|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Cytat:
ja Cie kręce ładnie szokkkkkkk wielki szacun dla Mamuśki
|
|
#3572 |
|
Rozeznanie
|
Witam kochane!
100 lat mnie tu nie było.... Ale już jestem i muszę się do czegoś przyznać.... Skróciłam III fazę i jem już wszystko, oczywiście nie zapominając o proteinowych czwartkach, należy mi się wielkie lańsko po dupie Witam też świeżynki, trzymam za was ![]() I za wszystkie spadkiI ![]() :tasa czek: za wszystkie duże grzeszki i te małe też....
|
|
|
|
#3573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
27lat temu(bo tyle ona już ma) wszyscy lekarze ją przychodzili oglądać. Bo wtedy 4kg to dziecko olbrzym było. I też urodziła się naturalnie. . . . Dobra, uciekam spać, bo już oczka mi się kleją.... ah... może jutro zobaczę rano 68,5kg? Ij jak byłoby miło..... Edytowane przez katkasiek Czas edycji: 2011-07-18 o 23:16 |
|
|
|
|
#3574 |
|
Raczkowanie
|
wracam na coraz lepsze tory
dziś było ładnie grzecznie bez pokus i ruchu dużo i w ogóle. pora również zacząć wchodzić na wage, bo zauważyłam, że łatwiej mi było nie grzeszyć jak codziennie się ważyłam, więc wracam do tego![]() aa i myślałam długo nad dzisiejszym obiadem i wykombinowałam pite dukanową z tunczykiem i warzywami;D niebo w buźce;D ide teraz was poczytac dobranoc;* |
|
|
|
#3575 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() katkasiek wow, ale przepiana ![]() Wyglądasz bombowo ![]() majka99 heeej ehhh...jak jutro dalej ta durna waga się nie ruszy, to ja nie wiem |
|
|
|
#3576 |
|
Raczkowanie
|
prawda, ale decyduje lekarz, kuzynka ma dość duzą wadę wzroku i z tego powodu miała cesarkę
|
|
|
|
#3577 |
|
Czekoladoholik
|
Mogę dołączyć Dukaneczki?
właśnie zaliczyłam poranną kawusie i mykam do pracy a tam śniadanko .
|
|
#3578 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Emilia - ja mialam -6,5 i okulistka mi powiedziala, że bede miala cesarke, bo przez cisnienie mogę oslepnac. Zrobilam sobie korekte laserowa i w tej chwili przy porodziie moze mi wrocic wada. Ale przynajmniej nie oslepne. Milego dnia! Ja już prawie w pracy
|
|
|
|
#3579 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiedz nam coś więcej o sobie Książka przeczytana? Test zrobiony? Zaopatrzona w odpowiednie produkty? Bo rozumiem, że dziś 1 dzień ![]() Cytat:
Dziś rano 61,2kg czyli od najniższej wagi z II jestem 0,8 na plusie Fenris nie śpij!
|
||
|
|
|
#3580 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() a u mnie dziwnie wczoraj zadnych grzechów a waga dziwnym trafem wzrosyła tyci oby jutro spadek wrócił![]() sniadanie i kawa zaliczona a ciasto nie zrobione![]() CzarnaKropka, majka99 witam w gronie wracających do wujka D ![]() ile nowych "twarzy" sie pojawiło Witam i zycze wytrwałości i mega spadów
|
|
#3581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pieknie wygladaszCytat:
![]() Cytat:
witajcie z rana, u mnie znowu duchota okropna rozpływam sie...wczoraj bezgrezsznie i waga spada, mam nadzieje, ze szybko odrobie ta nadwyzke z chwil głupoty dzisiaj P i jakos musze przezyc bez pomidorow...mam pietruszke i cebulke ![]() ide na druga kawe.. mam ochote na jakies szybkie ciacho dzisiaj macie jakies pomysly..?? Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2011-07-19 o 07:53 |
|||
|
|
|
#3582 |
|
Rozeznanie
|
witam serdecznie dziewczynki...
dziś drugi dzień na diecie, muszę przyznać że jest całkiem nieźle... życzę Wam wszystkim miłego dnia
|
|
#3583 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczynki
Drugi dzień diety ... - 1 kg Posłuchałam waszych rad i zjadłam dużą porcję kurczaka późnym popołudniem, teraz mam ochote na jajecznicę. Wiecie co, zaczynam lubić tą dietę bo mogę jeść jajka! Ja kocham jajka w każdej możliwej postaci!!! Bez jajek nie mogłabym żyć! I one chyba mi uratują życie bo np. wątrubki nie ruszę bo zaraz bym ją zwróciła. Od małego jej nie lubie. |
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
tadaaam!
-10 kg!! w koncuuu!!! teraz juz nie bede patrzec na kilogramy, teraz bym chciala ze 2 rozmiary spasc jeszcze.. ![]() P.S z kolejnych dobrych wiadomosci...dzis w nocy ...dostalam dziwna wiadomosc. wiem tylko, ze mam w piatek kolo poludnia byc z Wawie, a pozniej spedze nastepnych kilka dni nad morzem. Wiecej szczeg. nie znam... zapowiada sie ciekawie... ale ale ....pierwsze co mi przeszlo przez mysl to : o nie nie, ja NIE NAWIDZE plaz! nie- dla kostiumow, nie dla wody i nie dla bezczynnego lezenia na piasku! NIENIENIE! a druga mysl: ale co ja bede jesc?! i przerazilam sie, ze pewnie nie bedzie latwo dukac, wiec zgrzesze a...pozniej znowu mi waga stanie, a teraz jakos cos sie ruszyla...no ale podekscytowanam tym pomyslem- niespodzianká ![]() :aaaa katkasiek brawoooo!!! super przemiana! GRATULUJE !!
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2011-07-19 o 08:45 |
|
|
|
#3585 | ||||
|
404 Not Found
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sprawdź wszystkie wyloty z Warszawy w okolicach południa i zobacz czy jest jakiś egzotyczny, piaszczysty kraj.
|
||||
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewuszki
jak tam mija poranek?
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za okragla 10no tajemniczo to brzmi a co to za ukryty wielbiciel? czy nie ukryty ?
|
|
|
|
|
#3588 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja to urlop mam całe wakacje ![]() ![]() Tzn jutro jade do teściów na tydzień, bo wczoraj teściowa zadzwoniła. Pff.... już mi się nie chce. Co ja tam będę robić tyle czasu??????? Miał jechać sam młody, ja go miałam przywieźć i zostawić, a teraz oni chcą bym też była. Myślałam, że trochę poleniuchuję, a tu doopa.... Muszę pożyczyć jakieś ksiażki od sąsiadki.... Cytat:
Tobie też gratulacje..... Mnie też do sukcesu brakuje niewiele, tzn w sumie tak jeden rozmiar.....
|
||||
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja w pracy od 8 intensywnie pracuję ![]() śniadanko jogurcik i kawka... a na obiadek w pracy będzie kurczaczek ![]() idę pracować
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
U mnie dzisiaj wzroscik ale spodziewałam się go po grzeszkach weekendowych muszę się jeszcze pochwalić że z obwodu brzucha w najgrubszym miejscu straciłam 10cm dzisiaj drugi dzień proto, robiłam wczoraj sernik, wyszedł pyszny! mokry, nie za słodki,mięciutki,mniam:lo ve:Cytat:
|
|
|
#3591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na angielskich czatach Dukana tłumaczonych przez nieocenioną D666666 (GDZIE JEST D666666?????????????????? ????????) zmniejszono dozwolona ilość do 5 Żółtek (białka jaja bez ograniczeń). Wywołało to słuszny protest na forum i ponoć ogromne poruszenie w Anglii i Dukan miał zmięknąć w tej kwestii. Ale nie ma D666666 i nic więcej nie wiemy. A tak na serio, to warto zrobić badania. Ja zrobiłam w 2 miesiącu diety, cholesterol miałam dobry więc wsuwałam 2 jaja dziennie. Teraz jakoś mniej tych jaj, za to mogę jeść ser chudy z Radostowej (żaden inny ) od rana do wieczora. Ale na nabiał też są ograniczenia. teraz przymierzam się do kolejnych badań , ale musze sobie przypomnieć co trzeba zbadać (kreatynina , kwas mooczowy, potas i.............no właśnie)
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Bryyyyyyyyyyyyyy
![]() Kaktasiek super wygladasz Emilka no to do dzieła... nie ma na co czekac bedziemy miały kolejna mamusie na wątku ![]() Roux gartuluję! Sreberko gartuluje utarty 10 cm ![]() same dobre wiesci dzis niedawno wstałam i sie jeszcze nie obudziłam....
|
#3593 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
a macie już w planach? jakieś konkretne daty?
czy narazie na rozmowach się kończy
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko tak jak ja
![]() dziewczyny pije drugą kawę ... chce mi się tak spać... że coś strasznego Legionistko
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-07-19 o 12:27 |
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
katkasiek Super zmiana ! ![]() roux gratuluję dziesiątki
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A teraz kurczaczek się piecze, a później chciałam zrobić te mielone a w środku jajko .., tylko czy to będzie dobre??? |
|
|
|
|
#3598 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Wszystko w swoim czasie.
|
|
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy plany albo ten grudzień albo lipiec 2012.. wszystko to kwestia finansowa....jak się uda uzbierać do grudnia to grudzień a jak nie to lipiec..... i jeszcze kwestia gdzie będziemy mieszkać... bo ani z teściami ani z moimi rodzicami mieszkać nie chcemy... chyba że w ostateczności będzie trzeba :/
a dzidziuś w swoim czasie... imię dla chlopca i dziewczynki mam
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-07-19 o 12:34 |
|
|
|
#3600 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

szokkkkkkk wielki szacun dla Mamuśki

za wszystkie spadki
:tasa czek: za wszystkie duże grzeszki i te małe też....
dziś było ładnie grzecznie bez pokus

oby jutro spadek wrócił
Zrzuciłam 1kg i stoi... Codziennie jem bułeczkę na kakao i proszku do pieczenia + serek homo, pewnie przez to, ale tak to polubiłam, że trudno zrezygnować z tego miłego akcentu w ciągu dnia 

i przerazilam sie, ze pewnie nie bedzie latwo dukac, wiec zgrzesze a...pozniej znowu mi waga stanie, a teraz jakos cos sie ruszyla...