![]() |
#1741 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
![]()
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-07-20 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1743 | |
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ![]() w fokarium są młode foczki,w sumie jest ich 6,dwie stare i 4 młode,byłam na karmieniu ![]() Przed Toruniem były korki,bo budują autostradę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
słodkich snów laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, bardzo Ci będę wdzięczna. Szare mamy dwie dużą i malutką - duża to Florentyna mały to Michaś ( u nas wszystkie foki maja imiona) są właśnie takie miękkie i włochate. Mamy jeszcze z trzy czy cztery białe (ostatni zakup to pirat), beżowe i z trzy poduszki z fokami. Porcelanowych jest mniej- bo woli futrzaki. Masakra z tym moim dzieckiem- ale jak ja interesują foki i lubi o nich czytać i opowiadać- to wole kupować to niż jakieś inne badziewia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
Maja świetne zdjęcia...nawet torby wakacyjnej z Avonu się dopatrzyłam, bardzo podoba mi się kolor i długość Twoich włosów...nie zmieniałabym na Twoim miejscu...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zadomowienie
|
ach Sarunieczka, zazdroszczę Twojemu TŻ
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1748 |
vel Turkusoowa :)
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ja też kładę się spać,oj dziś się naczytałam i oczy mnie pieką od kompa ![]() do jutra Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
witam śpiochy, ja już po kawce, Sarunieczka śliczne zdjęcia, super ze odpoczęłaś i wróciłaś do nas, dobra ja zmykam do pracy , jeszcze tydzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc myślę, że dziś lub jutro będzie sms ![]() jak będzie dziś to jutro rano odbiorę, a jak jutro po 15stej to dopiero po weekendzie ![]() Cytat:
![]() piękna z Ciebie dziewczyna ![]() fotka z wiatrem we włosach wymiata ![]()
![]() |
#1751 |
Rozeznanie
|
Witam z kawą zbożową
![]() Sarunieczka - zdjecia super! Tez byłam na karmieniu w fokarium, tylko że 25 czerwca ![]() jolkag78 - w ciągu ponad roku sprzedawałam 2 mieszkania. Jedno poszło w niecałe 2 tyg. i to bez pośredników. Nasze w którym jeszcze mieszkamy, sami sprzedawaliśmy ponad rok właśnie. Aż zdecydowaliśmy się na ogólnopolskie biuro HB i w ciągu ponad 2 tyg. znaleźli nam klienta. Aktualnie jesteśmy po umowie przedwstępnej. Wyprowadzamy się za jakieś 3tyg. Fakt faktem, prowizję biorą dużą (zarówno od nas jak i od klienta,dostaną po ponad 5tys.). Ale już miałam dosyć chodzących oglądających... Wiesz o co mi chodzi. A tak przychodzi przedstawiciel firmy z potencjalnym klientem, opowiada co ma opowiedzieć i decyzja należy do klienta ![]() Miłego dzionka życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj.. oni też lokalnie widzę ![]() Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-07-21 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie o 15 zerwala się taka burza (zresztą mieszkamy dość niedaleko siebie) i ulewa i jakieś mini trąby powietrzne, w domu do tej pory prądu nie mam. Niestety w okolicach są ogromne zniszczenia, pozrywane dachy, powalone drzewa a u bliskiego sąsiada był pożar. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 | |
Rozeznanie
|
dobry!
właśnie będę wciągać drugie śniadanie w pracy ![]() ja też całą noc od 21 do 4.30 nie miałam prądu i jeszcze koło 6 na moment wyłączyli, przeszły wieczorem wczoraj bokiem dwie straszne burze i strasznie zlało ale na szczęście żadnych szkód w najbliższej okolicy nie narobiło Cytat:
![]() oglądając Twoje zdjęcia wróciłam wspomnieniami do moje wycieczki z czerwca - muszę chyba stwierdzić, że to był mój tegoroczny urlop, pewnie w tym roku już nigdzie nie pojadę. Nie udzielałam się tu u Was długo i dlatego nawet nie napisałam, że byłam na wycieczce z pracy w Czechach i Austrii, zwiedzaliśmy Wiedeń, fajnie było, śliczna pogoda. Wyjeżdżaliśmy w środę a w poniedziałek byłam na ostatnim egzaminie więc fajnie się złożyło, po intensywnej sesji wyjechałam na odpoczynek i to nie byle jaki, samej nigdy nie będzie mnie stać żeby tam jeszcze pewnie pojechać ![]() ![]() miłego dnia dziewczynki biorę się do pracy
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |
Zakorzenienie
|
witam z kawką
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak czy siak dzień dobry ![]()
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
Boju, jak leje;( zbankrutuje przez tę pogodę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
moja fasolka
![]() ![]() daje wam fotkę w mega wielkim przybliżeniu ![]()
#1762 | |
Wtajemniczenie
|
Na pewno sobie to odbijesz, w końcu jest lato i niedługo muszą się zacząć cieplejsze dni
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1763 | |
patrysina
|
Cytat:
jampai dziękuje za link do tego sklepu internetowego, choć linki podawałaś dla kogoś innego to ja też skorzystałam i oprócz paletek sleeka które też wzięłam zaopatrzyłam się w kilka lakierów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
Też myślę, że to główka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- dlatego się popłakałam ![]() Tomasz też nie ukrywał wzruszenia . dzisiaj sobie naprawdę uświadomiłam że noszę małą kruszynkę w brzuszku .
![]() |
#1768 | |
patrysina
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez patrysina Czas edycji: 2011-07-21 o 11:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Zakorzenienie
|
dobrze myślicie , mój dzidziuś ma 8 mm na oko
![]() kochane a robiłyście usg w 3D? ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- dziękuje ![]() ![]() spytałam sie ginka co z tym seksem a on na to " a nie żałujcie sobie " ![]() ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-21 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2011-07-21 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.