mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-22, 11:02   #631
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

Myszeczka o wielkie dzięki bo ja od kilku dni na borówki mam smaka
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:04   #632
pluusia21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Taki pokój mi się podoba w tych kolorach
Cudny jest super że dałaś takie zdjęcie to też coś podglądne

21 tydzień - 422 g.

32 tydzień - 1968 g.

36 tydzień - 2550 g.
40 tydzień - 2890g.

uwielbiam czuć twój każdy ruch

jeszcze Cię nie znam a już Cię kocham

pluusia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:04   #633
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

joamic nawet dość ciekawie to wygląda
Stary 2011-07-22, 11:04   #634
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Ja za tapetami nie przepadam. W dziecinstwie mialam i jakos potem zaczely w rogach odchodzic, zabrudzaly sie. Zle je wspominam
My malujemy

Co do dywanu to mi ten zielony wpadl w oko.

Mam ochote na pyzy z ciemnym sosem... od lat nie jadlam

Jakbym miała drugą dziewczynke to bym Im zrobiłą w taka tapeete ale tylko tak do połowy ściany nawet mniej.
http://allegro.pl/tapeta-winylowa-er...708333648.html

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:06   #635
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Taki pokój mi się podoba w tych kolorach
Mi tez... białe mebelki... beżowe i fioletowe dodatki, no ale nie mam takiej opcji wiec nie mam co tu sie rozmarzać

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Jakbym miała drugą dziewczynke to bym Im zrobiłą w taka tapeete ale tylko tak do połowy ściany nawet mniej.
EXTRA!!! Bardzo mi sie podoba...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:13   #636
marejta
Zadomowienie

Cytat:
fajne dywaniki Joamic

Dziewczyny a planujecie wstawic jakis fotel do pokoiku zeby wygodnie karmic??
Mi sie strasznie podoba taki: http://allegro.pl/stylowy-fotel-buja...718858634.html tyle ze musialabym znalezc w jasniejszym kolorze.
tylko nie wiem czy to wygodne i praktyczne bedzie.
Też sie kiedyś zastanawiałam nad fotelem na biegunach do malucha ale nie wiem czy w ostateczności się na niego zdecyduję, zobaczę jak wstawię mebelki czy nie będzie tego wszystkiego za dużo, bo ja nie cierpię jak jest mieszkanie przeładowane meblami

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
marejta u mnie dywan z długim włosiem by nie przeżył, bo moja bestia by cały wyskubała. Ja nie odkurzam tylko zamiatam i do tego używam szczotki z długą rączą żeby się nie schylać.
No to tak jak u nas, dlatego my nie mamy dywanu, bo te krótkie mi sie nie podobają, a ja wolę odkurzacz, mam zawsze pod ręką w skrytce i odkurzaczem zdecydowanie szybciej mi sie sprząta, bo ja nim czyszczę wszystko, płytki, panele, schody, jadę kawałek po kawałku uważam, ze szybciej i wygodniej szczotki praktycznie wcale nie używam

Cytat:
Ja za tapetami nie przepadam. W dziecinstwie mialam i jakos potem zaczely w rogach odchodzic, zabrudzaly sie. Zle je wspominam
My malujemy

Co do dywanu to mi ten zielony wpadl w oko.

Mam ochote na pyzy z ciemnym sosem... od lat nie jadlam
O to tak jak my, na pewno pokoik odmalujemy, bo stoi odkąd sie tż wprowadzał pusty i tylko stolik od komputera w nim stoi a nawet nie wiem po co bo w dobie laptopów już nie mamy zwykłego komputera i też chcę jakieś naklejki zrobić na ścianie, albo szablon, żeby było weselej i bardziej dziecięco, już nie mogę się doczekać jak zaczniemy wszystkie wklejać zdjęcia z pokoikami czy kącikami dla maluchów

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:20   #637
goldika
Zakorzenienie

Nam wejdzie taki fotel w razie co. Bo w sumie w pokoiku bedzie tylko lozeczko, 2 komody... i tyle a pokoik ma ok 10-11m (maly ale dla dziecka wystarczy).

My malowac zaczniemy we wrzesniu

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

wlasnie na liscie sprawdzilam ze jestem 22 w kolejce do rodzenia dluga ta kolejka...
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 11:21   #638
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Mi tez... białe mebelki... beżowe i fioletowe dodatki, no ale nie mam takiej opcji wiec nie mam co tu sie rozmarzać

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

EXTRA!!! Bardzo mi sie podoba...

Byłam raz w szkole na praktyce i tam widziałąm taka jak było pięknie zrobione to odrazu tak chciałam miec. Jak bede miec juz swoja góre to napewno Julci tak zrobie a małemu inaczej wtedy

A Ja 44

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Edytowane przez Myszeczka86
Czas edycji: 2011-07-22 o 11:24
Stary 2011-07-22, 11:24   #639
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Nam wejdzie taki fotel w razie co. Bo w sumie w pokoiku bedzie tylko lozeczko, 2 komody... i tyle a pokoik ma ok 10-11m (maly ale dla dziecka wystarczy).

My planujemy rozłożyć łóżeczko 1-2 tydzień przed terminem zobaczymy czy będzie w nowym mieszkaniu czy jeszcze w tym w naszej sypialni. Tż jest jakoś sceptycznie nastawiony na nowe mieszkanie i jakoś go namówić nie mogę że teraz nie ma kasy itd a mnie wkurza bo w sypialni prawie się ruszyć nie mogę bo wszystko tam jest dla mełej a wózek złożony mi blokuje drzwi od schowka jak bym chciała wyjąć odkurzacz to doopa

Nie denerwujcie mnie bo ja 1 kto się chce zamienić

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-07-22 o 11:30
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:32   #640
marejta
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

wlasnie na liscie sprawdzilam ze jestem 22 w kolejce do rodzenia dluga ta kolejka...
My też planujemy remoncik pokoiku we wrześniu, nasz też nie jest dużo większy ma ok 12 m i jeszcze na jednej ścianie skos ale myślę że takiemu maluchowi w zupełności wystarczy

A ja rzuciłam okiem na listę i jestem 4 aż strach się bać ale przecież nie będziemy rodzić wg listy, wszystko może się wydarzyć, każda przecież w swoim czasie

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
My planujemy rozłożyć łóżeczko 1-2 tydzień przed terminem zobaczymy czy będzie w nowym mieszkaniu czy jeszcze w tym w naszej sypialni. Tż jest jakoś sceptycznie nastawiony na nowe mieszkanie i jakoś go namówić nie mogę że teraz nie ma kasy itd a mnie wkurza bo w sypialni prawie się ruszyć nie mogę bo wszystko tam jest dla mełej a wózek złożony mi blokuje drzwi od schowka jak bym chciała wyjąć odkurzacz to doopa

Nie denerwujcie mnie bo ja 1 kto się chce zamienić

Aniu może jeszcze tż da się namówić, moja koleżanka właśnie też jest na etapie poszukiwania mieszkania, bo ich mała ma roczek i mieszkają na kawalerce i mówi że te wszystkie zabawki, teraz jeszcze rowerki, huśtawki zajmują całe mieszkanie

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-07-22, 11:36   #641
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

marejta ja odkurzacza nie lubię możne dlatego, ze u mnie jest taki ciężki i łatwiej mi sie sprząta szczotką
Ja na liście jestem 30-ta, ale fakt nie będziemy rodzić według listy - życie pisze własne scenariusze.

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Idę przygotować obiad - dziś w końcu zrobię rybę i pewnie będzie z frytkami, bo ziemniaków nie mam a jakoś w ciąży nie przepadam za ryżem.

Ależ sie u mnie rozlało, mama nadzieję że jak zjem to przejdzie, bo bym sie z psem przespacerowała

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 11:38   #642
goldika
Zakorzenienie

Aniu ja moglabym isc na pierwszy ogien tfu tfu ale nie pojde bo donosze do 38tyg!!! sobie postanowilam.

My pomalujemy we wrzesniu, w polowie pewnie. Zlozymy komody. Lozeczko ze 2-3tyg przed terminem Tz zmontuje

Marejta my tez mamy mini skos... bo nad pokoikiem jest jeszcze jedna sypialnia. I jeszcze w pokoiku jest taka skrytki z malymi drzwiami. Bedziedziemy mogli trzymac tam wanienke etc
Stary 2011-07-22, 11:50   #643
marejta
Zadomowienie

goldika to fajna sprawa z tą skrytką w pokoiku, bo u nas niestety wanienka będzie musiała stać na wierzchu, dlatego chce kupić taką http://allegro.pl/bebe-jou-wanienka-...719166824.html jeszcze nie wiem jaki kolor, ale jak do tej pory to zdecydowanie nasz faworyt

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-07-22, 11:51   #644
ania21_21
Zadomowienie

cholercia to mieszkanie co wam wklejałam już jest wynajęte nie ma go na stronie a było najtańsze i naprawdę mi się podobało jak mam nie zabić tżta
Stary 2011-07-22, 11:51   #645
Tincia
Wtajemniczenie

Aż ja się policzyłam która jestem 16, czyli gdzies tam w srodku A jak ma byc tak będzie.
Ja to bym chciala w pazdzierniku juz wysztko przygotowac i niech sobie czeka. Boje sie, że moge wczesniej urodzic i wtedy bedzie nagle na wariata i Tż sam zostanie z tym... pomalowac chce koniec sierpnia/wrzesien, zeby bylo jeszce w miare cieplo.

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:53   #646
Magdalena512
Raczkowanie

My mamy nawet spory domek. Ale niestety dzidziuś nie będzie miał swojego pokoiku. Na początku będzie w naszej sypialni, która jest raczej mała i do tego ze skośną ścianą. Tak prawdę mówiąc nie wiem jeszcze gdzie ja to łóżeczko tam wcisnę o innych mebelkach dla dzidzi mogę sobie jedynie pomarzyć. Na ubranka i inne takie przeznaczyłam 1/3 wielkiej szafy, powinno się spokojnie wszystko zmieścić. Jak maluszek trochę podrośnie, to przeniesie się do pokoju starszego brata. Pokoik też niewielki.Ale jakoś się pomieszczą. No chyba, że do tego czasu uda nam się kupić coś swojego. Tak realniej to może za rok lub półtora by się udało...........pożyjemy zobaczymy

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
cholercia to mieszkanie co wam wklejałam już jest wynajęte nie ma go na stronie a było najtańsze i naprawdę mi się podobało jak mam nie zabić tżta
A co z tym mieszkaniem o którym pisałaś, że sąsiedzi się wyprowadzają i też mogłoby być?? Też już nieaktualne??

Magdalena512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:55   #647
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magdalena512 Pokaż wiadomość
My mamy nawet spory domek. Ale niestety dzidziuś nie będzie miał swojego pokoiku. Na początku będzie w naszej sypialni, która jest raczej mała i do tego ze skośną ścianą. Tak prawdę mówiąc nie wiem jeszcze gdzie ja to łóżeczko tam wcisnę o innych mebelkach dla dzidzi mogę sobie jedynie pomarzyć. Na ubranka i inne takie przeznaczyłam 1/3 wielkiej szafy, powinno się spokojnie wszystko zmieścić. Jak maluszek trochę podrośnie, to przeniesie się do pokoju starszego brata. Pokoik też niewielki.Ale jakoś się pomieszczą. No chyba, że do tego czasu uda nam się kupić coś swojego. Tak realniej to może za rok lub półtora by się udało...........pożyjemy zobaczymy

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

A co z tym mieszkaniem o którym pisałaś, że sąsiedzi się wyprowadzają i też mogłoby być?? Też już nieaktualne??
właśnie nie ma tego narazie ogłoszenia na to mieszkanie a patrzę codzień a już nie mam kogo się zapytać bo już ich nie ma od tego czasu co wam pisałam ale też się boję że właściciel się nie zgodzi na dziecko bo w bloku nie ma ani jednego
Stary 2011-07-22, 11:59   #648
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Aż ja się policzyłam która jestem 16, czyli gdzies tam w srodku A jak ma byc tak będzie.
Ja to bym chciala w pazdzierniku juz wysztko przygotowac i niech sobie czeka. Boje sie, że moge wczesniej urodzic i wtedy bedzie nagle na wariata i Tż sam zostanie z tym... pomalowac chce koniec sierpnia/wrzesien, zeby bylo jeszce w miare cieplo.
Z tego samego powodu ja chcę zrobić remont we wrześniu, żeby wszystko ze spokojem mogło wyschnąć no i żeby jeszcze było można pokoik solidnie wywietrzyć, żeby Wiki nie zamieszkała w świeżo malowanym i śmierdzącym farbą pokoju, no a do tego dopuszczam myśl, że mogę urodzić już w październiku, chociaż mój teść stwierdził, ze zapewne urodzę 10.11 bo on sie wtedy rodził a to byłby najlepszy prezent jaki by dostał

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-07-22, 12:07   #649
Magdalena512
Raczkowanie

Cytat:
ale też się boję że właściciel się nie zgodzi na dziecko bo w bloku nie ma ani jednego
Masakra...........jakiś chory układ, żeby się musiał właściciel bloku zgadzać na dziecko lokatorów Ale ja tez kiedyś tak wynajmowałam mieszkanie, że musiałam się wyprowadzić, bo w ciąży byłam, a właścicielka się na dzieci nie zgadzała. "Bo dzieci niszczą, tapety zrywają, po scianach maluja itd." szkoda gadać.

Magdalena512 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 12:10   #650
goldika
Zakorzenienie

Marejta swietna ta wanienka podobaja mi sie dozowniki na szampon i mydlo ale ciekawa jestem czy mozna je wyjac i wymyc w razie co. Szkoda, ze takie malenstwo z tej wanienki. My chcemy kupic setke, zeby wystarczyla na dlugo bo wanny nie mamy. Myslalam tez o dokupieniu stelaza skladanego.

Aniu przykro mi z powodu mieszkania mam nadzieje, ze jeszcze cos znajdziesz.
Jak nie mozesz przekonac Tz do nowego mieszkania to powiedz mu, ze z przytulanek nici bo nie chcesz przy obecnosci dziecka. To facet... predzej czy pozniej peknie

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Dla mnie to masakra... zgoda na dziecko? przepraszam za wyrazenie ale to okrutne jest, skojarzylo mi z tym ze wlasciciele musza tez wydac zgone na psa kota czy inne zwierze. Straszne ze dzieci sa podciagniete pod ta sama kategorie czasami.
Stary 2011-07-22, 12:14   #651
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Marejta swietna ta wanienka podobaja mi sie dozowniki na szampon i mydlo ale ciekawa jestem czy mozna je wyjac i wymyc w razie co. Szkoda, ze takie malenstwo z tej wanienki. My chcemy kupic setke, zeby wystarczyla na dlugo bo wanny nie mamy. Myslalam tez o dokupieniu stelaza skladanego.

Aniu przykro mi z powodu mieszkania mam nadzieje, ze jeszcze cos znajdziesz.
Jak nie mozesz przekonac Tz do nowego mieszkania to powiedz mu, ze z przytulanek nici bo nie chcesz przy obecnosci dziecka. To facet... predzej czy pozniej peknie

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Dla mnie to masakra... zgoda na dziecko? przepraszam za wyrazenie ale to okrutne jest, skojarzylo mi z tym ze wlasciciele musza tez wydac zgone na psa kota czy inne zwierze. Straszne ze dzieci sa podciagniete pod ta sama kategorie czasami.
Podam wam tylko przykład takiego mieszkania w innej agencji
http://www.vebra.com/homelink/property/22470156
Stary 2011-07-22, 12:16   #652
Anusiak 83
Raczkowanie

pisałyście o borówkach, wyszłam z pracy, kupiłam i zjadłam już całe pudełko
Anusiak 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 12:17   #653
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
goldika to fajna sprawa z tą skrytką w pokoiku, bo u nas niestety wanienka będzie musiała stać na wierzchu, dlatego chce kupić taką http://allegro.pl/bebe-jou-wanienka-...719166824.html jeszcze nie wiem jaki kolor, ale jak do tej pory to zdecydowanie nasz faworyt

My wanienke tzrymalismy pod łóżeczkiem, ale teraz to niewiem jak bedziemy miec turystyczne :conf used:

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 12:19   #654
goldika
Zakorzenienie

takich to sie powinno

Spotkalyscie moze ochraniacz do lozeczka i przybornik w tym smym wzorze ale BEZ haftow, aplikacji etc. Marzy mi sie taki gladki beżowy lub biały zestawik bez ozdobników
Stary 2011-07-22, 12:37   #655
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
takich to sie powinno

Spotkalyscie moze ochraniacz do lozeczka i przybornik w tym smym wzorze ale BEZ haftow, aplikacji etc. Marzy mi sie taki gladki beżowy lub biały zestawik bez ozdobników

Moja szwagierka miałą z IKEI cały biały ochraniacz i to dosc fajny, postaram sie psozukać tego.

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30113939

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Edytowane przez Myszeczka86
Czas edycji: 2011-07-22 o 12:38
Stary 2011-07-22, 12:45   #656
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Moja szwagierka miałą z IKEI cały biały ochraniacz i to dosc fajny, postaram sie psozukać tego.

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30113939
dzieki, widzialam go ale srednio mi sie podoba
chcialabym taki ladny polokragly, taki jak sa na allegro ale bez aplikacji.
Stary 2011-07-22, 12:51   #657
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Mamusia wie najlepiej. To chlopak

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 12:59   #658
Anusiak 83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość

super, gratuluje

a ja właśnie wpłaciłam zaliczkę za meble, więc najdalej za miesiąc kuchnia będzie gotowa . Jak przez ten czas uda się z łazienką to się wprowadzamy

Edytowane przez Anusiak 83
Czas edycji: 2011-07-22 o 13:05
Anusiak 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 13:07   #659
magolina
Wtajemniczenie

Dziewczyny czytam i czytam jak Wy już macie dużo rzeczy upatrzonych albo juz kupionych i wpadam w panikę bo ja nie mam jeszcze nic - o sory butelkę aventu od lekarza
do tego nas też czeka remont i to dwóch pokoi - naszej sypialni w której teraz jest ,,graciarnia" i pokoju Lenki. Tż pracuje w delegacji i jest tylko na weekendy więc nie wiem kiedy my to zrobimy. Szok.
Mam nadzieję że ta moja siostra z Włoch co się zadeklarowała że przyśle nam większość rzeczy dla Małej, wywiąże się z obietnicy bo szczerze to ja w ogóle nie mam parcia na zakupy

Cytat:
Napisane przez Anusiak 83 Pokaż wiadomość
chłopak syn, syn, będę miała synka
gratuluję

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
Dziewczyny leżę już w łóżeczku po caaaaałym ciężkim dniu.......

O 7.30 zaczęłam pracę, na 13 pojechałam na wizytę do hepatologa ( odnośnie HCV), kolejka nie byla taka duza więc sie nie wyczekałam za bardzo, z sercem na ramieniu weszłam do gabinetu zeby sie dowiedziec co dalej ze mną....

Pani doktor otworzyła moją kartę, odczytała wyniki badań i serdecznie mi pogratulowała i powiedziała że to jest niesamowite bo jestem w 8 % ludzi których organizm sam potrafił zwalczyć wirusa.... nie ma nici RNA- nie ma wirusa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Po prostu szok!

Nawet w rejestracji Pani pytając mnie kiedy zapisac na kolejną wizytę i powiedziałam ze juz nie potrzebuję wizyty powiedziała ze strasznie się cieszy.

Boże, dziewczyny jak wyszłam to za drzwiami szpitala tak się rozpłakałam, że maż musiał prowadzić mnie do samochodu bo nic nie widziałam na oczy ...............
Kochana super wiadomość, nie dziwię Ci się że tak płakałaś z radości bo to istny cud

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

mialam przeczucie co do chlopczyka i chlopczyk
Gratuluję synka

[
Cytat:
Dziewczyny a planujecie wstawic jakis fotel do pokoiku zeby wygodnie karmic??
Mi sie strasznie podoba taki: http://allegro.pl/stylowy-fotel-buja...718858634.html tyle ze musialabym znalezc w jasniejszym kolorze.
tylko nie wiem czy to wygodne i praktyczne bedzie.
Ja właśnie myślałam o bujaczku albo czymś innym równie wygodnym właśnie do karmienia, ale to zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość

choc probowalam juz pukanie i stukanie, ale wtedy mała chyba nie kuma o co kaman i sie wycisza... czeka, czeka, czeka az sie uspokoi i znow sama daje znac o sobie.... wiec ciezko jakos natrafić
Moja ma tak samo - wiertoli sie i wiertoli, kopie a jak położę rękę na brzuchu to sie uspokaja i przestaje, kopnie leciutko i nic, a jak tylko wezmę rękę to znów cyrki odstawia

Cytat:
Fajna, podoba mi się.

joamic podoba mi sie kolorystyka pokoju którego zdjęcie wstawiłaś

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość

Idę przygotować obiad - dziś w końcu zrobię rybę i pewnie będzie z frytkami, bo ziemniaków nie mam a jakoś w ciąży nie przepadam za ryżem.
Frytki o matko i co teraz robić, chce frytki

Cytat:
Gratulacje
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 13:08   #660
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluje
To chyba chlopcy nam zdominowali liste
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości