|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Dziń dybry
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jak Wam mija dzien? ja bylam dzisiaj na pierwszej wstepnej rozmowie o prace, a wlasciwie trzeba bylo rozwiazac test na rozumienie jezyka, test zdalam, wiec wstepnie jestem przyjeta, (bylo 4 osoby, 2 nie zdaly) ale na powazniejsza rozmowe i chyba decydujaca jestem umowiona na czwartek i tego sie najbardziej obawiam, bo moj angielski w mowieniu nie jest najlepszy musze sie cos poduczyc do czwartku
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
zjadlabym Cytat:
ja tez dawno nic... chyba ostatnio byla to vatika e wroc. kliklam w zeszla sobote branso.. to nie jest zle policzylam, ze w tym miesiacu kupilam 10 ciuchow
|
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
moniuleczka trzymamy kciuki
![]() Skoro ciągle mowa o zegarkach, to powiem Wam, że miałam dzisiaj korzystną dla mnie sytuację Kiedyś zamówiłam zegarek Jelly Watch. Bardzo go polubiłam, więc niedawno zamówiłam kolejne dwa. Niestety jeden przyszedł nie w tym kolorze w jakim chciałam (dobrze, że mi się spodobał), po drugie długo oczekiwałam na przesyłkę, a po trzecie sprzedający długo odpisywał na moje wiadomości. Dzisiaj wystawiłam mu neutralny komentarz. I w zamian za unieważnienie go sprzedający zaproponował mi albo wpłatę 25 zł na konto, albo wysłanie dwóch zegarków na ich koszt. I tak o to będę miała za darmo dwa zegarki
Edytowane przez roxana222 Czas edycji: 2011-07-19 o 17:49 |
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Trochę mnie nie było ale weekend spędziłam nad wodą a wczoraj trochę odpoczywałam po weekendzie :P Widzę że nudi wróciłaś z nad morza fajnie ![]() Moniuleczka super zdjęcia jak ja ci zazdroszczę
Edytowane przez dor1kaaaa Czas edycji: 2011-07-19 o 18:01 |
|
|
|
#2826 | |
|
BAN stały
|
daga - 10 ciuchów...
nieźle. ja w tym miesiącu nic. kompletnie nic! wszystko wydałam na żarcie . rety, jaka masakra Roxi - to się nazywa szczęście ![]() ![]() Cytat:
tak, wróciłam i mam lekkiego doła z tego powodu . ale jeśli wszystko się uda, to w czwartek wybywam do koleżanki na długi weekend. w sierpniu pod namiot. potem chętnie bym się wybrała z moją ciocią i jej rodzinką znowu nad morze, ale chyba już będzie za mało kasy na te wszystkie wyjazdy ![]()
|
|
|
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapamiętam i przypomnę w stosownym momencie
|
|
#2828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Będą jakieś zdjęcia ? Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby się udało Ja jeszcze w tyle miejsc chciałabym jechać w wakacje
|
||
|
|
|
#2829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uświadomiłam to sobie jak cały tak już dawno nie byłam na wodą że zapomniałam jakie to fajne Ach ta druga córka aj coś pokombinujesz i będą fajne wakacje ja w ten weekend jade gdzieś z Tż bratem i jego dziewczyną ale jeszcze nie mam zielonego pojęcia gdzie to ma być niespodzianka urodzinowa dla Tż a ja nie mam nawet prezentu dla niego masakra macie jakis pomysł?---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
czekam dzisiaj z bratem bo motor sobie kupił a przepraszam motocykl ![]() nadrabiam was słonka moje ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
chociaż nie chciałabym mieszkać tak blisko lotniska Widzę że rozmawiałyście na temat mieszkania ja teraz mieszkam na wsi ale wcześniej mieszkałam w mieście w mieszkanku w bloku i bardzo sobie cenię mieszkanie w swoim domku Kiedyś jak mieszkałam w mieszkanku w bloku chyba najbardziej mnie denerwowało to iż miałam do centrum miasta daleko jak chciałam gdzieś jechać to i tak musiałam kombinować żeby mnie ktoś zabrał albo zawiózł ... bo komunikacja miejska zostawiała wiele do życzenie
|
|
#2830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktore masz? bo widze, ze sa rozne modeleCytat:
jestes szczupla, wiec mozesz pozwolic sobie na zakupy spozywcze roxi nie, nie wstawiam zdjec na zakupowy ale kali Wam to wynagrodzi swoimi rzeczami |
||
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z SH.
![]() Dla siebie kupiłam tylko sukienkę (okazała się za duża i chyba sprzedam ) i spodnie dresowe![]() Za to jestem miło zaskoczona! Tż nie chciał wchodzić więc dał mi tylko kasę i powiedział że jak będzie coś fajnego to mam mu kupić. Weszłam na ten dział męski i dostałam oczopląsu - same markowe rzeczy! Kupiłam mu dwie koszulki Diesel, dwie koszule Calvin Klein, Koszula YSL dwie koszulki Lee cooper jedna H&M jedną Timberlanda i dla mamy dwie pary spodni i koszulę Tommy Hilfiger Jestem w szoku! ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#2832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brat młody ? Bo jak coś to my z Nudi możemy się nim zająć Cytat:
![]() Mam nadzieję, bo jak nie to ![]() ![]() |
||
|
|
|
#2833 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja kolezanka raz miala podobna sytuacje, dostala nie ten kolor co chciala i przyslali jej nowy zegazek drugi za darmo Cytat:
Cytat:
ale mam nadzieje ze we wrzesniu jak wroce do Polski to gdzies sie jeszcze razem wybierzemy chociazby na weekend nad jakies jeziorko ![]() Cytat:
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() a brat ma 28 lat wiec nie wiem jaki wam wiekowo jest potrzebny a cóż wy z nim chcecie robić co
Edytowane przez dor1kaaaa Czas edycji: 2011-07-19 o 19:12 |
||
|
|
|
#2836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Ty do września bez TŻ-ta jesteś ? Współczuję A gadacie ze sobą chociaż przez GG, albo skype ?Cytat:
On lubi takie pierdoły ![]() To raczej odpada Nic złego, ale fajnie jakby tutaj na wizażu zrodziły się nam jakieś więzy rodzinne |
||
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wazne pytanie - brunet? Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-19 o 19:29 |
|
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pojedziesz do kolezanki a w sierpniu nad namioty ale ja dawno nie bylam na takim wyjezdzie pod namiotami, ostatnio to dwa lata temu na wakacjach nad Solina ![]() oj tak kupic samochod to nic, ale utrzymac go to dopiero sztuka
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy znajdzie coś dla siebie To Ty bardzo młodziutka ?
|
|
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak a podasz link? bo Tż ma urodziny 26
Edytowane przez dor1kaaaa Czas edycji: 2011-07-19 o 19:28 |
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie on nie wchodzi do SH bo uważa że tam śmierdzi. A ciucha nie założy/przymierzy do póki się nie wypierze .
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sie trafi jakis tani bilet to przyjedzie mnie odwiedziec pod koniec sierpnia ale jak narazie bilety po ponad 500zl wiec troche drogo Musze sprawdzac codziennie, moze jakas okazja sie trafi, jego brat w tamtym roku polecial do Anglii w dwie strony za 1 zl (chyba na tydzien byli u znajomych juz nie pamietam dokladnie), ja raz najtaniej upolowalam bilet za 50zl ale w jedna strone. Jakby byl za okolo 200zl bilet w obie strony (w tamtym roku tak lecielismy) to na pewno do mnie przyleci. A jesli nie to niestety bedzie musial czekac na mnie do wrzesnia
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tata też ma 26 http://allegro.pl/zapalniczka-benzyn...711320953.html Proszę Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha! już wiemy z kim Dorka ma romans
|
|
|
#2846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Prezent już mam - torebkę, cóż by innego
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2011-07-19 o 19:39 |
||
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- o kurcze wydało się Danuli ciocia też ma urodzinki 26 spoko jaki ten dzień popularny
Edytowane przez dor1kaaaa Czas edycji: 2011-07-19 o 19:50 |
|
|
|
|
#2848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę mówić do Ciebie "mamo" ?? Cytat:
Klienci na tym zyskują ![]() A jaką ?
|
||
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja u swojego psiaka zawsze na wiosnę wyciągam kleszcze a najgorsze jest to że ma strasznie gęstą sierść i w niej coś znaleźć to jakiś koszmar :masakra:
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

musze sie cos poduczyc do czwartku

. tylko muszę je wystawić najpierw, a nie chce mi się
e wroc. kliklam w zeszla sobote branso.. to nie jest zle 

zapamiętam i przypomnę w stosownym momencie 

macie jakis pomysł?

(chyba na tydzien byli u znajomych juz nie pamietam dokladnie), ja raz najtaniej upolowalam bilet za 50zl ale w jedna strone. Jakby byl za okolo 200zl bilet w obie strony (w tamtym roku tak lecielismy) to na pewno do mnie przyleci. A jesli nie to niestety bedzie musial czekac na mnie do wrzesnia