|
|
#4951 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Treść usunięta
|
|
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ehssss bezmyślnie.. spoko myślę że za dużego kłopotu nie będzie ![]() ![]() ![]() ![]() gdzie ty stój nie idz!! ja mam jeszcze pół redsika i tabliczkę miętowej czekoladyyy ![]() ![]() ![]() podziele się ale nie idz!!!!!!!
|
|
|
#4953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() waryjatki brzuch mnie ze śmiechu boli...
|
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzeba sobie w życiu czasem pomóc ![]() ![]() ![]() nie śmiej się bo się zaksztusisz ![]() i monitor oplujesz a kto o potem posprząta ![]()
|
|
|
#4955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
POBUDKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A ![]()
|
|
|
#4957 |
|
Zadomowienie
|
Chyba tak, wszystko śpi
![]() jakby to powiedziała córka mojego kuzyna: BUDZIMYYYYY SIEEEEEEEE
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to nic to ja też idę, jako że piffko się skończyło... Dobranoc p.s chyba że ty coś Aniu masz ![]() nie nie ide bo niezbadane są losy me rano ![]()
|
|
|
#4959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też lecę, może coś uda mi się jeszcze poczytać przed snem ![]() dobranoc
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4961 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje kochana
chodze dwa razy w tyg na zumbe + weight watchers ![]() tak pomyslalam ze nie bede co chwile Wam zawracac glowy ![]() dzieki kochana Cytat:
jeszcze duzo prayc przed Wami ale wiesz jaka to radosc ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() po zdjeciach widac ze dobrze sie bawiliscie ![]() tak to jest jesli ktos nie szanuje swojego zdrowia .. bylo to do przewidzenia ![]() My jak zwykle mielismy bardzo udany weekend w piatek gotowalysmy z przyjaciolkami , w sobote zaliczylismy dwie imprezy a wczoraj bylismy na grillu urodzinowym u znajomych Dzisiaj mam wolne w pracy takze sie wyspie tzn mam nadzieje bo maja rano miedzy 5 a 11 przywiesc nasz nowy zakup : pralke i suszarke ![]() Dzis 25 lipca wieczorkiem maz porywa mnie na kolacje agnes208 , bzyczka1 , Sysunia , dla Was rowniez wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2011-07-25 o 05:45 |
|||
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rańca
![]() Pogoda nie powala na kolana- pada, 17 stopni i jest brzyyydko Jadę na 8 z moją niunią do mechanika! W końcu i nareszcie poniedziałek kurde Jutro kaska przyjdzie i coś będzie się działo Ale teraz mam gorszy problem- jak ja wrócę w taką pogodę do domu? Wszystkim kobitkom z 25 lipca składam najserdeczniejsze życzenia z okazji 2 rocznicy!
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Żabciu i Agatku
dziękuję jako pm z 25 lipca ![]() Ja dzisiaj super wyświętuję rocznicę...koło 19 wykąpię małą, koło 20 położę ją spać...a koło 21 pewnie sama się położę...tż na służbie Wczoraj byli u nas moi rodzice i rodzeństwo, trochę posiedzieliśmy, a okazja podwójna bo nasza rocznica i urodziny tż (23), no a dzisiaj ja sama z Lilą.
|
|
#4964 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
twój mąz ma 23 lata????? wowwww tak poważnie wygląda myślałam że więcej ![]() ![]() toż to młodzik!! ho ![]() ![]()
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim dziewczynon z pokazji ich rocznicy ślubu składam najlepszego!!!!
wczoraj jakos nie miałam nastroju do pisania, cos dziwnego sie ze mna dzieje, nagle mam załamanie nasytroju i d..a super,że Wasze spotkanie się udało.... a Marta Ty wyruszasz na podboj wszystkich woj.? ja i Agtek z kuj-pom, dobrze pamietałas, ale juz chyba nikt poza nami.dzis wstretna pogoda, znowu leje, a wczoraj było juz tak pieknie ![]() oglądałam wczoraj PS Kocham Cię- oczywiscie sobie popłakałam. ale film super |
|
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha wprawdzie śmiałyśmy się że co wakacje to inna wizażanka ale nie jakoś tak gadałyśmy i się nam wkręciło że któraś jest z kuj-pom i nas dręczyło która, wiec stanęło na was ![]() ![]() wczoraj u nas też pięknie dziś nie pada ale jest szaro... super film masz racje ale książka lepszejsza ![]()
|
|
|
#4968 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
ania84 widzę, że praca wre... czas szybko leci i postepy też beda szybko się pojawiac i niegługo juz tam zamieszkanie. Pamietam jak mi się dłuzyło i chcialam juz zamieszkac na swoim, a z perspektywy czasu patrzac zleciało jak nie wiem.
Aniu chyba gdzies to pprzeoczyłam (za duzo tych domów i mieszkan ) wy sibie teraz to mieszkanko kupiliscie , tak?
|
|
|
|
#4970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uff wróciłam... pieszo. Ale zmokłam!!!!!! Najgorsza była moja ulica oczywiście, bo tiry to mnie ochlapały doszczętnie... nie pomogła parasolka
nie ma czego żałować, jeden autobus mnie minął, jak byłam za przystankiem 3,5 km przeszłam, wstępując do pobliskich sklepów żeby coś wszamać dobrego na śniadanko - szprot w sosie pomidorowym oczywiście zapas kiełbasy podwawelskiej z kiszonym ogórkiem musiał się także znaleźć ubóstwiam teraz kiszone ogórki Cytat:
Twój tż dopiero 23?? mężuś 28 rocznikowo ![]() muszę właśnie go oduczyć tego 'cześć stara' Ja z Indią z kuj-pom, yes ![]() Next time musimy się spotkać w Ciechocinku!!! ![]() Cytat:
i od rańca tak, końca nie widać!!!! ![]() A nastrój... ehh to przez tą pogodę pewnie
|
|
#4971 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4972 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaa i ta pogoda! Tylko nie mów, że dzisiaj też u Was słonecznie... Cytat:
to kiedy zahaczysz o łódzkie?![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4973 | ||||
|
Zadomowienie
|
witajcie
chyba mnie coś rozkłada, muszę dziś popić mleka z miodem może przejdzie ![]() Cytat:
zaraź mnie choć odrobiną Twojej motywacji, ja nie mam z kim chodzić na takie zajęcia, a przydałoby się ![]() Na mieszkaniu pracy masa, ale małymi kroczkami idziemy do przodu. Wszystkiego naj z okazji dzisiejszej drugiej rocznicy aaa i co do zdjątek to ślicznie wyglądasz Cytat:
mój jak był w wojsku to było to praktyką powszechnie stosowanąCześć Cytat:
Rosi o ile wierzyć Zubilewiczowi to jeszcze do końca lipca będzie tak nijak, a od pierwszego sierpnia wracają upały ![]() ale ja już w żadną prognozę nie wierzę, jak widać pogoda w Polsce jest nie do przewidzenia Cytat:
|
|
|
#4974 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam.... na raty....
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wiem, należało mi się! Jestem tego samego zdania. Ale ja w sumie mam nie wiele ciuchów. ostatnie we wszystkim w czym nie chodzę oddałam i tym samym muszę iść na zakupy! Koniecznie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
czytam dalej...
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Te się teraz wzięły za nadrabianie...
![]() idę zjeść śniadanko, bo chyba mały się domaga szproty w sosie pomidorowym mmm
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
oo to jak u mnie
![]() ![]() Cytat:
oduczaj oduczaj ![]() no właśnie tak mi nie podrodzę bo pod wrockiem mam rodzinę więc na dłużej jak jestem to mogę skoczyć do rosi, w poznaniu przyjaciółka więc do atomufki i kliwii też blisko, no i do krakowa niedaleko - plus cały śląsk...a łódź.. chyba że specjalnie do ciebie ![]() ![]() ![]() Dmężowi marzy się zwiedzić toruń i zjeść piernika więc.... może kiedyś po drodze.. mój syn dorwał się do kompa na gg włączył konferencje z wszystkimi użytkownikami i coś im tam naklikał.. boskoooo położyłam go spać.. nie to że za kare .. ale.. ![]()
|
|
|
#4977 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na parapetówkę zaproszę!albo nieee... to za długo ![]() Może kopalnie węgla brunatnego chcecie zobaczyć? albo elektrownię albo górę Kamieńsk ooo albo po drodze na wczasy nad morze ![]() albo mini urlop na działeczce ale to też jeszcze trochę za nim chałupkę postawimy... ile opcji? do wyboru do koloru |
|
|
|
|
#4979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak widać radzi sobie Szkrabek świetnie dopóki mama zabawy nie przerwie ![]() Rosi dla mnie i rzeczy w których nie chodzę sądnym momentem będzie przeprowadzka, bo do dziś w czeluściach szafy mam pochowane rzeczy co do których łudzę się, że jeszcze kiedyś wejdę ![]() dziewczynki muszę zadzwonić i popytać jakie są koszta zamówienia gigantycznego worka na gruz i teraz nie wiem czy muszę dzwonić do formy, która na naszym terenie zamuje się wywozem śmieci czy mogę gdzie chcę
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2011-07-25 o 10:31 |
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ciezka nocka oj ciezka była ... do tego chyba mnie rozkłada bo miesnie bola i drapie w gardle:/ do tega ta pogona masakra znow natka 0 bycia na dworze bo sipi ciagle ehhh bedzie marudna bzyczka w zyciu bym nie powiedziała ze twoj maz ma 23 lata co najmniej bym powiedziała 30 jak nei wiecej... ana cos ci sie pokićkało z cytowaniem o starach chipsarach pisałam ja a nie stripi aniaaa odezwij sie do mnie na gg ![]() ![]() gucia jak sie czujesz? martus a ja sie zastanawiałam co to za 14 ![]() teraz juz wiemi jak u ciebie peknie jak u mnie leje:/ znow żabcia agnes208 , bzyczka1 , sysunia gratuluje kolejnej rocznicy justyna sie kobieto najezdzisz, toz to cały dzien z głowy:/ moze faktycznie wyjsciem byla by przeprowadzka bylam wczoraj z mezem na zakupach i sie obkupiłam bluzeczki wiazne na szyi i mega kolorowych odcieniach i sukienke taka letniawą z vero mody szkoda ze pogody nie ma....
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.

z małymi przerwami, że tylko raz wyszliśmy w te dni na dwór. :/ ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Wczoraj byli u nas moi rodzice i rodzeństwo, trochę posiedzieliśmy, a okazja podwójna bo nasza rocznica i urodziny tż (23), no a dzisiaj ja sama z Lilą.
oczywiście zapas kiełbasy podwawelskiej z kiszonym ogórkiem musiał się także znaleźć
Ja z Indią z kuj-pom, yes 
i od rańca tak, końca nie widać!!!! 
zaraź mnie choć odrobiną Twojej motywacji, ja nie mam z kim chodzić na takie zajęcia, a przydałoby się