Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-23, 00:30   #2131
zalotnica83
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Hej laski, ale się uśmiałam z tych Waszych kawałów Jak przeczytałam o tych"wychowawcach" z obozu to musiałam sięgnąć po coś mocniejszego
My z siostrą jak chodzimy na msze dla dzieci to prowadzi taki fajny ksiądz "łobuz"(tak wygląda)i się na niego gapimy jak sroki w gnat i teksty"ale ciacho"są na porządku dziennym tzn niedzielnym...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 00:32   #2132
musso4
Zakorzenienie

no ja też lecę bo rano trzeba wstać

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Hej laski, ale się uśmiałam z tych Waszych kawałów Jak przeczytałam o tych"wychowawcach" z obozu to musiałam sięgnąć po coś mocniejszego
My z siostrą jak chodzimy na msze dla dzieci to prowadzi taki fajny ksiądz "łobuz"(tak wygląda)i się na niego gapimy jak sroki w gnat i teksty"ale ciacho"są na porządku dziennym tzn niedzielnym...
co tam masz mocniejszego
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 00:36   #2133
zalotnica83
Zakorzenienie

Oja Ty się nie daj tacy są niektórzy faceci...mój akurat na seks nie naciska, ale co chwilę mnie za cycka albo pupę złapie nieźle mnie przy tym irytując...
Katniewojt i Sarunieczka ładne te sweterki z linków...też muszę na jakiś zapolować, ale marzy mi się taki dłuższy za pupę...
Kupiłam nowy koszyk na lakiery i...znów mi się one nie mieszczą- kupiłam dziś zielony pękacz i już nie mogę wcisnąć...mam już ponad 30sztuk. Z tymi kosmetykami to ilość mojego męża nie przeraża, ale to że są WSZĘDZIE nawet w kuchni...

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
no ja też lecę bo rano trzeba wstać

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

co tam masz mocniejszego
Gdzie lecisz...ja dopiero przyszłam a Wy uciekacie...nieładnie.
Wypiłyśmy dziś z teściową po 2 drinki, a teraz za wino czerwone się wzięłam
Stary 2011-07-23, 00:39   #2134
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

Gdzie lecisz...ja dopiero przyszłam a Wy uciekacie...nieładnie.
Wypiłyśmy dziś z teściową po 2 drinki, a teraz za wino czerwone się wzięłam
chciałam już iść, bo nikt nic nie pisze już dolewać sobie nie będę, bo jeszcze mnie kac dopadnie, a mam słabą głowę
Stary 2011-07-23, 00:44   #2135
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
chciałam już iść, bo nikt nic nie pisze już dolewać sobie nie będę, bo jeszcze mnie kac dopadnie, a mam słabą głowę
No to mam nadzieję, że w przyszły piątek imprezka się bardziej rozwinie i dziewczyny za szybko spać nie pójdą...lecę też spać, bo jutro z rana mam gości między 8 a 9...musieliśmy rozłożyć gości na cały weekend, bo by się nam wszyscy nie pomieścili...córcia będzie miała więc w tym roku minimum. dwa torty...
Stary 2011-07-23, 00:46   #2136
musso4
Zakorzenienie

macie na rano do kawy i herbaty

Jak spowodować, by oczy blondynki zalśniły blaskiem?
- Zaświecić latarką w ucho.

dobranoc
Stary 2011-07-23, 00:47   #2137
zalotnica83
Zakorzenienie

Muszę się Wam jeszcze pożalić, że fryzjerka mnie opitoliła tak, że w najbliższym czasie omijam wszelkie zakłady fryzjerskie. Byłam wczoraj i akurat "mojej"dziewczyny nie było i inna(bardziej doświadczona)tak mi wycieniwała włosy że mi sterczą na wszystkie strony...

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Cytat:

dobranoc
Ha ha dobre Dobranoc.
Stary 2011-07-23, 06:26   #2138
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Ostatnio mi tłumaczyła dlaczego nie pójdzie więcej do sklepu/kawiarenki po wodę. Weszła a Pani ja zignorowała, bo robiła przez 10 minut gofra i z kimś gadała, ale nikogo nie obsługiwała. I mówi mi tak- ja jestem przecież tylko dzieckiem i chce mi się pić i już mi zasycha w gardle to czemu udaje że mnie nie widzi, mimo że mówię przepraszam chciałam tylko wodę. Jak nie szanuje klientów to ich nie będzie miała- bo ja jestem przecież dziecko-klient
ale mądralińska fajna dziewczyna

Cytat:
i tak się już nie wyśpisz, więc zostań
miałaś rację,nie wyspałam się

Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość
Przy tym pakowaniu kartonów, dopiero sobie uzmysłowiłam ile niepotrzebnych rzeczy mam w domu i ile w ogóle mam
Ja w urlopie szykuję wory na śmieci,bo już widzę tyle rzeczy do wywalenia

To lecę do pracy do popłudnia Kreciki
Krecik pasuje do tego naszego ks.jak ulał,malutki czarny,długi nosek
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 08:21   #2139
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

cześć misiaczki ;*

Dzisiaj super niespodziankę mialam z rana , odsłaniam roletę a tutaj piękne słońce i bezchmurne niebo a co za tym idzie , lecimy dzisiaj z męzem na łódkiiiii nad nasz ukochany zalew Rybnicki

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Muszę się Wam jeszcze pożalić, że fryzjerka mnie opitoliła tak, że w najbliższym czasie omijam wszelkie zakłady fryzjerskie. Byłam wczoraj i akurat "mojej"dziewczyny nie było i inna(bardziej doświadczona)tak mi wycieniwała włosy że mi sterczą na wszystkie strony...

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Ha ha dobre Dobranoc.

ohhhhh nie ma nic gorszego współczuje

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:

dobranoc
hahahahah oh boże boże

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
cytuję
Tak tu otwarcie mówicie o strzelaniu fochami i inymi sprawami to wam powiem co się wczoraj wydarzyło bo mnie aż telepie ze złości do teraz. Kilka słów wstępu... mój mąż pracuje w delegacji i przyjeżdzał zawsze na 1 dzień, w sobotę wieczorami a od kilku tyg przyjezdza już na 2 dni bo w soboty teraz nie pracują więc w piatek wieczorem już jest. Oczywiście tydzień postu skutkuje tym, że on chce się bzykać w piątek w nocy, sobotę nad ranem zaraz jak oczy otworzy czyli o jakiejś 5 rano a że jestem sową to mnie wtedy szlag trafia, potem sobota w nocy, niedziela rano i na pożeganie też, ja niestety mam to do siebie, że im bardziej on chce tym bardziej ja nie chce...nie umiem tego wytłumaczyć ale tak mam, pozatym jak jestem zmęczona całym dniem to też nie zawsze mam ochotę na igraszki, wystarczy mi się wtulić w jego ramiona, zarzucić nogę na jego udo i iść spać. Pozatym kiedyś było na odwrót, on nie chciał tak często jak ja bym tego chciała ale ja go nigdy nie namawiałam, nie chciał to nie, taka jakaś moja duma mi nie pozwalała i już. No a on to tak długo będzie mnie molestował aż czasem dla świętego spokoju się zgadzałam, no ale wczoraj wypił kilka piw a ja nie cierpię bzykać się kiedy czuć od niego alkohol itp pozatym zrobiłam kilka łyków desperadosa i naprawdę chciało mi się spać a jemu bardzo chciało się bzykać, ja robię uniki, on swoje, w końcu delikatnie powiedziałam mu, dlaczego nie mam ochoty a on jeszcze trochę próbował ale potem to się wku...ł na maxa i poszedł spać do drugiego pokoju, nigdy czegoś takiego nie zrobił, najwyżej się obraził ale zawsze spał ze mną a wczoraj se poszedł urażony, że on się nie będzie mnie prosił, że jak te nasze małżeństwo w ogóle wygląda i takie tam. Rano nadal chodził obrażony, odzywał się jak musiał z wielkim fochem. Mieliśmy u nas w parafii odpust, zaczęłam się szykować bo mówił, że to trzeba rano a nie na południe żeby iść najwyżej posprzątać. Wyprasowałam se ciuchy, już kończyłam się malować gdy on zabrał małą i se pojechał z nią sam! przecież do końca odpustu jeszcze daleko, o 12stej jest dopiero suma odpustowa więc odpust nadal trwa a on o 11.30 se pojechał bo mu uciekną i budy sprzątną spod nosa! wiem dobrze, że to było celowe na złość bo te 5 min by go nie zbawiło i wiedział, że się szykuję! wściekłam się tak bardzo, że go zwyzywałam od ostatnich wrednych h...i i z tej złości aż się poryczałam. Noż k...a będzie mnie karał za to, że mu d...y nie chciałam dać!!! jak wrócił to mu jeszcze dołożyłam reprymendy i nadal ze sobą nie gadamy
ojojo nie ładnie bardzo nie ładnie

moj Tomek czasem tylko walnie focha jak mu sie tak bardzoooo a bardzoo chce a już np dlugi czas się nie kochaliśmy ale przechodzi mu to po 5 minutach .
Nie ma co kogo zmuszać do seksu , wtedy jest tylko przyjemność jednostronna , bo np jak mi się niechce a pójdę na rękę Tomkowi to ten seks już mnie tak nie rusza .

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 09:27   #2140
musso4
Zakorzenienie

doberek kawusia już jest
Cytat:

Ha ha dobre Dobranoc.
współczuję
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
miałaś rację,nie wyspałam się

Ja w urlopie szykuję wory na śmieci,bo już widzę tyle rzeczy do wywalenia

ja tez co jakiś czas robie porządki w domu i wywalam mnóstwo rzeczy
Stary 2011-07-23, 10:11   #2141
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

A ja wciąż liczę na to, że przy okazji przeprowadzki znajdzie się dużo rzeczy do wywalenia. Jestem chomikiem i gromadzę co się da. Mam ciuchy z przed ciąży, rozmiar 34/36 i nadal je trzymam, chyba na córkę... Do tego są na osobę z biustem A, a to mi już nie grozi

Ciągle myślę jak to będzie, jeśli będzie... Z prawie 100m2 mieszkalnych na jakieś 65? Brak mega piwnicy, strychu, ogródka, ganku.... i tych wszystkich miejsc gdzie jeszcze można upchnąć graty
Ale za to spokój od węgla, odśnieżania i innych ciotkowych wybryków

A mój mąż nie chce się kochać, wcale ;( Ma stres bo będzie zmieniać pracę i szuka, szuka... i okazuje się że nie będzie różowo, albo będzie w Toruniu. No i tak już bez sexu ze 2 miesiące ? Albo i dłużej.
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 10:32   #2142
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dobry

my już po śniadanku i kawce zaraz idę robić drugą ...

dostałam dziś @ ... w sumie się cieszę, bo troche się spóźniała, ale jak ja cierpie pierwszego dnia to masakra ....

za chwilę idę robić rosołek i obiad, bo moi chłopacy jednak dziś już wyjeżdżają ... wracają dopiero w czwartek albo środę ... znowu mi będzie smutni i nudno i nic nie zrobię w domu

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 11:15   #2143
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

za chwilę idę robić rosołek i obiad, bo moi chłopacy jednak dziś już wyjeżdżają ... wracają dopiero w czwartek albo środę ... znowu mi będzie smutni i nudno i nic nie zrobię w domu
Tak to jest, że z chłopami źle, a bez nich jeszcze gorzej Ja mojemu nieraz każę zejść mi z oczu, a za godzinę już tęsknię.
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 11:16   #2144
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Ja już po kawie- zaraz muszę śmignąć do sklepu...

Moja córa dziś wraca już z żagli, późnym wieczorem będą w Kraku. Ciekawe czy na wyjazd maja rezerwację w pociągu- bo w tamta stronę nie mieli- pociąg był z Rzeszowa do warszawy, a dziś wracają pociągiem z Gdyni- a oni wsiadają w niego w Warszawie.
Mój TŻ już zadowolony chodzi bo córeczka będzie w domu

co do kawałów
Czym się różni murzyn od roweru?
kolorem łańcucha...

Kurde przyczepiła się do mnie piosenka Zakopowera "Boso" łażę i ja śpiewam.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 12:07   #2145
musso4
Zakorzenienie

a ja robię gołąbki
Stary 2011-07-23, 12:14   #2146
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że ją spotka to samo
Ale mnie głowa boli i kręgosłup... A jak zimno na dworze
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 12:39   #2147
mistress88
Zadomowienie

imprezka wczoraj była średnia

jamapi, nie uważasz, że ten sklep pataal czy jakoś tak, to trochę podejrzany jest? tam są np. cienie podwójne bourjois za 3,50, no to chyba coś nie gra... nie wiem o co chodzi z tymi ich cenami

dostałaś paletkę ze sleeka? ja chyba się na razie wstrzymam bo niektóre kolory są podobne w tej zodiak którą dostałyśmy w programie motywacyjnym...
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 12:53   #2148
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że ją spotka to samo
Ale mnie głowa boli i kręgosłup... A jak zimno na dworze
A u mnie wreszcie słoneczko wyszło, więc jest szansa że mi pranie wreszcie wyschnie
Stary 2011-07-23, 13:47   #2149
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cześć Babolki!!
Mi się już smutno zaczyna robić na poniedziałek chyba.. Pogoda dalej dupna;( Katastrofa to lato;(
Kupiłam sobie dzisiaj grzybka tybetańskiego.. Miała może któraś z Was?
Stary 2011-07-23, 13:49   #2150
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Cześć Babolki!!
Mi się już smutno zaczyna robić na poniedziałek chyba.. Pogoda dalej dupna;( Katastrofa to lato;(
nie, a co to?
Stary 2011-07-23, 14:01   #2151
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
nie, a co to?
Długo by pisać, poczytaj sobie... Znajoma spozywa i jest zachwycona, a ja lubie takie wynalazki
http://allegro.pl/grzybek-tybetanski...720466699.html
Stary 2011-07-23, 14:09   #2152
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Długo by pisać, poczytaj sobie... Znajoma spozywa i jest zachwycona, a ja lubie takie wynalazki
http://allegro.pl/grzybek-tybetanski...720466699.html

Dość ciekawe, poczekam na Twoją opinię po wypróbowaniu i może się skuszę....
Stary 2011-07-23, 14:11   #2153
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie wreszcie słoneczko wyszło, więc jest szansa że mi pranie wreszcie wyschnie
U mnie zaczyna pokazywać się słońce i wtedy wręcz jest gorąco. Za chwilę jednak chowa się i jest zimno Pogoda ni w ✂✂✂✂ę, ni w oko
Stary 2011-07-23, 15:14   #2154
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Cześć Babolki!!
chyba w zeszłym roku u mnie w pracy był na ten wynalazek jakis popyt, co druga dziewczyna go miała i pila ten napoj, szybko jakos ucichło i zadna nic nie mowi ze to cos pomogło, może u Ciebie bedzie inaczej,
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 15:32   #2155
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
imprezka wczoraj była średnia

jamapi, nie uważasz, że ten sklep pataal czy jakoś tak, to trochę podejrzany jest? tam są np. cienie podwójne bourjois za 3,50, no to chyba coś nie gra... nie wiem o co chodzi z tymi ich cenami

dostałaś paletkę ze sleeka? ja chyba się na razie wstrzymam bo niektóre kolory są podobne w tej zodiak którą dostałyśmy w programie motywacyjnym...
paletki dostałam
wczoraj wrzucałam tu na forum zdjęcia i są na blogu

ale wg mnie paletki zodiak avonu i paletki sleeka nie ma w ogóle co porównywać aon pod względem pigmentacji i jakości cieni do pięt sleekowi nie dorasta
ale żeby nie było tak pięknie - cienie sleeka mają to do siebie, ze się obsypują ale wiedziałam o tym zanim kupiłam bo dłuuuuugo rozważałam zakup

mi się ten sklep nie wydaje podejrzany - ma bardzo dobre opinie ... ktoś na którymś blogu w komentarzach zarzucił im, że ich produkty to podróby i była akcja wyjaśniania przez samego szefa sklepu zapewniają, że wszystkie produkty są legalnego pochodzenia wszystko jest sprowadzane z innych krajów, więc może stąd te ceny poza tym np. poczwórne cienie lacome chyba - inne opakowanie niż zazwyczaj i oczywście dużo niższa cena, bo były to paletki z rozbiórek jakiś zestawów
w każdym bądź razie - nie było to moje pierwsze zamówienie u nich i za żadnym razem jestem zadowolona

chłopaki już pojechały

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-07-23 o 15:34
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 16:07   #2156
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
paletki dostałam
wczoraj wrzucałam tu na forum zdjęcia i są na blogu

ale wg mnie paletki zodiak avonu i paletki sleeka nie ma w ogóle co porównywać aon pod względem pigmentacji i jakości cieni do pięt sleekowi nie dorasta
ale żeby nie było tak pięknie - cienie sleeka mają to do siebie, ze się obsypują ale wiedziałam o tym zanim kupiłam bo dłuuuuugo rozważałam zakup

mi się ten sklep nie wydaje podejrzany - ma bardzo dobre opinie ... ktoś na którymś blogu w komentarzach zarzucił im, że ich produkty to podróby i była akcja wyjaśniania przez samego szefa sklepu zapewniają, że wszystkie produkty są legalnego pochodzenia wszystko jest sprowadzane z innych krajów, więc może stąd te ceny poza tym np. poczwórne cienie lacome chyba - inne opakowanie niż zazwyczaj i oczywście dużo niższa cena, bo były to paletki z rozbiórek jakiś zestawów
w każdym bądź razie - nie było to moje pierwsze zamówienie u nich i za żadnym razem jestem zadowolona

chłopaki już pojechały
no chyba że tak, bo ceny naprawdę powalające...
ja się nad sleekiem jeszcze zastanowię, bo moja mania kosmetyczna osiągała ostatnio duże rozmiary... i nie wiadomo ile wydam w k11, bo póki co mam zamówienie na 30 zł
Stary 2011-07-23, 16:22   #2157
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Bry ale jestem zmęczona,jak koń po westernie
3kawy mam już za sobą,wieczorem sobie walnę cappuccino marcepanowe

Cytat:
Ja już po kawie- zaraz muszę śmignąć do sklepu...

Kurde przyczepiła się do mnie piosenka Zakopowera "Boso" łażę i ja śpiewam.
Despa,byłaś w naszym Carrefourze w nowym sklepie Boti? mnie się wydaje ze tam są buty z CCC bo są tam moje ukochane klapki,te co mam na fotkach z Helu,niebieskie na jeden palec,a ja je w CCC kupiłam...czy to Boti to moze mieszanka butów z różnych sklepów? w każdym razie fajne tam buty mają
"Boso" też lubię i śpiewać,i chodzić

Cytat:
a ja robię gołąbki
nie robiłam jeszcze nigdy bo ogólnie to mało gotuję,i omijam potrawy zajmujące dużo czasu

Cytat:
to pewnie by mi pasowały,bo ja wszystkie stosuję na mokro,i muszę mieć cienie kruche,osypujące się zaraz pogrzebię na all
jeszcze spytam o radę w sprawie butów co o nich myślicie,bo mnie kuszą niemiłosiernie

http://allegro.pl/ah80720-2-210-buci...728062524.html
nie są babcine?
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 16:28   #2158
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

Despa,byłaś w naszym Carrefourze w nowym sklepie Boti? mnie się wydaje ze tam są buty z CCC bo są tam moje ukochane klapki,te co mam na fotkach z Helu,niebieskie na jeden palec,a ja je w CCC kupiłam...czy to Boti to moze mieszanka butów z różnych sklepów? w każdym razie fajne tam buty mają
Ten sklep jest też m.in na Długiej i w Carrefour Express na Bieżanowie. Maja podobne buty jak w CCC tylko ceny wg mnie niższe.
W zeszłą sobotę na Długiej kupiłam sobie wysokie czarno-białe lakierki, bez palców, na pasku na pietę za aż 19,90.
Stary 2011-07-23, 16:32   #2159
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Bry ale jestem zmęczona,jak koń po westernie
3kawy mam już za sobą,wieczorem sobie walnę cappuccino marcepanowe

to pewnie by mi pasowały,bo ja wszystkie stosuję na mokro,i muszę mieć cienie kruche,osypujące się zaraz pogrzebię na all
jeszcze spytam o radę w sprawie butów co o nich myślicie,bo mnie kuszą niemiłosiernie

http://allegro.pl/ah80720-2-210-buci...728062524.html
nie są babcine?
Znam Boti A w CCC mają też "nieswoje" buty Zdarza się, że w Boti i CCC mają buty tej samej firmy

Ładne I nie są babcine Jednak ja wolałabym inny kolor
Kupuj śmiało!
Stary 2011-07-23, 16:39   #2160
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
http://new-gate-group.ng2.pl/ kochana tu masz info
dużo firm tak robi, że mają wiele marek dopasowanych do segmentów rynkowych, czyli różnych klientów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości