Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-19, 10:35   #2401
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Wierze, że są ludzie którzy raz dwa potrafią się podnieść i iść dalej. Ale nie ja Ja jestem za słaba..
Przecież było tyle wspólnych planów, jeszcze ostatnio o nich rozmawialiśmy i co? Szlag trafił wszystko w jeden dzień , to okropne
Wszystko będzie mi go przypominać, wszystko.. A najbardziej chyba Dejzi, pies o którym marzyłam jest prezentem od niego..
To jakiś koszmar po prostu.
jeju...wiem jak sie czujesz, jak sobie pomysle ze mialabym rozstac sie z mezem to masakra...Wszystko by mi go przypominało!! Ale z czasem mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i jeszcze jest szansa ze do siebie wrocicie.
Stary 2011-07-19, 10:37   #2402
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja też czekam na glinki i algi i ani widu ani słychu
chyba też zamówie z all
a jeszcze czeka mnie zakup maski do włosów, krem i żelu do mycia twarzy

xhankax
ślicznie wyglądasz, trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
a dziś zapisałam się na egzamin i mam w sobotę i tak czuję że nie zdam ale trzymajcie za mnie kciuki
w tą?
ja mam za tydzień
będziemy trzymać

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 10:37   #2403
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

pisałaś, że jedziesz nad jeziorko, to tam się na pewno opalisz

ja tam lubię latem robić wieczorem pranie, bo wszystko mi wysycha do rana

fajnie, że sobie wszystko wyjaśniliście. jestem zdania, że popracujecie nad związkiem i będzie dobrze

też muszę się dzisiaj wybrać na zakupy. muszę dokupić sobie niektóre kosmetyki, bo jak na złość się właśnie teraz pokończyły i spodenki
ale to tylko na week
tak faktycznie 1,5dnia opalania

a ja chcialam pojechac jednak troszke opalona, bo mi tak az glupio

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Daaaawno mnie nie bylo bo za bardzo nie mialam co pisac, od dluuugiego czasu lece na podstawach totalnych czyli szampon i odzywka na wlosy, prysznic wiadomo, czasem balsam ale nie zawsze bo bywa ze padam na twarz, peeling twarzy regularny, filtr i tuszuje rzesy. Na stopach french a u dloni odzywka i tak sobie zyje

Sporo sie u mnie pozmienialo w zyciu zawodowym, duzo pracuje az sie czasami TZ wkurza ze mnie wiecej nie ma niz jestem, w lipcu pracuje w tygodniu i w kazdy weekend, do tego dyzury i jezdze tez na pobrania narzadow

Dni mi mijaja tak szybko ze co wstane to juz wieczor, duzo adrenaliny mam.

Pozdrawiam Was wszystkie
nooo jestes wreszcie!

Kobieto wyhamuj, bo Ci zycie przeminie i nie dziwie sie TZtowie, na pewno chcialby Cie miec troche wiecej ale jak jestes szczesliwa to coz... powodzenia w rozwijaniu sie w zawodzie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 10:41   #2404
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Ale goraco...... ja ide z Zuziulka zrobic obie puchar lodowy do kawki... i biore sie za zaprawiani eogorkow w ocet
Stary 2011-07-19, 10:46   #2405
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
i z nowości wzięłam olejek pielęgnacyjny z alterry: http://www.rossnet.pl/Produkt/Alterr...awokado,110495
Narazie na twarzy testowałam i wydaje się ok.
ciekawe, czy nadałby się do włosów
bo na twarzy zapewne mnie zapcha..

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
A więc tak: na początek mniej kawy i jedzenie śniadań i może z czasem uda mi się przybrać troszkę ciałka...
kawę faktycznie najlepiej jest ograniczyć
ja miałam odwyk od niej, a teraz znowu pije...
i waże teraz 46 kg.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Mi na razie układają się OK, ale jeśli chodzi o długość to mam wrażenie, że od marca nie przybył mi ani mm Używam ALPECINU C1, który wcześniej przyspieszył mi wzrost włosów, i to jak, a teraz nic, WAXa na włosy i skórę głowy, wodę pokrzywową wcieram... I nic...
może wcieraj olejek rycynowy w skalp i pij pokrzywę?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-07-19, 10:47   #2406
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Ja to chyba za jakąś mega super dietę muszę się zabrać i ćwiczenia, bo powoli coraz mniej się sobie podobam
Stary 2011-07-19, 10:52   #2407
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
w tą?
ja mam za tydzień
będziemy trzymać
tak w tą a ty masz w sobotę za tydzień? też będziemy trzymać kciuki

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:05   #2408
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:

A co do mojej figury to nawet mój TŻ mi mówi, żebym przytyła, bo za chuda jestem i źle wyglądam, że jak się poznaliśmy byłam grubsza i lepiej wyglądałam... Wziął kiedyś zdjęcia z początku naszego związku, pokazuje mi i mówi: "zobacz jak ładnie wyglądałaś. Przytyj troszkę". Kiedyś się cieszyłam, że mogę jeść co chcę, ile chcę i nie tyję, ale teraz zaczyna mi to przeszkadzać...
Zaczynam dostrzegać, że za chuda jestem, inni mi to mówią (nie mam na myśli zazdrosnych, grubszych ode mnie dziewczyn, a facetów, moich bliskich kumpli) i coraz gorzej się z tym czuję
Postanowiłam przytyć i już dostrzegłam pierwszą rzecz, która mi w tym przeszkadza. KAWA. Codziennie z rana wypijam jedną kawę zaraz po przebudzeniu, później w ciągu dnia piję minimum 2 jeszcze, albo i więcej... Muszę ograniczyć kawę do jednej dziennie, a z czasem całkiem wyeliminować...
Druga rzecz muszę zacząć jeść śniadania. Co z tego, że w ciągu dnia zjadam więcej niż zjadłoby dwóch pracujących facetów, jak pierwszy posiłek zjadam między 13 a 15 a wstaję między 7 a 9??

A więc tak: na początek mniej kawy i jedzenie śniadań i może z czasem uda mi się przybrać troszkę ciałka...
no sniadanie to podstawa!
ja mam jeszcze ten problem ze mam wysoki cholesterol i nie moge zbytnio jesc tlustych rzeczy juz nie mowiac o fast foodach... no i jak tu przytyc?
Cytat:
Przy wzroście 163 cm moja waga waha się między 41 a 43 kg... Nie wiem, czy byś się ze mną zamieniła, czasem chcę sobie kupić jakiś fajny ciuszek a rozmiar xs jest za duży
ja tez tyle waze, ale mam troche mniej cm ale nie zdarzylo mi sie jeszcze zeby xs byl za duzy, ale to moze dlatego ze mimo wagi i wzrostu mam fajny biust na szczescie wiec nie wygladam tak calkiem jak kosciotrup
Cytat:
no to trzymam kciuki!

ja wstalam, zrobilam maly porzadek, wypilam na czczo wode z cytryna. Musze isc na jakies sniadanko w koncu u mnie znowu chmury... cieplo ale bez slonca.

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-07-19 o 11:08
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:14   #2409
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
kawę faktycznie najlepiej jest ograniczyć
ja miałam odwyk od niej, a teraz znowu pije...
i waże teraz 46 kg.

Ograniczę, a co najmniej postaram się ograniczyć... Całkiem wyeliminować nie dam rady, bo jak z rana nie wypiję sobie jednej to cały dzień chodzę bez życia, a około 16 już zasypiam na stojąco... W weekend próbowałam bez kawy przeżyć, wczoraj też, ale w pracy (a zaczynam o 14) już dosłownie zasypiałam i musiałam sobie kawkę wypić... Jak na razie ograniczę do jednej dziennie zaraz po przebudzeniu, później spróbuję pić dopiero po śniadaniu, a może za jakiś czas uda mi się całkowicie wyeliminować ten napój z diety i będę piła kawę tylko na specjalne okazje...

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:

może wcieraj olejek rycynowy w skalp i pij pokrzywę?
Nad olejkiem się zastanawiam, a pokrzywę zacznę pić jesienią, bo za bardzo na nogach po niej obrastam

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

ja tez tyle waze, ale mam troche mniej cm ale nie zdarzylo mi sie jeszcze zeby xs byl za duzy, ale to moze dlatego ze mimo wagi i wzrostu mam fajny biust na szczescie wiec nie wygladam tak calkiem jak kosciotrup
No a ja biustu nie mam prawie wcale... Kiedyś, gdy grubsza troszkę byłam miałam biust, ale jak schudłam to i biust mi schudł
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:19   #2410
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Ja to chyba za jakąś mega super dietę muszę się zabrać i ćwiczenia, bo powoli coraz mniej się sobie podobam
ja od jakiegos czasu w ogole siebie nie akceptuje, denerwuje mnie wszystko w sobie, wstydze sie pokazac bez makijazu czy w bikini gdzies dalej oprocz TZta. wiem, ze to moze byc zwiazane z moja zla sytuacja emocjonalna, ze zbyt malo mysle o sobie i mam dosc wszystkiego

i nie mowcie, ze zle mysle i siebie nie doceniam, bo skoro ten stan trzyma mnie od maja, to jest tylko moja wina...
Stary 2011-07-19, 11:24   #2411
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
za tydzień w czwartek
chyba tam padnę z nerwów

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Ograniczę, a co najmniej postaram się ograniczyć... Całkiem wyeliminować nie dam rady, bo jak z rana nie wypiję sobie jednej to cały dzień chodzę bez życia, a około 16 już zasypiam na stojąco... W weekend próbowałam bez kawy przeżyć, wczoraj też, ale w pracy (a zaczynam o 14) już dosłownie zasypiałam i musiałam sobie kawkę wypić... Jak na razie ograniczę do jednej dziennie zaraz po przebudzeniu, później spróbuję pić dopiero po śniadaniu, a może za jakiś czas uda mi się całkowicie wyeliminować ten napój z diety i będę piła kawę tylko na specjalne okazje...
może jakies herbatki dodające energii ?
i posiłek węglowodanowy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-07-19, 11:29   #2412
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ja od jakiegos czasu w ogole siebie nie akceptuje, denerwuje mnie wszystko w sobie, wstydze sie pokazac bez makijazu czy w bikini gdzies dalej oprocz TZta. wiem, ze to moze byc zwiazane z moja zla sytuacja emocjonalna, ze zbyt malo mysle o sobie i mam dosc wszystkiego

i nie mowcie, ze zle mysle i siebie nie doceniam, bo skoro ten stan trzyma mnie od maja, to jest tylko moja wina...
To widzę, że mamy podobnie. Dodatkowo nie mam żadnej motywacji żeby się za siebie zabrać pasuje schudnąć z 8kg, ale od dłuższego czasu mi to nie wychodzi. Chcę pozbyć się w miarę trądziku (powiedzmy, że powoli to się udaje) ale i tak najgorsza jest waga. Wszystko osiada mi na brzuchu i biodra mam 2x większe od piersi
Stary 2011-07-19, 11:34   #2413
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześc dziewczyny
ja dziś muszę zrobić drugą część prania, lodówkę już umyłam, teraz odpoczywam przy kawie
widzę, że rozmawiacie o odchudzaniu, ja muszę zgubić te 5kg do końca wakacji

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:35   #2414
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny
ja dziś muszę zrobić drugą część prania, lodówkę już umyłam, teraz odpoczywam przy kawie
widzę, że rozmawiacie o odchudzaniu, ja muszę zgubić te 5kg do końca wakacji
A co robisz już w tym kierunku? Może podpatrzę i też będę się stosować do tego co Ty
Stary 2011-07-19, 11:47   #2415
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
To widzę, że mamy podobnie. Dodatkowo nie mam żadnej motywacji żeby się za siebie zabrać pasuje schudnąć z 8kg, ale od dłuższego czasu mi to nie wychodzi. Chcę pozbyć się w miarę trądziku (powiedzmy, że powoli to się udaje) ale i tak najgorsza jest waga. Wszystko osiada mi na brzuchu i biodra mam 2x większe od piersi
mnie dobijaja moje since pod oczami, cellulit, ktory pokryl mi caly tylek i uda jestem blada jak sciana (to na szczescie da sie najszybciej zmienic...), nie moge opalac twarzy i nie jest milo sluchac od facetow komenatarze, ze wygladam jak trup na twarzy... mam wlosy krecone, ktorych nie akceptuje, tylko w prostych czuje sie dobrze, a ze prostowanie lokow, to jest cos strasznego i baaardzo niszczacego, to malo kiedy czuje sie dobrze, szczegolnie, ze mam swiadomosc, ze TZ tez woli mnie w prostych, a nasz staz jest juz taki, ze nie mam co liczyc na komplementy od niego, skoro i tak ciagle marudze... o piersiach nie wspomne, bo to moj kompleks odwieczny, kiedys moim mocnym punktem byla pupa, to jedyna czesc ciala ktora lubilam w sobie, wiec teraz o nia walcze... mi tradzik nawrocil, nie moge sie uporac, przez tyle czasu mialam ladna cere... jestem teraz pewna, ze to revlon mnie zapchal i moja twarz to istna kaszka...

noo i tak narzekac bym mogla w kolko, ale to nie ma sensu... ja musze jakos wrocic psychicznie i fizycznie do dawnej siebie, bo innego rozwiazania nie widze
Stary 2011-07-19, 11:53   #2416
party_girl7
Zakorzenienie

ja chudnac nie musze ale wypadaloby pozbyc sie tego cellulitu, 2 dni udalo mi sie masowac lodem, ale wiecej nie dalam radyy.. po prostu uwielbiam goraco a nienawidze zimna, i bardzo nie odpowida mi taki masaz.. mysle nad tym masazerem prozniowym ale on dziala 30 min a trzeba ladowac go 8 godzin:/ wiec troche sie obawiam ze duzo pradu pozre i sama juz nie wiem.

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
mnie dobijaja moje since pod oczami, cellulit, ktory pokryl mi caly tylek i uda jestem blada jak sciana (to na szczescie da sie najszybciej zmienic...), nie moge opalac twarzy i nie jest milo sluchac od facetow komenatarze, ze wygladam jak trup na twarzy... mam wlosy krecone, ktorych nie akceptuje, tylko w prostych czuje sie dobrze, a ze prostowanie lokow, to jest cos strasznego i baaardzo niszczacego, to malo kiedy czuje sie dobrze, szczegolnie, ze mam swiadomosc, ze TZ tez woli mnie w prostych, a nasz staz jest juz taki, ze nie mam co liczyc na komplementy od niego, skoro i tak ciagle marudze... o piersiach nie wspomne, bo to moj kompleks odwieczny, kiedys moim mocnym punktem byla pupa, to jedyna czesc ciala ktora lubilam w sobie, wiec teraz o nia walcze... mi tradzik nawrocil, nie moge sie uporac, przez tyle czasu mialam ladna cere... jestem teraz pewna, ze to revlon mnie zapchal i moja twarz to istna kaszka...

noo i tak narzekac bym mogla w kolko, ale to nie ma sensu... ja musze jakos wrocic psychicznie i fizycznie do dawnej siebie, bo innego rozwiazania nie widze
a jesli chodzi o wlosy nie chcialabys zrobic sobie prostowania keratynowego? nie niszczy tak jak chemiczne, troche odzywia, no i efekt jest chyba az wlosy odrosna... mozna zrobic samemu w domu.
Stary 2011-07-19, 11:53   #2417
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana co do włosów to w zupełności Cię rozumiem. Też mam swoje kręcone i nie lubię ich (no może jakbym jakoś o te fale zadbała to by ładnie wyglądały, bo teraz mam zwykłą kręconą szopę paskudną) i dlatego prostuję TŻ też woli mnie w prostych choć ostatnio coś ględził, że już mu te moje kołki rozpuszczone znudziły i żebym wymyśliła sobie jakąś inną fryzurę Dodatkowo kiedy go poznałam to miałam rude włosy i kilka razy wspominał mi, żebym się znowu przefarbowała i myślę nad tym, ale jak już pisałam nie chcę rozjaśniać.

Jeśli chodzi o cellulit to widzę, że zaczyna mi się pojawiać na udach. Ogólnie moim kompleksem jest chyba niski wzrost i krótkie nogi. W obcasach jako tako mogę chodzić ale nie na dłuższe trasy, tak więc zostają płaskie buty co nie wpływa korzystnie na modelowanie mojej figury ale co mi tam.

W takim razie trzeba się za siebie wziąć i zrzucić chociaż te parę kg, żeby przynajmniej mi się moja waga podobała tylko skąd wziąć jakąś super mega hiper szybką dietę

Dziewczynki ja idę się powoli kończyć SPAmować, bo dziś znów jadę do TŻa może jeszcze Was dziś odwiedzę. Trzymajcie się ciepło i do jutra

Edytowane przez LeejdiNaati
Czas edycji: 2011-07-19 o 11:58
LeejdiNaati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 12:01   #2418
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
A co robisz już w tym kierunku? Może podpatrzę i też będę się stosować do tego co Ty
na razie nic nie robię w tym problem muszę się jakoś zmotywować

Stary 2011-07-19, 12:15   #2419
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ja chudnac nie musze ale wypadaloby pozbyc sie tego cellulitu, 2 dni udalo mi sie masowac lodem, ale wiecej nie dalam radyy.. po prostu uwielbiam goraco a nienawidze zimna, i bardzo nie odpowida mi taki masaz.. mysle nad tym masazerem prozniowym ale on dziala 30 min a trzeba ladowac go 8 godzin:/ wiec troche sie obawiam ze duzo pradu pozre i sama juz nie wiem.

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

a jesli chodzi o wlosy nie chcialabys zrobic sobie prostowania keratynowego? nie niszczy tak jak chemiczne, troche odzywia, no i efekt jest chyba az wlosy odrosna... mozna zrobic samemu w domu.
myslalam, ale nie mam takie dobre prostownicy, moja coraz slabiej grzeje, tak mi sie wydaje... ma juz 4lata wiec jej sie nie dziwie. boje sie, ze raz wyprostuje tak i pozniej nie bede mogla wrocic do lokow i bede miala takie nijakie, a mimo, ze nie lubie swoich lokow, to sa ladne i np. w koku wygladaja ok, ale codziennie nosic koka? kazda inna fryzura wiaze sie z prostowaniem chociazby grzywki... druga sprawa to taka, ze gdybym zapuscila wlosy tak na 70cm, to wtedy mysle, ze loki dlugie bym zaakceptowala, bo aktualnie ledwo mam za ramiona, kiedy wyprostowane mam po biust... i znowu bledne kolo, ciezko mi dogodzic

Cytat:
Kochana co do włosów to w zupełności Cię rozumiem. Też mam swoje kręcone i nie lubię ich (no może jakbym jakoś o te fale zadbała to by ładnie wyglądały, bo teraz mam zwykłą kręconą szopę paskudną) i dlatego prostuję TŻ też woli mnie w prostych choć ostatnio coś ględził, że już mu te moje kołki rozpuszczone znudziły i żebym wymyśliła sobie jakąś inną fryzurę Dodatkowo kiedy go poznałam to miałam rude włosy i kilka razy wspominał mi, żebym się znowu przefarbowała i myślę nad tym, ale jak już pisałam nie chcę rozjaśniać.

Jeśli chodzi o cellulit to widzę, że zaczyna mi się pojawiać na udach. Ogólnie moim kompleksem jest chyba niski wzrost i krótkie nogi. W obcasach jako tako mogę chodzić ale nie na dłuższe trasy, tak więc zostają płaskie buty co nie wpływa korzystnie na modelowanie mojej figury ale co mi tam.

W takim razie trzeba się za siebie wziąć i zrzucić chociaż te parę kg, żeby przynajmniej mi się moja waga podobała tylko skąd wziąć jakąś super mega hiper szybką dietę

Dziewczynki ja idę się powoli kończyć SPAmować, bo dziś znów jadę do TŻa może jeszcze Was dziś odwiedzę. Trzymajcie się ciepło i do jutra
a ile masz wzrostu?
ja mam 166 i aktualnie waze 53,5-54, a najladniej wygladalam przy 47kg, ale nawet tak wysoko nie stawiam sobie poprzeczki, 49,5-50kg mnie ustatysfakcjonuje. dobrze, ze mi chociaz twarz nie tyje

jak ja napne posladki to...

dlatego mi to wystarczy do mobilizacji, po prostu wstyd mi, ze doprowadzilam sie do tego stanu, a to wszystko przez auto i moje wygodnictwo

fryzure, tez bym zmienila, ale znowu nie wiem czego chce najchetniej to bym wlosy przyciemnila, ale juz mam tyle naturalnych, ze wytrzymam ten rok i bede mogla sie w pelni cieszyc naturalnymi... wiec tutaj mnie nie kusic

wiesz ja juz olalam co TZtowi sie podoba, bo gdybym miala byc zawsze idealna wg jego upodoban, to nie wyrobilabym i sadze, ze i tak to by guzik dalo, bo pozniej bylby tak przyzwyczajony, ze gdyby zobaczyl mnie naturalna, czyt. loki, balerinki, bokserki i bez makijazu, to by sie rozczarowal, a po co mi to? niech wie, jaka jestem i mam mu sie podobac taka, jak nie to trudno, ja chce byc ladna naturalnie

Cytat:
na razie nic nie robię w tym problem muszę się jakoś zmotywować
poogladaj sie dokladnie w lustrze, mi to zawsze pomaga

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-07-19 o 12:17
Stary 2011-07-19, 12:18   #2420
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
myslalam, ale nie mam takie dobre prostownicy, moja coraz slabiej grzeje, tak mi sie wydaje... ma juz 4lata wiec jej sie nie dziwie. boje sie, ze raz wyprostuje tak i pozniej nie bede mogla wrocic do lokow i bede miala takie nijakie, a mimo, ze nie lubie swoich lokow, to sa ladne i np. w koku wygladaja ok, ale codziennie nosic koka? kazda inna fryzura wiaze sie z prostowaniem chociazby grzywki... druga sprawa to taka, ze gdybym zapuscila wlosy tak na 70cm, to wtedy mysle, ze loki dlugie bym zaakceptowala, bo aktualnie ledwo mam za ramiona, kiedy wyprostowane mam po biust... i znowu bledne kolo, ciezko mi dogodzic
po kreatynowym przez jakiś czas pewnie miałabyś 'nijakie',
a nie wiem kiedy wróciłby by do formy...

uwielbiam mieć proste włosy..

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-07-19, 12:19   #2421
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
poogladaj sie dokladnie w lustrze, mi to zawsze pomaga
ja na siebie nie patrze w lustrze w bieliznie

Stary 2011-07-19, 12:23   #2422
Soph
Zakorzenienie

czytam co piszecie i stwierdzam, że mam mnóstwo wad,
chciałabym popracować nad sobą i to zmienić..
niestety lenistwo często zwycięża.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-07-19, 12:30   #2423
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja na siebie nie patrze w lustrze w bieliznie
ja popatrzylam bez iii
naprawde mi wstyd i mi to wystarczy... jestem mloda, wiec powinnam byc piekna,gladka, jedrna

twarz makijazem wymodeluje, cialo moge ubrac sie ladnie, ale kiedy jest lato to co?

Cytat:
po kreatynowym przez jakiś czas pewnie miałabyś 'nijakie',
a nie wiem kiedy wróciłby by do formy...

uwielbiam mieć proste włosy..
a Ty robilas keratynowe, bo nie pamietam

wiem, ze ktoras tutaj robila z Was, pamietam zdjecia z watku o prostowaniu to ... one tak sie wtedy pieknie blyszcza!

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-07-19 o 12:31
Stary 2011-07-19, 12:30   #2424
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
a ile masz wzrostu?
ja mam 166 i aktualnie waze 53,5-54, a najladniej wygladalam przy 47kg, ale nawet tak wysoko nie stawiam sobie poprzeczki, 49,5-50kg mnie ustatysfakcjonuje. dobrze, ze mi chociaz twarz nie tyje

jak ja napne posladki to...

dlatego mi to wystarczy do mobilizacji, po prostu wstyd mi, ze doprowadzilam sie do tego stanu, a to wszystko przez auto i moje wygodnictwo

fryzure, tez bym zmienila, ale znowu nie wiem czego chce najchetniej to bym wlosy przyciemnila, ale juz mam tyle naturalnych, ze wytrzymam ten rok i bede mogla sie w pelni cieszyc naturalnymi... wiec tutaj mnie nie kusic

wiesz ja juz olalam co TZtowi sie podoba, bo gdybym miala byc zawsze idealna wg jego upodoban, to nie wyrobilabym i sadze, ze i tak to by guzik dalo, bo pozniej bylby tak przyzwyczajony, ze gdyby zobaczyl mnie naturalna, czyt. loki, balerinki, bokserki i bez makijazu, to by sie rozczarowal, a po co mi to? niech wie, jaka jestem i mam mu sie podobac taka, jak nie to trudno, ja chce byc ladna naturalnie
Kochana ja mam 160cm i ważę 57kg Masakra jakaś! Wyprostowałam właśnie włosy i jakoś nie mogę odejść od komputera Ja bym chciała ważyć tak 45kg, ale to nie jest możliwe. 50kg też mnie usatysfakcjonuje, więc mam 7kg do zgubienia. Pora się za siebie wziąć Ale pewnie zacznę od jutra

Idę już, bo za dużo tego komputera Miłego dnia
Stary 2011-07-19, 12:37   #2425
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
czytam co piszecie i stwierdzam, że mam mnóstwo wad,
chciałabym popracować nad sobą i to zmienić..
niestety lenistwo często zwycięża.
no własnie
Cytat:
ja popatrzylam bez iii
naprawde mi wstyd i mi to wystarczy... jestem mloda, wiec powinnam byc piekna,gladka, jedrna

twarz makijazem wymodeluje, cialo moge ubrac sie ladnie, ale kiedy jest lato to co?
nawet nie pomyślałam, żeby bez
rok temu tak ładnie schudłam, a teraz tak ciężko mi przestawić się na inne jedzonko

Stary 2011-07-19, 12:51   #2426
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dooobra ja ide kosic trawe, porobie cos na ogrodku moze sie opale cos...
to juz bylby jakis sukces
Stary 2011-07-19, 13:06   #2427
samaraNW
Zakorzenienie

jak Wam brakuje chęci do odchudzania, to może wejdźcie sobie na wątki o wspólnym odchudzaniu, dołączcie do jakiegoś, tam się dziewczyny nawzajem motywują. w grupie raźniej

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

ja muszę się pochwalić, że walczę o sylwetkę, dzięki czemu nie przeszkadza mi to, że mam gdzieś za dużo tłuszczyku, bo wiem, że jak udało mi się tyle osiągnąć, to osiągnę i jeszcze więcej nie mam też sobie za złe, że się obijam i nic z tym nie robią, poza tym aktywność fizyczna i zdrowa dieta dodają energii i chęci do życia
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 13:24   #2428
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cześć

Cytat:
Przy wzroście 163 cm moja waga waha się między 41 a 43 kg... Nie wiem, czy byś się ze mną zamieniła, czasem chcę sobie kupić jakiś fajny ciuszek a rozmiar xs jest za duży
Prawie, że moja wymarzona waga
jak ja bym chciała być chuda... a tu nic z tego Mam 155 cm i ważę 51 kg
I nawet kawa mi nie pomaga, chyba , że zacznę jej więcej pić...
Na razie siedzę z jedną, poranną
Za chwilę wezmę prysznic, zrobię maseczkę z glinki, umyję włosy i jakoś się fajnie ubiorę bo Tż ma dziś przyjechać

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 13:41   #2429
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

a Ty robilas keratynowe, bo nie pamietam

wiem, ze ktoras tutaj robila z Was, pamietam zdjecia z watku o prostowaniu to ... one tak sie wtedy pieknie blyszcza!
nie
chyba Hania robiła

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-07-19, 13:51   #2430
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
a może ogranicz nieco spożycie białka? ja jak białko ograniczę to od razu tyję

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
a ja chcialam pojechac jednak troszke opalona, bo mi tak az glupio

Nie przejmuj się Co z tego, że blada jak z fajna figura z tego co na fotkach widziałam.

a ja się pokapałam w zimym morzu i celluit znikł

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-07-19 o 14:09
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości