zwłaszcza, że macie byc rodziną...
![]() Wczoraj pojechałam z A. do mojej ciotki, bo nas zaprosiła, a potem nad wodę. Dziś też mieliśmy sobie pojechac od rana, SAMI, na cały dzień, ale pogoda się tak zepsuła... ![]() I wczoraj powiedziałam mu coś, co nikomu nigdy nie mówiłam i nie zamierzałam, mój sekret, o którym chcę zapomniec, bo to boli... Nikomu miałam tego nie mówic, a jednak zgadł o co chodzi. Nie potwierdziłam, ale rozpłakałam się jak na złosc i i cóż, tym samym to potwierdziłam... I on jest taki kochany, wtedy mnie tylko przytulił i nic nie mówił... ![]()
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
klada, i najgorsze, że nie wiem co już robić, bo się staram ale dalej jest tak samo. no trudno, życie...
kochany dla Ciebie ten A;*
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
klada ale juz jest teraz ok wszystko?
![]() Blondi pracuje chyba do konca września a pozniej szukam czegos na stałe
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Yv, a może warto zrobić taką naradę, zgromadzenie- usiąść wieczorem razem i wszystko powiedzieć (nie kłócić się) co Cię boli, co można zmienić itp. Czasem mogłoby to pomóc... Tylko, żeby to była rozmowa przeprowadzona na spokojnie...
La, tak, już jest ok... Tylko, że nie chciałam, aby się on tego dowiedział. Nie chciałam, aby NIKT się nie dowiedział, bo cóz... Wolałabym o tym zapomniec, wyprzec z pamięci...
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce mi się z nimi nawet gadać, będzie co będzie...
klada, jejku, zaniepokoiłaś mnie ;o obejrzałam teraz 'Requiem for a dream', Boze...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

) takie umowy są bezsensu.

Musze posprzątać w pokoju, później może pojade po buty. Wczoraj jak byłam w galerii w rossmannie (wydałam koło 7 dych zł
) spadły do 130
. Jak byłam z tatą pogodzona, to sam mi mówił, że potrzebuję butów i mimo że jesteśmy pokłóceni, to jak mu wczoraj powiedziałam, wyszło, że może da mi dzisiaj pieniądze, bo adidasów faktycznie nie mam. 

Bo ja już jestem ciekawa