|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje ze szybko przestanie bolec!!!3mam dalej kciuki ![]() Cytat:
Witam tak pozatym w moim 26dc ![]() testu rzecz jasna nie robiłam ![]() I widze ze mam je w prązki ![]() A tak w ogole to załapałam jakies chorobsko od wczoraj mnie boli gardlo, katar mam i głowa mi pęka Sprawdzałam gorączke to nie mam.Za to temperatura z ranka 36.9 Nie skoczyla ale tez nie spadła, wiec czekamy czekamy
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -
Dzień dobry z pracy
![]() Pogoda do dupy nic mi się nie chce a będzie młyn ![]() Dzisiaj już tylko delikatnie palmie a wczoraj otworzyliśmy staranka ![]() Ciasteczko WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI URODZINEK ZDRÓWKA, DUŻO MIŁOŚCI I WSPARCIA W PRZYSZŁYM MAŁŻONKU I OCZYWIŚCIE DWÓCH KRESECZEK PO JUTRZE
|
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
no to stawiaj tą flaszkę, bo chętnie bym się napiła
![]() *** wiecie co... od początku cylku nachodzi mnie taka myśl, że poczekam sobie na drugie dziecko... że to nie bedzie takie proste tym razem... Podchodzę do tego spokojnie bo nie staram się o pierwsze dziecko. Mam już cudnego, słodkiego dwulatka Fajna jest myśl, że chcemy miec drugie dziecko i możemy szaleć bez niczego... Może w końcu zaskoczę. Ale z drugiej strony troszkę mnie ta myśl przytłacza... Jakoś mnie naszły takie refleksje już wczoraj w nocy... |
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
![]() no to prosze ![]() ![]() :p ijemy:przy okazji wypijmy za wszystkie Cykle u wszytskich aby były szczesliwe i za niedligo testujące zebysmy ujrzały II kreseczki
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Cisateczko nasze wszystkiego najlepszego, zdrowia, pociechy z przyszłego męża, abyś niebawem ujrzała dwie upragnione kreseczki, i już niedługo tuliła swoje dzieciątko, a poza tym dużo szczęścia i pomyślności
No to pijemy __________________
|
|
|
|
#1359 |
|
Zadomowienie
|
Hello. Jak zwykle kiedy dostanę @ nie mam ochoty na udzielanie się. No ale już 3 dc także powoli się otrząsnęłam.
Kupiliśmy z Tż samochód ...w końcu! i humor dopisuje. Taki używany gracik, ale przynajmniej skończy się pożyczanie od rodziny ufff.
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ninagg;28334298]Cisateczko nasze wszystkiego najlepszego, zdrowia, pociechy z przyszłego męża, abyś niebawem ujrzała dwie upragnione kreseczki, i już niedługo tuliła swoje dzieciątko, a poza tym dużo szczęścia i pomyślności
No to pijemy __________________[/QUOTE]ta kreska to już zgon Cytat:
|
|
|
|
|
#1361 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
To ja pije z wami a co
![]() ![]() zastanawiam sie czy isc dzisiaj na hcg ? przez to poronienie nie moge sobie nic obliczyc a przynajmniej nie w takim zakresie jakbym chciala, moze faktycznie mialam wczesniej owulacje
|
|
|
|
#1362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a ta kreska własnie to zgon chyba ![]() ![]() Cytat:
![]() My tez mamy narazie gratka ale własnego![]() Ale sie zle czuje ![]() ![]() Nienaiwdze byc chora
|
|
#1363 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
może to tylko owulacja a ja sie nakrecam
![]() szyjke mam twarda i raczej jest nisko czy tak jest w dniach płodnych ? bo ja juz zglupialam |
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
szyjka w dniach płodnych jest wysoko, miekka jak usta i otwarta... czyli możesz w nią wtopić delikatnie palec
|
|
|
|
#1365 |
|
Raczkowanie
|
prince_polo wszystkiego najlepszego
![]() ja dziewczyny już sama nie wiem co się dzieje, popatrzcie http://enpr.pl/1187 |
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prince wszystkiego najlepszego
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten Twój wykres to wyższa szkoła jazdy ![]() albo nie miałaś owulacji, albo masz mega problem z fazą lutealną ale ewidentnie coś jest nie tak ![]() Mówię Ci weź wykres i idź z nim do lekarza bo to dziwne co się u Ciebie dzieje*** a u mnie wiesiołek już działa... jeszcze plamię w podcierając się mam śluz, przejrzysty jeszcze zabarwiony resztką @ W ogóle sluz przy podcieraniu to dla mnie szok bo jak dotad nawet w dniach płodnych musiałam sobie go wybrzebywać
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-07-25 o 11:16 |
|
|
|
|
#1369 |
|
Rozeznanie
|
...
oraz umiejętności dostrzegania w życiu największych wartości... |
|
|
|
#1370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() emigra nie martw sie ja tez kocham prince polo stad moj nick![]() A ja najadłam sie czosnku Jejjjjjjj ale mi bylo trzeba tego! bardzo Lubie czosnek Tylko tż nie lubi jak mi jedzie z buzki po nimmam nadz ze zanim wroci do domu to czeste mycie zębów sprawi ze nie poczuje Bo jeszcze mi buzi nie da
|
|
#1371 |
|
Rozeznanie
|
Hejka.
Ciasteczko kochanie sto late, zdrowia, szczęścia i wymażonej fasoli życzę ![]() Dziewczyny wiem, wiem jestem stara i głupia, tylko nie krzyczcie ![]() Dziś mam 24dc nie wytrzymałam zrobiłam test clearblue compakt strumieniowy. Tet należy odczytywać do 10 minut. W 9 minucie pojawił się cień cienia 2 kreski. Nie wiem co o tym sądzić. Lipa w tym tesce bo kreski nie są czerwone a niebieskie a raczej błękitne ![]() Test zrobiłam bo się nakręciłam bo ta wróżka powiedziała kilka rzeczy, które się sprawdziły i miałam nadzieje, ze to tez sie sprawdzi Zrobiłam test nie z prannego moczu tylko z 2. Nie wiem teraz co mam o tym sądzić,,, czy duphastom może spwodować fałszywy wynik? Najgorsze jest to, że juz kiedys wyszedl mi pozytywny test chociaż nie byłam w ciąży. W zeszłym miesiącu tez robiłam w chyba 26dc test clearblue i nawet cienie cienia nie było widać... Nie wiem głupieje nie wytrzymam z testem do piątku BOJE SIE ZE TO COŚ ROBISOBIE ZE MNIE JAJA BO MNIE BOLI OD OKOŁO TYGODIA STRASZNIE B RZUCH JAKBYM MIAŁA OKRES I PIERSI MAM JAKBY Z TONE WAŻYŁY STRASZNIE OBOLAŁE. Proszę pomóżcie
27cs, ostatnia @ 26.01.2012 "Serce ma swoje racje, których nie zna rozum" - B. Pascal http://enpr.pl/1508/47129 Edytowane przez kwiatek23 Czas edycji: 2011-07-25 o 12:10 |
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duphaston nie może zafałszować wyników skończa się łóżkowe szaleństwa
|
|
|
|
|
#1373 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a W SOBOTE JAK ZAPALIŁAM KILKA RAZY TO MI SIE WYMIOTOWAĆ CHCIAŁO MOZE Z 4 PETY SPALIŁAM PO PÓŁ ALE TYLKO W SOBOTE TAK MIAŁAM TERAZ JEST OK. MAM TAKI SAM TEST JESZCZE JEDEN. w sobote miałam różowawy śluz z rana jak sie podtarłam tez nie wiem co to było to było jdnorazowe. Niepokoją mnie te bóle piersi i brzucha mam twardy i pępek mnie kłuje od 2 dni. Chyba jestem chora
27cs, ostatnia @ 26.01.2012 "Serce ma swoje racje, których nie zna rozum" - B. Pascal http://enpr.pl/1508/47129 Edytowane przez kwiatek23 Czas edycji: 2011-07-25 o 12:15 |
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówię Ci zrób jeszcze jutro rano test... zresztą i tak zrobisz ja to wiem ![]() no dlaczego się skończą szaleństwa?? bo w ciąży trzeba uważać. Szyjka jest bardziej ukrwiona, nie chcesz chyba obawiać się jak zobaczysz krew na majteczkach po stosunku... Oczywiście krew z podraznionej szyjki tylko
|
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak masz
|
|
|
|
#1376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie zrobie test juz bym teraz zroiła najchętniej. Ale ta moja kreska to cień cienia widoczny pod światło ale ma zabarwienie leciutko błękitne. NAJWAŻNIEJSZEGO NIE POWIEDZIAŁAM... OWULACJE MIAŁAM 12DC CZYLI JESTEM PO OWULACJI 12 DNI WIEC TO JUŻ WYSTARCZY NA TEST ŻEBY ZROBIĆ? WIEM WIEM ZE W 1 DNIU SPODZIEWANEJ MIESIACZKI JEST NAJWIARYGODNIEJ ALE COS MI SIE STAŁOZ PSYCHĄ ZNOWU I SIE NAKRECAM
27cs, ostatnia @ 26.01.2012 "Serce ma swoje racje, których nie zna rozum" - B. Pascal http://enpr.pl/1508/47129 Edytowane przez kwiatek23 Czas edycji: 2011-07-25 o 12:30 |
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez myslalam ze normalnie bedziemy sie kochac poki brzuszka nie bedzie a tymczasem zupelnie nie mam ochoty na igraszki to raz, a dwa ze tez sie boje poronienia, choc wiem ze sex jest normalnie dozwolony, nawet lekarz kazal nam normalnie sie kochac, ale jakos nie umiemy sie przemoc ....
|
|
|
|
#1378 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam tak jak ty, że jedn dzień odrzuucało mnie od fajek, od piątku się nie kochaliśmy bo po prostu nie mam ochoty a ja jestem nimfomanką i co dziennie się kochalimsy Natepna rzecz która przemawia za tym, że się nakręcam jest to że pierwszy raz od ponad 1,5 roku n ie plamie ani nie krwawie a zaczynałam krwawić czy plamić w 16dc. DZIEWCZYNY SFIKSUJE no i ta owulacja w 12dc ehhhhhhh i te plamienie w sobote z rana jenorazowe lekko zaróżowione,,,, pewnie nic z tego aleta powalona psycha tak działą juz sie nie udzielam bo znowu bede ta najgorsza i najłupsza ;(
27cs, ostatnia @ 26.01.2012 "Serce ma swoje racje, których nie zna rozum" - B. Pascal http://enpr.pl/1508/47129 Edytowane przez kwiatek23 Czas edycji: 2011-07-25 o 12:35 |
|
|
|
|
#1379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
znam to ![]() Odkąd zobaczyłam II miałam już problem... A potem zaczęły się plamienia więc był zakaz... ale to już inna historia. W każdym razie już wtedy jakieś matczyne uczucia się pojawiają, żeby tylko nie zaszkodzić dziecku
|
||
|
|
|
#1380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

i kurde dalej czekam

ale utyta jestem
krew się lała z godzine a teraz tak szczypie że szok a jak paskudnie wygląda masakra 

nic mi się nie chce

bo to dziwne co się u Ciebie dzieje
W ogóle sluz przy podcieraniu to dla mnie szok