|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Hej laski, ale się uśmiałam z tych Waszych kawałów
Jak przeczytałam o tych"wychowawcach" z obozu to musiałam sięgnąć po coś mocniejszego My z siostrą jak chodzimy na msze dla dzieci to prowadzi taki fajny ksiądz "łobuz"(tak wygląda)i się na niego gapimy jak sroki w gnat i teksty"ale ciacho"są na porządku dziennym tzn niedzielnym...
|
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
no ja też lecę
bo rano trzeba wstać![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Oja Ty się nie daj tacy są niektórzy faceci...mój akurat na seks nie naciska, ale co chwilę mnie za cycka albo pupę złapie nieźle mnie przy tym irytując...
![]() Katniewojt i Sarunieczka ładne te sweterki z linków...też muszę na jakiś zapolować, ale marzy mi się taki dłuższy za pupę... ![]() Kupiłam nowy koszyk na lakiery i...znów mi się one nie mieszczą- kupiłam dziś zielony pękacz i już nie mogę wcisnąć...mam już ponad 30sztuk. Z tymi kosmetykami to ilość mojego męża nie przeraża, ale to że są WSZĘDZIE nawet w kuchni... ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
Wypiłyśmy dziś z teściową po 2 drinki, a teraz za wino czerwone się wzięłam
|
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
macie na rano do kawy i herbaty
![]() Jak spowodować, by oczy blondynki zalśniły blaskiem? - Zaświecić latarką w ucho. dobranoc |
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się Wam jeszcze pożalić, że fryzjerka mnie opitoliła tak, że w najbliższym czasie omijam wszelkie zakłady fryzjerskie. Byłam wczoraj i akurat "mojej"dziewczyny nie było i inna(bardziej doświadczona)tak mi wycieniwała włosy że mi sterczą na wszystkie strony...
---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
Dobranoc.
|
|
|
|
|
#2138 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
fajna dziewczynamiałaś rację,nie wyspałam się ![]() Cytat:
To lecę do pracy do popłudnia Kreciki ![]() Krecik pasuje do tego naszego ks.jak ulał,malutki czarny,długi nosek |
||
|
|
|
#2139 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć misiaczki ;*
Dzisiaj super niespodziankę mialam z rana , odsłaniam roletę a tutaj piękne słońce i bezchmurne niebo a co za tym idzie , lecimy dzisiaj z męzem na łódkiiiii nad nasz ukochany zalew Rybnicki ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
ohhhhh nie ma nic gorszego współczuje ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
bardzo nie ładnie ![]() moj Tomek czasem tylko walnie focha jak mu sie tak bardzoooo a bardzoo chce a już np dlugi czas się nie kochaliśmy ale przechodzi mu to po 5 minutach . Nie ma co kogo zmuszać do seksu , wtedy jest tylko przyjemność jednostronna , bo np jak mi się niechce a pójdę na rękę Tomkowi to ten seks już mnie tak nie rusza .
|
|
#2140 | ||
|
Zakorzenienie
|
doberek
kawusia już jest![]() Cytat:
Cytat:
ja tez co jakiś czas robie porządki w domu i wywalam mnóstwo rzeczy
|
||
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wciąż liczę na to, że przy okazji przeprowadzki znajdzie się dużo rzeczy do wywalenia. Jestem chomikiem i gromadzę co się da. Mam ciuchy z przed ciąży, rozmiar 34/36 i nadal je trzymam, chyba na córkę... Do tego są na osobę z biustem A, a to mi już nie grozi
![]() Ciągle myślę jak to będzie, jeśli będzie... Z prawie 100m2 mieszkalnych na jakieś 65? Brak mega piwnicy, strychu, ogródka, ganku.... i tych wszystkich miejsc gdzie jeszcze można upchnąć graty Ale za to spokój od węgla, odśnieżania i innych ciotkowych wybryków ![]() A mój mąż nie chce się kochać, wcale ;( Ma stres bo będzie zmieniać pracę i szuka, szuka... i okazuje się że nie będzie różowo, albo będzie w Toruniu. No i tak już bez sexu ze 2 miesiące ? Albo i dłużej. |
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() my już po śniadanku i kawce zaraz idę robić drugą ...dostałam dziś @ ... w sumie się cieszę, bo troche się spóźniała, ale jak ja cierpie pierwszego dnia to masakra .... za chwilę idę robić rosołek i obiad, bo moi chłopacy jednak dziś już wyjeżdżają ... wracają dopiero w czwartek albo środę ... znowu mi będzie smutni i nudno i nic nie zrobię w domu
|
#2143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mojemu nieraz każę zejść mi z oczu, a za godzinę już tęsknię.
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po kawie- zaraz muszę śmignąć do sklepu...
Moja córa dziś wraca już z żagli, późnym wieczorem będą w Kraku. Ciekawe czy na wyjazd maja rezerwację w pociągu- bo w tamta stronę nie mieli- pociąg był z Rzeszowa do warszawy, a dziś wracają pociągiem z Gdyni- a oni wsiadają w niego w Warszawie. Mój TŻ już zadowolony chodzi bo córeczka będzie w domu ![]() co do kawałów Czym się różni murzyn od roweru? kolorem łańcucha... Kurde przyczepiła się do mnie piosenka Zakopowera "Boso" łażę i ja śpiewam. |
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
a ja robię gołąbki
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mnie głowa boli i kręgosłup... A jak zimno na dworze
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Zadomowienie
|
imprezka wczoraj była średnia
![]() jamapi, nie uważasz, że ten sklep pataal czy jakoś tak, to trochę podejrzany jest? tam są np. cienie podwójne bourjois za 3,50, no to chyba coś nie gra... nie wiem o co chodzi z tymi ich cenami dostałaś paletkę ze sleeka? ja chyba się na razie wstrzymam bo niektóre kolory są podobne w tej zodiak którą dostałyśmy w programie motywacyjnym... |
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Babolki!!
Mi się już smutno zaczyna robić na poniedziałek chyba.. Pogoda dalej dupna;( Katastrofa to lato;( Kupiłam sobie dzisiaj grzybka tybetańskiego.. Miała może któraś z Was? |
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Długo by pisać, poczytaj sobie... Znajoma spozywa i jest zachwycona, a ja lubie takie wynalazki
![]() http://allegro.pl/grzybek-tybetanski...720466699.html |
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dość ciekawe, poczekam na Twoją opinię po wypróbowaniu i może się skuszę.... |
|
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda ni w ✂✂✂✂ę, ni w oko
|
|
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, może u Ciebie bedzie inaczej,
|
|
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj wrzucałam tu na forum zdjęcia i są na blogu ![]() ale wg mnie paletki zodiak avonu i paletki sleeka nie ma w ogóle co porównywać ![]() ale żeby nie było tak pięknie - cienie sleeka mają to do siebie, ze się obsypują ale wiedziałam o tym zanim kupiłam ![]() mi się ten sklep nie wydaje podejrzany - ma bardzo dobre opinie ... ktoś na którymś blogu w komentarzach zarzucił im, że ich produkty to podróby i była akcja wyjaśniania przez samego szefa sklepu poza tym np. poczwórne cienie lacome chyba - inne opakowanie niż zazwyczaj i oczywście dużo niższa cena, bo były to paletki z rozbiórek jakiś zestawów w każdym bądź razie - nie było to moje pierwsze zamówienie u nich i za żadnym razem jestem zadowolona chłopaki już pojechały
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-07-23 o 15:34 |
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja się nad sleekiem jeszcze zastanowię, bo moja mania kosmetyczna osiągała ostatnio duże rozmiary... i nie wiadomo ile wydam w k11, bo póki co mam zamówienie na 30 zł |
|
|
|
|
#2157 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
ale jestem zmęczona,jak koń po westernie![]() 3kawy mam już za sobą,wieczorem sobie walnę cappuccino marcepanowe Cytat:
bo są tam moje ukochane klapki,te co mam na fotkach z Helu,niebieskie na jeden palec,a ja je w CCC kupiłam...czy to Boti to moze mieszanka butów z różnych sklepów? w każdym razie fajne tam buty mają![]() "Boso" też lubię i śpiewać,i chodzić ![]() nie robiłam jeszcze nigdy bo ogólnie to mało gotuję,i omijam potrawy zajmujące dużo czasu![]() Cytat:
![]() jeszcze spytam o radę w sprawie butów co o nich myślicie,bo mnie kuszą niemiłosiernie![]() http://allegro.pl/ah80720-2-210-buci...728062524.html nie są babcine?
|
||
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zeszłą sobotę na Długiej kupiłam sobie wysokie czarno-białe lakierki, bez palców, na pasku na pietę za aż 19,90. |
|
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdarza się, że w Boti i CCC mają buty tej samej firmy![]() Ładne Kupuj śmiało! |
|
|
|
|
#2160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dużo firm tak robi, że mają wiele marek dopasowanych do segmentów rynkowych, czyli różnych klientów
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

Jak przeczytałam o tych"wychowawcach" z obozu to musiałam sięgnąć po coś mocniejszego

bo rano trzeba wstać

Dobranoc.

do popłudnia Kreciki 

poza tym np. poczwórne cienie lacome chyba - inne opakowanie niż zazwyczaj i oczywście dużo niższa cena, bo były to paletki z rozbiórek jakiś zestawów
bo są tam moje ukochane klapki,te co mam na fotkach z Helu,niebieskie na jeden palec,a ja je w CCC kupiłam...czy to Boti to moze mieszanka butów z różnych sklepów? w każdym razie fajne tam buty mają