|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3572 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
Łoojoj, w Inter Marche są zeszyty z Dżekiem Sparołem
|
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
To co, gaszę światło?
|
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
joł Ziomy
![]() ---------- Dopisano o 04:48 ---------- Poprzedni post napisano o 04:45 ---------- Cytat:
że oni proponują to mnie, żeby nie proponować wcześniej nikomu innemu ale dać szansę mi zresztą, zapytałam naczelnej co ona na to... powiedziała, że brakowałoby jej mnie na obecnym stanowisku...
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
ale sen
![]() i bry zapracowalam sie kolega przyniesie na ostatnia chwile jakies papiery i ja potem musze kreslic, poprawiac, od nowa drukowac i to z siekiera nad glowa prawie ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Kama, piwa nie wylalam, stoi dalej w szklance , wiec nie wiem moze pies wypije dzis ![]() a pijakiem i tak bym nie mogla byc, bo nie chodzi o piwo, tylko wsio, wódy nie tkne, jakies winiacze to fuj, moze tylko slodki i to łyk, bo zaraz betka ze mnie, kiedys tez cos tesciowa mi dala, a to jakies ziolowe, fuj a co do Jusi, Kama dobrze prawi, i Jusia sama dodalas potem, ze robisz cos za kogos i w sumie mi sie to skojarzylo z Ilios, tez robial cos za kogos, potem jej dolozyli, a potem wyszlo jak, ze przyjeli nowa na jej to co miala robic, a ona zostala na tym co nie lubi jestem za tym, ze robic to co sie lubi, kasa jak jest ok, to ok, tylko te dojazdy, ale w koncu moze sie ulozy , a dla mnie marketnig byl zawsze obrzydliwy, bo jak sie studia zaczynalo, to wszytsko bylo z tym : bankowos i marketnig, cos tam i marketnig, a prosic sie kogos : kup pan, dam rabat, to podziwiam takich ludzi, bo ja bym nie umiala ![]() wiadomo, ze nieraz trza sie poswiecic, by dorobic, ale zeby potem sie nie okazalo, ze rano czlowiek wstaje i mysli : znow ta kureska robota ![]() a ma byc : hurra praca, lece ( wiem wiem jakies bajki opowiadam )---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- @ dostalam wczoraj i juz mnie cos glowa dzis muli, do tego jakos duszno jest ![]() jak zaczelam myslec o Soni to usnac nie moglam, ze ona tak sie boi i jak ona tam bedzie lezala, badanie, po operacji jest spacer i jak pojdzie z obca, ludu oby juz bylo po i mi wybaczyla
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Uwarzyłam strawę
![]() I kura domowa ma wolne chwilowo
|
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
a kogut
![]() kliklam noz jakby co ![]() tak wieczorem sobie myslalam, no tak w poniedzialek 25 , Kama sobie nad morzem juz chyba bedzie, to sama bede posty pisac z roznymi literkami i haslo w koncu wyjdzie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę z 25 na 26
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- http://i53.tinypic.com/5vc1hu.jpg Kocham tą koszulę ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- http://img62.imageshack.us/img62/398...ackson1828.jpg ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Idę szamac |
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kocham tego pana w tej koszuli
![]() w nocy jedziecie jakos
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
od tamtej soboty bolą mnie jaja
![]() kurde. okazało się, że Z. dziś też idzie do klubu. czyli znów się wrypie na loże i będzie patrzał jak tańczę a później jeszcze wszyscy będą mieli do mnie pretensje, że łamię mu serce.tururururu
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
postanowilam, ze ide do usa znow
glowa troche mnie muli, to wole isc na powietrze, a, ze musze zaniesc papiery i skoczyc do jednego pokoju, to zaraz sobie piechta pojde ![]() to narka, do poźniej
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
jestem w domu
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Bloo a robiłaś sobie jakieś badania, mnie jak bolało jajo to się okazało, że mam torbiel (mojej koleżance też ostatnio znaleźli na jaju takie coś)
siema Krysiek
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Idę jutro do fryzjera
|
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
kurde też się muszę umówić do :heirdresera: :P
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Luuuusia masz kooootka
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam swojego ale zawsze jak tak śpi to nie mam aparatu pod ręką i mam same przydupasowe :P
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o te rzeczy dodatkowe to nie tak jak u Nioniola mnie poprosili wtedy na rozmowę, zaproponowali dodatkowe zajęcia i kasę, póki nie znajdą osoby na to miejsce i ja się wtedy na to zgodziłam ![]() no w każdym razie decyzja podjęta, zostało bez zmian
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
i w usa tylko cholery idzie dostac
po pierwsze nie byl juz pani od deklaracji, inna nie mogla znaleźć, a moze tamta tez wziela do domu i musze znow isc ![]() po drugie stalam do okienka, sama, a babka w okienku dzwonila sobie po info, ale zanim zaczela mowic, bo czekala na polaczenie mogla mi wziac i podbic 3 papierki, sekunde to trwalo, to nie, z 10 minut stalam, facet juz jakis sie pojawil, to sie pytal z innych okienek, a one, ze nie, i sobie dalej gadaly, ludu ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- a bo moze u Ilios bylo jak u mnie, jak mnie syndyk wzial, to mowi, ze daje mi tyle i tyle, bo moze da mi wiecej firm do roboty i w sumie w jednej bralam, a robilam 4 ale mi zawsze moja praca pasowala ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- znow placilam a MC zblizeniowo, to wzielam gratis loda, ale dzis cheesy juz wzielam, a co tam ![]() i ja najbardziej lubie jak sie zje loda, ten wafelek, z resztkami loda, ale to wyglada, daje P., zeby zjadl loda do konca, a potem mi oddaje wafelek, ktos z boku popatrzy i pomysli, ale ona to ma , biedna wafelki same wcina ![]() i wrobelki sa tam oswojone, chodza po stole i żebrza ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- pojadlam ![]() wczoraj kupilma jakies rybki wedzone, bez osci, wielkos plotek, ale drogie, bo za 35,90 kg, to P. sie smial, ze nawet te kregoslupy zjem ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- http://zmyslowa-bielizna.eu/bs01-biu...ex-p-4854.html widzialyscie taki biustonosz, w sumie nie ma zapiecia z tylu, ani ramiaczek, jak widmo
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
wkleje ukochany przerywnik, bo moj post robi sie niebezpiecznie dlugi i zostanie w koncu olany
![]() Kama 011[1].jpg plus cos na dobry sen Wino_do_kieliszka1.jpg Lu 09312_102506_michaeljacksonpress[1].jpgplus cos na dobry sen Wino_do_kieliszka1.jpg Jusia 1187815278[1].jpgplus cos na dobry sen Wino_do_kieliszka1.jpg Motylek 51129976-719426[1].jpgplus cos na dobry sen Wino_do_kieliszka1.jpg Crystal 1209238945[1].jpgplus cos na dobry sen Wino_do_kieliszka1.jpg Bloo 260524_1248017745101_477_500[1].jpgplus cos na dobry sen Wino_do_kieliszka1.jpg Aśka 1208169081[1].jpgplus cos na dobry sen Wino_do_kieliszka1.jpg Julka1251103602[1].jpgplus cos na dobry sen Wino_do_kieliszka1.jpg Kasia 1271239958[1].jpgplus cos na dobry sen Wino_do_kieliszka1.jpg a to pierwsze wiadomo na dobry sex
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
coz z tymi zlotymi jest i Kama, bo sie samo wylosowalo
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie to wezme, dla mnie 2w1 , bo dobrym sexie i sen jest dobry
![]() mam ich 2 ale 1 pokaze Michael+Jackson+Bad+Tour[2].jpg
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam, bo takie gadanie to wielka
dobranoc Ko i Bafi cos dawno nie bylo ![]() a Anisia sie urlopuje i nie zajrzy nawet pomachac , no ladnie
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- I chciałam tez napisać, że kocham Dextera ![]() Mógłby mnie zabić
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję się teraz tak, jak magister Miś.
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Przynajmniej wiesz jak fajnie jest być tak za✂✂✂istym człowiekiem jak ja
|
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłam tylko 5 x perla-piwo-reklama.jpg i
![]() Tak, czy inaczej, czuję się jak Miś.
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeraża mnie świadomość, że ten stan nie będzie trwał wiecznie. ![]() No ale mam dwie Perły na zapas w lodówce. ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Poza tym pragnę zwrócić uwagę, że nawet w stanie lekko fantazyjnym dbam o piękną polszczyznę. ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Ogólnie jest miło i w ogóle. ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Jeść mi się chce i zaraz coś spałaszuję. ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Ciekawe, czy magister Miś w mojej sytuacji również spożywa, czy tylko kładzie się spać... ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Takie tematy mnie teraz trapią. ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- W każdym razie pragnę uroczyście zauważyć, że magister Miś to nasza nowa jakość w Nibylandii.
|
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak spożywa. Ostatnio miał ochotę na szynkę szwarcwaldzką z lidla...znalazł pół plasterka :/ napisał post na Niby i poszedł spać
|
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nie ustrzeże mnie to od spożycia kabanosa drobiowego, sorry.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.