|
|
#3241 |
|
Zasiedzenie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Mam 31zl rabatu i nie wiem wkoncu czy mi to przepadnie jak do jutra nie wykorzystam, czy jak?
|
#3242 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Co się stało? Cytat:
![]() Cytat:
mimo że zachwycona nie jestem. Napiszę na pewno Cytat:
Cytat:
tylko z tymi lekami może być ciężko. A nie ma jakiegoś zwolnienia? Chorobowe czy coś?
|
|
#3243 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie ... nadrobię Was
co się dzieje Iduś ?Cytat:
wstał rano i miał gorączkę i sztywne tylne łapki - pojechaliśmy do weta i on go zbadał i stwierdził że to kręgosłup dostał zastrzyk i tabletki i już jest ok Cytat:
Kali Trzymaj się Kochanie Cytat:
też był Braun, niestety nie pamiętam modelu - kupowałam go kilka lat temu ale wiem, że do dziś ta marka jest chwalona jeżeli chodzi o depilatory Edytowane przez maggie82 Czas edycji: 2011-07-23 o 23:34 |
|||
|
|
|
#3244 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mąż śpi na budowie, dzisiaj fugował płytki w kuchni. Uprzątnęliśmy gabinet, wykończyliśmy zabudowę rury od wentylacji (będzie mechaniczna w całym domku), zakupiliśma farbę do gabinetu (pustynna burza z dekorala), zagruntowane ściany i rano mężuś śmiga kolorkiem!Mam new pomysł na aranżację wnętrz, ach się napaliłam ![]() Cytat:
... i taka głupia... zniszczyć sobie życie, samemu, żal człowieka, szkoda głupoty... |
||
|
|
|
#3245 |
|
BAN stały
|
Ja dostałam maila, że zwrócono mi 29zł za dużo
|
|
|
|
#3246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aaa szkoda gadać ... 2 tygodnie minęły i skończył się spokój w domu . Pokłóciłam się dzisiaj z bratem to usłyszałam same wyzwiska ... m.in że mnie traktuje jak "psa z podkulonymi uszami, który wrócił do domu" ... wyobrażacie to sobie?., albo, że się rządzę bo w piątek specjalnie poleciałam do Arkadii kupić sobie jogurt na śniadanie. Jak prosiłam mame to mi nie kupiła, więc sama sobie kupiłam, a ten co ? wypił mi go bez pytania. Nikt w tym domu oprócz mnie nie kupuje jogurtów i nawet nie przyszło mu do głowy, że to może być mój i żeby się zapytać. Jak ja mu kiedyś zjadłam serek to było wielkie halo chociaż miał 3 takie same w lodówce, a teraz mi mówi, że się rządzę bo mu robie awanture o jogurt, który specjalnie sobie pojechałam i kupiłam . Poza tym stłukł mi bardzo ładną miseczkę (a właściwie mojemu TŻ-towi) bo nie mógł opanować nerwów.... i uderzył moją mame .
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2011-07-24 o 00:36 |
||
|
|
|
#3247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oddajesz???? odpisałam ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
![]() dobrze, że mu przeszło ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- buuuuuuuuuuuuuuu nikogo nie ma tylko ja siedzę w domu wszyscy się bawią ![]() tylko martini sobie "grzecznie" śpi /mam nadzieję/ no to idę sprzątać szafę dobranoc |
||
|
|
|
#3248 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() No nie, a ja to czo, he? buziam
|
||
|
|
|
#3249 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracaj do zdrowia szybciutko mam nadzieję że tylko dobrze o mnie myślałaś ... bo skręciłam ostatnio nogę biegając w szpilkach po kocich łbach ... więc mam nadzieję że to jakieś zdolności paranormalne i nie była to czyjaś sprawka która wywołała u mnie potknięcie ![]() Też tak uważam a wakacje jak się wszystko uda to sobie odbiję i to z nawiązką zimą ale poki co cicho sza żeby nie zapeszyć Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
życz mu od wizażanek szybkiego powrotu do siebie a Tobie życzę spokoju i pogody ducha bo nerwy musiałaś nieźle nadszarpnąć taką wiadomością i Kolorowych snów wszystkim
|
|
|
#3250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :conf used:![]() tez odpisałam wysłałam pw, ze odpisałam- ledwo co nie napisałam smsa- ale bałam się bo godzinaCytat:
|
||
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma nikogo??
![]() bylam w kitsch'u co sie tam dzialo, tragedia.. to bylo pole z samymi burakami. i tak jak charli - zgubilam cos. bransoletke :/ |
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za wsparcie dla mnie i dla tż
Mam nadzieję że już mi go dziś oddają i będzie leżał w domu gdzie będę przy nim cały czas. ![]() Maggie Tobie serce stanęło a co ja miałam powiedzieć. Jeszcze nikt nam nie udzielił informacji do którego szpitala go zabrali. Policja jak zwykle nic nie wiedziała dopiero mój tata podzwonił i się dowiedział. Nika tż ma wyjątkowego pecha co do samochodów ale teraz nie ma nawet co gdybać. Ważne że jest cały . I najważniejsze jest to że ma wyrozumiałego/ludzkiego szefa. Witam Dziś co godzinę się budziłam a o 6 już byłam na nogach, jestem tak cholernie zmęczona i wciąż nie umiem zebrać się do kupy
|
|
#3253 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, spałam już ![]() Cytat:
To nie moja zasługa Ja myślałam, jak Twój rozbrat z sesją i jak Ci mijają wakacje, bo Cię dawno nie było A co ciekawsze, przyszłaś mi do głowy, jak jechałam autobusem w Warszawie ![]() Mam nadzieję, że noga już dobrze. Też to przechodziłam kiedyś (ale nie wiem, jak do tego doszło ) Cytat:
Cytat:
Dzień dobry
|
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Kali - przede wszystkim strasznie CI wpsólczuje całej sytuacji - nie wyobrażam sobie siebie w takich chwilach i bardzo się cieszę, że wszystko jest ok. POzdrów tż od koleżanek z wizażu Kurcze dziewczyny od pewnego czasu mam problem - prawdopodobnie wypłukałam sobie potes i magnes przy dużym wysiłku fizycznym, drgały mi mieśnie itp. żazywam potes i magnez, wyniki wszystkie krwi mam dobre ale lekarz powiedział żebym dalej zażywała bo nie zaszkodzi. Ale wkurza mnie najbardziej takiej chwilowe pieczenie w łokciu i jego... skurcze - drgają mi mięsniu lub staw (chyba niemożliwe) na łokciu i czasem boli mnie mięsień na wierzchniej stronie uda - boli czy mrowi czy go odczuwam trudno powiedzieć... już nie wiem jaks obie z tym radzić może miała któraś z was podobny problem kiedys i jakos sobie z nim poradziła??---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() jak się czyta o Twoim bracie to przychodiz na myśl tylko jedno - niesamowity egoista, egocentryk :/
|
|
#3255 |
|
BAN stały
|
cześć dziewczyny
![]() wróciłam już . było bardzo fajnie. poznałam dużo fajnych osób - znajomych koleżanki. niestety żadnego przystojniaka. tzn koledze kolezanki bardzo się spodobałam, ale on nie jest w moim typie - jak się spotkaliśmy, to miał okulary przeciwsłoneczne (chociaż padało byłam w klubie tam w mieście u kolezanki i tańczyłysmy. było dużo spoconych facetów, fuuu, ale ogólnie zajęłyśmy się sobą, a jak jakiś obleśny typ się dołączał, to z braku zainteresowania szedł sobie zaraz do innych dziewczyn przed klubem wypiłyśmy wiśniówkę, ale zanim dj przyszedł (oj faaaaajny byyył ![]() . i powiedział mi, że rozpijam moją koleżankę i że ja to po "wysokich studiach" jestem dziś niestety pobudka o 8 i powrót do domu. na dworcu spotkałam faceta, który wczoraj był w klubie, też nas poznał. cóż za znajomości! ![]() no ![]() kali, całe szczęście, że nic się nie stało ![]() ![]() Charlie po jednym melanżu pojechała do koleżanki ![]() Iduś, normalnie włos na głowie mi się jeży jak czytam co piszesz . co za człowiek z tego Twojego brata . trzymaj się ![]() ![]() szkoda Amy... ale można było się tego spodziewać. ostatnio na koncertach ledwo śpiewała . szkoda, bo głos niesamowity
Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2011-07-24 o 13:56 |
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to widzę, że fajnie było to najważniejsze ;]
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Kali dobrze ze TZ sie nie stalo nic powaznego! Idus - brak slow normalnie do takich ludzi i ich zachowan... (sama ostatnio tez zostalam za nic zwyzywana przez chlopaka mojej siostr.. ale wole jednak tu o tym nie mowic..) Nudi widze ze pobyt mozesz zaliczyc do udanych ![]() A ja bylam wczoraj na tym wieczorze panienskim u kolezanki mojej siostry, kazda z nas miala uszy krolika i jak szlysmy przez miasto to kazdy sie gapil na nas bylysmy na dyskotece, bylo ok ale szczerze mowilac myslalam ze bedzie troche fajniej to pewnie dlatego ze w ogole ja tych dziewczyn nie znalam i czulam sie troszke nieswojo...
|
#3258 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!!!!
![]() ślicznie dziękuje za skorzystanie z mojego kodu- życzę pięknej torebki Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tez już chcę do kitsch'a Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja właśnie miałam zapodać problem łokcia tenisisty- czy ktoś miał taka przypadłość i ma zdanie na metody leczenia?????i mógłby coś poradzić? trochę to u Ciebie na to wygląda- obczaj sobie w necie myślę, że jeśli to to i od ćwiczeń to w Twoim przypadku da się łatwo zaleczyć .... chyba... mam nadzieję Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
|
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3262 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to trochę tak jak ja jak byłam u koleżanki właśnie. wieczorem przyszły wszystkie jej koleżanki ze starej klasy. one bardzo dobrze się znają, a ja trochę dziwnie się czułam. jak na mieście spotkałyśmy jedną, to fajnie się gadało, ale w grupie to one świetnie się czuły, a ja tak trochę dziwnie. ale ogólnie było bardzo miło, byłam fajne zaskoczona dziewczynami. a w klubie to tańczyłyśmy i ewentualnie krzyczałyśmy sobie coś do ucha i super było Cytat:
|
|||
|
|
|
#3263 |
|
Zasiedzenie
|
Dziekuje dobrej Wizazance, ktora uzyla mojego kodu o 17:32 i dzieki temu przedluzyla moje konto do listopada
mam nadzieje ze bedziesz zadowolona z zakupu
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Iduś - współczuję takiego brata staraj się go unikać i nie odpowiadać na jego zaczepki, chociaż wiem, że nie jest łatwo jeśli robi Ci awantury o byle co i w dodatku Cię wyzywa to już po prostu chamstwo zwykłe, może Twoja mama przejrzy na oczy wreszcie.
|
|
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że fajnie było a przystojniaków nie brakuje - na pewno jakiegoś fajnego znajdziesz Jeszcze jest cały sierpień Danulka ![]() Nie lubisz nas już ???
|
|
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tam oj tam lubię
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() ![]() Kali.... to dobrze że Tżtowi nic się poważnego nie stało......biedny ma pecha :/:/ życzę szybkiego całkowitego powrotu do zdrowia!! Iduś.....brak słów na Twojego brata.......ehhh
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Iduś Ja to bym Twojego brata normalnie stłukła Gnojek, myśli, że jest pępkiem świata... Normalnie brak słów Trzymaj się Kochana i pamiętaj, że jesteśmy z Tobą Fashion ![]() Nudi To super, że się dobrze bawiłaś ![]() |
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, wpadam do Was z zapytaniem
co sadzicie o białej letice? ma któraś z Was? albo czy coś słyszałyście? jest w dobrej cenie, nie wygląda złe wiec pomyślałam, ze kupie moze ![]()
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
hello
Kali strasznie mi przykro, ze TZ mial wypadek, cale szczescie, ze nie mial powaznych obrazen i dopisuje mu humor. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

mam nadzieje, ze leki szybko zadziałają

Napiszę na pewno 

wstał rano i miał gorączkę i sztywne tylne łapki - pojechaliśmy do weta i on go zbadał i stwierdził że to kręgosłup
dostał zastrzyk i tabletki i już jest ok
też był Braun, niestety nie pamiętam modelu - kupowałam go kilka lat temu ale wiem, że do dziś ta marka jest chwalona jeżeli chodzi o depilatory 

ale poki co cicho sza żeby nie zapeszyć 
się bo godzina

. i powiedział mi, że rozpijam moją koleżankę i że ja to po "wysokich studiach" jestem 
Jeszcze jest cały sierpień