Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-18, 14:58   #4921
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

ggora intryguje mnie ten wozek caly dzien;D

mozesz cos blizej mi o nim powiedziec?? jak gondola sie sprawuje? podoba mi sie ze dziecko cale zakryte , wiatr nie dmucha i nie chucha chociazby nie wiem co....

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

gratulacje))

ja za tydzien w srode na 3d jade
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 14:59   #4922
Seona
Zakorzenienie

Myszeczka gratulacje, masz imię wybrane?

Ggoraa, to nie fajnie z tą lekarką Ja też byłam na wizycie raz u innej, jak zaczęłam krwawić, ale dobrze mnie potraktowała, przebadała dokładnie, wszystko opowiedziała co i jak itp. Qrcze, no taki stres dalej

Owieczka, moja Teściowa na temat USG ma takie same zdanie Więc jej nie mówię, że mam co 2 tyg. praktycznie Też chce wszystko wiedzieć, często ją okłamujemy, bo nie chcemy aby wiedziała na co wydaliśmy pieniądze, gdzie idziemy itpA moja mama ma nadal ubranka po mnie (mam 29 lat!!!!) i moja córka w nich chodzi Po domu, bo po domu, ale są w bardzo dobrym stanie i strasznie mnie to cieszy, że mogę jej to ubrać Wątpie, aby "nasze" ciuszki przetrwały tyle lat

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2011-07-18 o 15:00 Powód: dopisek
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 15:18   #4923
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tincia;28203969[B
ggora- [/B]a jak odczarowalas? Bo kolezanki mama, to jak wlasnie plakaly bliźniaki, to stwierdzila ze ktos urok puscil i tez czarowala przelewala nad nimi wosk :/ czy cos w tym stylu i niby pomoglo... a mi sie wierzyc nie chce- hehe...
nieee, az tak ostro to u mnie nei bylo- aby nad dzieckiem wosk lac
Wystarczy pocalowac dziecko w czolo 3 razy i splunac na 3 strony swiata mowiac- na psa urok- wiem, brzmi smiesznie ale pomoglo!

Umowilam sie na jutro na 12:45 i moze sie dowiem wkoncu co z tymi torbielikami ehhh

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ggora intryguje mnie ten wozek caly dzien;D

mozesz cos blizej mi o nim powiedziec?? jak gondola sie sprawuje? podoba mi sie ze dziecko cale zakryte , wiatr nie dmucha i nie chucha chociazby nie wiem co....[COLOR="Silver"]
Gondole wyjelam i traktowalam jako nosidelko w domu- Filipcio mi ja ostro zmaltretowal- musze wzmocnic jeden bok dla nowej dzidzi

Filip przez pierwsze miesiace praktycznie nie jezdzil w wozku- albo w samochodzie albo w plecaczku u tatusia na plecach. Pozniej kupilismy mu parasolke ( oszczednosc miejsca w samochodzie). Ale teraz jak jestem juz w Polsce, to uzywam tylko tego wozka- nie dosc, ze bardzo lekko sie go pcha, Filipowi jest w nim miekko i wygodnie, do tego moze sie polozyc, a jak swieci slonce to jest mozliwosc zakrycia dzidzi calej, kosz na zakupy jest bardzo pojemny.

Fotelik rewelacyjny. Siedzial w nim dosc dlugo- jakos przed roczkiem zmienilam na ten duzy.

Ogolnie jedyny minus jaki mi sie nasuwa to chcialabym aby mial jeszcze wieksze kolka no i waga...na 2 pietro to mi musi go Tż wnosic.
Stary 2011-07-18, 15:27   #4924
nie _wiem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Tak jest zawsze, ale np. jak pobieranie krwi, moczu i innych próbek jest np. od 7-9 to jak przyjdziesz o 8:30 i Ci pobiorą krew, później wypijesz glukozę to musisz odczekać min. do 9:30 to w przyszpitalnej Ci pobiorą o tej 9:30 i zaniosą do laboratorium.

A w innych laboratoriach nie pozwolą Ci wypić glukozy bo o 9 zamykają i jadą z próbkami.
Ja jak robiłam glukoze to normalnie w przychodni swojej..... przyszłam na 7 o 7:30 weszłam na pierwsze pobieranie krwi, wypiłam glukozę, a za godzinę weszłam znowu (gin kazał mi zmierzyć po godzinie)... A w tej wolnej godzince poszłam sobie na spacerek
nie _wiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 15:37   #4925
Darusiaaaa
Zakorzenienie

jutro ten treeco zobacze, z funkcji to ma wszystkie jakie chcialabym zeby wozek mial...no i 4 stowki to nie duzo, nowe sa spokojnie w jeszcze raz takiej cenie.

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

nie wiem ja juz chyba tu pisalam ze zszokowana bylam ze cie tak wypuscili po tym badaniu.
A.Camus
Stary 2011-07-18, 15:46   #4926
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
Myszeczko-gratuluję!!!
niestety nie pamiętam czy pisałaś,ale miałaś przeczucie,że będzie chłopak czy dziewczyna??

Od samego początku mówiłam że będzie synek jestem przeszczęśliwa

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 15:56   #4927
nie _wiem
Raczkowanie

A jeśli chodzi o maty ....... http://allegro.pl/piekne-maty-edukac...713685373.html to mnie się ta podoba
nie _wiem jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 16:04   #4928
Darusiaaaa
Zakorzenienie

my mamy mate tiny love zoo wiec nie bede tez kupowala innej
A.Camus
Stary 2011-07-18, 16:15   #4929
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez nie _wiem Pokaż wiadomość
A jeśli chodzi o maty ....... http://allegro.pl/piekne-maty-edukac...713685373.html to mnie się ta podoba
Maty fajne. Ja nie kupuje może ktoś Nam sprezentuje na pierwsze odwiedziny

Jutro wizyta Nas czeka 3majcie kciuki by dzidziol się ujawnił - tak bardzo bym chciała

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 16:23   #4930
OlusiaS
Wtajemniczenie

Witajcie .
Myszeczka gratuluje synka,kolejna parka .
A ja zapisalam sie na gimnastyke wodna dla ciezarnych ,zaczynam w srode .Musze sobie tylko teraz namiot na moje "cialko" kupic .Fajnie,ze 70% kosztow pokrywa kasa chorych.I do konca ciazy raz w tygodniu moge chodzic

Mialam kilka dni temu dodac zdjecia ubranek,co dostalam,ale strasznie mi sie nie chcialo robic.Ale sie przed chwila zmobilizowalam .
Body i legginsy kupilam ostatnio na wyprzedazy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03124.jpg (123,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03125.jpg (97,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03126.jpg (139,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03127.jpg (139,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03128.jpg (179,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03129.jpg (181,7 KB, 20 załadowań)
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 16:35   #4931
kami5
Raczkowanie

Olusia fajowe ciuszki

Ja dzisiaj w nocy nie pospałam, bo miałam od wieczora jakąś kolkę z lewej strony i tak aż do dzisaij do ok 15. Miałam też straszny sen, że mój dobry wujek umarł.

Jeszcze tydzień i dowiem się kto u mnie w brzuchu mie
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 16:38   #4932
oolong
Zakorzenienie

ja dziś za zawrotne 15zl kupiłam dla starszego dżinsy i bluzę NEXT, koszulkę z krótkim rękawkiem i bluzkę z długim cieszę się z tych zakupów, ale przeprać je muszę dobre kilka razy, bo smrodek ciuchlandowy jest

co do Halensa, to dostałam maila, że ostatnich dwóch rzeczy już nie mają, więc nie doślą, ale w ramach rekompensaty następne zamówienie wysyłają gratis. Nie wiem, czy to u nich rutynowe. Także jeśli chodzi o koszty wysyłki, to zachowanie przyzwoite

ggoraa współczuję sytuacji, najgorsze jest nie wiedzieć jakieś dziwaczne i niemiłe masz te układy u siebie

ja już kilka dni i też płeć poznam, nastawiam się na kolejnego małego samczyka

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 16:39   #4933
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kami5 Pokaż wiadomość
Olusia fajowe ciuszki

Ja dzisiaj w nocy nie pospałam, bo miałam od wieczora jakąś kolkę z lewej strony i tak aż do dzisaij do ok 15. Miałam też straszny sen, że mój dobry wujek umarł.

Jeszcze tydzień i dowiem się kto u mnie w brzuchu mie
Ah te sny...Ja sprawdzam czasem znaczenie w senniku,ale jakos nie do konca w to wierze.
A jakie masz przeczucie ??Mnie moje nie mylilo,ani w pierwszej,ani w drugiej ciazy
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 16:51   #4934
ania21_21
Zadomowienie

Wróciłam
Ale nie jestem zadowolona nie było mojej położnej bo jest na urlopie jakaś inna nieznana mi położna ją zastępowała zbadała tętno małej bije głośno i wyraźnie nie mogła znaleźć moich wyników z krwi i nie wiem czy mam dobre później pojechaliśmy do tesco i do cometa a ja do mothercare są przeceny ale i tak drogo wróciłam i jestem wykończona

Myszeczka gratuluję synka zaraz dopiszę do listy

Dziewczyny w grudniu się urodzą prawie sami chłopcy narazie jest 6 chłopców i tylko 1 dziewczynka

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-07-18 o 16:57
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:00   #4935
kami5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Ah te sny...Ja sprawdzam czasem znaczenie w senniku,ale jakos nie do konca w to wierze.
A jakie masz przeczucie ??Mnie moje nie mylilo,ani w pierwszej,ani w drugiej ciazy
Zauważyłam że zwracam się do bobasa jak do chłopca, ale kto siedzi w środku to nie wiem

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

ZNowu dzisiaj poszłam po sklepach pochodzić i kupiłam sobie 3-cie jeansy ciążówki z wyprzedaży.
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:05   #4936
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Hej laseczki

Pędze z piękną wiadomoscią prosto do Was
Będę miała SYNKA

Jestem już po badaniach prenatalnym i juz lekarz nawet zwątpił że damy rade podejtrzec bo mały miał pępowine między nóżkami i za chiny nie chciał pokazać co ma. Dopiero jak przyjął kolejną pacjetke weszłam potem znowu Ja i wtedy pokazał piekne klejnoty
super !!!!!! klask i: gratuluje : jupi:

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Witam po weekendowej przerwie
Nie pisałam wczoraj bo wróciliśmy z nad wody i byłam padnięta ->kompanko i łóżeczko Pogoda dopisała więc trzeba było skorzystać
A dziś od rana wzięłam się za robotę Obiadek, pyszna zapiekanka drylowałam 2kg wisienek na naleweczkę i prasowano zrobiłam.

Widzę że zaczęło się o teściach, też mam coś do dodania na ten temat:
Ja mieszkam z mężem nad teściami i nie jest łatwo szczególnie z teściową,teścio fajny facet a teściowa różnie to bywa ma czasem jakieś przebłyski normalności ale nie zbyt często
Jak się dowiedziała że jestem w ciąży nawet słowa gratuluję nie usłyszeliśmy, przez ten cały czas tylko raz spytała jak się czuję i spytała czy wiadomo czy chłopczyk czy dziewczynka i mówiła że ona to by chciała wreszcie wnuczkę. Ciąglę natomiast słyszę że mam się nie denerwować bo to nie zdrowe dla dziecka, mówię że ja o tym wiem i się nie denerwuję dopóki mi się nie wtrąca.Proponuje mi ciuszki po swoich dzieciach wyobrażacie to sobie, jej najmłodzy syn-mój mąż ma 27 lat a ona ciuszki trzyma Wtrąca mi się do meblowania i wykańczania mieszkania, nie rozumie jak zwracam jej delikatnie uwagę że ja wolę inaczej, po swojemu zrobić.Jak tylko gdzieś wychodzimy to jest "1000pytań do" -> gdzie, po co, na ile, do kogo, o której wrócicie itp. na szczęście mój TŻ potrafi mamie odpowiedzieć tak że jej się odechciewa więcej pytań, niestety tylko do nastepnego razu
Już teraz słyszę jak powinnam ubierać dziecko, jak je karmić i że ona to robiła tak... że za jej czasów to było inaczej.... Jak słyszę takie rzeczy teraz to aż strach pomyśleć co to będzie jak sie maleństwo urodzi.

Aaaaaaaaaaa ostatnio wymyśliła że mam nie pozwalać mojej doktor żeby mi USG robiła, bo to szkodliwe i nie zdrowe dla dziecka jest,lekarze to wiedzą ale i tak specjalnie robią!!!
Masakra jakaś! moja teściowa to zacofana osoba "starej daty"dla niej dobre są tylko rozwiązania i rzeczy takie jakie ona robi i jakie jej mama robiła w domu a wszystkie nowości są szkodliwe i najgorsze jest to że nie da sie jej nic przetłumaczyc.

Także widzicie nie mam łatwo z teściową.
współczuje !!!!!! : glasiu:

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:37   #4937
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
będę trzymać
U mnie też jest przesąd na czerwoną wstążeczkę plus medalik zwłaszcza przy wózku

dziękuje

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Myszka ja byłam z synkiem na usg, potem tż z małym wyszedł po prostu i już. Idź śmiało.
Te teściowe w kosmos, mogę swoją z Twoją ugadać.

Może ja jutro te bułeczki wypróbuję.

Padam po całym dniu u rodziców.

no to je wysyłamy

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
Witam. Dziś mnie głód z łóżka zdarł. Zresztą i tak miałam kiepskie spanie - zapowiada się cieżki dzień.
Dzięki dziewczyny za kciuki - pomogły - wygrałam aukcję

Tincia musimy być dobrej myśli, że los się kiedyś odmieni i będziemy miały tyle pokoi ile nam się zamarzy

Pierwszy raz słyszę.
Współczuję, że się zaraziłaś

ania21_21 mieszkanie mi się bardzo podoba. Choć jak są wysokie sufity to dzieżko bedzie mieszkanie ogrzać, ale naprawdę jest bardzo ładne.

Myszeczka trzymam za Twoją wizytę

Zazdroszczę. Ja się tżtowi poskarżyłam, ze nie mogę już wytrzymać w domu i mi obiecał, ze zarezerwuje jeden dzień i gdzieś się wybierzemy, tyle zę chce abym wymyśliła gdzie mamy sie wybrać, a ja zielonego pojęcia nie mam

Mi gin oczywiście skierowania na to badanie nie dał, ale miałam wykonany komplet badań w październiku.

Krew dawcy jest badana bardzo dokładnie. Dawcę powiadamia sie tylko wówczas kiedy coś jest nie tak.

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

A miałam jeszcze napisać o moim psie - wieczorem poszliśmy z psiną nad rzekę i wyobraźcie sobie, że moja Saba 20 minut pływała bez przerwy. My już mieliśmy dość a ta ani zamiaru nie miała wyjść z wody - patrzyła tylko błędnym wzrokiem jak ją wołaliśmy.

dziekuje

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
A ja sie pochwalę moimi dziełami - sukienka, którą sobie uszyłam (miała być cala z tego żółtego materiała, ale sie przeliczyłam, bo materiałau było nie za wiele - dobrze, zę znalazłam ten biały), sweterek zrobiony dla dzidzi (miał być dla siostrzeńca, ale mi za mały wyszedł) oraz mój brzucho.

Śliczny brzus

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Maty fajne. Ja nie kupuje może ktoś Nam sprezentuje na pierwsze odwiedziny

Jutro wizyta Nas czeka 3majcie kciuki by dzidziol się ujawnił - tak bardzo bym chciała

Oj ja tez strasznie tego chciałam, noi pokazał ale juz prawie zwątpiłam bo mały tak sie maskował hihii

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Witajcie .
A ja zapisalam sie na gimnastyke wodna dla ciezarnych ,zaczynam w srode .Musze sobie tylko teraz namiot na moje "cialko" kupic .Fajnie,ze 70% kosztow pokrywa kasa chorych.I do konca ciazy raz w tygodniu moge chodzic

Mialam kilka dni temu dodac zdjecia ubranek,co dostalam,ale strasznie mi sie nie chcialo robic.Ale sie przed chwila zmobilizowalam .

Nio parke będe miała ale sie cieszę

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Wróciłam
Ale nie jestem zadowolona nie było mojej położnej bo jest na urlopie jakaś inna nieznana mi położna ją zastępowała zbadała tętno małej bije głośno i wyraźnie nie mogła znaleźć moich wyników z krwi i nie wiem czy mam dobre później pojechaliśmy do tesco i do cometa a ja do mothercare są przeceny ale i tak drogo wróciłam i jestem wykończona

Myszeczka gratuluję synka zaraz dopiszę do listy

Dziewczyny w grudniu się urodzą prawie sami chłopcy narazie jest 6 chłopców i tylko 1 dziewczynka

Oj dziekuje bardzo

Według USG termin na 30 listopada hihii

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Edytowane przez Myszeczka86
Czas edycji: 2011-07-18 o 17:38
Stary 2011-07-18, 17:38   #4938
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Myszeczka gratulacje, masz imię wybrane?

Ggoraa, to nie fajnie z tą lekarką Ja też byłam na wizycie raz u innej, jak zaczęłam krwawić, ale dobrze mnie potraktowała, przebadała dokładnie, wszystko opowiedziała co i jak itp. Qrcze, no taki stres dalej

Owieczka, moja Teściowa na temat USG ma takie same zdanie Więc jej nie mówię, że mam co 2 tyg. praktycznie Też chce wszystko wiedzieć, często ją okłamujemy, bo nie chcemy aby wiedziała na co wydaliśmy pieniądze, gdzie idziemy itpA moja mama ma nadal ubranka po mnie (mam 29 lat!!!!) i moja córka w nich chodzi Po domu, bo po domu, ale są w bardzo dobrym stanie i strasznie mnie to cieszy, że mogę jej to ubrać Wątpie, aby "nasze" ciuszki przetrwały tyle lat

Jeszcze niestety nie mamy imienia wybranego ale mi sie podobaja Marcel i Kasjan.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-07-18, 17:53   #4939
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
dziękuje

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

no to je wysyłamy

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

dziekuje

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Śliczny brzus

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Oj ja tez strasznie tego chciałam, noi pokazał ale juz prawie zwątpiłam bo mały tak sie maskował hihii

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Nio parke będe miała ale sie cieszę

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Oj dziekuje bardzo

Według USG termin na 30 listopada hihii
zmienić termin na liście?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 18:00   #4940
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
zmienić termin na liście?

Może nie , nie ma sensu pewnie

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-07-18, 18:01   #4941
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Może nie , nie ma sensu pewnie
jakby coś daj znać służę pomocą
Stary 2011-07-18, 18:01   #4942
rudominka
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie .

Fajnie masz z tym basenem, ja w ramach szkoły rodzenia w pierwszej ciąży chodziłam. Tu nie ma takich zajęć, ale obiecuję sobie, że od września będę chodzić 1x tyg, bo mąż ma karnet z pracy. Niestety latem basen kryty jest zamknięty

Fajne ubranka
rudominka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:29   #4943
truscafka
Zadomowienie

ja już sie wyleguję po pracy :

aaaale się najadłam mimo ze jestem pełna to i tak jeszcze wsunę melona!

cieszę sie bardzo bo w koooooońcu wybrałam cegłe klinkierową na komin i ścianę swojego domku
moze to dziwne ale spędzało mi to sen z powiek.... bo to nie elewacja którą mozna zmienić, balam się ze zle zdecyduje i później bedzie mnie to raziło....
zobaczylam na zywo na domku kilka miejscowosci dalej wziełam namiary i zamówiłam....

Myszeczka straaaaasznie gratuluję parki!!

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:37   #4944
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
ja już sie wyleguję po pracy :

aaaale się najadłam mimo ze jestem pełna to i tak jeszcze wsunę melona!

cieszę sie bardzo bo w koooooońcu wybrałam cegłe klinkierową na komin i ścianę swojego domku
moze to dziwne ale spędzało mi to sen z powiek.... bo to nie elewacja którą mozna zmienić, balam się ze zle zdecyduje i później bedzie mnie to raziło....
zobaczylam na zywo na domku kilka miejscowosci dalej wziełam namiary i zamówiłam....

Myszeczka straaaaasznie gratuluję parki!!

Nio tez jestem meeeega szczęśliwa

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-07-18, 19:03   #4945
ela3010
Zadomowienie

Hej, zupełnie nie mam czaqsu bo ciągle mam jakichś gości.

Lecę się kąpać bo mam ciepłą wodę. Jutro jedziemy ze smykiem wyciągać dreny z uszu, mam stresa.

Myszka gratuluje poznania płci, a co do teściowych to spoko, poczekajmy może jeszcze jakieś się jeszcze dołączą, będzie taniej, choć ja nie żałowałabym żadnych pieniędzy.

Dużo miałam jeszcze popisać ale już wszystko mi się zapomniało.

Miłego pisania jutro, oby dużo bo kocham was czytać.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 20:00   #4946
basiula19
Zadomowienie

Witam mamusie

My dzisiaj po wizycie wszystko dobrze tylko waga mnie przeraża od początku ciąży jestem +7 kg

Kurcze mi jeszcze ta pościel nie przyszła z allegro a dostałam emaila, że została wysłana mam nadzieje, że jutro już dojdzie bo nie po to płace za kuriera żeby czekac później 2 tygodnie

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 20:08   #4947
Ona231
Zadomowienie

Witam

Niestety ale ale też mnie praca dorwała i w sumie dopiero skończyłam, co zrobić

Cytat:
Od samego początku mówiłam że będzie synek jestem przeszczęśliwa
Myszeczko gratuluję, jednak przeczucie Cię nie myliło, kolejna parka super

Cytat:
Witajcie .

Olusiu ale masz fajnie, z tym basenem, u nas to pomarzyć można. Od razu namiot myślałby kto
A i ciuszki super

basiula wagą się nie przejmuj, zawsze można ją zrzucić, najważniejsze, że maluszek zdrowy

Pozdrawiam cieplutko, chyba nowy wątek trzeba założyć

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-07-18 o 20:11
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 20:21   #4948
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
Witam mamusie

My dzisiaj po wizycie wszystko dobrze tylko waga mnie przeraża od początku ciąży jestem +7 kg

Kurcze mi jeszcze ta pościel nie przyszła z allegro a dostałam emaila, że została wysłana mam nadzieje, że jutro już dojdzie bo nie po to płace za kuriera żeby czekac później 2 tygodnie

Ja tez tak nie lubię płacę drozej żeby mieć szybciej a nie wrrrr.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-07-18, 20:28   #4949
Darusiaaaa
Zakorzenienie

mi tez juz beben wyskoczyl....

jeszcze ja ja ja! ja tez chce wyslac tesciowa razem z waszymi!
Gratuluje wszystkich udanych wizyt,moja gin nie chodzi na urlop wiec wiem ze zawsze moge do niej isc.... ona to w ogole czlowiek robot jest jak dla mnie.
Ja przy jej predkosci pracy bym swira chyba dostala, no ale cos za cos.

Jesli jutro spodoba mi sie ten wozek treeco to bede go miala w domku:P
zobaczymy.....

ja dzisiaj padnieta, zdolowana i glowa mi peka!'

uciekam spac dobranoc.
A.Camus
Stary 2011-07-18, 20:45   #4950
ania21_21
Zadomowienie

ale jak założę wątek to mam dać tą nazwę "Słoneczko świeci, ptaszki ćwierkają, maleństwa mamuśkom kopniaczki sprzedają" czy tytuł z sondy bo dalej to jest nie roztrzygnięte
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości