|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Dziewczyny ![]() U mnie jest podobnie jak u Ciebie, 91moniaa16, zadne nie chce odpuścić, a jeszcze dodatkowo ja sobie wszystko za bardzo biorę sobie do łba i cięzko mi nad tym zapanować ![]() Rozmawialiśmy chwileczkę przed chwilą z Tż i chyba będzie dobrze... 91moniaa16 duużo sił i wytrwałości życzę caate współczuję sytuacji z nikotyna i poniekąd rozumiem Cię bo jak poczuje dum tytoniowy to się duszę... ![]() kitka super, że tak się Wam udało z tym ostrzeganiem a opalenizny zazdroszczę u mnie deszczowo dziś i zimno
|
|
|
#2612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na początku może być sztywno ale to normalne ![]() To super
|
|
|
#2613 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Kalpana już za niecałe dwie doby Twój ślub
|
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, rzeczywiście
Kalpana będę trzymała kciuki by wszystko było tak jak sobie wymarzyłaś ![]()
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przylaczam sie do powodzenia w tym dniu dla Kalpany E.J u mnie tez deszczowo, zimno brrr pogoda przygnebia jeszcze bardziej. TZ u mnie dzis byl, rozmawial z mama pierwszy raz po tych 2latach i kaaamien z serca mi spadl. zachowal sie naprawde swietnie, mama jest zadowolona ze spotkania i dostala kozackie wino ![]() no wiec teraz takich spotkan czesciej...
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
kalpana powodzenia
|
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Tz oby tak dalej
|
|
|
#2618 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
to chyba duzy postęp jesli chodzi o Tżta
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
ojj gigantyczny wrecz
![]() byl mily, rozmawial, nie wierzylam, ze to jest mozliwe i nie mial watpow po rozmowie, nic nie komentowal ![]() no, jakies okazje musi znalezc na spotkanie, zeby to z gorki bez krepacji poszlo.. ciesze sie ogromnie, ze sam chcial i zasugerowal spotkanie, az mi sie humor poprawil i wierze, ze chce dobrze dla nas. ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- dobranoc
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#2622 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też trzymam kciuki za Kalpanę!!
Dziewczyny, widziałyście gdzieś tą odżywkę? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ca.html&next=1 Szukam wszędzie i nie wiem,czy nie została wycofana...
|
|
|
|
#2623 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam
Cytat:
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
Tylko weekendy od piątku od godziny 22 do poniedziałkowego rana... Ciężko się przyzwyczaić, bo wcześniej codziennie się widywaliśmy...---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
muszę chodzić do galerii handlowych, tam są tylko
|
|||
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na tyle rzeczy które muszę kupić (ograniczony budżet) to nie wiem czy mi starczy na niego pieniędzy.Mam na liście: odżywkę Eveline szklany pilnik do paznokci bokserka zwykła (chyba H&M, bo taką dziewczyny poleciły No i jeszcze 14zł na Marcela do Stalowej Woli na poniedziałek BUDŻET : 50zł A tak w ogóle to TŻ mnie obudził telefonem
|
|
#2625 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja sobie zaczęłam wypisywać rzeczy które muszę na wyjazd kupić i się załamałam. Nie wiem skąd ja na to wszystko pieniądze wezmę ![]() Dobrze że przynajmniej zbyt wielu kosmetyków nie będę musieć kupować |
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2828048 3]Hej
![]() Ja sobie zaczęłam wypisywać rzeczy które muszę na wyjazd kupić i się załamałam. Nie wiem skąd ja na to wszystko pieniądze wezmę ![]() Dobrze że przynajmniej zbyt wielu kosmetyków nie będę musieć kupować Ja powoli ograniczam zakup kosmetyków (zwłaszcza kolorowych), bo mam ich tyle, że nie wiem kiedy zużyje, ale postanowiłam zadbać o paznokcie to odżywka musi być (tyle lakierów a odżywki brak! wstyd! )muszę Wam o czymś powiedzieć, bo jestem tak zaskoczona, że szok! Myłam włosy w poniedziałek wieczorem (poszłam spać w prawie suchych już - wyschły samoczynnie) i do tej pory (dziś piątek) nie mam kluchów na głowie! Ba, nie mam nawet przetłuszczonej grzywki! Oj chyba ten Garnier z piwem mi służy
|
#2627 |
|
Konto usunięte
|
Ja kosmetyków też już nie kupuje chyba że naprawdę muszę. We wtorek kupiłam tą odżywkę i na razie nic nie potrzebuje więcej. Ten szampon z Garniera mnie kusi ale najpierw muszę zużyć to co mam i potem może go kupię. Szamponów akurat za wiele nie mam bo chyba aby trzy a włosy codziennie myje więc raz ,dwa je zużyje
.
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2828069 2]Ja kosmetyków też już nie kupuje chyba że naprawdę muszę. We wtorek kupiłam tą odżywkę i na razie nic nie potrzebuje więcej. Ten szampon z Garniera mnie kusi ale najpierw muszę zużyć to co mam i potem może go kupię. Szamponów akurat za wiele nie mam bo chyba aby trzy a włosy codziennie myje więc raz ,dwa je zużyje
.[/QUOTE]Dla mnie mycie włosów to jakaś katorga. Nie wiem dlatego ale nie lubię. Za dużo roboty Później suszenie, układanie itp a prostowanie w upały to masakra! Ostatnio tego doświadczyłam - pot lał mi się z czoła Ja najwięcej to mam kolorówki jak już pisałam i sama nie wiem co z nią zrobić. Może na all wystawię ![]()
|
#2629 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Jak miałam w szkole basen to wtedy musiałam suszyć i to była katorga.. No ale od kwietnia już suszarki w ręce nie miałam. A prostować też nie prostuje bo prostownicy nie mam. Czasem by się trochę przydało ale nigdy nie mam pieniędzy żeby jakąś kupić. |
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2828082 9]Ja włosów nie suszę. Zdecydowanie się z suszarką nie lubimy
. Jak miałam w szkole basen to wtedy musiałam suszyć i to była katorga.. No ale od kwietnia już suszarki w ręce nie miałam. A prostować też nie prostuje bo prostownicy nie mam. Czasem by się trochę przydało ale nigdy nie mam pieniędzy żeby jakąś kupić.[/QUOTE] Ja swoją dostałam na urodziny a suszarkę wygrałam w aniołkowym konkursie tutaj na Wizażu ![]() Mam takie pytanie do Dziewczyn które używają maseczek z glinek. Wczoraj położyłam glinkę zieloną tylko na syfki no i nie wiem, czy taką położoną miejscowo też lepiej zmyć po 20minutach czy można iść spać i zmyć rano? Pytam, bo po 30min jak glinka już była totalnie zaschnięta to ciężko mi było twarzą ruszać (tak, tyle miałam kropek na twarzy ![]() )
|
#2631 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2632 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2828113 4]Ja prostownice chciałabym gdzieś wygrać bo zanim w końcu sobie kupie to jeszcze dużo czasu minie :
[/QUOTE]Moja koleżanka tą właśnie co mi kupowała na urodziny, kupiła na targu za 50zł. Trzyma się dzielnie (już 2 lata ją mam) i całkiem fajnie prostuje włosy ![]() No i oczywiście zaprzeczając poprzednim postom patrzcie co znalazłam: http://basia8212.blogspot.com/2011/0...ebana-258.html Dziś zapewne ją kupię Lecę się szykować, bo jadę na miasto
|
#2634 |
|
Zadomowienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2828082 9]Ja włosów nie suszę. Zdecydowanie się z suszarką nie lubimy
. Jak miałam w szkole basen to wtedy musiałam suszyć i to była katorga.. No ale od kwietnia już suszarki w ręce nie miałam. A prostować też nie prostuje bo prostownicy nie mam. Czasem by się trochę przydało ale nigdy nie mam pieniędzy żeby jakąś kupić.[/QUOTE] Ja też nie suszę, chyba, że na prawdę muszę Ostatnio to chyba z rok temu suszyłam włosy suszarką. Też się nie lubimy. Poza tym ja mam kręcone włosy i jak wyschną samoczynnie to mam ładne, zbite loki, a jak suszarką, to mam siano takie do niczego... Mi zdarza się czasem wyprostować włosy, jak potrzebuję odmiany, ale nie częściej niż 2 razy w miesiącu. Ostatnio prostowałam ponad miesiąc temu... Ale prostuję je tylko jak mam dużo czasu (bo samo prostowanie zajmuje mi około godziny, a przed prostowaniem nie suszę włosów, bo po pierwsze nie mam suszarki a po drugie nawet jakbym miała, to nie chcę moich włosów dodatkowo suszarką katować) i oczywiście musi być ładna pogoda, czyli mały wiatr i nie wilgotne powietrze, bo lakierów nie lubię więc niczym wyprostowanych włosów nie utrwalam. Ogólnie nie lubię kosmetyków do stylizacji . Włosy układam na odżywkę bez spłukiwania, a przed prostowaniem daję mleczko termoochronne i tyle u mnie stylizacji ale wydaje mi się, że moje włosy dobrze wyglądają i lubią to
|
|
|
|
#2635 |
|
Konto usunięte
|
Ale ja nawet 200 zł bym na nią nie wydała. Jak kupie to właśnie jakąś za 50 bo włosów codziennie prostować nie będę tylko od czasu do czasu więc lepsza mi nie potrzebna.
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
prostuje lepiej niż prostownica mojej koleżanki za ponad 300 zł nie używam jej za często, a jak używam to zawsze z kosmetykiem termoochronnym więc jakiejś wielkiej szkody moim włosom nie robi
|
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2828069 2]Ja kosmetyków też już nie kupuje chyba że naprawdę muszę. We wtorek kupiłam tą odżywkę i na razie nic nie potrzebuje więcej. Ten szampon z Garniera mnie kusi ale najpierw muszę zużyć to co mam i potem może go kupię. Szamponów akurat za wiele nie mam bo chyba aby trzy a włosy codziennie myje więc raz ,dwa je zużyje
.[/QUOTE]Ja taż bym chciała nie kupować kosmetyków ale przez watek essencowy i catricowy nie potrafię się powstrzymać szczególnie od limitowanek, przez wizaż kiedyś zbankrutuję na liście must have mam jeszcze kilka rzeczydzień dobry wszystkim Dołączam się do dziewczyn trzymam kciuki za Kalpanę żeby ten dzień był taki jak sobie wymarzyłaś
|
|
|
|
#2638 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo potem coś fajnego zobaczę i muszę to kupić. I efekty są takie że wszystkiego mam dużo za dużo. Zobaczymy jak długo wytrzymam. |
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() Ja też trzymam mocno kciuki za Kalpanę, żeby ten dzień był dla Ciebie wyjątkowy i pogoda się udała.
|
|
|
#2640 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- no i przepraszam Was bardzo, ale wcześniej niechcący Was okłamałam Napisałam, że nie suszyłam włosów suszarką od roku, a we wrześniu suszyłam u fryzjera raz, a drugi raz suszyłam suszarką włosy ponad miesiąc temu jak u fryzjera byłam![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Też muszę wcielić w życie projekt denko ![]() Mam 3 szampony, używam jednego a w dwóch pozostałych mam tak z 1/4 opakowania. Ten jeden mi się kończy, a ja już myślę o kupnie kolejnego, ale nie, najpierw muszę skończyć te co mam Mam 5 balsamów do ciała. 4 otwarte, jeden zamknięty... Mam tak, że jak widzę, że w jednym balsamie mam jeszcze tak 1/3 opakowania to kupuję nowy balsam. Potem ten niedokończony idzie w odstawkę, a ja zaczynam używać tego nowego. Nowego zużyję 2/3 i kupuję kolejny... Ale już jeden prawie dokończyłam, i postanowiłam zużywać od tego najwcześniej otwartego do tego najpóźniej otwartego, albo naprzemiennie. Posiadam dwa podkłady, takie same i używam tego, który mi najpierw wpadnie w ręce. Cieni do powiek mam ogromnie dużo, sama sobie nie kupuję, bo muszę najpierw pokończyć te co mam (na 2 lata mi spokojnie tych cieni wystarczy przy malowaniu się 3 razy dziennie ), ale moja mamusia najukochańsza tak średnio dwa razy w miesiącu kupi mi jakiś cień... No ale jeden sobie kupię w przyszłym tygodniu: my secret https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ek.html&next=1 ten biały mieniący, bo go uwielbiam, a mam resztki, bo mi się rozsypał![]() Kremów do rąk i stóp też mam cały zapas, tak jak i lakierów do paznokci, ale ciągle mnie kusi jakiś nowy kolor, którego jeszcze nie mam... Zapasów nie mam jeśli chodzi o tusze do rzęs (na chwilę obecną tylko jeden) i maski do włosów (mam dwie, ale używam naprzemiennie) tak więc muszę pokończyć to co mam i od tej pory aż do odwołania mam zakaz robienia zapasów kosmetycznych |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

u mnie deszczowo dziś i zimno

a w weekend już przenosimy się nad morze 
dla Tz