|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
Jestem szczupła, ale wysportowana tak do połowy Zawsze funkcjonowałam na zasadzie zrywów kilkumiesięcznych, gdzie dawałam sobie ostro popalić, a potem miałam długie przerwy. Teraz staram się to bardziej wypośrodkować...
|
|
|
#3272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kiedys schudłam do 55kg przy 167cm i wygladałam koszmarnie!! Przynajmniej teraz to widze bo wczesniej oczywiscie wciąż było mi mało...Miałam nieproporcionalnie dużą głowę w stosunku do ciała i nóżki grrr niezdrowo chude generalnie byłam zachudzona zero mieśnia tylko niezrowe chude ciałko, i choc teraz waże dobre 10kg wiecej to mimo ze chce zrzucic teraz czuje sie lepiej i wygladam zdrowiej!! W koncu po latach doszłam do tego ze nie licza sie kg a WYMIARY!! i zdrowa wyportowana sylwetka jaka ty moja droga masz juz teraz, zobaczysz ze za kilka lat stwierdzisz ze bylas szalona mysląc jak myslisz teraz ![]() Zreszta waga to tak jak juz pisałam wczesnej najmniej miarodajny wskaźnik czy ktos jest chudy czy gruby, ja np jestem z natury "grubszokostna" i nigdy nie bede ważyc tyle co dziewzyna o drobnej budowie kosci, poza tym miesie tez waza i jakie sa apetyczneJa teraz stawiam na wmiare zbilansowana diete (grzeszki tez sie zdazają bo to nie ma byc katorga a sposób zycia całe zycie słodyczy sie nie będę wyrzekac hihipozdrawiam i uciekam robic pierwszy dzien 2 miesiąca!! Mam cel ze do listopada bede wygladac rewelacyjnie - choc w małej czesci tak dobrze jak ty!! |
|
|
|
|
#3273 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zgadzam się z ta dziewczyną![]() trudno mi określić wagę ale rozmiar określam na mini mini S nie jesteś kościotrupem jesteś moim zdaniem bardzo szczuplutka ![]() Cytat:
mój metabolizm pracuje na szczęscie na tych samych obrotach co kiedyś Teraz znowu jem około 4 razy dziennie a nie 2 x jak przez ostatnie tygodnie na szczęście waga nie wzrosła. Dziękuje za troskęCytat:
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-07-14 o 14:21 |
|||
|
|
|
#3274 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam tylko wspomnieć, że przetestowałam Burn Circuit 3 z CE i jak któraś szuka siłowego na nóżki i rączki to ten filmik jest fajny, proste ćwiczonka, w miarę krótki. Nie jest męczący tak ogólnie, męczy te ćwiczone partie. Podobał mi się
Tylko fajnie jest mieć konkretniejsze obciążenia, bo wtedy naprawdę będzie efektywnie.
|
|
#3275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3276 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewuszki!!!
No i stało się ![]() Jestem w ciąży W sobotę wyszło na jaw ![]() Ale już konsultowałam sie z lekarzem i TF kończę normalnie, został mi ostatni tydzień. Dziś idziemy kupić rowery i zaczynam troszkę rowerkować. Ale jestem happy ![]() ![]()
|
#3277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Będziemy ciotkami wizażowymi he he
|
|
|
#3278 |
|
Raczkowanie
|
Próbowalam kombinowac bo nie lubie fire'ow ale okazuje sie ze najwiecej sie spala (kupilam pulsometr i porownuje rozne treningi) i nie mam co wsadzic zamiast firow wiec tak jak radzilyscie zaciskam zeby i robie porzadnie TF
|
|
|
|
#3279 |
|
Rozeznanie
|
izabelka_007 gratuluje!! bedzie mały dzidziuś :P
sagitarius a ile przykładowo tracisz na poszczególnym treningu podasz orientacyjnie?? Ja wczoraj miałam mały kryzys jakos tak czułam sie paskudnie - wypiłam dwie kawy a i tak spałam w dzien i jakas taka byłam nie w temacie zupelnie i ćwiczenia szły mi jak krew z nosa Ale dzisiaj wstałam w lepszym humorze i sytuacja zmieniła sie o 360 stopni A jak u was dziewczyny?? ciągle macie motywacje i chęć do ćwiczeń jak na początku>? Dobrenka rowerujesz juz czy jeszcze TF?? |
|
|
|
#3280 |
|
Raczkowanie
|
slim in 6 ramp it spalalo tylko ok.250 kcal natomiast fire 45 ok 450kcal dlatego ze przy fire tetno jest mniej wiecej na srednio140 uderzen na min. natomiast przy slim in6 kolo125
|
|
|
|
#3281 |
|
Rozeznanie
|
Slim in 6 nigdy nie cwiczyłam, a co do fire45 to całkiem ładny wynik, inne firey beda pewnie podobnie spalały bo opieraja sie o podobne cwiczenia i intensywnosc a zauwazyłas czy kalorie spalaja sie jeszcze jakis czas PO ćwiczeniach szczególnie po HIITach??
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3282 |
|
Raczkowanie
|
izabelka_007 Gratulacje!
Od poniedziałku początek 5 tygodnia TF.
|
#3283 |
|
Zadomowienie
|
izabelka Gratuluje dzidziusia.. wszystkiego dobrego kochanie życze Tobie mężulowi i dzidzi niech rośnie zdrowo
megi miałaś kryzys bo pogoda była hamska.. ja na taką pogodę właśnie tak reaguje.. Ja miałam ostatnio problemy techniczne mianowicie praktycznie przez 2 tygodnie straszliwe burze u mnie były nawet telewizora nie włączałam bałam się że pierdyknie.. i jestem troche do tyłu.. wczoraj jednak poćwiczyłam burza przesunęła się na dzisiaj rano i dzisiaj przyjechała ciocia merolem czerwonym tak gwałtownie że mialam odpuścić ćwiczenia ale zjadłam 2 tabletki i zrobiłam Fire 60 jednak ABS 10 odpuszcze.. a rowerować oczywiście roweruje też chociaz dalej nie wiele bo ciągle leje ![]() ostatnio mi tyłek ulało strasznie Ciesze się że odzyskałaś zapała ![]() sagitarius dobrze że zdecydowałaś się nie kombinować i ćwiczyć.. ja też nie pałałam miłością do Firejów potem je polubiłam.. nie znosiłam Fire 55 teraz uwielbiam.. jeszcze niedawno narzekałam na Fire 60 teraz żałuję że dzisiaj było ostatni dzień..Katriina Gratuluje 5 tygodnia
|
|
|
|
#3284 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Brzuch non stop pobolewa, ale to normalne. Idę w poniedziałek do gina. Pytałam się jej przez telefon czy mogę ćwiczyć i jeździć na rowerze to powiedziała że jak najbardziej tylko tak gdzieś 80% wysiłku sprzed ciąży. Dlatego dziś Fire 45EZ zaliczone, robiłam go tak spokojnie że prawie się nie spociłam ![]() Buziaki!!!
|
|
#3285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niech fasolka pieknie sie rozwija, a potem dzidzie musisz pokazac koniecznie w albumie! ![]() 80%... Ty i Twoje FTC, juz widze jak maluszek od poczecia otrzymuje swoja porcje treninug
|
|
|
|
|
#3286 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie poki co ciocia odjechała kilka dni temu ale w dniu odwiedzin tez było ciezko... Zapał odzyskałam zobaczymy na jak długo zauwazam zmiany na swoim ciele tzn zrobiło sie bardziej zwarte _nawet na brzuchuA ja tez juz niebawem bede rowerowac bo wczoraj kupiłam rower i juz jutro albo w pt go dostane ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
i tez mnei zadziwia ta moja systematyczność!!
|
||
|
|
|
#3287 |
|
Zadomowienie
|
izabelka nie wysilaj się za duzo kochanie z tymi ćwiczeniami.. Kiedyś czasy były inne kobieta szła w orke i potem rodziła zdrowe dziecko teraz ja nie mówie ze trzeba leżeć i uważać ciąże za chorobę ale uważaj na siebie.. jeśli o ćwiczenia chodzi to na pewno moge Ci polecić w ciąży callanetics
![]() Lanessa jak efekty po Twoich ćwiczeniach? megi kurcze u mnie rano dalej była straszna burza i teraz tez się zaczęła.. Wczoraj jednak popołudniu nie odpuściłam i poćwiczyłam dzisiaj przez burze będe mieć problem znowu.. i z ćwiczeniem i dojściem do domu ale jeszcze 3 h może przejdzie.. Strasznie jestem ciekawa czy spadło mi coś w centymetrach.. czuję się dużo atrakcyjniejsza to nie ulega wątpliwości ale czy szczuplejsza ehh.. nie wiem.. Kupiłaś rower? A jaki? Ale mnie dzisiaj boli brzuch Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-07-20 o 15:41 |
|
|
|
#3288 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A rower taki w starym stylu miejska damka ze tak powiem z koszem i duuuuzymi kołami zebym mogla sobie i na zakupy wyskoczyc i pojezdzic rekreacyjnie - zastapie nim znienawidzone MPK
|
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
można ? ![]() Ostatnio ściągnęłam TF , przeglądałam filmiki i myślę nad tym żeby zacząć aktualnie BBL konczę , ale chcę zgubić jeszcze tłuszczyk z wewnętrznej strony ud , boczków i brzucha . Chciałabym poznać wasze opinie ( wątek już ma 100 stron, ciężko będzie mi od razu wszystko nadrobić ) Czy ćwiczycie tylko , czy też dietę trzymacie ? bardzo ciężkie ćwiczenia są ? no i to się ćwiczy aż 20 tygodni tak ?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tu sa troche inne cwiczenia niz w BBL tam było więcej siłowych cwiczeń + te okropne wszelakie wypady - ktore badz co badz robia cuda z udami i pupcia tu jest wiecej cwiczen cardio + hiity ktore sa mega przyspieszeniem w porownaniu z BBL ale dasz rade Co do tłuszczyku to z brzuszka i boczkow ci poleci spokojnie przy tych wszelakich ciosach brzuch pracuje non stop a z wewnetrzna strona ud to wiesz bywa roznie mi jest ja cholernie ciezko wyszczuplic bo to taki ciezki teren heh ze tak powiem do wspołpracy w moim przypadku i zawsze znika na koniec Zapraszamy wiec do naszej walki z TF Program trwa 3miesiace podstawowy + 2 miesiace zaawansowany |
|
|
|
|
#3291 |
|
Zadomowienie
|
megi o cześć
ja jestem z południa ![]() Fajne są takie rowerki.. ja mam górala taka damka nie dla mnie strasznie się tłukę po rożnych ternach szkoda by mi było takiego rowerka.. ale plecki czuje to fakt |
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze 5 dni mi zostało ) wiec zawsze coś chociaż optycznie nie widzę tego Ale po tym co piszesz to aż chce się ćwiczyć ! ja nie mam nie wiadomo ilę do zrzucenia , nie patrzę na kg, ważne są dla mnie cm , wysoka jestem , więc np 50 kg to nie waga dla mnie Chcę po prostu pozbyć się tłuszczu i wyrobić mięśnie , nie tracąc tyłka , bo troche przeglądałam wątek i widzę że dziewczyny sporo w pupie tracą
Edytowane przez @na Czas edycji: 2011-07-20 o 16:38 |
|
|
|
|
#3293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jak bardzo się boisz utraty w tym miejscu to możesz też w lżejsze dni dorzucać coś krótkiego działającego na pośladki np. tamilke albo jakiś pojedynczy filmik z BBL, który najbardziej czułaś, że działa na tą partię. Całkowicie spadków ciężko będzie uniknąć, bo chudnie się całościowo, ale myślę że dodając coś takiego konkretnie na poślady, spowodujesz że ich wygląd będzie cały czas taki jak powinien być. Tak mi się przynajmniej wydaje.
|
|
|
#3294 | |
|
Raczkowanie
|
Dobrenka dziękuję za wsparcie ![]() Cytat:
![]()
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi o dziwo przy bbl w tylku nic nie spadło, dalej jest tyle ile bylo tylko jest twardszy A i jeszcze pytanie , ćwiczycie z tymi wszystkimi gumami itp ?
Edytowane przez @na Czas edycji: 2011-07-20 o 17:03 |
|
|
|
|
#3296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
@na: Chcę po prostu pozbyć się tłuszczu i wyrobić mięśnie , nie tracąc tyłka , bo troche przeglądałam wątek i widzę że dziewczyny sporo w pupie tracą -spoko nie martw sie tyłek robi sie całkiem fajny po tych cwiczeniach mi np sie uwypuklił jakby tzn taka jakby "półeczka" nad pupa znacznei znikneła i teraz juz prawie mam jakby to powiedziec takie wciencie i wypukłe posladki - nie wiem jak to lepiej opisac hihi a i sama pupa robi sie taka fajna okrągła i apetyczna wiec wg mnie nie masz sie co martwic o tyłek lepiej nich tłuszczyk sie martwi bo ma czego Szalinka dobierze sie do niego i to stanowczo Ciesze sie ze cie zacheciłam kończ szybko BBL - a jak Leoś nie denerwuje cie jeszcze??- i zaczynaj wyzwanie z nami. Ja w sumie przez jakis czas dorzucałam sobie H&T ale po kilku razach dałam sobi spokoj bo TF mnie i tak wystarczajaco meczy co za duzo to nie zdrowo Co do gum to ja od chyba 2tyg miałam wszystkie gumy i czułam różnice niz z ciezarkami cwiczyłam, wiec jak masz sposobnosc to kup sobi bo pomoga i docenisz je
Edytowane przez megi533 Czas edycji: 2011-07-20 o 18:08 |
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci że na początku strasznie mnie cardio nudziło i nie lubiłam sculptu bo strasznie słabe ręce mam , za to uwielbiałam bum bum
aktulanie Uwielbiam sculpt , cardio też nie jest takie złe , mało bum bum ostatnio miałam i przestałam je teraz lubić sam Leoś w sobie na mnie w ogóle nie działa Raczej laska ze sculptu w czerwonych spodenkach, ma ciało jak marzenie ![]() Jak dobrze pójdzie to TF zaczynam od poniedziałku
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A boskie ciałko miała taka dziewczyna co na plaży ćwiczyła blądynka opalona na brązowo mmm wyglądała normalnie bosko jak bym była factem to na jej widok.... heheAle w TF tez sa fajne zgrabne dziewczyny tylko tak troche inaczej bo sa umiesnione a te z BBL to takie chucherka były ![]() Cardio było specyficzne bo na poczatku było własnie takie nudnawe ale jak juz nauczyłam się ruchów to zaczełam je robic dokładnie i precyzyjnie i nie powiem bo sie meczyłam lubiłam to "international samba" czy jakos tak te takie skrety z nogami skrzyzowanymi - talia wtedy pacowała dobrze Ja butow nie zakładam jakos tak niewygodnie mi w butach cwiczyc, ale przy BBL miałam małą kontuzje stopy to przez kilka dni w opasce cwiczyłam |
|
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mi zależy na tym żeby wyglądac szczuplej , i też chyba hh dołącze do ćwiczeń bo bym chciała mieć jednak zaznaczoną chociaż trochę talię
|
|
|
#3300 |
|
Zadomowienie
|
Dobrenka - schudlam jeszcze w talii (3cm) i zniknelo mi nieco boczkow + ladnie zarysowany brzuszek. Ale i tak wcale prawie nie trenuje...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

Juz nie kupie 
Zawsze funkcjonowałam na zasadzie zrywów kilkumiesięcznych, gdzie dawałam sobie ostro popalić, a potem miałam długie przerwy. Teraz staram się to bardziej wypośrodkować...

hihi
wiesz za mało to tez nie dobrze może własnie przetestuj wersje ze zwiększeniem pokarmu może cos z tego wyniknie dobrego