jego obecna jest podla - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-30, 23:00   #301
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka
Dot.: jego obecna jest podla

Justi, cieszę się, że tak myślisz i czujesz się coraz lepiej. naprawdę

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-30, 23:48   #302
justifiori
Raczkowanie

Kochałam go, pewnie nadal kochał w głebi serca, szkoda że on okazał się takim niedojrzałym palantem, ale życie toczy się dalej. Nie moge sie załamywac. To tylko go utwierdzi w przekonaniu, ze jest niewiadomo kim, skoro tak za nim szaleje, a tamta zaś będzie przekonana że jest z cudem.
Za kogo on się uważa? Nie jest pępkiem świata! Nie będe się poniżac! Niech sobie będzie z nią, pasuja do siebie, a ja zasluguje na kogoś wartościowego a skoro on jest z nią, to ie reprezentuje sobą zbyt wiele
justifiori jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-01, 23:06   #303
Klariska
Wtajemniczenie

Masz byc twarda i sie nie zalamywac. Nie dawac przynajmniej po sobie znac. Kiedys on zrozumie jaki byl glupi ale wtedy ty juz bedziesz szczesliwa

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-02, 00:00   #304
madie
Zakorzenienie

justi, ja to mam wrażenie że piszesz coś w co sama nie wierzysz. Ja wiem że mogą czasem nachodzić smętne myśli, wspomnienia, coś może zaboleć, ale odrzuć w końcu to wszystko!!!
NIe myśl już o tym palancie! On ma to wszystko w dupie a Ty się zadręczasz. Myślisz o facecie który zrobił Cię w balona, zmieszał z błotem i totalnie olał.
Mimo że jesteś na niego zła to nie potrafisz uwierzyć że zrobił to co zrobił i że pewnie teraz nie zaprząta sobie tym głowy... wyrzutami sumienia itp.
Wybacz że to piszę ale wydaje mi się że robisz 1 krok w przód a dwa w tył...
madie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-02, 14:01   #305
justifiori
Raczkowanie

Po nim pozostały mi wspomnienia. Nie zmienie przeszlosci i nie jestem w stanie zaponiec ani tych 2 lat ale tez nie ejstem w stanie wybaczyc tego co zrobil. Bede zyla sobie dalej. Odnajdywala nowe pasje i udowodnie mu jaki popelnil blad, ale dla niego na powrot bedzie juz za pozno, jesli jednak nigdy nie bedzie chcial wrocic to i tak zadnej straty nie bedzie, bo juz mam go za soba
Stary 2006-10-02, 14:04   #306
bess
Zakorzenienie

wcale nie masz bo z tego co czytam miedzy wierszami ciagle czekasz az łaskawei wróci
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-02, 18:01   #307
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justifiori Pokaż wiadomość
Po nim pozostały mi wspomnienia. Nie zmienie przeszlosci i nie jestem w stanie zaponiec ani tych 2 lat ale tez nie ejstem w stanie wybaczyc tego co zrobil. Bede zyla sobie dalej. Odnajdywala nowe pasje i udowodnie mu jaki popelnil blad, ale dla niego na powrot bedzie juz za pozno, jesli jednak nigdy nie bedzie chcial wrocic to i tak zadnej straty nie bedzie, bo juz mam go za soba
I właśnie to uważam za złe, to że chcesz w jakiś sposób mu coś udowodnić.
Tylko po co?
Stary 2006-10-02, 18:05   #308
spray
KWC

Justi, wiem po sobie, ze czeka Cię jeszcze wiele smutnych dni, przepełnionych straszną tęsknotą i rozgoryczniem, bo nie tak łatwo zapomnieć o bliskiej osobie, że jeszcze sporo tygodni upłynie zanim się z niego wyleczysz, ale widzę, że radzisz sobie coraz lepiej i oby było Ci lżej z każdym dniem
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 11:35   #309
justifiori
Raczkowanie

Jestem teraz zajeta uczelnią, mam w planach nowe kursy i staram sie o nim nie myslec. A kiedy dopada mnie tesknota to przypominam sobie jak mnie potraktowal i tesknota zmienia sie w obojetnosc.
Chcialabym zeby chcial do mnie wrocic i zeby to on sie "prosil" po to zeby wiedzial jakie to ponizajace, niemile i jednoczesnie bolesne... I moze nigdy wiecej nikogo tak nie bedzie ranil
Stary 2006-10-03, 17:58   #310
Judytka2
Rozeznanie

Cytat:
Jestem teraz zajeta uczelnią, mam w planach nowe kursy i staram sie o nim nie myslec. A kiedy dopada mnie tesknota to przypominam sobie jak mnie potraktowal i tesknota zmienia sie w obojetnosc.
Chcialabym zeby chcial do mnie wrocic i zeby to on sie "prosil" po to zeby wiedzial jakie to ponizajace, niemile i jednoczesnie bolesne... I moze nigdy wiecej nikogo tak nie bedzie ranil
Dobrze ze juz Ci sie jakos układa A co studiujesz moge wiedziec?
Judytka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 20:02   #311
justifiori
Raczkowanie

Administrację. Dzisiaj dowiedziałam sie ze wyjechal dzisiaj. I znow te mysli powrocily. Tesknota itd. A juz myslalam ze bedzie ok
Stary 2006-10-03, 20:42   #312
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Administrację. Dzisiaj dowiedziałam sie ze wyjechal dzisiaj. I znow te mysli powrocily. Tesknota itd. A juz myslalam ze bedzie ok
Krzyż na drogę, gwoździe w plecy, oby Zachód dał mu poplić

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 21:33   #313
Sweet_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Krzyż na drogę, gwoździe w plecy
Rozwalił Mnie ten tekst

Witaj Justi!!Przeczytałam caluteńki wątek i musze powiedzieć, ze zgadzam sie z dziewczynami.To co chciałabym napisać praktycznie zawiera sie we wszystkich postach MadiePozdrawiam i zycze powodzenia w odnalezieniu własnej drogi.Zobaczysz, jeszcze kiedyś spojrzysz na to wszystko zupełnie inaczej i jeszcze sie przy tym uśmiechniesz.Pisz co tam u Ciebie.Buziaki

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 21:34   #314
spray
KWC

Teraz pójdzie już z górki. Bedzie Ci o wiele łatwiej
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 22:22   #315
madie
Zakorzenienie

justi, kochana, ja Ci powiem że teraz dopiero będziesz mogła zacząć żyć. Wiem co myślisz... że my tu gadamy tak sobie byle tylko gadać... ale uwierz... teraz dopiero możesz się uwolnić
Ja wiem co czujesz, pewnie nie tylko ja jedna w tym wątku wiem jakie to uczucie.
Tylko zupełne odcięcie się od NIEGo da Ci możliwość powrotu do normalnego życia
Uśmiecham się, bo wiem, bo jestem pewna że Ty też, może już niedługo, zrozumiesz że możesz żyć bez niego, że życie może być lepsze
Stary 2006-10-04, 11:22   #316
justifiori
Raczkowanie

Może przy odrobinie szczescia spotka " miłych panów " z Al Kaidy;-)
No cóż..żart mało śmieszny, ale wkurzył mnie moj ex do tego stopniaJutro wybieram sie na wieeelkie zakupy
PS. Co mozna ciekawego robić rano samej w centrum Warszawy?
Stary 2006-10-04, 11:49   #317
haallka
Wtajemniczenie

mozna pojsc do kosmetyczki, odprezyc sie i wypic pyszna kawke z duza iloscia bitej smietany to moj sposob na udany dzien... poswiec sobie duuuuzo czasu
haallka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-04, 16:07   #318
madie
Zakorzenienie

A dlaczego sama? Nie masz koleżanki? albo kolegi z którym mogłabyś umówić się na spotkanie (koleżeńskie oczywiście) i poszaleć razem na mieście, spędzić jakoś fajnie dzień?
Stary 2006-10-04, 20:12   #319
justifiori
Raczkowanie

No ni4estety jutro bede sama:-D Ale tylko do wieczorka Warszawa to nie moje "rodzime" miasto
Stary 2006-10-27, 09:21   #320
Judytka2
Rozeznanie

Justifiori co tam u ciebie? jak Ci sie układa bez ex TZ? mam nadzieje ze wszystko w porządku
Judytka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 16:54   #321
justifiori
Raczkowanie

U mnie ok.Narazie milczy.Nie sostaje juz zadnych smskow. Nie wiem tez co u nich...
Stary 2006-10-28, 18:39   #322
emilia_20
BAN stały

Ejjj sory ale to żałosne żeby nowa laska Naszych byłych wypisywała do Nas jakieś głupie sms'y.Mnie jak chłopak zostawił dla innej to Ona do mnie napisała z Jego gg najpierw udając Jego bo wtedy nie wiedziałam że już ma nową a potem zaczęła pisać że zaraz idzie sie z Nim kochać,że jest zaje***ty że Ona jest odemnie lepsza itd. Ja sobie na to oczywiście nie pozwoliłam,doszło do ostrej wymiany zdań napisałam Jej że i tak do mnie wróci bo to mnie kocha i ze mną będzie i co?Wrócił po pół roku tłumacząc że tamta to jeden wielki błąd.Teraz wyjechał za granice ale obiecuje że już mnie nie zdradzi że będziemy razem a za dwa lata ślub byćmoże w grudniu zaręczyny Nie pozwól se nigdy na tekie coś bo to z Ciebie zrobią tą złą.Ja z tamta walczyłam na gg chyba z tydzień aż mi napisała że nie chce mieć wrogów i mnie przeprasza heh Wiem że agresja rodzi agresje ale nie można udawać że Nas to nie dotyka.
emilia_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 18:41   #323
bess
Zakorzenienie

a jej mowi to samo,nie rozumiem dziewczyn ,ktore zadaja sie z takimi facetami i nie daj boze kłóca sie o niego i próbuja sobie cos udowadniac
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 18:42   #324
emilia_20
BAN stały

Cytat:
Kochałam go, pewnie nadal kochał w głebi serca, szkoda że on okazał się takim niedojrzałym palantem, ale życie toczy się dalej. Nie moge sie załamywac. To tylko go utwierdzi w przekonaniu, ze jest niewiadomo kim, skoro tak za nim szaleje, a tamta zaś będzie przekonana że jest z cudem.
Za kogo on się uważa? Nie jest pępkiem świata! Nie będe się poniżac! Niech sobie będzie z nią, pasuja do siebie, a ja zasluguje na kogoś wartościowego a skoro on jest z nią, to ie reprezentuje sobą zbyt wiele

Dokładnie tak samo mówiłam jak TY nawet wyzywałam Go od najgorszych ale tak bardzo Go kocham że Mu wybaczyłam.W Twojej sytuacji moge tylko poradzić żebyś naprawde zajęła sie czymś innym,staraj sie o nich nie myśleć chodź wiem jak boli myśl że może teraz są razem...sorki ale przechodziłam wtedy to samo.Dasz rade trzymam kciuki
emilia_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 21:16   #325
justifiori
Raczkowanie

No tak, ja rowniez kochalam bardzo swojego i nadal cos do niego czuje, ale czuje tez przede wszystkim wielki żal do niego ,ze odszedł do innej, mimo iz po rozstaniu przez tyle czasu zapewnial mnie ze mnie kocha i wroci a potem nagle zmienil stanowisko... Albo jest niezdecydowany albo jest emocjonalnym popaprancem, potraktował mnie w wyjątkowo chamski sposob i nawet jesli chcialby wrocic, w co nie wierze bo chocby nie wiem co on nigdy nie przyzna sie do winy i nie bedzie sie prosic, to nigdy nie mialabym pewnosci ze nie zrobi tego po raz kolejny...
Poki co staram sie zajmowac sobą i nie myslec o tym co mam zrobic gdy zobacze go na ulicy czy udac ze ich nie widze czy powiedziec czesc czy od razu tuba w nochal i jemu i jej...
Chce zeby zrozumial swoj blad i zeby zrozumial ze nie mozna bawic sie czyimiś uczuciami...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości