Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: TYTUŁ NOWEGO WĄTKU!
Sierpień mamy już za pasem i cieszymy się bobasem 5 6,41%
Każda już rozpakowana, teraz pełną gębą mama 5 6,41%
Każda dziecko już swe tuli, będzie jazda do matury 1 1,28%
Brzuszków przed sobą już nie dźwigamy, teraz kupki, smoczki i ulewanie w głowie ciągle mamy 1 1,28%
Wystrzałowe wakacyjne mamusie mają już przy sobie bezzębne dzidziusie! 2 2,56%
Wakacyjne dzieci już przy sobie mamy, więc o kupkach, pieluszkach i kolkach gadamy 3 3,85%
Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! 21 26,92%
Noworodkowy zawrót głowy: o kolkach, pampersach i smoczkach rozmowy! 5 6,41%
Wakacyjne dzieci nudzić się nie dają: jedzą, płaczą, postękują i mamusie swe kochają 0 0%
Nad życie kochamy te bezzębne brzdące, choć oka nie zmrużymy przez najbliższe miesiące 9 11,54%
Wszystkie mamy rozpakowane spacerują z wózkami uradowane 0 0%
Dzieci nasze kołyszemy, jedną ręką na wizażu wciąż piszemy 1 1,28%
Sierpniówki już finiszują, Lipcówki im kibicują 2 2,56%
Lipcówki wciąż o kolkach gadają, a sierpniówki porodówki oblegają 0 0%
Sierpniowe dzieci witamy- wnet wszystkie będziemy mamami! 3 3,85%
Słodkie te nasze letnie maluszki, już za chwilę rozpakują się wszystkie brzuszki 2 2,56%
Letnie mamuśki wciąż się wspierają, jedne tulą Maluszki, inne jeszcze czekają 8 10,26%
Mamo, mamo coś ci dam, małe serce, które mam 4 5,13%
Mamo, mamo coś ci dam, pierwszy uśmiech, który mam 1 1,28%
Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba. Wakacyjne mamuśki 2011 5 6,41%
Głosujący: 78. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-21, 22:23   #151
meszsares
Zadomowienie

Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Żaneta, nie znam nikogo, kto nie lubi szarlotki Będziesz dla mnie pod tym względem jedyna na świecie
to ja sie musze do Zanetki podpiac - ja pasjami nie lubie szarlotki beee na cieplo, na zimno - niewazne...
i w ogole wszelkich ciast z owocami, a do np pierogow to w ogole nie rozumiem jak mozna owoce dawac dla mnie niezjadliwe..

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
Chyba nie dodaje cos moich postow... dzixs wymeczylam 4h spacerem i poza kilkoma skurczami, nogami wchodzacymi w tylek i biegunka po oleju rycynowym--rzeczywiscie dziala- to nic nie dziala na kinge
Mala uczy Mamusie cierpliwosci

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Nieeee, biała kiełbasa blleee!
Wolę zdecydowanie franfuterki (zgłupiałam, jak to się pisze?)
parówek nie jadam, ani grubych kiełbas ..
frankfuterki
biala kielbaska mniam mniam.. aaale bym zjadla

Cytat:
Fuj!
Tatara nie tykam
ooo, prosze nie meczyc mnie tu kulinarnie - za tatara bym sie dala pokroic uwielbiam

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Fakt... z tego to tutaj już każda tytuł inzyniera ma
Ty powinnaś wiedzieć o jaką mi chodzi typowo z niemieckich festynów, kojarzysz?
o, ja mam tytul inzyniera i w dodatku wiem o jakie kielbaski z festynow niemieckich chodzi - pychotki

melduje sie na nowym watku
trzymam kciuki za Beatke:kc iuki:
oraz oczywiscie GRATULUJE PATIKOWI:jupi : WITAMY NASTEPNA SARENKE
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 22:23   #152
Vaniliova11
Zadomowienie

Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Właśnie wczoraj załatwiałam taki koledze, więc jestem na bieżąco Dla mnie ciężki w obsłudze, nie przekonuje mnie BB. Model sam w sobie naprawdę dobry, tyle że dla mnie nie jest instynktowny.
Niezastąpiony dla osób, które często korzystają z maila i głównie takim użytkownikom go polecam. Przy czym do tego trzeba mieć włączoną dodatkową usługę u operatora.
Dzięki bardzo za pomoc w imieniu mojego Tż on często korzysta z maila i teraz ma blackberry pearl i mu odpowiada a tą usługe ma mieć w abonamencie
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 22:29   #153
zanetaa88
Zakorzenienie

Telik i myślisz, że taki żel ułatwi sprawę ? ja myślę że to wszystko siedzi w Naszych głowach..

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 22:31   #154
agulaaabar
Zakorzenienie

Żaneta i niech zgadne.... wszelkie koraliki itp z tych bukietów schowałaś "bo się przydadzą" bo ja tak własnie zrobiłam... mój mąż jak to widzi to tylko głową kręci
Pracowałam w Wiedniu u zarąbistej babki-niemka z pochodzenia, w biurze miała obraz - płótno rozmiaru A1 - wielkie koło wyklejane z żelek haribo - tych kolorowych miśków w sypialni kaktusa z plaskikowej rury, w jadalni żyrandol zrobiony ze starych sztućców itd itd babka miała genialne pomysły!

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 22:33   #155
meszsares
Zadomowienie

jacieee - na sile nikt Cie w szpitalu trzymac nie moze. Jesli wolisz opcje, ze przyjezdzasz codziennie na KTG to im to zaproponuj, takie rozwiazanie nie jest glupie, w sumie nie wiem po co klasc kogos na patologie czy wywolywac porod kilka dni po tp jesli z usg i ktg wychodzi, ze wszsytko jest w porzadku...
Stary 2011-07-21, 22:38   #156
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Dzięki bardzo za pomoc w imieniu mojego Tż on często korzysta z maila i teraz ma blackberry pearl i mu odpowiada a tą usługe ma mieć w abonamencie
No to jeśli miał do czynienia z BB to śmiało polecę ten model

Super wkurzająca, wielka mucha lata mi po sypialni, a ja nie mogę jej zabić wieloryb skaczący między łóżkiem, komodą a szafą z gazetą w ręce Ech... komedia

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
jacieee - na sile nikt Cie w szpitalu trzymac nie moze. Jesli wolisz opcje, ze przyjezdzasz codziennie na KTG to im to zaproponuj, takie rozwiazanie nie jest glupie, w sumie nie wiem po co klasc kogos na patologie czy wywolywac porod kilka dni po tp jesli z usg i ktg wychodzi, ze wszsytko jest w porzadku...
Bo ja mam wrażenie, że się okaże, że ten mój lekarz to jakiś pajac i chce się już mnie "pozbyć" skoro się przeterminowałam Zobaczymy jutro ...

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 22:40   #157
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Żaneta i niech zgadne.... wszelkie koraliki itp z tych bukietów schowałaś "bo się przydadzą" bo ja tak własnie zrobiłam... mój mąż jak to widzi to tylko głową kręci
Pracowałam w Wiedniu u zarąbistej babki-niemka z pochodzenia, w biurze miała obraz - płótno rozmiaru A1 - wielkie koło wyklejane z żelek haribo - tych kolorowych miśków w sypialni kaktusa z plaskikowej rury, w jadalni żyrandol zrobiony ze starych sztućców itd itd babka miała genialne pomysły!

No pewnie!
To już się tak nauczył mój D i teściowa, że każda pierda w bukiecie, gdziekolwiek jest dla mnie To Ja miałam tak, pojechaliśmy do Sopotu i mieszkaliśmy u babki która jest artystką -malarką. I miała tak mieszkanie urządzone, normalnie jak azyl! Na ścianach jakieś malowidło, które każdy by zrobił. Miała prostą lampę a na niej jakieś korale, sznurki, wstążki. Siedząc sobie w salonie, czułaś takie beztroskie życie na parapecie grube świece zakurzone do połowy wypalone... i miały coś w sobie...ach !

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-21, 22:57   #158
meszsares
Zadomowienie

Cytat:
Bo ja mam wrażenie, że się okaże, że ten mój lekarz to jakiś pajac i chce się już mnie "pozbyć" skoro się przeterminowałam Zobaczymy jutro ...
no niestety tak czesto bywa. Albo np wywoluje sie, zeby "zwolnic" lozko na patologii, albo trzyma na patologii powyzej 3 dni, zeby dostac kase z NFZ itp itd. polska sluzba zdrowia jest chora, ot co..
trzymam kciuki, zeby jutro sie samo u Ciebie ruszylo - tak bedzie najlepiej
a jesli juz Cie zatrzymaja na patologii to raczej odsuwaj wywolywanie w czasie jak najdluzej - zawsze lepiej jak sie zacznie samoistnie
Stary 2011-07-21, 23:13   #159
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym dalej nie rodzę, więc jutro trzeba będzie jechać do szpitala, ale mam cichą nadzieję, że zrobią mi KTG i wypuszczą.

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
a i rosze o kcuk juto mam wizyte
Editko, mocno ściskam już od teraz

Cytat:
Ty jesteś pewna że nie chcesz nam przekazać jakiejś radosnej nowiny?
A to dobre

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
żywienie człowieka jeszcze trochę i wreszcie koniec
O, to super ciekawe!!! Kiedy końćzyłam swoje studia (daaawno temu ), to tak nazwe myślałam, że może jakieś podyplomowe z żywienia sobie "walnę" Ale oczywiście na planach się skończyło...

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
to ja sie musze do Zanetki podpiac - ja pasjami nie lubie szarlotki beee na cieplo, na zimno - niewazne...
i w ogole wszelkich ciast z owocami, a do np pierogow to w ogole nie rozumiem jak mozna owoce dawac dla mnie niezjadliwe..
biala kielbaska mniam mniam.. aaale bym zjadla

ooo, prosze nie meczyc mnie tu kulinarnie - za tatara bym sie dala pokroic uwielbiam
Totalnie nam się gusta kulinarne nie pokrywają
Stary 2011-07-21, 23:17   #160
meszsares
Zadomowienie

Cytat:
Totalnie nam się gusta kulinarne nie pokrywają
I cale szczescie nie ma nic piekniejszego we wszechswiecie niz roznorodnosc
Stary 2011-07-22, 00:01   #161
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
a i rosze o kcuk juto mam wizyte

Cisza na wątku, więc ja też uciekam. Dobrej nocy.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 00:01   #162
editka2022
Rozeznanie

cos zle sie czuje brzuch twardy jak kamien i kuje mnie w dole brzucha wczora wieczorem bylo to samo.....niewiem co myslec o tym fakcie mam
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 00:50   #163
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
cos zle sie czuje brzuch twardy jak kamien i kuje mnie w dole brzucha wczora wieczorem bylo to samo.....niewiem co myslec o tym fakcie mam
To raczej nic poważnego, editko. Mam tak od +/- tygodnia. I też nie czuję się z tym komfortowo, ale że jeszcze nie urodziłam, dlatego mówię że to niegroźne
Myślę, że na naszym etapie ciąży może to wynikać z tego, że macica solidnie ćwiczy przed porodem. Te słynne skurcze przepowiadające itp.
Stary 2011-07-22, 05:43   #164
83monia
Zakorzenienie

No i znowu mi posta nie dodalo. záinstalowalam sobie w telefonie opere i wprawdzie szybciej mi sie laduje forum i lepiej nawwiguje ale cos lezy jak mam posta dodac.

chyba sie stresuje bo od 5 nie spie. mala buszuje po brzuchy ale nadal nie wychodzi. dzis ide na ktg do szppitala. ciekawe co dalej.

a najlepsze jest to ze jak mi nie dadźa zwolnienia to chhyba wroce do pracy. bo sźkoda mi mácierzynskiego czy wypoczynkowego. ew moze pediatra da mi opiekuncze, bo maly pokasluje. albo da sie cos u znajomego kardiologa zálaťwic... ech, powalone to wszystko

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 06:11   #165
Brida
Rozeznanie

Beatka a co Ty na pasku robisz ??????????
Własnie jak otwierałam komputer to pomyślałam, że zwykle rano jesteś a dziś Cię nie będzie.
A tu proszę.
Niespodzianka.
Brida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 06:19   #166
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
A skąd wiesz że się nie najada? Może to wiszenie to jest potrzeba bliskości, chce się do mamy przytulać i tyle... jeśli ci na wadze przyrasta to na pewno się najada
mój też lubi przy cycu wisieć, ale po wadze widać że się najada...już ma 4 kg
Wiem, bo po odstawieniu jest krzyk mlaskanie, wsadzanie rąk do buzi, a zawartość butelki jej wsysana ekspresowo.
Co do wagi, to muszę dziś pożyczyć z przychodni, żeby sprawdzić jak ile Ida waży. Nie ważyłam jej od wyjścia ze szpitala. Chciałam iść do pediatry, ale jest na urlopie, więc muszę poczekać do przyszłego tygodnia.
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 06:41   #167
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Brida Pokaż wiadomość
Beatka a co Ty na pasku robisz ??????????
Własnie jak otwierałam komputer to pomyślałam, że zwykle rano jesteś a dziś Cię nie będzie.
A tu proszę.
Niespodzianka.
leże w szpitalu na poloznictwie urodziłam w nocy ok 1.30 dokładnie napisze jak się dowiem bo nawet nie pamiętam, Julia ma 2900g i 54cm, mezus rodził dzielnie z nami cały czas, bez niego nie dałbym rady, zanetka dokładnie Wam opiszemy bo do 3.15smsowalysmy w nocy a mnie z kom powoli się pisze, aha rodzilam sn udało się.

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 06:47   #168
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
leże w szpitalu na poloznictwie urodziłam w nocy ok 1.30 dokładnie napisze jak się dowiem bo nawet nie pamiętam, Julia ma 2900g i 54cm, mezus rodził dzielnie z nami cały czas, bez niego nie dałbym rady, zanetka dokładnie Wam opiszemy bo do 3.15smsowalysmy w nocy a mnie z kom powoli się pisze, aha rodzilam sn udało się.
Witamy was serdercznie Ciebie i Julkę osobno. Cieszę się, że udało Ci się urodzić SN. Serderczne gratulacje dla całej waszej trójki.
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 07:09   #169
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam żeby samo poszło

Cytat:
Napisane przez brumek
O, to super ciekawe!!! Kiedy końćzyłam swoje studia (daaawno temu ), to tak nazwe myślałam, że może jakieś podyplomowe z żywienia sobie "walnę" Ale oczywiście na planach się skończyło...
To fakt, ciekawe, nie żałuję że na to poszłam

Cytat:

o kurcze....GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! i Ty to tak spokojniutko piszesz????
Wielkie klask i:kla ski:

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 07:18   #170
JustPi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
No i znowu mi posta nie dodalo. záinstalowalam sobie w telefonie opere i wprawdzie szybciej mi sie laduje forum i lepiej nawwiguje ale cos lezy jak mam posta dodac.

chyba sie stresuje bo od 5 nie spie. mala buszuje po brzuchy ale nadal nie wychodzi. dzis ide na ktg do szppitala. ciekawe co dalej.

a najlepsze jest to ze jak mi nie dadźa zwolnienia to chhyba wroce do pracy. bo sźkoda mi mácierzynskiego czy wypoczynkowego. ew moze pediatra da mi opiekuncze, bo maly pokasluje. albo da sie cos u znajomego kardiologa zálaťwic... ech, powalone to wszystko
a może pójdziesz do rodzinnego i powiesz, że Cię kręgosłup boli, u mnie to zadziałało
tez mi szkoda brać macierzyńskiego wcześniej i w ogóle prawo powinno jakoś inaczej działąć, bo czy to nasza wina, że nasze maleństwa uparte i nie chcą przyjśc na świat?

Cytat:
wielkie gratulacje
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 07:22   #171
karolinee1983
Zadomowienie

Witam. Od 5.30 nie śpię po ostatnim siku nie udało mi się zasnąć... Czuję się, jakby walec po mnie przejechał idę coś zjeść chyba, bo już głodna jestem, a minęło programowe 30 minut po łyknięciu tabletki na tarczycę

Cytat:
Gratulacje!!!! Tak coś czułam, że Ty na pewno już po wiedziałam, że wczoraj był Twój dzień/noc na rodzenie

MAJA 06.08.2011 r.

Edytowane przez karolinee1983
Czas edycji: 2011-07-22 o 07:24
karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 07:33   #172
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Żaneta, nie znam nikogo, kto nie lubi szarlotki Będziesz dla mnie pod tym względem jedyna na świecie
Ja tez nie przepadam

Cytat:
Też nigdy w życiu nie miałam żadnych sensacji po cieście na ciepło, takim prosto z piekarnika Ale szarlotka na ciepło z lodami to w ogóle inna kategoria - rozkosz

Po popijaniu owoców czy ogórków też nigdy mi nic nie było. Nawet po jedzeniu surowego ciasta, tzn. w trakcie robienia, z miski czy garnka, choć mama mnie całe życie za to tępiła A ja to UWIELBIAM. Chyba bardziej niż już upieczone ciasto
Ja mam to samo zdne miksy mi nie szkodzą i uwielbiam kruche ciasto na surowo

Cytat:
GRTULACJE

PATIK Gratulacje

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 07:37   #173
BABONIK
Zadomowienie

dzień dobry

Blondynko- gratuluję znośnego porodu i bez nacinania

Beatko-mam nadzieje,że do tej pory jest już po...

Agadus- trzymamy za wyjście,dziękujemy za pozdrowienia

Aania- dobre o pierwszeństwie przy cycu

Monia- poprostu trzeba czekac

Editka- za wizytę

Telik- nie wiem czy ten żel to takie cudo... ale trzymam zeby jak najmniej bolało...producenci mogą pisac wiele dobrego o swoim specyfiku,niekoniecznie to musi byc zgodne z prawdą...

Meszsares- dla mnie szaroltka mniam mniam....ale pierogi z owocami też mogą nie istniec.

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 07:38   #174
editka2022
Rozeznanie

Cytat:
To raczej nic poważnego, editko. Mam tak od +/- tygodnia. I też nie czuję się z tym komfortowo, ale że jeszcze nie urodziłam, dlatego mówię że to niegroźne
Myślę, że na naszym etapie ciąży może to wynikać z tego, że macica solidnie ćwiczy przed porodem. Te słynne skurcze przepowiadające itp.
tak tez wlansie pomslalam ze to pewnei to

Cytat:
klask i:kla ski:k laski:: oklaski:weszlam specjalnie zobaczyc czy urodzilas ,a ty juz spokojnie o tym napisalas jakby nigdy nic,dobra jestesczekamy na relacje
wielkie gratulacje witamy Julke
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 07:39   #175
karolinee1983
Zadomowienie

Właśnie patrzę na listę lipcówek i widzę, że Beatka jest w tych nielicznych 4 % mam, które urodziły idealnie w terminie Za to należą się podwójne brawa he he pięknie się wstrzeliłaś, moja droga

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 07:39   #176
BABONIK
Zadomowienie

BEATKO- SERDECZNE GRATULACJE

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 07:52   #177
pieleszka
Wtajemniczenie

Beatko serdeczne gratulacje

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 08:03   #178
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Właśnie patrzę na listę lipcówek i widzę, że Beatka jest w tych nielicznych 4 % mam, które urodziły idealnie w terminie Za to należą się podwójne brawa he he pięknie się wstrzeliłaś, moja droga
ha ha może w totolotka zacznę grać był już obchod, lekarze zbadali brzuch, miękki ok, na szwy nawet nie zaglądali, potem był mój dr prowadzący gratulował że udało się sn i że torbiel się odsunęła. Czekam na polozna bo ma przyjść pomoc wstać i iść do łazienki się ogarnąć.

Ogólnie byłam jedną jedyną na całej porodowce, całą tylko dla nas, udało się bo żadna inna nie rodziła. Całą rodzinną do porodu dla nas, dwie położne - jedną wyjątkowo wspaniała polozna od porodów rodzinnych właśnie druga też super,

Słoneczko - gdybyś pytała to szyl mnie dr gruszecki, błaszczak zaglądał kilka razy, mój gin dopiero rano dziś bo dyżuru nie miał, pielęgniarki ok, mała próbowałam przestawiać ale pociumkala coś i się zaczęła złościć i ją wzięli na badanie słuchu, na razie glodna nie jest.

Jak się strasznie cieszę że mam to już za sobą

dziękuje zbiorowo za gratulacje bo cytować kilka na raz posłów nie mogę na kom , zdjęcie małej wyśle później.

Buziaki

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-07-22 o 08:08
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 08:29   #179
Lili 83
Zakorzenienie

witajcie Kobitki!
Dołączam się i ja do wątku W sumie pod koniec ale co tam :p
Żałuję, że nie trafiłam na Was wcześniej....
Ja zaczynam 39tc. Jak narazie żadnych objawów przedporodowych. Czekamy. A tak bym już chciała mieć to za sobą. TŻ wyjeżdża 19sierpnia na ponad dwa miesiące i chcieliśmy żeby zdążył się trochę Małym nacieszyć.

Nie potrafię jeszcze spamiętać wszystkich ale gratulację dla mamusiek które się rozpakowały
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 08:29   #180
jacieeeee
Wtajemniczenie

Beatko gratulacje!!! Witamy punktualną Julkę

Ja jem śniadanie i idę się ogarnąć. Trzeba umyć głowę, wziąć prysznic i ogolić się tu i ówdzie. Takie tam sporty ekstremalne
W nocy też się nie ruszyło, więc koło 11tej uderzamy na szpital...

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości