|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
U nas sie jutro szykuje imprezka. Ale na szczęscie w przyjemnym towarzystwie. idziemy do mojej bratowej ( mojej imienniczki zreszta) na imieniny. Kupiłam jej koszule taką błękitną w paseczki, mi się widzi
![]() Wrocilma od kosmetyczki, ale z tz sie pokłóciłam - i od razu w płacz, jakaś sie płaczka zrobilam taka ![]() Wkurzyłam sie bo on nic ze mna nie uzgadnia i zawsze stawia przed faktem dokonanym. teraz wyszło ze on we wtorek chce jechac po jakies drzewo do lasu. fajnie tylko wtedy są tez moje imieniny , które zawsze wyprawiam. W tym roku nie bedzie wielkiej imprezki bo mi sie poprostu nie chce tego robic, ale on wie ze kawa ciacho i grill dla rodzinki chce zrobić. I zdziwiony czemu ja jestem zła ze on sobie jedzie. Przeciez pojedzie o 14 i wroci o 16. Jaaasne juz bo w 2h zrobi- to po pierwsze. Po drugie liczylam ze mi pomoże, chociaz takie rzeczy jak stół krzesła, nie bede tego dzwigaź ![]() nagadałam mu i powiedział ze nie pojedzie, i na przyszłosc postara sie bardziej ze mną liczyć. Zoooobaczymy ![]() Ciekawe jak niniona, czy ma stresa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
to samo miałam w ciąży.
wystarczyło, że Tż by mi powiedział, że niedobry chleb kupiłam i już bym ryczała 5 minut ![]() ale to minie ![]() ja zmyłam gary, zlew, łazienkę, blaty, teraz jem i lecę się położyć na 15 minut, bo mała śpi, a później cd prac- sprzątanie w szafach, oby mi się chciało ![]()
![]() |
#3393 | |
Rozeznanie
|
To normalne w ciąży i ja jeszcze chwilę po urodzeniu dziecka tak miałam. Hormony szaleją. Na szczęście to stany przejściowe.
![]() Cytat:
Pogoda do d.... ![]() Może jutro będzie lepsza. Dziś nie gotuję bo mi się nie chce. Pójdziemy na pizzę. ![]()
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
gdzie to lato??
![]() ![]() ![]() byłam na zakupach i wydałam dużo a praktycznie nic nie kupiłam ![]() na obiad robię ćwiartki z kurczaka pieczone ziemniaczki i jakąś surówkę pewnie z pomidora i ogórka bo mam dużo ![]() nie wyspałam się i przez tą pogodę dodatkowo spać mi się chce okrutnie |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
miałam się przespać, ale się nie udało
![]() wyprasowałam za to pościel małej i zaraz jej przebiorę, bo się obudziła ![]() obiadu znowu nie robię, tzn. dam Tż drugi dzień kiełbasę, jak chce to niech je ![]()
![]() |
#3396 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
byłam u promotora, bardzo podoba mu sie pomysł mojej pracy i kazał pisac i pisać ![]() niestety z powodu okropnego deszczu nie byłam przymierzać sukien ![]()
![]() |
#3397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak mam napady, to sama widzę, że przeginam i sama też mówie meżowi, że słuchaj wszystko mnie wk..... więc lepiej schódź mi z drogi jak sie mamy nie pokłócic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Zakorzenienie
|
sikoreczka- nie dziwię Ci się, ze telemarketingu nie chcesz
![]() ja popijam kawkę, pranie się pierze, pościel małej przebrana ![]() ![]() pogoda nadal muląca. Coś mi pokrzyżowało plany i chyba w szafach nie ogarnę dziś ![]()
![]() |
#3399 |
Raczkowanie
|
Witam szanowne SPD w ten piękny gorący słoneczny dzień (
![]() ![]() Dziś na wieczór planuję disco party, a co ![]() ![]() Zjadłabym coś dobrego, ale nie wiem co ![]() wiem,że na obiadokolacje będzie spaghetti po bolońsku, uwielbiam i dawno nie jadłam. Chatę mam w miarę ogarniętą, więc troche mi się nudzi, więc czytam sobie. Kelpie gratuluję mieszkanka ![]() Oliweczka jak ty pięknie wyglądasz, ciąża ci służy ![]() Chai powodzenia w nowej pracy Dudi teraz to masz apartamenta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Zakorzenienie
|
ja w tej kwestii to mam aż za dużo pomysłów
![]()
![]() |
#3401 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też się z Tż pokłóciłam. Już od wczoraj to wisiało w powietrzu. Ale dzisiaj wybuchłam. Chciał ode mnie pieniądze na piwo i papierosy, a ja zaczęłam się na niego drzeć, że mi się pieniądze nie mnożą i, że ma iść do pracy i zarobić, a nie tyłek plaszczy w chacie. Na koniec rzuciłam w niego 15 zł i powiedziałam mu, że za tydzień chce widzieć jak przynosi do domu pieniądze i gó**o mnie obchodzi skąd je weźmie, jak nie znajdzie pracy to niech ukradnie. No i jeszcze dodałam, że jutro nie jedziemy . I wyszłam na najbardziej zołzowata SPD, chcoiaż nie jestem w ciąży, ale jestem przed okresem, a wtedy mnie nerwica bierze. Sama nie wiem czemu go tak zrąbałam , bo dobrze wiem, że od poniedziałku idzie do sąsiada do pracy, a sąsiad wypłaci mu kase kiedy Tż będzie potrzebował. I dobrze wiem, że od 8 idzie do normalnej roboty. Co te hormony ze mna robią ![]()
![]() |
#3402 | |
kobieta za ladą
|
Cytat:
![]() baw sie dobrze ![]() jesuu jakiego mam zamuła chyba tez napije sie kawy 2 h smażyłam placki z cukinii i mam dość ,dobre ale za dużo pierdoczenia z nimi ,rozpadały mi sie ![]() ![]() mój zjadł z Julką 35 sztuk i teraz śpi ![]()
![]() |
#3403 |
Rozeznanie
|
U mnie też mega zmuła mimo że wypiłam szatana a nie kawę, bo dwa razy ziarna do jegnego kubka mi ekspres mielił. Spać mi się może nie chce, ale nic poza siedzeniem na kompie mnie nie rusza
![]() Dzisiaj napracowałam się zarąbiście: ugotowałam 4 ziemniaki i wstawiłam je na chwilę do piekarnika, żeby się podpiekły. Do tego wymieszałam jogurt grecki z mielonym czosnkiem z torebki i tyle na dziś mojego gotowania. I tak TŻ właśnie dzwonił, że nie będzie o 15:30 tylko koło 20 , więc odgrzeje sobie jak wróci razem z kotletami. Kurde, pogoda nadal straszna, podtopienia są. Moja koleżanka z Gryfowa Śląskiego dzwoniła, że straż nei daje rady i wały przemakają i mają się przygotowywać do ewakuacji. Najlepsze jest to, że ona w tym roku dom wybudowała!!! Przy samej rzece niestety. U mnie też straż na sygnale non stop jeździ, bo drzewa od wiatru łamią się jak zapałki. Gałezie lecą na jadące krajową trójką auta :/ A mnie jeszcze czeka wyjście z psem i do sklepu muszę podjechać po zakupy na jutrzejszego grilla imieninowego mamy ://// Nic mi się totalnie nie chce ....
#3404 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój pracuje, ale też mu się zdaje, ze kasa się mnoży ![]() ![]() Twój niedługo pójdzie do pracy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() później może zupę ugotuję, zeby na jutro już była. ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-22 o 14:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3405 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ma nerwa napewno, ale ja tez mam, a jak go widzę jak siedzi w tej chacie i zamula to bym go najchętniej kopła w d*** ![]() ![]()
![]() |
#3406 |
Rozeznanie
|
Effie każdy ma gorszy dzień. Dzisiaj trafiło na Ciebie, a Ty wyładowałaś się na TŻcie. Jutro pewnie będzie lepiej. Każdemu puszczają nerwy. A Twój TŻ też pewnie nie ma zbyt ciekawego humoru, bo siedzi bez pracy... Faceci podobno takie sytuacje znoszą o wiele gorzej niż kobiety, także zrozum i jego sfochowane na cały świat zachowanie
No i głowa do góry - jutro będzie lepiej ![]()
#3407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No masz rację. Tż ma od poniedziałku jechać z sąsiadem na delegacje do wrocławia. Właśnie się dowiedział. Troche mnie zmieszała ta wiadomość bo wrócą dopiero w piątek w nocy, nie będe wiedziała co on tam robi itp. Ale raczej nie ma innej opcji, sąsiad płaci 20 zł na godzine, czyli może dużo zarobić, bo w kostce pracują około 10 godzin dziennie. Widze, że Tż ten wyjazd się nie usmiecha, ale wie, że to bedzie najlepsza okazja na dużą i szybką kase. Będzie mi smutno bez niego ale cóz ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- No i raczej jutro z nocki nad jeziorem będą nici przez pogode, więc chyba dzisiaj przejdziemy się do znajomych na piwo
![]() |
#3408 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny... Smutny dzien dzisiaj, taki ponury ;/// W nocy zaczęlo mi kapać na głowę. (mieszkamy na najwyższym, 4 pietrze). Okazało się że w łazience też cieknie. Nie pojechaliśmy dzisiaj nigdzie. Siedzimy w domu i się nie ruszamy nigdzie. i nudy bo w taki dzien to się nic nie chce. Ja w dodatu znowu zdłowana przez tę pracę. Nic się nie pojawia sensownego. Na razie nie chcę iść do sklepu... Echhh
![]() ![]() Mieszkanie Dudi widziałam i baaardz mi się podba. Zwłaszcza te półki wnękowe ![]() Sikoreczka, mierzenie sukni to jedn,a le brać ślub w taką pogodę... a Niniona w ten weekend? ![]() Effie domyślam się jakie to wkurzające jak TŻ wydaje kasę na fajki w takiej sytuacji.. Ale widzę że się uda zarbić teraz sporo - to super. Ułoży się... Tylko najgorsze jak tak się siedzi i nic nei robi. Konto załozyl?;> Nie wiem co jeszcze miałam pisac... Wyć mi się chce bo mieliśmy spędzić miły dzień a wyszło jak wyszło.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Doczolgalam sie do domu i bede Was dopiero nadrabiac ![]() Rany julek jaki ja mialam w srode dyzur - ciala obce, urazy, pobicia, pijani ![]() ![]() Ale nie mam absolutnie zadnych wyrzutow sumienia, chyba czasem trzeba tak wydac na siebie i odreagowac ![]() Ide cos przekasic i zaraz Was poczytam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3410 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja oglądałam ten film już kilka razy ![]() I zawsze musiała się popłakać ... Cudowne Uczucie ich łączyło. Dobrze by było, gdyby istniało w realnym świecie. ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
Mówisz, że zrobiłaś sobie dobrze wizytą u kosmetyczki ? ![]() ![]() Jakie przyjemności sobie zafundowałaś ? ![]() Mam nadzieję, że Twój Mąż jednak zostanie w domku by pomóc Ci w przygotowaniach, w końcu to Twoje imieniny ![]() Nie denerwuj się na zapas, szkoda Twojego i Maleństwa zdrówka. Wiem, że łatwo jest pisać osobie postronnie, dużo trudniej jest to zrealizować. Ja też sobie tłumaczę, że nie warto tak się stresować, a i tak zawsze robię na odwrót. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam ugotowaną kapustte kiszoną, i zapiłam to kawą z mlekiem
![]() ![]() martita robiłam tylko brwi, ale wystarczyło zeby poczuć sie lepiej, bo wyglądałam juz jak borsuk ![]() a odnośnie Tz to juz sobie wyjaśnilismy, i zostanie w domu pomoże mi i ogolnie przyznał racje ze mało w co mnie wtajemnicza, obiecał sie to zmienić ![]() Zaraz znajomi wpadną i bedziemy pykac w bilard, oni beda pić driny a ja cole ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-07-22 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | ||
Rozeznanie
|
Ja poczekam jeszcze parę dni (może dostanę @ ...) i pójdę do lekarza.
Cały czas, już od 3 dni czuję ten dziwny ból w jajniku, a dziś do tego boli mnie głowa ![]() Ten ból głowy tłumaczę sobie fatalną pogodą i niskim ciśnieniem. ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
Moja koleżanka też miała duże wahania nastrojów, gdy była w ciąży. Dziwiła się sama sobie, że mąż jeszcze z nią wytrzymuje ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
Gratulacje ! ![]() Ja obecnie też się stażuję, w Komendzie Powiatowej Państwowej Straży Pożarnej ![]() Dostaje dokładnie 913 zł, jest to staż z UE ![]() Lepszy rydz niż nic ![]() Mam nadzieję, że będzie Ci się dobrze pracowało. Ja nie narzekam, choć czasem jestem zarzucona stosem dokumentów i telefonów. Ale to zależy od dnia. Poza tym czasem pogada się ze strażakami, raczej to oni wpadają na bajerę do sekretariatu ![]() Ostatnio zadzwonili i poprosili żebym przyszła do nich na stołówkę, pomagałam im w gotowaniu obiadu ![]() Teraz jest taka przyjemna i sielska atmosfera, bo komendant poszedł na urlop ![]() Mógłby w ogóle nie wracać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie wchłonełam kukurydze ![]() dziś jest 22 rocznica ślubu moich rodziców i tak się zastanawiam jak to będzie ze mna (z nami) za te kilka lat ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety czasami nie sposób zapanować nad hormonami. Dobrze by było, gdyby było to możliwe ![]() Dobrze, że Twój facet jest tak zaradny i mimo wszystko szuka pracy, powinno Cię to cieszyć ![]() Szkoda tylko, że pali ![]() Mi by było szkoda nie tyle zdrowia co kasy ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
Niezła mieszkanka ![]() Ale w ciąży wszystko jest dozwolone i wybaczone ![]() Ja też zaraz wychodzę za znajomymi ![]() Nie wiem czy w ogóle powinnam pić ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Wtajemniczenie
|
Nadrobilam ile bylam w stanie
![]() Lilo – zazdroszcze Ci wyrwanej osemki. Ja powinnam isc wyrwac dwie ale się tak bardzo boje ![]() Chaigata – mam nadzieje ze rozmowa dobrze poszla, ooo doczytalam ze masz prace, super ![]() Lili – padlam z Twojego tekstu o ogorkach ![]() ![]() Co do garnkow to ja mam super zestaw, bardzo porządnych których na pewno w zyciu bym sobie sama nie kupila – Rodzice mi sprezentowali, na razie ich nie uzywam bo wynajmuje i tutaj by mi się nawet caly zestaw nie zmieścił wiec ladnie czekaja w ogromnym pudle na wlasne mieszkanko. Mam tez 2 komplety slicznych kieliszkow, komplet 6 filizanek do kawy z podstawkami na drewnianym stojaku. Kubki mam każdy z innej parafii i talerze tez ale na razie nie czuje potrzeby żeby kupic, chce je sobie dobrac do przyszlej kuchni. Ze sprzętów – mam toster, opiekacz, blender, sokowirówkę, ekspres przelewowy. W przyszłym mieszkaniu na pewo zainwestuje w ciśnieniowy. Wizantalka – wstyd się przyznac ale jak bylam na studiach to w mieszkaniu studenckim w wieeeelkiej kamienicy tez mielismy taki sklepowy wozek i tez w nim jeździliśmy – co to były za czasy, mój pierwszy rok ![]() Nadia – mmm, zazdraszczam rybki i urlopuuuuu, ale fajne zdjecia ![]() Teacherka – ale poszalałaś z muf finkami, mniam mniam. Golden – padlam z Twojego podpisu ![]() Dudi – z Twojego tez, cala jaaaa ![]() Sikoreczka – trzymam kciuki za prace ![]() Kraven – mam nadzieje ze ta impreza przejdzie bezbolesnie ![]() Effie – no to ladnie TZ zarobi, fakt wyladowalas się na nim no bo skoro jednak prace ma a za chwile już na stale to tak troche przykro mu pewnie było ale mam nadzieje ze się dogadacie U mnie TZ ugotowal pyszny obiad wiec jutro się odwdzięczę i zrobie cos dobrego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zakorzenienie
|
Tallu zakupy na poprawę humoru w taki dzień najlepsze
![]() ale mnie muli. mała w pełni sił niestety ![]() nie mam siły dziś w tych szafach sprzątać ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- że ty to możesz napisać to bym się nie spodziewała ![]()
![]() |
#3417 |
Rozeznanie
|
Bry
![]() w ogóle nie czuje, że dzis piątek, raczej czwartek, bo jutro do pracy.. ![]() Dudi, ![]() dzięki ![]() mi też ![]() Tallulah, należał Ci się shopping po takim męczącym dyżurze ![]() u mnie chwilowo przestało padać ![]() Edytowane przez wiznatalka Czas edycji: 2011-07-22 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aż ciekawa jestem miny Twojego Tż ![]() mój jutro do pracy, znowu wrrrrr ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Lili - oj taaaak, boje sie strasznie stomatologow, mam ogromna traume z dziecinstwa. Nikogo sie tak nie boje jak dentysty. A jezeli chodzi ogolnie o medycyne to wiesz, ja lubie po prostu byc po tej drugiej stronie, czyli np zszywac kogos niz byc zszywana (tak dla przykladu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja ani tego ani tego bym nie lubiła. jak widzę krew to robi mi się słabo, nie mogę patrzeć nawet jak ktoś rękę skaleczył. kuzyn ma to za mną- jak mówią o krwi, to mdleje, na lekcji kilkakrotnie zemdlał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.