|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
wczasów z tesciową cd...
Czytam ale moje dziecko jest flaczkiem od piatkowej szczepionki. Zaczyna mnie to niepokoić:/ ddaaiissyy a w tym rosmanie to jeden kupon jedna paczka? Tesknie za wami...kiedys nadgonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
mimbi ty tam wypoczywaj w tym lesie do bólu
![]() Dorka współczuję tych wczasów teściowej, a jest chociaż jeden malutki plusik że ona jest w domu???
#1653 | |
Zakorzenienie
|
Dobry dzień
![]() Ja dzisiaj późno, bo trochę spraw załatwialiśmy z mężem. Zameldowaliśmy też dzisiaj naszą perełkę. Jeszcze musimy jej paszport wyrobić ![]() ![]() W nocy znów mi się Nadia budziła co dwie godziny. O 5 zrobiła piękną kupkę ![]() Camomile ![]() Cytat:
![]() ![]() agus biedactwo z Oleńki. Buziaki dla niej ![]() ![]() zmykam. Już się na U dziecina budzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1654 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
my mamy 12 tyg w środę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() my w środę mamy szczepienie, więc pewnie w domu będziemy. ale to na bieżąco się zgadamy., Wiktorek jest przeuroczy - uwielbiam fotki dzieciaczków na brzuchu, a on juz tak trzyma główkę że chyba bym go zacałowała. mój brzuszka niestety nie lubi ![]() ![]() Cytat:
![]() dbaj o siebie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
my mamy chyba znowu SKOK ![]() w końcu w środę 12 tyg stuka - Niuniu dzisiaj wale nie chciał spać. i nawet RĄCZKI były be. ale uparłam się że będę go usypiać w łóżeczku - focha miał ![]() potem moi rodzice przyjechali (miałam dentystę - nota bene, żeby móc go karmić nie brałam znieczulenia - a dzisiaj czyścił mi kanały ![]() śpi do teraz, a powinien jeść o 17.30. oooo.... budzi się ktoś ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak to wyglada w praktyce ale na mojej witaminie K jest napisane zeby podawac jezeli dziecko jest karmione tylko i wylacznie mlekiem matki, wiec nawet jak podawalam MM raz dziennie to nie podawalam witaminy K.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zadomowienie
|
Kto mi streści co się działo kiedy mnie nie było???
Co tam u Was? ![]()
#1658 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Chyba jeszcze nicdzis nie pisalam... ![]() Po pierwsze zazdraszczam spaceru dziewczynom ![]() ![]() Kiedy przypada drugi skok? Moria, a no widzisz... nie mialam o tym pojecia, ze elastyczna jest tylko ''na chwile'' no nic... ponosze chwile i sprzedam na eBayu ![]() Co do chudniecia to trzymam ![]() ![]() Listopadowa ja tez jestem fanka czerwonej herbaty ![]() ![]() Siasiek ![]() ![]() Camomile wazylas 92kg???? Niewierze, bo widzialam foty ![]()
#1659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież nie jadł nigdy nic innego niż Twoje mleko ![]() a usypianie ? nic szczególnego - głaszczę i "ciii" i trzymam za rączkę żeby nie fikała nad wyraz ![]() dorka a gorączkuje ??? mimbi też chce do lasu !!! a jak Misi się podoba łono natury ??? ![]() moniqac kanały bez znieczulenia ????????????? ![]() ![]() Siasiek ![]() ![]() ![]() Gabrysia mi dziś padła wieczorem, a w sumie w dzień ładnie spała, więc nie wiem czemu taka zmęczona niby .... Zosia paść nie chce, bo mężul już długo siedzi w jaskini lwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zadomowienie
|
Paulizia jak będziesz u "nas" to spacerek na kebaba robimy
![]() Doczytałam klub. Obejrzałam foty. Teraz trochę nadrobię bo dzidzik mi zasnął. Co u mnie? leci jakoś. Tżta chciałam ostatnio zabić własnymi rękami. Zrobiłam z siebie wariatkę przed sąsiadami bo kopałam po drzwiach do mieszkania cała zaryczana. Zostawiłam chłopców i poszłam na zajęcia. Wróciłam biegiem bo jakoś dziwnie mi tak samej a tu nikt mi nie chce otworzyć. Stoję i pukam a tam słyszę jak mi mały płacze. Tak biedny płakał 20 minut a ja z nerwów nie wiedziałam co robić. On jak płacze to aż się zanosi i jak się go nie przytuli to robi się siny i nie potrafi tchu złapać. Krzyczałam pod oknem, pod drzwiami się darłam, nie wiedziałam co się stało. I tak 20 minut. Na pogotowie już chciałam dzwonić, jeszcze telefon się rozładował. A ten skończony łoś sobie zasnął i nie słyszał NIC. Od tamtej pory nie ruszam się nigdzie sama. Mam takiego stracha... Mały buła się robi ![]() ![]() ![]() ![]() Przepuklina się wchłania. Starszy też ok. oczywiście niedobry ![]() Idę po latte i doczytać dalej.
#1661 |
Zakorzenienie
|
siasiek
![]() ![]() Gabulek 6.07 ważył 5700, więc może teraz też koło 6kg już ![]() jesteśmy chyba same, bo wszystkie mamusie kładą spać swoje dzidziusie ![]() Grazin bujasz już bujakiem Sebka ??? Loluś widzę Cię na paseczku ![]()
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-07-18 o 19:34 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1662 |
Moderatoreska
|
Byłam z chłopcami na spacerku, zaklepałam termin chrzcin na 21 sierpnia.
Popołudniu się troszkę wypogodziło, a teraz znowu chmury nadciągają. Sasiek współczuję przeżyć, zabiłabym chyba mojego tż-ta jakby tak zrobił, serce miałaś w gardle pewnie, ale dobrze się skończyło to najważniejsze. Co do witaminy K moi chłopcy nigdy jej nie dostawali a to dlatego że jeszcze w szpitalu mi mówili, że jak dokarmiam mm to mam nie podawać wit K, ją podaje się tylko wtedy jak dziecko jest na samej piersi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Zakorzenienie
|
82anusia; ,moze skok Adasiowi sie zaczał? Całe szczescie, ze choc w noc daje Ci pospac !
delicadeza; gratki z okazji 6 tygodnicy !! ![]() ![]() eweska; juz 12 tygodni.... ale czas zapiernicza ![]() ![]() A Tż juz wyjechal ? agnieszka_pe ej Piekna od czego masz takie nadciśnienie ? Za wysokie !! Zbiłaś go jakoś? Może się denerwowałaś ? listopadowa, może maseczkę na buzię sobie włóż jak Cię cosik bierze? No ale ja Ci wagi zazdroszczę! Do góry szłyśmy łeb w łeb, w dół niestety nie mogę Ci dorównac. Waga od miesiąca stoi, ciagle 9kg nadwagi... Dziś juz byłam na większych zakupach ciuchowych bo przestałam wierzyć, ze schudne ![]() Camomile; i Tobie gratuluję wagi ! a Nadusia nocami śpi spokojnie? cucciola no i kolejny szkieletor ![]() Gratuluje ![]() ale Ci dzieciątko pięknie pospało ! Pas pomaga na kręgosłup ? MoniaK co post to następna chwali się swoją cudowną wagą ![]() ![]() andziot; a jaki masz patent na Gabrynię ? aniutka jak oczko? Paulizia, je już Antoś bez nakładek? Już dawno Ci miałam napisać... ja aby Mała za bardzo się nie przyzwyczaiła karmię ją na zmiane. Tak średnio 2-3 x na dzień bez nakładek. Moniqac, śliczne zdjęcia z chrztu. Fajnie, że masz już z głowy. Masz pieeeekne szpilki ! Szymuś inaczej nie mógł sie przecież zachowywać, to już taki dorosły facet ![]() hej Dziewczynki, nadrobiłam zaległości ale w międzyczasie maluszek na papu się obudził więc zrobiłam break i po napisaniu tego postu znów będę nadrabiała, ale zrobię to z przyjemnością ![]() Dziś fajny dzionek miałam bo pogawędziłam sobie z mami, gdyż wzięła urlop a i ja wypuściłam się na troszkę większe zakupy ubraniowe, gdyż grzechem nie skorzystać z promocji a że moja waga od miesiąca utknęła w miejscu i nadal 9kg nadwagi to jednak musiałam dokonać uzupełnienia garderoby, gdyż nie mam co na siebie włożyć. Już tracę nadzieję, że wrócę "do siebie" ![]() Gabunia cd aniołek ![]() Teraz w ogóle jej nie muszę usypiać bo śpimy w 1 łóżku, więc zasypia przy cycusiu i dziś do 4,10 spała, potem o 7,30 pobudka no i następnie przed 10 wstałyśmy. Pogoda nie nastraja optymistycznie...
#1664 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nawet jak idę na 2 godziny do pracy, to wolę, jak TŻ nie usypia go na leżąco, bo z reguły zasypia pierwszy ![]() Współczuję Ci ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
Czas kąpieli, a Edzik śpi...
Idę go budzić chyba, bo potem będzie ryk przy kąpieli... Oglądałam dziś stare zdjęcia i nie mogę pojąć, czemu kiedyś uważałam, że jestem gruba ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dopiero o 6 rano ja jej dawalam mleczko ![]() Cytat:
![]() wysmaroqwalam oleke oliwka z aloesem z J&J tak doradzila mi pani farmaceutka... jak bedzie gorzej to wykupie wszystkie produkcty J&J i spale na stosie mialam go nie uzywac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
piszecie o wagach itp
no własnie wczoraj ważyłam moje Gabiątko i waży 4420 ![]() ![]() a na długość śmignęła 6cm i mierzy już 61 cm ![]() aguś, mooocno kciuki trzymam za Oleńkę, męczy się Maleńka ![]() Siasiu, ale traumatyczne przeżycia ! OMG ! Już sobie wyobrażam co musiałaś czuć ! Twój TŻ zawsze ma taki mocny sen??? Współczuję Kochana Paulizia, drugi skok ok 8 tygodnia... czekam na niego No ale Twój Antoś przenoszony więc może nastąpić wcześniej andziotka, ja Gabika kąpię dopiero ok 22 ![]()
#1668 |
Moderatoreska
|
Daisy zgadza się czas leci strasznie szybko.
Małża już tydzień nie ma w domku. |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja małego nigdy nie usypiam. On sam zasypia jak jest śpiący. Czasem w dzień jak mi się wydaje, że maruda to przykładam mu pelke ale jak nie zaśnie tzn że nie chce. W sumie to chyba ta pelka odwala za mnie "brudną robotę" ![]() Cytat:
A może my też zrobimy sobie jakiś spacerek w końcu?! Jakoś strasznie daleko wszystkie do siebie nie mamy, nie? ![]() Cytat:
Ale jeszcze większych zakupów nie robiłam, żeby się całkiem nie poddawać. Cytat:
Pytałam trzy razy zanim wyszłam czy na pewno da radę. Ciągle słyszałam zarzekania, że z jednym dawał to z dwójką też da...że kiedyś musi być ten pierwszy raz....no to za drugim już takie coś. A najgorsze, że starszy siedział i nie reagował tzn mówił, że go budził ale zamiast się odezwać przez drzwi, że tata śpi... Dobra stało się...i nie myślcie, że faceci tacy są! to tylko mój taki jest. Chyba Was nie wystraszyłam.. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka trauma!!!!!!!!!! ja bym najpierw zabiła tż a potem go wysłała do laryngologa! ![]() ja pierdziele wyobrazam sobioe to... nie wiesz co sie dzieje nie mozesz sie dostać bezsilność a tam dzidzia płacze to jest własnie sytuacja ktora moria opisała "płacz dziecka przy którym byśmy sie do niego przedarły nago przezz pokrzywy"... o jezus masakara Cytat:
Cytat:
![]() teraz spi ale cichutko to bardzo napisze zeby czasem nie usłyszał i nie chciał wstac ![]() jakos dzis weny nie mam na wizaz a w sumie kilka razy tu wchodziłam poczytac... humor nie teges szmeges mam ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- aha! chciałam wyrazić moje niezadowolenie i bulwers żeby nie napisać w✂✂✂✂ na ten mój zafajdany aparat i firmę SONY!!!!!!!!!!!!! przyszedł dzisiaj z gwarancji i wiecie jak naprawa wyglądała ??? ze pan w serwisie zrobił trzy zdjecia swojego kompa i stwierdził ze wsazystko ok ![]() patałach jeden a serio moj telefon komorkowy robi lepsze zdjecia jutro go wystawiam na all oby przyszżły kupujacy mojego posta nie przeczytał ![]() ogolnie nie jest zły ten aparat ale ja chce miec lepsza jakosc...
![]() |
#1672 |
Wtajemniczenie
|
Pepe zasnął w godzinę
![]() Ciekawe, czy dzisiaj znowu pobije rekord w długości przerwy i spania. Oby, bo przed spaniem wytrąbił butlę ze 150 ml mojego mleka ( a normalnie pije 120-130 ). Przeczytałam TŻ, co się przydarzyło siaśkowi, a on się mnie pyta, po co ja mu to czytam. Mówię, że ku przestrodze. A on mi tłumaczy, że w dzień nie śpi tak mocno, a w nocy wie, że ja jestem i może. I na końcu się jeszcze obraził, że go podejrzewam, że mógłby tak samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
oczywiscie jak ja przyszłam to was wywiało
![]() ale z was kolezanki ![]() ide spac ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- ogladam sexi mame ![]() i jest pani ktora 20 kg przytyła w czasie karmienia piersia o co kaman??? jak w czasie karmienia mozna przytyc ![]()
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
a ja was dzisiaj podcztuje bo nie mialam kiedy pisac, najpierw tesciow odwiezlismy na lotnisko a potem pojechalismy zosie wazyc- 5125!! przytyla 180 gramow w 6 dni wiec chyba mimo rzutow przy UU ok, potem jadla o 17-stej i byl taki ryk! nei moglam jej uspokoic, jak uspokoilam to pobawila sie na macie i znowu ryk! ale rozdzierajacy, pomyslalam ze glodna, przystawilam do U(to bylo 1,5 godz. po wczesniejszym posilku) i zjadla 10 minut i zasnela, nawet sie odbilo, odlozylam do lozeczka, obudzila sie po 10 minutach i ryk! ale az nie mogla tchu zlapac, a nigdy nigdy tak sie nie obudzila odkad sie urodzila! nie wiedzialam co jej jest,prezyla sie nie dala sie nawet na rekach nosic, i tak godzine potem jak gdyby nigdy nic sie uspokoila, pobawila na macie, zwykle marudzenie prze kapiela i troche placzu przy karmieniu ale pojadla i sie odbilo, neistety potem jeszcze szukala cyca i pojadla kolejne 5 minut a po tym juz sie nie odbilo..boje sie niestety stekania w nocy...
siasiu zalamka, ja tez sie boje mojego TZta samego zostawic, szczegolne po takiej historii bo moj tez ma sen mega twardy... daisyy ale ci fajnie ze z mamusia posiedzialas, ja nie mam z mama az tak dobrego kontaktu jak ty, ale tez chcialabym, zeby przyjechala bo jakos tak razniej, tesciowke mam super, ale to nie to samo.... andziot nie jestescie same, ja jestem!! to moja Zosia malenstwo przy waszych dzieciakach....5125----chudzina a pyski ma ![]() ide spac bo ze wzgledu na wczorajsze stekania od polnocy troche jestem nie teges. i w ogole dola mam, zasiedzianego domowego, matki polki, zyc mi sie nie chce , chce do ludzi, chce cos zrobic innego niz kupka, zupka, placz przy karmieniu..a z drugiej strony boje sie Zoski TZtowi na caly dzien zostawic ![]() i UU mi eksploduja wtedy pewnie...buuu dobej nocki kochane moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamuśki
![]() podczytuje was czasami, ale nie miałam kiedy pisać... małz miał teraz dwa dni wolnego to spędziliśmy trochę razem czasu... mój mały od 3 dni robiła nam takie cyrki przy zasypianiu, że padaliśmy na twarz... prężenie się, plucie UU, płacz, marudzenie...niby brzuszek miał miekki i nie podkurczał nóżek, więc myśleliśmy, że to nie kolki, ale poszłam i kupiłam dzisiaj bobotic... jest po dwóch dawkach i zasnął momentalnie... nie było prężenia się przy jedzeniu i stękania... nie to samo dziecko tylko żebym nie przechwaliła zobaczymy, czy to przypadek czy jednak to były kolki... a najciekawsze było to, że zawsze o tej samej porze była akcja... od 20 do 23 codzienne usypianie bywało frustrujące... ![]() DOBRZE, Ze tylko wieczorem takie akcie były a nie w nocy albo przez całe dnie... i cholernie przykre dla mnie było to jak mały płacze, patrzył sie na mnie z żalem, oczka miał czerwone, a ja nie wiedziałam jak mu pomóc... on chciał jeść a ewidentnie mu coś przeszkadzało... ale tylko jak go do u przystawiałam... jak tz go brał na ręce e ale w pozycje pionową to nie płakał, ale znowu jedzenia się domagał...i tak w kółko... ![]() ale dzisiaj na szczęscie zasnał bardzo ladnie... śp sobie juz ponad godzine i na razie isza, spookój... no i chciałam powiedzieć, że suszarka to rewelacyjny wynalazek... uspokaja momentalnie dzidziusia ![]() siasiek ja sobie wyobrażam co musiałaś przejść!!!! Straszne to było! Mi się wyć chce i wariuje, jak mały płacze przy mnie i nie mogę mu pomóc, a co dopiero w takiej sytuacji....dobrze, że wszytko dobrze sie skończyło i nic poważnego się nie stało ![]()
#1676 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() uuu to kiepsko z tym wozkiem, oby szybko naprawili, mi pare razy wypadlo ale chyba nic sie nie zgubilo Cytat:
na mnie czosnek nie dziala, probowalam w ciazy super ![]() Cytat:
![]() ale superowe imie ma twoj tz!!!! ![]() imie fajne, tyle slodziuchnych skrocikow mozna utwozyc imieninki 08.08 obchodzimy ![]() Cytat:
![]() o retyyyyyyyyyyyyyyyyy! czyszczenie kanalowe?! bez znieczulenia?! ja tez troche przeszlam zabiegow na zebach(rozcinanie wezdaleka, wyciaganie zeba z podniebienia, usuwanie 8mki w dziasle itd itp) i juz wiecej nigdy nie chce ![]() Cytat:
![]() a to co przezylas ![]() ten placz o ktorym piszesz to najgorsze co moze byc dla ucha matki ![]() hahaha no oczywiscie ze te starsze sa niedobre, skads to znam haha Cytat:
![]() daisy doczytalam o wadze i mierze gabulka pieknie przybiera, wazyla prawie tyle co norbi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tzymam kciuki zeby ktos go kupil i ja ! ja jestem! od godzny! 1. najpierw wylecial mi kabel w polowie odpisywania i lapek zdechl 2. nie wiem o co kaman ale zaznaczam wielocyt. przechodze do kolejnej strony i sie odzacza samo i tak w kolko!!!! w skrocie: bylismy na zakupach, wrocilam bogatsza o spodenki do biegania i moje EASYTONE sandaly ![]() ![]() ![]() kupilam 2x foremki do babek i papieowe foremeczki nie bylo nas dluuuugo, norbi grzeczny, domi troche mniej ![]() przyszlo moje tanki!!!!!! jest boskie ![]() nawet jako tako cyc w nim mam, bo ogolnie dramat, fajnie drapowania ukrywaja brzuch, wiec super ![]() lece sie polozyc bo padam ![]()
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
To będzie długi post, bo nadrabiam chyba od piątkowych postów ![]() Chciałam tylko donieść, że Hanka po wyczerpującym dniu padła. Zasnęła po odłożeniu do łóżeczka, na brzuchu, bez smoczka, bez jednego skrzypnięcia, czy mruknięcia. Tak, sprawdzałam, oddycha ![]() Agnieszko_pe, ogromnie się cieszę, że jesteście razem! A Norbi to synek tatusia? Czyżbyś miała w domu solidarność pikasiów? ![]() ![]() Ewesko, super wieści o Piotruniu! Oby już szybko zdrowy wrócił do domu! Teraz tylko trzeba trzymać kciuki, żeby powikłań i żadnych konsekwencji nie było ![]() Eve, dzięki za odpowiedź. Ty to moja skarbnica wiedzy! U mnie tak lecą, że jeśli jeszcze z 3 miechy będą leciały, to nic mi nie zostanie ![]() Moria, Paulizia, reszta mamusiek, które tak robią! JA TEŻ CZĘSTO SIADAM DO KOMPA, zamiast poświergotać do Hanutki ![]() ![]() ![]() Sillee, pewnie już odpowiedzi dostałaś, ale dodam, że ja przegotowuję kranówę ![]() Andziot, KOCHAM TWOJĄ ZOFIĘ ![]() Delicadezo, Rechotek przecudny ![]() Cucciola, ![]() ![]() Matall, maga wtopa, że nie zrobiłyśmy fotki Tobie ![]() ![]() Dorko, trzymam kciuki za Twoje nerwy i aby szybko urlop teściowej minął ![]() Siasiek, ![]() ![]() Grazin, takie przedzieranie przez pokrzywy miałam w szpitalu, kiedy po CC musiałam zajmować się Hanexem, a akurat nikogo nie było do pomocy ![]() ![]() Odnośnie facetów i ich niesłyszenia w trakcie spania, to zdaje się, że na naszym wątku dokonałyśmy odkrycia na skalę światową! To jest problem masowy i zdaje się uwarunkowany genetycznie. Jakaś mutacja w kodzie DNA! Mój TŻ nie słyszy dzwoniącego telefonu, nie słyszy budzika, który dudni tak, że ja wstaję na baczność po pierwszym sygnale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 | |||||||||
Zadomowienie
|
SiLLee, może u nas też go to swędzi, rączkami raczej się po buzi nie drapie, ale kto wie. Jutro Pojdę do pediatry to mi może coś poradzi.
Aniutka_85, ![]() Delicadezo, córcia ![]() MoniaK, ![]() ![]() Jakiej dziś Ci rozrywki dostarczyła?? Cytat:
Chyba Tobie szybciej schodzi usypianie Gabi niż Tż Zosi? U nas dzisiaj na odwrót najpierw zasnęła Maja, a potem Adaś. Cytat:
Ale miałaś chwilę grozy, nawet sobie nie chcę wyobrażać co czułaś. Mój Tż też śpi twardo, ale raczej w nocy, w dzień jeszcze mu się nie zdarzyło zasnąć tak twardo. Cytat:
Możliwe, że to skok, nie mam pojęcia co mu dolega. Zobaczymy jak sytuacja się będzie rozwijać. Cytat:
Fajnie, że Gabrysia znów jest aniołkiem, ![]() A "do siebie" wrócisz, wrócisz, trochę cierpliwości (wiem jakie to trudne), trzymak kciuki by było to jak najszybciej. Cytat:
Oby pomogło ![]() Cytat:
Gratulacje dla Gabrysi, za wagę i za wzrost. Cytat:
Powodzenia w szybkiej sprzedaży Cytat:
![]() Cytat:
Podobnie było wczoraj i dzisiaj u nas, przy UU cyrk, w pionie ok, ale szukał cycka. I bądź tu mądry. U nas drugi dzień z kolei ryk wieczorny, szarpanie UU, w pionie ok, ale rączki do buzi i poszukiwanie U. Wysypka z rana była blada i nie widoczna praktycznie, a wieczorem normalnie jakby miał ogień na buzi. Jutro koniecznie muszę odwiedzić lekarza, niech obejrzy tą jego buzię. zauważyłam też, że jak Adaś płacze to z jednego oczka lecą mu łzy, a z drugiego nie. Chyba powinny łzawić dwa albo w ogóle?? Jak jest u Was z tymi łzami?? Od kiedy lecą łzy dzieciom? Dobranoc |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Wtajemniczenie
|
Moje dziecko jadło o 20 i dalej śpi
![]() ![]() Już nawet z tż konsultowałam, czy budzić ( i nie marudził, że go szturcham ![]() ![]() To sobie doję i samoloty na radarze oglądam ![]() W planie był bebilon, ale Pepe dostanie chyba moje, bo już będą 2 butle czekać. Ktoś się chyba budzi.... ![]() Dziecko pojedzone ![]() A matka doi dalej ;D Edytowane przez anulinka2009 Czas edycji: 2011-07-19 o 03:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobryyyy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Siasiek ja pierdziu! Nawet nie chcę sobie wyobrażać co Ty przeżywałaś pod tymi drzwiami ![]() ![]() ![]() Dziewczynki ja też chcę takie super spotkanie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.