|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III
Satyna z połyskiem, koronka, gumka.
|
|
|
|
#1982 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my swoje będziemy ustalać tydzień przed ślubem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie masz się czym przejmować-wszystko jest w porządku i nic nie widać ![]() Wybaczcie, ale nawet nie próbuję was całkiem nadrobić ![]() U mnie ze ślubnych spraw-wreszcie mam suknię okazało się, że musimy zapłacić ZAiKS 296 zł znamy już ostateczną ilość gości-70 osób rodzice ubolewają, że nie ma chociaż 80, ale co zrobić ![]() próbna fryzura już za mną-ale o tym pisałam w klubie ![]() na dzień dzisiejszy tyle
|
|
#1983 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas menu jest przewaznie standardowe. W kazdym daniu sa 2 opcje i trzeba wybrac jedna. Musimy to w koncu ustalic z TZ. ALe ile mamy dan cieplych to zabijcie mnie, ale nie mam pojecia ![]() Wiem tylko, ze bedzie pieczone prosie ![]() A dziadek dobry z ta golonka hehe. Cytat:
Nie cierpie komarow!!! Co ciekawe, tu w Londynie nie ma komarow, ani nawet much I wogole mi to nie przeszkadzaCytat:
Nie moge sie doczekac zeby znow zobaczyc swoja, przymierzyc no i zabrac do domu. Pewnie tez nie bede mogla uwierzyc, ze to MOJA suknia slubnaCo do listy rzeczy, to pociesz sie, ze ja mam prawie to samo do zalatwienia, i wszystko musze zrobic w 5 dni ![]() A o wodce Strumbras nie slyszalam Nie jestem na czasie![]() Cytat:
W takim razie, super-udanej zabawy ![]() Cytat:
Podpisuje sie pod tym obiema rekami
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
To jak ma takie duże kopytka, to mogą być małe. Ale na chwilę na sesję to i przymałe założy
![]() Cytat:
Co do alkoholu - nawet mnie nie strasz, bo my mamy Stocka. Ale może to ten "dobry" jeszcze, bo kupiony rok temu... Jakbyś nie powiedziała, że tak nie ma być to bym się nie zorientowała... ![]() Też się zastanawiam jak się będą zachowywać te zawieszki. Tyle, że ja mam jeszcze karteczki i się boję, że z nich tekst "spłynie" zanim się zmrożą... |
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy kupione 100 butelek już od kwietnia, natomiast 50 bierzemy w komis
|
|
|
|
#1989 |
|
Zadomowienie
|
Gwiazdeczko, zdążysz ze wszystkim
To jest wódka litewska, mój tata i brat bardzo ją lubią paula, spokojnie, Stock jeszcze kilka miesięcy temu był w porządku, więc na pewno Wasz jest ok, nic się nie martw Niewykluczone też, że mój tato trafił na jakąś felerną butelkę czy coś.
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Każda wódka jest w sumie czasem z lepszej czasem gorszej partii i każdemu co innego pasuje... my mamy Stocka i mam nadzieje, ze jest ok :P
Kochane poprosze o pomoc w klubie mój wątek. my tez mamy sporo do zrobienia :/ Jenny ja tez mam wypisane identyczne nagrody
|
|
|
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc ja bym się na Twoim miejscu nie obawiała ja zbyt wódkowa nie jestem, ale mój TŻ i tatusiowie nasi jak wybierali, to właśnie zastanawiali się między Stockiem i Smirnoffem, ale na lepszą cenę Smirnoffa trafili i tą wódkę kupili :P testowali też Krupnik i Żołądkową:P ale stwierdzili,że po tych głowy ich na 2 dzień bardzo bolały
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
my byliśmy wczoraj na spisaniu protokołu i na zapowiedzi poszło 50 zł
![]() dziewczyny podoba mi się ten welon, co myślicie? http://allegro.pl/welon-magiczny-kor...html?source=oo
|
#1994 |
|
Rozeznanie
|
14 dni do ślubu
![]()
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo żeby dobry był to nigdy na temat żadnej wódki nie powiem, bo nie lubię, ale Krupnik się 'fajnie' piło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
#1998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kościelne tematy w toku, u TŻ widniejemy juz w gablocie z ogłoszeniami- na pierwszym miejscu butów jak na razie brak, ale dziś już prawie kupiliśmy dla TŻ, jeszcze do jednego CH się przejedziemy i starczy.zaproszenia na wesele rozdane wszystkie, na ślub jeszcze moi znajomi i koledzy z pracy TŻ, 01/08 potwierdzamy menu i liczbe gośći, rety jeszcze trzeba będzie większą część obdzwonić, bo jakoś mi się nie wydaje że wszyscy sami potwierdzą. odebraliśmy dziś obrączki hmmm... mogę prosić o zaproszenie do klubu?
Edytowane przez nouilles Czas edycji: 2011-07-23 o 17:25 |
|
|
|
|
#1999 |
|
Raczkowanie
|
u mnie jeszcze 29---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobione ale nie cytowałam
Mam pytanie - Tesciowa mnie meczy a ja nie wiem. Ile przed ślubem błogosławieństwo i kogo rodzice pierwsi ? I od kogo powinni zacząć? |
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje U nas teżnouilles, bardzo ładne obrączki. Ja myślę, że najpierw moi rodzice i zaczynają ode mnie. My mamy dzień wcześniej. |
|
|
|
|
#2002 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z resztą jak tatusiowie wybierali to na pewno będzie super ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki, my już po pierwszej spowiedzi przedślubnej No i po kolejnych tańcach - umiemy już nasz układ i całkiem fajnie nam wychodzi Aha, udało mi się kupić białą parasolkę, ale przecież nie będzie potrzebna
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
śliczne
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za trzy tygodnie o tej porze będę pewnie w trakcie lub tuż po fryzurce ślubnej i będę czekać na przyjazd Tż
![]() 21 dni do ślubu
|
#2005 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mega wygodne są ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2007 | |||
|
Raczkowanie
|
pierwsza spowiedź tez przed nami i paraliżuje mnie przed nią
a mój TŻ to już całkiem antykościelny więc ciężko będzieCytat:
![]() świetne są ![]() Cytat:
anetka111 widzę, że szykował Ci się intensywny weekend Mam nadzieję, że głowa nie bolała Super, Czekam na relację ![]() blueberry88 Jak powiedziałaś, o co chodzi z tą falbanką, to ją widzę.. ale przy całości i w ruchu nikt nie zwróci na to najmniejszej uwagi ![]() Cytat:
![]() mój TŻ wpadł na pomysł laminowania zawieszek ale to chyba byłoby juz lekkie przegięcie?? |
|||
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
my będziemy mieli wodke w chłodni do tego przeznaczonej za naszym stołem
|
|
|
|
#2009 | |||
|
Zakorzenienie
|
To jak tak mówisz, to trochę odetchnęłam. My w sumie wybieraliśmy wódkę "prawie na ślepo", tzn. tatusie kupili po flaszce i razem wypiliśmy. Ja tam nie rozróżniam zbytnio która dobra, która nie, więc się zdałam na ich gust. A do tego wyszło nam koło 17 zł za butelkę więc tym bardziej stanęło na Stocku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja właśnie dochodzę do siebie po panieńskim. Trochę przesadziłam z alkoholem, ale było fajnie, choć na miasto już nie dotarłyśmy. Dostałam "tort" z galaretki z wetkniętym bananem i dwoma śliwkami polany po całości bitą śmietaną (zgadnijcie, co przypominał kształtem ), śliczną bieliznę, zestaw "seksownej sprzątaczki" i pamiątkowy notesik z wpisami. Pomijając pewne drobiazgi, jestem zadowolona
|
|||
|
|
|
#2010 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Ale się rozpisałyście |No no... My odebraliśmy wczoraj aniołki dla gości - są cudowne. Te dwa wyjątkowe dla nas, jeszcze ładniejsze - jestem bardzo bardzo zadowolona - warte tych pieniędzy Po mału wszystko do przodu sie kręci. Zaraz idę spać, bo rano do pracy Troszkę nadrobiłam ale nie cutuję za bardzo: blue Nic nie widać, żeby było coś specjalnie doszyte Bez obaw ![]() Oglądałam obrączki - śliczne ![]() Miłego dnia wszystkim jutro Ja załatwiać będę po pracy spotkanie w poradni, szewca, kieliszki do malowania. Będę drukować Księgę pamiątkową i powoli spisywać listę osób które potwierdziły przybycie już. Bo termin do piątku jest ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Wybrałam prezent urodzinowy dla TŻ Będzie miał urodzinowo-kawalerski Kupuje mu piłkarzyki Na pewno będzie się cieszył
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

(o ile ktoś czegoś nagle nie wymyśli
).
my swoje będziemy ustalać tydzień przed ślubem 

) i nie ma kto komarów wypędzać, i gryzą mnie i cały czas się budzę.
I wogole mi to nie przeszkadza

22.05.2008
14.08.2011