|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Nasz nowy wątek powinien się nazywać: | |||
Kopniak tu kopniak tam, czuję że dziecko w sobie mam. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,17% |
Już niedługo pękamy, z niecierpliwością na to czekamy! |
1 | 1,59% |
Posypiemy się jak kostki Domino i bedziemy miały przy sobie swoje Bambino. |
2 | 3,17% |
Wyprawki "prawie" skompletowane, a nasze dzieciaczki jeszcze spakowane. |
0 | 0% |
Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. |
24 | 38,10% |
Wizaż czas nam umila, bo do porodu już tylko chwila. |
2 | 3,17% |
Brzuszki rosną, a czas leci. Czy już w sierpniu będą dzieci? |
19 | 30,16% |
Chociaż brzuszki uwielbiamy to na dzieci już czekamy. |
10 | 15,87% |
Cały sierpień przed nami a my już wyglądamy za dzieciaczkami. |
1 | 1,59% |
Torby spakowane, ciuszki poprasowane, kiedy będziemy rozpakowane? |
3 | 4,76% |
Wielkie dumanie w główce, która z mam będzie pierwsza na porodówce. |
7 | 11,11% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 63. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jaki obrazek z rana, masakra ![]() ale ma brzusio, tak wysoooooko mój jest dużo niżej od dawna ![]() Cytat:
![]() co do wózków to zależy gdzie się zamawia i jaki, u mnie np. max. 2 tygodnie się czeka ![]() u mnie dziś pochmurno, nie ma takiego pięknego słoneczka jak wczoraj, no ale nie pada ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Dziękuje ![]() 3. A linka - widziałam.... ![]() ![]() zmykamy do Lichenia, mam nadzieję, że się nie zamęcze... Bo pachwiny jakoś mnie ciągnęły wczoraj ![]() buźka i miłej niedzieli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | ||
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() to se nie pospałam dziś... mąż wstawał do pracy..no i...coś wogóle dziwnego..ja nie usłyszałam budzika,co prawka słyszałam jak wstaje..ale nawet nie miałam siły zareagować... a młoda tak zaczęła się kręcić i kopać i przesuwać po brzuchu,że normalnie szok... wstać musiałam i tyle ze spania mojego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o matko... aż mi się śniadania jeść odechciało.... ![]() Aga.. ![]() no i dla reszty też buziaczki ![]()
![]() |
#2614 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Wstałam rano i Was nadrobiłam pilnie.... Małgos kiedy wychodzisz ze szpitala? Ja tez biore te tabletki ale w domku jestem.... Spa...ale zdjęcie....Niektórzy ludzie za grosz nie mają wyczucia... Juz powiedziałam tztowi o tradycji kupowania ![]() My wczoraj bylismy przy okazji w dzieciowym sklepie i ogladałam wózki... Zdecydowałam sie jednak na mutsy transporter. Juz innych nie szukam chyba bo ten pasuje mi pod kazdym wzgledem.... A jak zobaczyłam jak spacerówka sie składa to juz byłam całkiem na tak ![]() Kupiłam przy okazji 2 kocyki polarowe i ręczniczek.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | ||||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agnieszka 0605 ponoć to normalne na pewnym etapie ciąży ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do wyprawki to cały czas mam zagwozdkę co zrobić z laktatorem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() spa82 zdjęcie powalające ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Wtajemniczenie
|
hej mamuśki wpadam tylko na chwilę się przywitać i lecę
![]() ![]() Miłego dzionka życzę, u nas nawet słoneczko ładnie świeci ![]() do wieczora ![]()
![]() |
#2617 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ile dałas za taka wanienke i stojaczek??? ![]() Ja bizuterii nie chce bo sama ją robię ![]() Ja tez mysle o laktatorze...czy kupowac i jaki.... i nie wiem jak po cesarce bedzie i chyba jednak kupię....... Ja bardzo lubię imię Judytka... ![]() A i duuuuzo zdrówka dla DZIECIACZKÓW ![]() Edytowane przez pestka78 Czas edycji: 2011-07-24 o 08:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2618 | ||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry mamuśki
Ja dziś też po nieprzespanej nocy. Najpierw nie mogłam zasnąć, a potem w nocy nagle się obudziłam i coś mi się ubzdurało, że mała się jakoś nie wierci. Więc zaczęłam ostukiwać delikatnie brzuszek, aż dała znać, że czuwa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz muszę coś ze sobą zrobić bo jedziemy z rodzinką na spacer nad morze ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do prezentów- mój mąż uświadomiony na szczęście. Pytał czy chcę sobie coś wybrac czy ma sam decydować. Ale ja chcę niespodziankę- wiem jedno, będzie z białego złota ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Miłej niedzieli dziewczyny! Ja wracam do łóżka bo ostatnio samopoczucie szwankuje i leżę, a z laptopa źle mi się na leżąco korzysta ![]()
![]() |
#2621 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Słonko Ty się tak na tą cesarkę nie nastawiaj ![]() Cytat:
Ja to wczoraj ustawiłam w łazience i chodziłam sobie zaglądać ![]() Co do prezentów to ja nieśmiało zasugerowałam tż co chcę ale liczę jeszcze na jego pomysł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2622 | |||||
kosmitka
|
Cytat:
![]() Spa82 - niezła fota, ludzie mają fantazję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pisałam wczoraj do Ciebie w sprawie tych kolorków ![]() Ja zapłaciłam za wanienkę 29 zł, jakąś dłuższą mam chyba 110 cm, przezroczysta niebieska z takimi jakby naklejkami wewnątrz. Ale stelaż strasznie drogi - 62 zł, aż potem żałowałam, że wzięłam, ale cenę sprawdziłam dopiero na koncu, jak płaciłam za wszystko i już nie chciałam robić zamieszania przy kasie. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Muminki
![]() Malgosia Cieszymy się, że jest poprawa i mam nadzieję, że wkrotce wypuszczą Cie do domu... Wspominałaś coś, że koło środy czy mi się przyśniło? A. I to, że jest lepiej nie znaczy, że możesz sobie folgować ![]() ![]() 4850 bez nacinania - łał - ja to wogle podziwiam, że rodziła naturalnie przy takie wadze... ![]() Stokrotka A jakie te ćwiczenia robisz? Ja sie boję, że sobie coś ponaciągam ![]() Agnieszka Jesli odczuwasz potrzebę popłakania sobie to płacz...To nic złego. Pamiętaj przy tym, że jesteś silną babką. Ja też jestem pełna obaw. Mysle sobie, że to wynika z tego, że to wszystko staje się takie realne...coraz bliższe...Dzidziuś rośnie, jest już rozwiniętą istotką, która codziennie zaznacza nam swoją obecność. A my matki chcemy dla naszego dziecka jak najlepiej. I będzie wszystko dobrze. Staram się nie myśleć o niczym innym tylko o tym jak mi położą Stefanka na brzuchu i będę mogła spojrzeć w jego oczka... Nic innego nie bedzie miało znaczenia ![]() Ale się rozgadałam... ![]() Ancia Śląsk. Ja nie jestem rodowitą ślązaczką więc dla mnie to tez atrakcja ![]() Spa Tego mi trzeba było... Poszło: 4 talerze, 2 kubki, i 2 miseczki ![]() P.S. Nie próbujcie tego w domu ![]() Zdjęcie - no comment - naprawdę nie wiem jak to skomentować... ![]() Natka ![]() Samochody...nieźle... My też kupilismy brykę. Roan Marita ![]() Marta Tylko ostrożnie z tym remontem ![]() A tak poza tym to wiecie co...już któraś z kolei osoba - wczoraj na tym trzaskaniu kolejna - powiedziala mi, że mam nisko brzuszek... O co kaman? ![]()
#2624 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ancia nic nie doczytałam z tymi kolorkami..... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |||
kosmitka
|
Cytat:
![]() ![]() Laktatora nie kupuję, kupię jak okaże się, że jest potrzebny ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() A z niskim brzuszkiem - też to wczoraj usłyszałam i jakoś sama jakby czuję, że on trochę opadł. Ale chyba nadal jest wysoko, sama nie wiem. A to ma jakieś większe znaczenie?? Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() przeczytałam was, ale do dyskusji na temat wyprawki na razie nie mam nic do dodania bo jestem na etapie myslenia co kupic. Zaczełam spisywać listę ![]() Zachciało mi sie zjesc 2 kromki na sniadanie i znow cukier ześwirował :/ normalnie nie moge z tym... Aguś ja tez ostatnio taka płaczliwa jestem...byle co mnie wyprowadza z równowagi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- ja wczoraj mierzyłam brzuchol -96 mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Wtajemniczenie
|
Ancia
Nie mam pojecia czy ma to jakieś znaczenie dlatego zapytałam - na necie nie będę szukać bo coś wynajdę głupiego i będę się martwić ![]() ![]() Doczytalam, że też do przodu z wyprawką jesteś? ![]() Rabarbar Uważaj na siebie. Mi sie to nie przytrafilo, może skok ciśnienia, albo duszno było w tym sklepie....A jak Ci się to powtórzy to do Gina ![]()
#2628 |
Zakorzenienie
|
Pestka śliczny kolor wózeczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
kosmitka
|
Z wyprawką pomalutku kompletuję się, w poniedziałek może uda się wybrac do apteki i hurtowni odzieżowej, to zrobię też od razu wyprawkę dla siebie. Chciałabym w tym tygodniu mieć już wszystko zamówione, bo od przyszłego jak skończy się remont, to zaczną się porządki, pranie itd, to nie będę miałam na nic czasu.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2630 |
Rozeznanie
|
Ja własnie siedzę na allegro i szukam sprzedawcy u którego zakupię większosc rzeczy ..... Wybór trudny...
Kolorek tez mi sie podoba, uwielbiam czerwien i fiolet wiec jest w "moim" kolorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aaaaa potem, to już pranie, prasowanie, układanie ![]() Oszczędzaj się przy tym sprzątaniu okej?
![]() |
#2632 |
kosmitka
|
Z grubszego, pobudowlanego bałaganu będzie sprzątał mąż, ja tylko będę drobiazgi sprzątać, układać itd
![]() Ale świadomość, że za tydzień nie będzie tu majstrów jest niesamowita!!!!!! ![]()
![]() |
#2633 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() My jestesmy na etapie przygotowania poddasza pod panele.... Tz wymyslił ze robimy teraz poddasze...a ja mu na to czy jest pewien ze nie wymysli za jakis czas przeprowadzki, bo z nim nic nie wiadomo...hihih ![]() I ciagle sie zastanawiam czy przemalowac sypialnie..... Ancia daj mi prosze jeszze raz link do poscieli która kupowałas, bo gdzies mi wsiąkły.... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Pestus sliczny kolor wózka ![]() ktos pisał o tym ze z nudów oglada brzydule, nawet widziałam gdzie, a powiedz mi czy tam sa jakies limitty oglądania? ja chciałam powiedzec ze z nudów to oglądam od 1 odc beverly hills90210 hehe wiec chyba pobiłam wszystko-ale na stronie gdzie oglądam mam limity buuu zdjecie gołej baby masakra-co za ohyda, brzuch ok ale reszta zepsuła efekt |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hihih....ciekawe która Cie przebije i zacznie ogladac dynastie albo mode na sukces ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Wtajemniczenie
|
Wierzę Ci. Napewno perspektywa końca remontu dodała Ci energii
![]() A propos Roana Marity. Tak jak wspomniałam wczoraj. Pierwszy plus za możliwość ściągnięcia pokrowców, materiału z budki, "wyściółki z wnętrza gondlolki itd... Dla mnie to było bardzo ważne bo kupiłam używke. Wrzucilam je do pralki i nic się nie stało. ![]() Ogólnie bryka zadbana. ![]() Musiałam nauczyć się ściągać gondolkę, ale jak już rozgryzlam wszystkie knify myślę, że nie będę miała z tym więcej problemow. Bardzo łatwo składa się stelaż. Po złożeniu niestety ma swoje gabaryty ale z tym się liczyłam. Tż zapewnia, że zmieści mi się do bagażnika mikry ![]() Łatwo wkłada się kółka. Niestety nie mam jeszcze ich napompowanych.. więc nie mogłam pośmigać po pokoju. Chociaż na "flakach" te całe wahacze też dobrze amrotyzowały. ![]() Jak tylko zrobię test po schodach to dam znać. ![]()
#2639 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was...wczoraj bylam u mojej ginki no i mam rozwarcie na cm a to jest moj 33 tc. No i mam lezec przez 3 tygodnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale to było co najmniej dziwne ![]() Cytat:
![]() ![]() no i idę na dworek bo super pogoda chłodno ale słonecznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- ah Agnyska możliwe że wysłałam ci na PW 2 odpowiedzi takie same coś net mnie dziś nie lubi dobrze że sobie skopiowałam bo chyba bym oślepła pisząc ten elaborat jeszcze raz ;( idę nas dotleniać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.