|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
Cytat:
fioletowym przecie to transss ![]() Cytat:
biedna lolka opiekuj się nią.. oby szybko z tego wyszła Cytat:
chyba się zapiszę na poniedziałki na aero.. chociaż raz w tygodniu ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
ale Tobie w nich całkiem ładnie
|
|||||
|
|
|
#1952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie lubię słodkich i gazowanych upał sama woda niegazowana ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fryzura jego mi bardzo odpowiada i ma szlaban żadnego kombinowania ![]() ostatnio się uparł ale to już w klubie Wam napiszę co wymyślił ![]() w pepco szorty koralowe ? szybko pokazuj mi jakie ![]() a Paulinka jeśli mowa o pepco to byłam w tym drugim to w ogóle szajs nie było nic ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
tylko jakaś delikatna góra do nich żeby nie przesadzić bo wystarczająco one w oczka rzucają się
|
||
|
|
|
#1954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i to kupione za 24,99 ![]() pokaże jak do domku wrócę
|
|
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- koniecznie! koralowe |
|
|
|
|
#1956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę,że pielęgniarki bardziej bały się,że mogłabyś zasłabnąć,albo przez przypadek wyciągnęłabyś wenflon i miałyby dodatkową robotę z założeniem nowego. A specyfika pracy w szpitalu jest różna,być może nie przychodziły bo były zajęte innym pacjentem.Oddziały często są przeładowane,a na zmianie 2 lub 3 pielęgniarki. Życzę zdrówka. |
|
|
|
|
#1957 |
|
Przyczajenie
|
Czekoladowoo>> widzę ze mamy ten sam problem, moze coś w powietrzu jest ??
![]() Ja od 6lat biore tabletki, zawsze krwawienie z odstawienia jak w zegarku a teraz nie ma. Troche sie martwie dlaczego tak sie stało? Robilam test , ciąży nie ma. Wczoraj zaczelam nowe opakowanie. Poczekam do nastepnego krwawienia ,jak sie nie pojawi to pojde do lekarza. jedno krwawienie moze nie wystapic
|
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Lady
O to szkoda Moze nastepnym razem sie uda ![]() Encha To idz zapisz sie. To jest super sprawa
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wogole źle sie czuje... Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-07-22 o 14:26 |
|
|
|
|
#1960 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję dziewczynki za opinie, kupiłam je pod wpływem chwili a teraz w nich nie chce chodzić
Lady, dzięki że o mnie pamiętałaś u mnie te pepco też takie chujowe. nic nie ma.Encha pokaż ciuszki ![]() jakiś mam dziś kiepski dzień. :/ |
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() a ja jeszcze dzisiaj sie hospitalizuje, bo mialam jeszcze troche za niskie cisnienie, ktore niepokoilo lekarza, ale jesli nic sie juz nie bedzie dzialo dzisiaj i w nocy to jutro powinnam wyjsc ![]() ponadrabiam Was jak wroce do domu, bo na komorce to dupa, ze tak powiem
|
|
|
|
#1962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak jutro ładnie będzie to nad morze jadę dodałam foto spódniczki które pstryknęłam zanim zaniosłam do krawcowej założyłam ją na taką długość okazało się że tą spódniczkę uszyła sobie moja mama ![]() jak Wam się podoba? w poniedziałek do odbioru ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
jeszcze poszukam
|
|||
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Kitkulka, dobrze, że już lepiej Ci .
|
|
#1965 | |||
|
Zakorzenienie
|
hello dziewczynki!
Cytat:
![]() Cytat:
niestety było minęło ![]() nie gniewaj się , ale nie jest w moim stylu ponieważ nie lubie motywów kwiatowych i ten czarny gorsecik z albumu Cytat:
3 miesiące brałam i przez trzy miesiące nie miałam okresu ani nawet plamienia poszłam więc do lekarza a on mi powiedział że powinnam się cieszyć że nie miesiączkuję ![]() nie wspomne ,że przez to chyba ze cztery testy ciążowe robiłam prawie co 2 tygodnie bo wydawało mi się to nienormalne że nie mam okresu i stwierdziłam że chce inne ,,normalne'' tabletki żebym wiedziała że dostałam okresu a nie odchodziła od zmysłów co miesiąc że może jestem w ciąży czeko czekam jutro na relacje z farbowania ciekawa jestem jak Ci teraz wyjdzie ja teraz zaczynam się zastanawiać czy zrobić jeszcze raz tym 219 czy C12 bo dopiero teraz kolorek mi się podoba ponad dwa tygodnie temu robiłam i najpierw wydawało mi się rudawo może przez ten popiel? ja muszę zrobić włoski w środę lub czwartek bo w sobotę wyjeżdżam i muszę być ,,Zrobiona"
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
|
|
|
#1966 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cała PL :/Cytat:
Cytat:
No to nie dobrze :/ tak już ciągle będzie? Jak było co powiedział lekarz ? Cytat:
możesz się nagrać i nam puścić ![]() Cytat:
czyli to jednak nie od tego
|
|||||
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawno juz nie grałam ale czasem mnie natchnie jak sie naucze juz całej pieknie to wrzuce na yt hahah co powiedział lekarz? no coz, zbyt ciekawie nie jest... mam podejrzenie uszkodzenia łękotki i nie podoba mu się, ze mam taki niestabilny staw. W srode musze miec rezonans magnetyczny i to badanko za 450 zł powie mu czy operujemy czy nie. Milutko Na szczescie jedyny plus tego, ze wiązadło nie jest zerwane wiec się obejdzie bez rekostrukcji |
|
|
|
|
#1968 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w takich zawsze się ładnie wygląda i do wszytskiego praktycznie pasuje; )Cytat:
![]() Cytat:
mnie jeśli by ię podobało to bym chodizła, nie zwracaj uwagi na innych ![]() Cytat:
![]() Fajnie jak nie widać odrostu prawda? tylko gorzej jak później farba kiepsko złapie ![]() Cytat:
Nawet głowę umyć normalnie miałam problem bo przy każdym poruszeniu ręką czułam tą igłę
|
|||||||
|
|
|
#1969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby obyło się bez operacji i wszystko dobrze zakończyło ![]() ale niezła cena za badanie a z chęcią posłucham jak grasz więc czekam na linka ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() to masz tak samo jak ja ja też czasami się skuszę ale na prawdę rzadko jakoś nie ciągnie mnie nawet
|
||
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze nie dobrze :/ tak jak problemy ze zdrowiem to trzeba mieć w zanadrzu jakieś zaskórniaki i to dużo niestety :/ Operacja.. brzmi poważnie ![]() No cóż pozostaje mi trzymać kciuki, że rezonans jednak wykluczy taką ewentualność Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-07-22 o 20:31 |
|
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za to lubię kwiatuszki taka o na lato jak znalazł tylko lata coś u mnie nie widać u mnie jesień właśnie krój i kolorki urzekły mnie bo praktycznie każda boksereczka będzie mi pasowała do niej
|
|
|
|
|
#1972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale raczej się juz nastawiam jak mnie dziś badał to mine miał nietęgą ![]() musze sie wybrac na zakupy aby zaopatrzyc sie w kilka par płaskich butow, domyslam sie, ze przez jakis czas obcasów nie zaloze... ![]() Cytat:
![]() chciałabym zeby wykluczył, ale z drugiej strony powiedział, ze raczej trzeba bedzie wzmocnic wiazadło i chciałabym miec porzadnie zrobione, zeby kolano było mocne, zbliza się zima ciekawe czy na narty pojade..jak nie teraz to chociaz za rok obcasy moge przebolec, ale to nie ![]() edit:własnie czytam ulotke o artroskopii-jak cos to bedą mnie usypiać. Tego sie boje..a jak sie nie obudze?
Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-07-22 o 20:42 |
||
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
idę obejrzeć jakieś romansidło
liczę jutro na poprawę pogody i wypad nad to morze ![]() ale jak będzie lało to bez sensu bo też będziemy siedzieć w hotelu
|
|
|
|
#1974 |
|
Wtajemniczenie
|
Infa kochana, jejuu.. aż mnie ciarki przeszły. Mam nadzieję że dobrze się ułoży z tą Twoją nóżka
mój brat cioteczny też będzie miał operację(w listopadzie) bo rezonans mu kiepsko wyszedł:/ a on gra w piłkę i coś tam sobie rozwalił... Wiecie że mnie pod koniec cc uspali ? Pan anestazjolog był strasznie miły, i ja mówię do niego że niech Pan do mnie coś mówi, bo już nie mogę wytrzymać, a on jeszcze chwila Paulinko, wyciągnęli małą pokazali mi ją dosłownie na sekundę i już potem nic a nic nie pamiętam tylko jak się wybudziłam na chwilę jak mnie przenosili z bloku operacyjnego do innej sali. Edytowane przez _paulinka2 Czas edycji: 2011-07-22 o 21:20 |
|
|
|
#1975 |
|
Raczkowanie
|
Yattamanka napisała:
Skąd masz takie informacje? ja jak miałam wenflon w szpitalu to miałam normalną igłę i jeszcze mnie chamica pielęgniarka szarpała i mi tą igłę przyciskała myślałam, że się ze**am z bólu :/ Nawet głowę umyć normalnie miałam problem bo przy każdym poruszeniu ręką czułam tą igłę [/QUOTE]Na 100% nie miałaś igły w żyle A te informacje mam ze studiów medycznych,które skończyłam
Edytowane przez piiz Czas edycji: 2011-07-22 o 20:53 |
|
|
|
#1976 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że nie widać fajnie Ale nie wiem czemu bo normalnie juz sie bardziej odznacza Zła kurcze jestem bo nie chciałam tak długo czekać ale wogole nie widziałam tego odrostu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze wiecie co, zrobilam dzisiaj specjalnie fotki odrostu, jeszcze w trybie makro żeby było wyraźnie, bo chciałam zobaczyc czy jest bardziej rudo, czy bardziej złoto, no bo ja nie widze I kurcze nie wiem czy to moje ustawienia monitora czy co... I nici, nadal nie wiem jaki to kolor ![]() I zastanawiam sie czy wrzucac wogole bo nie wiem czy cokolwiek bedziecie widziec,
|
|||
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że u nas nieciekawie ostatnio
każdego coś dopada Kitka w szpitalu, u Infy operacja być może, Czeko źle się czuje a Bunny Lola choruje
|
|
|
|
#1978 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeko wrzucaj !
|
|
|
|
#1979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
ale nie w PL dlatego miałam chyba większe zaufanie ![]() obcasów nie przebolałabym ale kup na płaskim bo na pewno będą Ci potrzebne, choć trzymam kciuki żeby obyło się bez operacji
|
||
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Ok wklejam, od razu mówie, że tak:
-wszystkie fotki robione przy oknie tylko na tych dwóch jakoś inaczej światło padło - wydaje mi sie że ostatnie zdjęcie jest najbardziej podobne do tego co widze w lusterku przy oknie, ale pociac sie nie dam bo gdzie nie stane i jakie lusterko wezme to widze co innego Na dworzu jak złapie lusterko to też są inne, jaśniejsze.- u mnie na laptopie kolory są przekłamane, w aparacie wyraźnie widze że odrost jest złoty, na laptopie widze prawie białe włosy i lekko odcinajacy sie odrost Tak czy siak, powiedzcie jak wy to widzicie, jesli cokolwiek widzicie złoto czy rudo?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

przecie to transss 

opiekuj się nią.. oby szybko z tego wyszła 

do jutra

nie wspomne ,że przez to chyba ze cztery testy ciążowe robiłam prawie co 2 tygodnie bo wydawało mi się to nienormalne że nie mam okresu