Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-20, 21:18   #1741
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
A Tobie nie chodzi o praktyki ciągłe? Wydaje mi się, że piszesz o praktykach
Staż teraz został wprowadzony na UJK dla wybrańców i dostają za niego pieniądze z funduszy unijnych.
Chodzi o praktyki, ale Dziewczynie też chyba o praktyki chodziło

Edytowane przez Anna Antonina
Czas edycji: 2011-07-20 o 21:25
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 21:28   #1742
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Chodzi o praktyki, ale Dziewczynie też chyba o praktyki chodziło
O staż. Ale nic, wypytam na uczelni jak oni do tego podchodzą. Dzięki dziewczyny.

— Paulo Coelho

Bunia_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 21:50   #1743
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Mam taki sam wałek, tez z foczką. Fajnie się na nim śpi jak boli kręgosłup. Zresztą kolekcja mojej Oliwki się zapewne powiększy o kolejne foczki bo jest ich kolekcjonerką. Były jakieś fajne modele foczek?

A w fokarium są jeszcze młode foczki?

Sarunieczka nie napisałaś mi czy staliście gdzieś w korkach ze względu na roboty drogowe? Bardzo mi na tym zależy- a trasę będziemy taka samą pokonywać.
Były rózne fajne foczki,i porcelanowe,i takie z włosiem,ja uwielbiam foczki (mój tż od lat mnie tak nazywa) i zakupiłam sobie szarą taką z włosiem,zrobię Ci jutro fotkę do światła dziennego,dobrze? jest słodka
w fokarium są młode foczki,w sumie jest ich 6,dwie stare i 4 młode,byłam na karmieniu

Przed Toruniem były korki,bo budują autostradębyło parę robót drogowych,ale takich niegroźnych,wielkie roboty za to były ale już na północy,okolice Pucka.Jutro jeszcze raz dopytam telefonicznie mojego Tża bo on lepiej pamięta
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 21:56   #1744
musso4
Zakorzenienie

słodkich snów laseczki posiedziałabym jeszcze, ale przez te burze net mi co chwilę siada i się wkurzam do rana trzeci raz to piszę
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 21:58   #1745
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Były rózne fajne foczki,i porcelanowe,i takie z włosiem,ja uwielbiam foczki (mój tż od lat mnie tak nazywa) i zakupiłam sobie szarą taką z włosiem,zrobię Ci jutro fotkę do światła dziennego,dobrze? jest słodka
w fokarium są młode foczki,w sumie jest ich 6,dwie stare i 4 młode,byłam na karmieniu

Przed Toruniem były korki,bo budują autostradębyło parę robót drogowych,ale takich niegroźnych,wielkie roboty za to były ale już na północy,okolice Pucka.Jutro jeszcze raz dopytam telefonicznie mojego Tża bo on lepiej pamięta

Super, bardzo Ci będę wdzięczna.

Szare mamy dwie dużą i malutką - duża to Florentyna mały to Michaś ( u nas wszystkie foki maja imiona) są właśnie takie miękkie i włochate. Mamy jeszcze z trzy czy cztery białe (ostatni zakup to pirat), beżowe i z trzy poduszki z fokami. Porcelanowych jest mniej- bo woli futrzaki.
Masakra z tym moim dzieckiem- ale jak ja interesują foki i lubi o nich czytać i opowiadać- to wole kupować to niż jakieś inne badziewia.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 21:58   #1746
zalotnica83
Zakorzenienie

Maja świetne zdjęcia...nawet torby wakacyjnej z Avonu się dopatrzyłam, bardzo podoba mi się kolor i długość Twoich włosów...nie zmieniałabym na Twoim miejscu... Wy tak z facetem do siebie pasujecie mimo dużej różnicy wieku To zdjęcie z wiatrem rzeczywiście hicior...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 21:59   #1747
Oja 84
Zadomowienie

ach Sarunieczka, zazdroszczę Twojemu TŻ , na tych fotkach wyglądasz jak modelka, szczególnie te zdjęcie gdzie leżysz na ręczniku wygląda jak z katalogu

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 22:23   #1748
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dzięki dziewczyny mam nadzieję że Was nie razi moja golizna no ale skoro tyle obcych mnie widziało w bikini,to czemu moje dziewczyny miałyby mnie nie zobaczyć?

ja też kładę się spać,oj dziś się naczytałam i oczy mnie pieką od kompa

do jutra Kochane
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 05:28   #1749
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

witam śpiochy, ja już po kawce, Sarunieczka śliczne zdjęcia, super ze odpoczęłaś i wróciłaś do nas, dobra ja zmykam do pracy , jeszcze tydzień
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 06:04   #1750
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
a kiedy będziesz je miała? bo czekam na recenzję ja chyba oh so special wezmę, bo też mi wpadła w oko, a drugą nie wiem, bo to już większy wydatek... mama nie chce... ale ten gratis kusi
wczoraj o 17stej miałam już e-maila z in ppostu, że paczka wysłana
więc myślę, że dziś lub jutro będzie sms
jak będzie dziś to jutro rano odbiorę, a jak jutro po 15stej to dopiero po weekendzie

Cytat:
No to wrzucam pierwszą porcję fotek,zamęczę Was tak jak obiecywałam
super
piękna z Ciebie dziewczyna
fotka z wiatrem we włosach wymiata

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 07:23   #1751
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Witam z kawą zbożową

Sarunieczka - zdjecia super! Tez byłam na karmieniu w fokarium, tylko że 25 czerwca

jolkag78 - w ciągu ponad roku sprzedawałam 2 mieszkania. Jedno poszło w niecałe 2 tyg. i to bez pośredników. Nasze w którym jeszcze mieszkamy, sami sprzedawaliśmy ponad rok właśnie. Aż zdecydowaliśmy się na ogólnopolskie biuro HB i w ciągu ponad 2 tyg. znaleźli nam klienta. Aktualnie jesteśmy po umowie przedwstępnej. Wyprowadzamy się za jakieś 3tyg. Fakt faktem, prowizję biorą dużą (zarówno od nas jak i od klienta,dostaną po ponad 5tys.). Ale już miałam dosyć chodzących oglądających... Wiesz o co mi chodzi. A tak przychodzi przedstawiciel firmy z potencjalnym klientem, opowiada co ma opowiedzieć i decyzja należy do klienta Życzę powodzenia.

Miłego dzionka życzę
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 07:48   #1752
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość
Witam z kawą zbożową

Sarunieczka - zdjecia super! Tez byłam na karmieniu w fokarium, tylko że 25 czerwca

jolkag78 - w ciągu ponad roku sprzedawałam 2 mieszkania. Jedno poszło w niecałe 2 tyg. i to bez pośredników. Nasze w którym jeszcze mieszkamy, sami sprzedawaliśmy ponad rok właśnie. Aż zdecydowaliśmy się na ogólnopolskie biuro HB i w ciągu ponad 2 tyg. znaleźli nam klienta. Aktualnie jesteśmy po umowie przedwstępnej. Wyprowadzamy się za jakieś 3tyg. Fakt faktem, prowizję biorą dużą (zarówno od nas jak i od klienta,dostaną po ponad 5tys.). Ale już miałam dosyć chodzących oglądających... Wiesz o co mi chodzi. A tak przychodzi przedstawiciel firmy z potencjalnym klientem, opowiada co ma opowiedzieć i decyzja należy do klienta Życzę powodzenia.

Miłego dzionka życzę
Kurczę, Radek pow, ze to moja decyzja... Ta agencja od despy tylko jeden dom w moim województwie sprzedaje, wiec chyba zbytnio tutaj nie urzędują... No, my już 6 miesiecy próbujemy... znajomy chce, ale za pół roku a mi we wrześniu zusy wzrastają o 5 stówek, wtedy to juz około 8 tyś miesięcznie z rachunki bedzie i nie dam rady, muszę sprzedać i troche budżet odciążyć.. Biuro HB? sprawdzę Dzięki
Oj.. oni też lokalnie widzę Muszę u mnie poszukać

Edytowane przez jolkag78
Czas edycji: 2011-07-21 o 07:50
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 07:53   #1753
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Kurczę, Radek pow, ze to moja decyzja... Ta agencja od despy tylko jeden dom w moim województwie sprzedaje, wiec chyba zbytnio tutaj nie urzędują... No, my już 6 miesiecy próbujemy... znajomy chce, ale za pół roku a mi we wrześniu zusy wzrastają o 5 stówek, wtedy to juz około 8 tyś miesięcznie z rachunki bedzie i nie dam rady, muszę sprzedać i troche budżet odciążyć.. Biuro HB? sprawdzę Dzięki
Oj.. oni też lokalnie widzę Muszę u mnie poszukać
Wiesz o jakim biurze piszę czy Ci na priv napisać? My długo broniliśmy się przed biurami. W każdym ogłoszeniu pisaliśmy,żeby biura nie dzwoniły. Aż wkońcu się zdecydowaliśmy podpisać otwartą umowę. Jak kogoś znajdą to ok, ale jak sprzedamy sami do tego czasu,to nie ponosimy konsekwencji-nic im nie płacimy.
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 08:05   #1754
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość
Wiesz o jakim biurze piszę czy Ci na priv napisać? My długo broniliśmy się przed biurami. W każdym ogłoszeniu pisaliśmy,żeby biura nie dzwoniły. Aż wkońcu się zdecydowaliśmy podpisać otwartą umowę. Jak kogoś znajdą to ok, ale jak sprzedamy sami do tego czasu,to nie ponosimy konsekwencji-nic im nie płacimy.
Napisz proszę Bo ja szukałam biura hb?
Stary 2011-07-21, 08:14   #1755
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
I na zdjęcia czekamy niecierpliwie Ja chyba też się nad to morze wybiore , bo gdzieś musze wyjechać
Ja już 2 lata nawet na weekend nigdzie nie wyjeżdżałam i jestem zmęczona tak strasznie, ale chyba bardziej psychicznie niż fizycznie, tym bardziej że to praca z ludźmi a oni potrafią podnieść ciśninie
Cytat:
Wiesz co,mnie chodzi głównie o jedzenie w knajpach,bo w sklepach ceny są jak u nas zestawy obiadowe np,tam gdzie się stołowałam-w dwóch miejscach,o kilka złotych ceny skoczyły np.dorsz z frytkami i surówkami w tamtym roku 25 zł,teraz 28,inne dania z rybami też
Mniam rybka nad morzem smakuje zupełnie inaczej niż gdziekolwiek indziej, tęsknie za taką rybką i za szumem morza i wogóle za ... urlopem..
Cytat:
No to wrzucam pierwszą porcję fotek,zamęczę Was tak jak obiecywałam
Piękne
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
słodkich snów laseczki posiedziałabym jeszcze, ale przez te burze net mi co chwilę siada i się wkurzam do rana trzeci raz to piszę
U mnie o 15 zerwala się taka burza (zresztą mieszkamy dość niedaleko siebie) i ulewa i jakieś mini trąby powietrzne, w domu do tej pory prądu nie mam. Niestety w okolicach są ogromne zniszczenia, pozrywane dachy, powalone drzewa a u bliskiego sąsiada był pożar.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 08:44   #1756
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

dobry!
właśnie będę wciągać drugie śniadanie w pracy
ja też całą noc od 21 do 4.30 nie miałam prądu i jeszcze koło 6 na moment wyłączyli, przeszły wieczorem wczoraj bokiem dwie straszne burze i strasznie zlało ale na szczęście żadnych szkód w najbliższej okolicy nie narobiło

Cytat:
Ostatnie trzy
Na ostatnim zdj mój Tż,który wygląda jak bandyta lubię to zdjęcie,wygląda groźnie a on taki łagodny facet jest jakbyście się zastanawiały co trzyma w zębach to jest to elektroniczny papieros,od ponad 2 lub nawet 3 lat taki kurzy,dużo osób go zagadywało co to jest i dopytywało,niektórzy patrzyli zdziwieni jak palił a potem chował do kieszeni
kochana świetne zdjęcia, piękna z Ciebie kobieta i ładnie wyglądasz z Tżem

oglądając Twoje zdjęcia wróciłam wspomnieniami do moje wycieczki z czerwca - muszę chyba stwierdzić, że to był mój tegoroczny urlop, pewnie w tym roku już nigdzie nie pojadę. Nie udzielałam się tu u Was długo i dlatego nawet nie napisałam, że byłam na wycieczce z pracy w Czechach i Austrii, zwiedzaliśmy Wiedeń, fajnie było, śliczna pogoda. Wyjeżdżaliśmy w środę a w poniedziałek byłam na ostatnim egzaminie więc fajnie się złożyło, po intensywnej sesji wyjechałam na odpoczynek i to nie byle jaki, samej nigdy nie będzie mnie stać żeby tam jeszcze pewnie pojechać hmm było minęło, na szczęście wspomnienia pozostają i co widziałam to moje

miłego dnia dziewczynki
biorę się do pracy

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 09:38   #1757
musso4
Zakorzenienie

witam z kawką dopiero wstałam moje księżniczka dała czadu dzisiaj do 10:30 idę zrobić jej śniadanie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość

U mnie o 15 zerwala się taka burza (zresztą mieszkamy dość niedaleko siebie) i ulewa i jakieś mini trąby powietrzne, w domu do tej pory prądu nie mam. Niestety w okolicach są ogromne zniszczenia, pozrywane dachy, powalone drzewa a u bliskiego sąsiada był pożar.
a gdzie mieszkasz
Stary 2011-07-21, 09:45   #1758
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
witam z kawką dopiero wstałam moje księżniczka dała czadu dzisiaj do 10:30 idę zrobić jej śniadanie
Ja też starałam się pospać jak najdłużej, na zapas, bo już jutro idę na 19.30 na pierwszą inwentaryzację i bardzo prawdopodobne, że to będzie około 12 h. Pojutrze i popojutrze to samo Ale nici ze spania na zapas, też dospałam do 10,30 i już mnie zaczynała boleć głowa - zawsze tak mam jak pośpię za długo.

Tak czy siak dzień dobry
Stary 2011-07-21, 10:44   #1759
jolkag78
Zakorzenienie

Boju, jak leje;( zbankrutuje przez tę pogodę...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-21, 10:49   #1760
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
współczuję ludzim sie pewnie tyłka nie chce ruszyć w taka pogodę
Stary 2011-07-21, 10:58   #1761
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

moja fasolka się popłakałam na usg

daje wam fotkę w mega wielkim przybliżeniu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg usg 21.07.11.jpg (20,2 KB, 76 załadowań)

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 11:02   #1762
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Na pewno sobie to odbijesz, w końcu jest lato i niedługo muszą się zacząć cieplejsze dni

Cytat:

Myślisz, że to kółeczko po prawej to główka?
Stary 2011-07-21, 11:05   #1763
patrysina
patrysina

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
wczoraj o 17stej miałam już e-maila z in ppostu, że paczka wysłana
więc myślę, że dziś lub jutro będzie sms
jak będzie dziś to jutro rano odbiorę, a jak jutro po 15stej to dopiero po weekendzie

super
piękna z Ciebie dziewczyna
fotka z wiatrem we włosach wymiata

jampai dziękuje za link do tego sklepu internetowego, choć linki podawałaś dla kogoś innego to ja też skorzystałam i oprócz paletek sleeka które też wzięłam zaopatrzyłam się w kilka lakierów
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 11:08   #1764
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Myślisz, że to kółeczko po prawej to główka?
Też myślę, że to główka
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 11:13   #1765
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:

chociaż nie jestem za wstawianiem tak osobistych zdjęć do internetu ale w tym momencie uważam, że jest urocze! niech dzieciątko się zdrowo rozwija

Stary 2011-07-21, 11:13   #1766
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

słyszałaś serce, bo w 7 tc to już bije
Stary 2011-07-21, 11:17   #1767
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
chociaż nie jestem za wstawianiem tak osobistych zdjęć do internetu ale w tym momencie uważam, że jest urocze! niech dzieciątko się zdrowo rozwija
osobiste to jakbym dodała zdjęcie stricte z porodu , ale usg to jest aż tak osobiste ?

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
słyszałaś serce, bo w 7 tc to już bije
dlatego się popłakałam
Tomasz też nie ukrywał wzruszenia . dzisiaj sobie naprawdę uświadomiłam że noszę małą kruszynkę w brzuszku .

Maleństwo moje
Stary 2011-07-21, 11:17   #1768
patrysina
patrysina

Cytat:

Gratulacje no i pierwsza fotka maleństwa - super

Edytowane przez patrysina
Czas edycji: 2011-07-21 o 11:19
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 11:21   #1769
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Też myślę, że to główka
dobrze myślicie , mój dzidziuś ma 8 mm na oko

kochane a robiłyście usg w 3D?

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość
Gratulacje no i pierwsza fotka maleństwa - super
dziękuje ide po południu pochwalic się mamie i tacie

spytałam sie ginka co z tym seksem a on na to " a nie żałujcie sobie " Tomek uradowany hah

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-07-21 o 11:23
Stary 2011-07-21, 11:23   #1770
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
osobiste to jakbym dodała zdjęcie stricte z porodu , ale usg to jest aż tak osobiste ?

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

dlatego się popłakałam
Tomasz też nie ukrywał wzruszenia . dzisiaj sobie naprawdę uświadomiłam że noszę małą kruszynkę w brzuszku .
nie gniewaj się , pewnie będąc w Twojej sytuacji też chciałabym pochwalić się całemu światu o tym, że jestem taka szczęśliwa, ale zdjęcia z usg zostawiłabym dla siebie takie jest moje zdanie, a każdy może robić co chce, ale napisałam, że "jest urocze" (czyt. zdjęcie)

Edytowane przez 8katharina8
Czas edycji: 2011-07-21 o 11:27
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości