Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-24, 22:36   #2611
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

to ja też lecę spać kurcze po tygodniu nocnych zmian ot nie takie proste pójść spać w nocy
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:55   #2612
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
młodym nie robiliśmy, ale swoim was uraczę
Madziuniusia, super wyglądałaś! Bardzo naturalnie!

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
heej my właśnie wracamy z Tropical Island było suuper czysta , ciepła woda, drzewka tropikalne, piasek, zjeżdżalnie .. z Tz prawie cały dzień spędziłam w wodzie nam się bardzo podobało . zdjęcia prześle Wam po powrocie do NO
O, może my się tam chociaż na weekend wybierzemy w tym roku zamiast jakichś wakacji pod palmami Ile płaciliście za wejściówkę i z czego korzystaliście?

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Hej,
dzięki, ale już chyba jednak weźmiemy taki inny zespół z Warszawy na którym bawiliśmy się u znajomych,wyjdą nas 4000zł + 500zł zaliczki które przepadnie nam po rezygnacji z tamtego zespołu, ale trudno, chociaż będe miała spokojne sumienie i nie będe się stresować bo sprawdzony zespół to co innego, a o tamtym nadal nie mamy żadnych sprawdzonych opini, więc raczej im podziękujemy. W sumie nam się podobali dlatego ich wzięliśmy ale to ryzyk fizyk a lepiej będzie bez stresu.
Jak macie kogoś sprawdzonego, to pewnie, że lepiej taki zespół zatrudnić. Z terminem akurat u Was nie będzie chyba problemu, więc możecie nawet kilka miesięcy przed weselem zmieniać jeszcze usługodawców i przebierać w ofertach

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
my byliśmy na Al. Krakowskiej. mieli różne kolory, ale nas najbardzoiej interesował: biały, ecru, jasne złoto i taka lekka brzoskwinia. ostatecznie wybraliśmy perłowy, bo tak ładnie się błyszczy były gramatury: 100, 200, 220, 240 i 250. wzięliśmy ten 250 na próbę, bo Tż stwierdził, że taki będzie najlepszy próbowaliśmy go lekko zaginać i jest ok. jutro w pracy spróbuję na nim wydrukować wzór zaproszenia i zobaczymy jak będzie wyglądało. ogólnie to tam jest drogo, bo za 20 arkuszy licza sobie 29,90 a na allegro taki sam znaleźliśmy za 17 zł. w media kupiliśmy tylko 1 szt, żeby zobaczyć jak się będzie prezentował i jak zda egzamin, to zamówimy więcej arkuszy na allegro.
O, nawet nie wiedziałam, że w MM jest papier. Rzeczywiście drogo liczą, ale przynajmniej można zobaczyć na żywo. Ciekawe, czy w lubelskim media też mają takie papiery, sprawdzę przy najbliższej okazji. A możesz zdradzić jaka jest konkretnie nazwa tego papieru, co wzięliście na próbę?

Nattiv
, przy tej zabawie co opisałaś, to kiedyś na weselu, na którym byłam, świadek został w samych bokserkach, bo jako jedyny był na tyle odważny, żeby zdjąć spodnie i wręczyć swojej dziewczynie... Ale przynajmniej wygrała, nie ma to jak poświęcenie
Stary 2011-07-25, 07:44   #2613
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
O, nawet nie wiedziałam, że w MM jest papier. Rzeczywiście drogo liczą, ale przynajmniej można zobaczyć na żywo. Ciekawe, czy w lubelskim media też mają takie papiery, sprawdzę przy najbliższej okazji. A możesz zdradzić jaka jest konkretnie nazwa tego papieru, co wzięliście na próbę?
ten papier nazywa się "Top Style", ma takie białe opakowanie. jak wrócę do domu to cyknę fotkę drukowałam już jedno zaproszenie i moja firmowa drukarka nie miała żadnych oporów z jego grubością. teraz tylko w domku ładnie złożymy zaproszenie i zobaczymy jak sie bedzie prezentowało.
Stary 2011-07-25, 07:55   #2614
arletka1313
Zakorzenienie

hej
pragnę się pochwalić iż wczoraj sie zaręczyliśmy
u nas troche nie w tej kolejności
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 07:59   #2615
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
my byliśmy na Al. Krakowskiej. mieli różne kolory, ale nas najbardzoiej interesował: biały, ecru, jasne złoto i taka lekka brzoskwinia. ostatecznie wybraliśmy perłowy, bo tak ładnie się błyszczy były gramatury: 100, 200, 220, 240 i 250. wzięliśmy ten 250 na próbę, bo Tż stwierdził, że taki będzie najlepszy próbowaliśmy go lekko zaginać i jest ok. jutro w pracy spróbuję na nim wydrukować wzór zaproszenia i zobaczymy jak będzie wyglądało. ogólnie to tam jest drogo, bo za 20 arkuszy licza sobie 29,90 a na allegro taki sam znaleźliśmy za 17 zł. w media kupiliśmy tylko 1 szt, żeby zobaczyć jak się będzie prezentował i jak zda egzamin, to zamówimy więcej arkuszy na allegro.
Cytat:
ten papier nazywa się "Top Style", ma takie białe opakowanie. jak wrócę do domu to cyknę fotkę drukowałam już jedno zaproszenie i moja firmowa drukarka nie miała żadnych oporów z jego grubością. teraz tylko w domku ładnie złożymy zaproszenie i zobaczymy jak sie bedzie prezentowało.
Hm,no to faktycznie drogo, ale fakt, że dobrze, że jest gdzie obejrzeć na żywo i potem można zamawiać przez neta. To koniecznie pochwal się nam, jak całość wygląda po złożeniu

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
hej
Oo, gratulacje! To opisuj na gorąco, jak to wyglądało I pokaż pierścionka

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 08:01   #2616
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
hej
gratulacje przyłączam się do prośby Chatki
Stary 2011-07-25, 08:04   #2617
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dzień dobry Sztuczka od dzisiaj jest ważniocha , bo nasza sekretarka poszła na 3tygodniowy urlop więc Sztuczka zgłosiła się na ochotnika co by się wyrobić i "czaić później bazę" Także nieźle zarządzam No i fajnie - może mi się oberwie, bo pewnie nie wszystko będę potrafiłą bezbłędnie ogarnąć, ale przynajmniej się paru przydatnych rzeczy wyuczę i będę pewniejsza siebie na rozmowach o pracę A i tu u góry jest cieplutko - moja stażowa kanciapa znajduje się w piwnicy i jest tam zawsze strrraaasznie zimno

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
heej my właśnie wracamy z Tropical Island było suuper czysta , ciepła woda, drzewka tropikalne, piasek, zjeżdżalnie .. z Tz prawie cały dzień spędziłam w wodzie nam się bardzo podobało . zdjęcia prześle Wam po powrocie do NO

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

oczywiście przejeżdżajac przez szczecin pomyslalam o naszej Sztuczne i koocorku
pozdro dla nich
O to super, że świetnie się bawiliście Moja siostra była tam niedawno ze swoim narzeczonym, jego bratem i dziewczyną i... była niezadowolona xD Mówiła, że dużo ludzi, a starzy Niemcy bawili się w nudystów No i że drogo, że za wszystko dodatkowo trzeba tam płacić, że jedzenie paskudne i małe porcje hehe ogólnie to się rozczarowała Widać co osoba to opinia, bo od kogoś kiedyś słyszałam podobną recenzję do Twojej
Ooooj i Sztuczka dziękuje za pozdro Mogliście wpaść na kawkę - akurat zrobiłam porządki w domku, to elegancko bym Was ugościła

Cytat:
dzień dobry
250g jest spoko? To supcio - ja będę zamawiać 246g Wybrałam ten taki najbardziej klasyczy o fakturze lenu, kolor ecru
Hehe niedawno dziewczynki mówiły o tym, że tyle rzeczy zaplanowały do zrobienia na wakacje, a tu już prawie lipiec się skończył - to ja mam podobnie xD Muszę się uwijać z robotą, bo najpierw chcę wykonać z 60 sztuk zakładek do książek (w ramach "save the date"), w których chwościki również będę robiła ręcznie (z muliny ) no a przecież jeszcze zaproszenia mam do wydziergania... Później w roku akademickim nie dam z nimi rady... Całe szczęście siostra zaoferowała mi swoją pomoc W końcu mgr sztuki Będziemy razem obmyślały wzorek ze stempelków, także będzie mi raźniej i nie boję się, że sama coś popsuję :p

U Was też jest taka ładna pogoda Znaczy się - może nie typowo wakacyjna, że upały itd., ale u mnie np. ładnie świeci słonko i niebo jest śliczne - raptem muśnięte obłokami
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-25, 08:04   #2618
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
hej
gratuluje! chwal sie
Stary 2011-07-25, 08:09   #2619
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
250g jest spoko? To supcio - ja będę zamawiać 246g Wybrałam ten taki najbardziej klasyczy o fakturze lenu, kolor ecru
to teraz jesteś najważniejszą osobą w firmie Tż wczoraj znalazł kilka fajnych papierów właśnie lnianych itp, ale boję się, że nie za bardzo wyjdzie na tym druk.
Stary 2011-07-25, 08:18   #2620
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
hej
No to super Wreeeszcieee...
Ale wiesz - chociaż oryginalni jesteście - ostatni się zaręczyliście, ale jako pierwsi będziecie małżeństwem

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
to teraz jesteś najważniejszą osobą w firmie Tż wczoraj znalazł kilka fajnych papierów właśnie lnianych itp, ale boję się, że nie za bardzo wyjdzie na tym druk.
Tiaaa.. najważniejsza osoba w firmie Sylwusia może taką była, ale ja ?

Wiesz, myślę iż to nie problem Tym bardziej, że zaproszenia na "lenowych" papierach cały czas są produkowane i z powodzeniem sprzedawane Kiedyś widziałam na takim papierze wizytówki, więc się nie obawiam
Stary 2011-07-25, 08:21   #2621
magdziaS
Podróżniczka

Czesc!Pisze do Was z telefonu po raz pierwszy,ciekawe jak to wyjdzie nie mam dzisiaj neta w pracy,masakra Nadrobie Was dopiero wieczorem pewnie.To tez wam opowoem jak na wyjezdzie bylo

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 08:24   #2622
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry Sztuczka od dzisiaj jest ważniocha , bo nasza sekretarka poszła na 3tygodniowy urlop więc Sztuczka zgłosiła się na ochotnika co by się wyrobić i "czaić później bazę" Także nieźle zarządzam No i fajnie - może mi się oberwie, bo pewnie nie wszystko będę potrafiłą bezbłędnie ogarnąć, ale przynajmniej się paru przydatnych rzeczy wyuczę i będę pewniejsza siebie na rozmowach o pracę A i tu u góry jest cieplutko - moja stażowa kanciapa znajduje się w piwnicy i jest tam zawsze strrraaasznie zimno

Hehe niedawno dziewczynki mówiły o tym, że tyle rzeczy zaplanowały do zrobienia na wakacje, a tu już prawie lipiec się skończył - to ja mam podobnie xD Muszę się uwijać z robotą, bo najpierw chcę wykonać z 60 sztuk zakładek do książek (w ramach "save the date"), w których chwościki również będę robiła ręcznie (z muliny ) no a przecież jeszcze zaproszenia mam do wydziergania... Później w roku akademickim nie dam z nimi rady... Całe szczęście siostra zaoferowała mi swoją pomoc W końcu mgr sztuki Będziemy razem obmyślały wzorek ze stempelków, także będzie mi raźniej i nie boję się, że sama coś popsuję :p

U Was też jest taka ładna pogoda Znaczy się - może nie typowo wakacyjna, że upały itd., ale u mnie np. ładnie świeci słonko i niebo jest śliczne - raptem muśnięte obłokami
NO no, to teraz szycha jesteś No i dobrze, że ciepło masz, bo najgorzej, jak trzeba latem siedzieć w 3 swetrach...
Podoba mi się bardzo ten Twój pomysł na zakładki do książek, aż sama mam ochotę na takie co Powiedz mi Kochana, czy gdybym chciała wykorzystać ten pomysł, to byłabyś bardzo zła? już wcześniej mi się podobał, a teraz jak tak sobie wyobraziłam te chwaściki, to aż mnie coś ścisnęło w środku

Pogoda u mnie średnia. Zero słoneczka póki co, ale może potem się przejaśni -lecę do pracki

Stary 2011-07-25, 08:24   #2623
evoonia86
Zakorzenienie

może skusimy się i kupimy jakieś kartki na próbę,. tylko na alle (takie jakie nam się podobały) sa sprzedawane na sztuki- jedna za ok. 1,50 a wysyłka 7 zł, więc średnio mi się to widzi może jak gdzieś znajdę tutaj lokalnie taki papier, to coś na próbę wezmę. ale tak sobie wczoraj policzyliśmy, że jeśli byśmy kupowali ten lniany papier, to zaproszenia wyniosa na tyle samo, co zamówienie gotowych. do tego trzeba dołożyc koperty, więc koszta dodatkowo rosną. a ten papier, który wczoraj kupilismy spodobal mi się i można go dostać za przyzwoitą cenę na alle. jak zaoszczędzimy na piaperze, to można będzie pomyślec o tych czerwonych kopertach
sztuczka_magiczka a Wy ile będzie potrzebowali zaproszeń? jak to Wam się kalkuluje cenowo?
Stary 2011-07-25, 08:25   #2624
arletka1313
Zakorzenienie

no racja"-)
a więc tak, w sobotę miałam urodziny i cicho wierzyłam że to będzie w sobotę, ale nie, tż przxyjechał z prezentem ale nie był to pierścionek, ale pomimo tego wieczór był miły. w niedzielę jak zwykle napisał że już do mnie jedzie a ja w łóżku leżałam, przyszedł do pokoju, ja patrzę on w koszuli, i mówi żebym zamknęła oczy bo ma dla mnie niespodziankę, zamknęłam i słyszałam szelest kwiatów, otwieram oczy atż klęczy przede mną i pyta czy zostanę jego żoną, mi głos odebrało, łzy w oczach, odpowiedziałam tak, założył mi pierścioneczek, i z pół godziny siedzieliśmy wtuleni w siebie, ja ze łzami w oczach a tż do mnie mówił głuptasku czemu płaczesz...
zaraz dołączę zdjęcie pierścionka
Hania 6.09.2016

Stary 2011-07-25, 08:27   #2625
arletka1313
Zakorzenienie

zdjęcie kiepskiej jakości
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0485.jpg (57,4 KB, 43 załadowań)
Hania 6.09.2016

Stary 2011-07-25, 08:29   #2626
evoonia86
Zakorzenienie

to CIę Tż zaskoczył w łóżeczku
Cytat:
no no, pokaźne cacuszko
Stary 2011-07-25, 08:35   #2627
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
dziewczyny moja koleżanka potrzebuje pomocy ...wypełnicie ankietę do pracy mgr. ?

https://spreadsheets.google.com/spre...MG05YklrVFE6MA
zrobione

Cytat:
Napisane przez akinom50227 Pokaż wiadomość
Dzień dobry A ja się z Wami przywitam, bo jestem tutaj pierwszy raz Jestem PM przeznaczoną na 21.07.2012 Od razu się z Wami podzielę swoimi obawami :-( ostatnio obchodziliśmy sobie 21.07.2011 imprezkę One Year To Go no i niestety tego dnia była straszenie brzydka pogoda zimno jak w listopadzie, cały dzień lało, deszcz albo taki >>leje jak z cebra<< albo >>kapuśniak<< ale padało cały dzień :-( (z resztą wtedy chyba w całej Polsce była taka pogoda) Smutno mi się zrobiło, bo człowiek na tyle przed planuje swój ślub, a nigdy nie przewidzi jaka będzie pogoda Taki mój wywodzik powitalny - POZDRAWIAM WSZYSTKIE PM 2012
witamy serdecznie!!!

Cytat:
hej
gratulacje!!

Cytat:
no racja"-)
a więc tak, w sobotę miałam urodziny i cicho wierzyłam że to będzie w sobotę, ale nie, tż przxyjechał z prezentem ale nie był to pierścionek, ale pomimo tego wieczór był miły. w niedzielę jak zwykle napisał że już do mnie jedzie a ja w łóżku leżałam, przyszedł do pokoju, ja patrzę on w koszuli, i mówi żebym zamknęła oczy bo ma dla mnie niespodziankę, zamknęłam i słyszałam szelest kwiatów, otwieram oczy atż klęczy przede mną i pyta czy zostanę jego żoną, mi głos odebrało, łzy w oczach, odpowiedziałam tak, założył mi pierścioneczek, i z pół godziny siedzieliśmy wtuleni w siebie, ja ze łzami w oczach a tż do mnie mówił głuptasku czemu płaczesz...
ale słodko, pierścionek bardzo ładny

my z Tż-tem spędzilismy leniwy weekend, bylo bossko, jeszcze tydzień i zmykamy do Zakopca mam nadzieje, że @ pojawi sie w tym tyg., bo chce wykorzystać urlop na przytulasy
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 09:01   #2628
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Kurcze pracowałam zaledwie 2.5 tyg a tak się przestawiłam że wstałam i nie wiem co ze sobą zrobić

arletkagratuluję śliczny pierścionek

Stary 2011-07-25, 09:02   #2629
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
NO no, to teraz szycha jesteś No i dobrze, że ciepło masz, bo najgorzej, jak trzeba latem siedzieć w 3 swetrach...
Podoba mi się bardzo ten Twój pomysł na zakładki do książek, aż sama mam ochotę na takie co Powiedz mi Kochana, czy gdybym chciała wykorzystać ten pomysł, to byłabyś bardzo zła? już wcześniej mi się podobał, a teraz jak tak sobie wyobraziłam te chwaściki, to aż mnie coś ścisnęło w środku

Pogoda u mnie średnia. Zero słoneczka póki co, ale może potem się przejaśni -lecę do pracki
Cieszę się, że pomysł się spodobał Jasne, że też możesz go u Was zrealizować, ale o prośbę powinnaś się spytać... Zii86 Znalazłam go na jej blogu ze ślubnymi inspiracjami - to była notka z "fajnymi rzeczami na wasze wesele" czy coś w tym stylu :p No ja właśnie bardzo się podjarałam taką opcją Oczywiście zakładki nie trafią do wszystkich - wiem które osoby zrobiłyby "pfff..." na ich widok, więc przemyślę komu je dać, a reszcie powysyłamy maile

Cytat:
może skusimy się i kupimy jakieś kartki na próbę,. tylko na alle (takie jakie nam się podobały) sa sprzedawane na sztuki- jedna za ok. 1,50 a wysyłka 7 zł, więc średnio mi się to widzi może jak gdzieś znajdę tutaj lokalnie taki papier, to coś na próbę wezmę. ale tak sobie wczoraj policzyliśmy, że jeśli byśmy kupowali ten lniany papier, to zaproszenia wyniosa na tyle samo, co zamówienie gotowych. do tego trzeba dołożyc koperty, więc koszta dodatkowo rosną. a ten papier, który wczoraj kupilismy spodobal mi się i można go dostać za przyzwoitą cenę na alle. jak zaoszczędzimy na piaperze, to można będzie pomyślec o tych czerwonych kopertach
sztuczka_magiczka a Wy ile będzie potrzebowali zaproszeń? jak to Wam się kalkuluje cenowo?
Kochana - ten papier o fakturze lenu znalazłam na all już od 29gr za kartkę A4, a że na kartkę tej wielkości wchodzą mi 2 zaproszenia, to "papierowy" koszt jednego zaproszenia to odpowiednio ok 14,5gr ;p Nie liczyłam ile mnie każde z nich wyniesie razem z kopertką i wstążkami Jak zrobię to dopiero podliczę Ogólnie to ten papier o fakturze lenu należy chyba do jednego z najtańszych więc na pewno wyniesie mnie to taniej niż kupno zaproszeń na zamówienie, a ile frajdy będzie A i zaproszeń robimy ok. 80 - żeby były na zapas aby szybko kogoś "doprosić" no i przewiduję parę zaproszeń na sam ślub

Cytat:
Śliczny ten pierścionek jest - bardzo podobny miała moja przybrana kuzynka A piszę "miała", bo niestety te malutkie cyrkonie (a przynajmniej kuzynka miała cyrkonie - nie wiem jak u Ciebie ) sukcesywnie jej wypadały... potem jej wstawiali troszkę, ale ostatecznie pierścionek spieniężyli, bo ciągle coś z nim miała
Stary 2011-07-25, 09:07   #2630
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana - ten papier o fakturze lenu znalazłam na all już od 29gr za kartkę A4, a że na kartkę tej wielkości wchodzą mi 2 zaproszenia, to "papierowy" koszt jednego zaproszenia to odpowiednio ok 14,5gr ;p Nie liczyłam ile mnie każde z nich wyniesie razem z kopertką i wstążkami Jak zrobię to dopiero podliczę Ogólnie to ten papier o fakturze lenu należy chyba do jednego z najtańszych więc na pewno wyniesie mnie to taniej niż kupno zaproszeń na zamówienie, a ile frajdy będzie A i zaproszeń robimy ok. 80 - żeby były na zapas aby szybko kogoś "doprosić" no i przewiduję parę zaproszeń na sam ślub
a no właśnie, a u nas karta A4=1 zaproszenie. my potrzebujemy w sumie ok. 200 zaproszeń. może jak gdzies uda mi się dorwać taki lniany papier, to spróbuję coś na nim druknąć
Stary 2011-07-25, 09:12   #2631
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
a no właśnie, a u nas karta A4=1 zaproszenie. my potrzebujemy w sumie ok. 200 zaproszeń. może jak gdzies uda mi się dorwać taki lniany papier, to spróbuję coś na nim druknąć
Wow Przypomnij proszę, ilu gości przewidujecie ? A no i wydaje mi się, że wtedy lniany by Wam taniej wyszedł (o ile taki również Wam się podoba, bo mnie najbardziej ) bo czy ja dobrze zrozumiałam, że ten Wasz kosztuje 1,50zł od kartki?
Stary 2011-07-25, 09:14   #2632
ksylwia
Zadomowienie

Cytat:
hej
Gratuluję!!!

Cytat:
...
Witaj w naszym gronie

Edytowane przez ksylwia
Czas edycji: 2011-07-25 o 09:15
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 09:17   #2633
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Wow Przypomnij proszę, ilu gości przewidujecie ? A no i wydaje mi się, że wtedy lniany by Wam taniej wyszedł (o ile taki również Wam się podoba, bo mnie najbardziej ) bo czy ja dobrze zrozumiałam, że ten Wasz kosztuje 1,50zł od kartki?
my w sumie będzimey mieć ok. 300 osób, ale potrzebujemy tez trochę zaproszęń na sam ślub. wczoraj Tż-towi sie jeden lniany spodobał, ale właśnie sprzedawany byl na sztuki i cena wynosiła prawie 1,5 - wysylka 7 zł a przy zamówieniu 50 arkuszy cena była 5 zł. musiałabym poszukać dokałdnie na innych aukcjach jakie są ceny.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-25, 09:28   #2634
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A teraz sympatyczniejszy post (przynajmniej tak mi sie wydaje).

Zrobiłam dzisiaj leczo mojemu kochanemu. Zapakowałam do słoików i będzie miał na obiadki w Austrii.
I w ogóle to było pierwsze moje zupełnie samodzielne leczo, bez pomocy, bez wskazówek, bez doprawiania mamy. I moja mama (moim zdaniem robi najlepsze leczo w galaktyce!!!!) stwierdziła podczas próby tegoż dania, że uczeń przerósł mistrza. Jak mi się miło zrobiło Teraz najważniejsze, żeby TŻtowi smakowało, bo to specjalnie dla niego
na pewno będzie Tż smakowało

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
a zeby bylo w temacie watku, to oglaszam wszem i o wobec, ze za 11 miesiecy o tej porze bede sie zbierac do kosciola, zeby poslubic mojego TZcika
i ja

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
No dobra
Troche tego bedzie bo nie zabardzo wiem od czego zaczac

Heh...ale sie rozpisalam...ciekawe czy ktos dobrnal do konca

A zalacze wam jeszcze kilka fotek z tego dnia kiedy sie poznalismy, na 3 zdjeciu nasza "rakietka do tenisa" i oczywiscie nasze pierwsze foto razem kiedy przez mysl mi nie przeszlo ze moge rzucic wszystko dla jakiegos Holendra
hehehe ja dobrnęłam do końca, piękna historia

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Tak to czysty Holender, bez zadnych domieszek Tez wszyscy sie dziwia bo z Holendra to on nic nie ma ani urody, ani postury, ani tez charakteru Wszyscy mysla ze jest wlochem hihi no ale ja mysle ze on dlatego taki inny, bo ja wlasnie takiego innego szukalam i po prostu zostal specjalnie dla mnie stworzony
ja też bym powiedziała, że to Włoch

Cytat:
No i tak, okazało się, że była godzina 13:30 (ślub będzie o 15!) a mojej wizażystko-fryzjerki nadal nie było u mnie w domu! Po prostu nie zapisałam się u niej, czujecie to ? Do tego na chybcika wykręciłam numer do jakiejś wizażystki która po 5 minutach była u mnie w domu () i pomalowała mnie beznadziejnie... nic nie było widać, rzęsy miałam takie rzadkie, posklejane... cień był obrzydliwy taki przezroczysty fioletowy (chcę mieć smoky-eye śliwkowy ) no gorzej być nie mogło... Włosy ostatecznie tylko wysuszyłam i poszłam we fryzurze "na topielicę" - ale masakra... Do tego suknię miałam całą szarą od kurzu :/ A pod suknią białę legginsy Nie wiem z jakiej paki, ale tak było xD TŻ do stodni od garnituru założył taki t-shirt co to nosi po domu... W kościele wyszło na to, że mamy ceremonię z jakąś inną obcą parą :/ Leciała jakaś muzyka i najpierw tamci w rytm jakiegoś polskiego starego utworu (nie przypomnę sobie ;p) przeszli tanecznym krokiem w stronę ołtarza, a potem my... Dodam, że w zespole który grał w kościele (!) głównymi wokalistami był nasz fotograficzny duet
sen hahaha ale z tymi legginsami to ja bym się zastanowiła czy to nie jest dobry pomysł

Cytat:
Dzień dobry A ja się z Wami przywitam, bo jestem tutaj pierwszy raz Jestem PM przeznaczoną na 21.07.2012
Witamy

Cytat:
hej
nie jesteś jedyna, u mnie też nie ta kolejność, ale pierścionka jeszcze nie mam
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 09:35   #2635
(kicia)
Zakorzenienie

Eh a ja jak co roku mam problem co kupić mojej mamie na urodziny/imieniny (bo jutro ma imieniny a w niedzielę urodziny więc kupujemy zazwyczaj jeden prezent)

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

A ja dziś miałam sen ślubny. Nie koszmar taki śmieszny raczej

Śniło mi się że miałam próbny ślub. Na rok przed. I nie wiem czemu kamerować to miała telewizja. Poszłam do pierwszego po drodze fryzjera wszystko bez problemu załatwiłam. W kościele mówię że mamy tylko dokumenty z nauk ale spowiedzi nie było a ksiądz do mnie że to za rok załatwimy. A zamiast welonu miałam mieć wianek z polnych kwiatów. Kurde poryty sen

Stary 2011-07-25, 09:38   #2636
arletka1313
Zakorzenienie

u mnie tez są cyrkonie, oby z nim nic sie nie działo
Hania 6.09.2016

Stary 2011-07-25, 09:39   #2637
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
no racja"-)
Och, tyle wzruszeń i udało się TŻtowi Cię zaskoczyć Pierścionek na pewno piękny, tylko mało go widać

Cytat:
Cieszę się, że pomysł się spodobał Jasne, że też możesz go u Was zrealizować, ale o prośbę powinnaś się spytać... Zii86 Znalazłam go na jej blogu ze ślubnymi inspiracjami - to była notka z "fajnymi rzeczami na wasze wesele" czy coś w tym stylu :p No ja właśnie bardzo się podjarałam taką opcją Oczywiście zakładki nie trafią do wszystkich - wiem które osoby zrobiłyby "pfff..." na ich widok, więc przemyślę komu je dać, a reszcie powysyłamy maile
Jeśli skorzystamy z tego pomysłu, to u nas dostanie każdy gość Bo my save the date robimy wszystko mailowo, a zakładki mi się podobają jako prezenciki dla Gości już na samym weselu Bo wciąż jeszcze nie wymyśliliśmy nic, co by nas w pełni satysfakcjonowało w tym temacie, a te zakładki w sumie pasowałoby i do zamysłu (dużo można na nich napisać, zrobić grafikę, itd.) i nie wyszłyby jakoś drogo chyba, no i my jesteśmy mole książkowe, to do nas by to pasowało.. TŻtowi się pomysł spodobał, zobaczymy, jak będziemy testować papiery, czy nam to ładnie by wyszło i czy dalibyśmy radę zrobić ponad 200 zakładek
A pamiętasz, jakie tam w tej notce były jeszcze inne inspiracje? Bo wiesz, zia jak zia, ale zbierała tego wszystkiego chyba 3 lata, więc ten blog musi być pokaźną bazą inspiracji.

Cytat:
W ogóle to uważam, że powinnyśmy się tu dzielić co korzystniejszymi aukcjami z papierem, wiecie, jak któraś coś trafi, to żeby podsyłała, albo właśnie tak jak evoonia poleciła wstąpić do MM. Musimy sobie laseczki pomagać, żeby nie poprzepłacać, bo i tak dużo na te wesela pójdzie kasy...

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Eh a ja jak co roku mam problem co kupić mojej mamie na urodziny/imieniny (bo jutro ma imieniny a w niedzielę urodziny więc kupujemy zazwyczaj jeden prezent)
Moja ma urodziny jutro (dodtkowo jest to Ich rocznica ślubu i nasza rocznica związku) i też nie mam pojęcia, co mogłabym Jej kupić... Na szczęście nie muszę się spieszyć, bo siedzą w Ciechankach, więc na razie się nie zobaczymy, no ale mimo wszystko chciałoby się coś przydatnego dać, a nigdy nie mam pomysłu...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-25, 10:01   #2638
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
gosza, i o to cho!

Seagirl, pochwal się w takim razie zespołem, który ostatecznie wybraliście
Chatko proszę bardzo:
http://www.dubis.info/art/dubisband/...and_mp3_1.html

Pani Ewa nie jest już może młódką ale naprawdę bardzo ciepła osoba która potrafi dogadać sie z młodymi ludźmi i super prowadzi zabawy;-)
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 10:02   #2639
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Siema Ziomki!!!!

Cytat:
hej
Gratuluję serdecznie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Czesc!Pisze do Was z telefonu po raz pierwszy,ciekawe jak to wyjdzie nie mam dzisiaj neta w pracy,masakra Nadrobie Was dopiero wieczorem pewnie.To tez wam opowoem jak na wyjezdzie bylo
Hejka!!! No właśnie, jak tylko dorwiesz się do kompa i neta opowiadaj nam jak tam było

dzisiaj mamka mi mówiła, że za tydzień przyjeżdża do nas 3 kuzynostwa z Niemiec. Cieszę sie bardzo, bo np tak rozwiążę problem z zakładkami "Save the date". Wręczę im osobiście, a resztę oni przekażą swojemu rodzeństwu i rodzicom. Więc w tym tyg musze papier zakupić, już na zapro też, bo mają być w tym samym stylu

Zostają mi kuzyni na południu Niemiec i kuzynostwo w Holandii, już mam adresy od ciotek, pójdzie pocztowo

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 10:04   #2640
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry A ja się z Wami przywitam, bo jestem tutaj pierwszy raz Jestem PM przeznaczoną na 21.07.2012 Od razu się z Wami podzielę swoimi obawami :-( ostatnio obchodziliśmy sobie 21.07.2011 imprezkę One Year To Go no i niestety tego dnia była straszenie brzydka pogoda zimno jak w listopadzie, cały dzień lało, deszcz albo taki >>leje jak z cebra<< albo >>kapuśniak<< ale padało cały dzień :-( (z resztą wtedy chyba w całej Polsce była taka pogoda) Smutno mi się zrobiło, bo człowiek na tyle przed planuje swój ślub, a nigdy nie przewidzi jaka będzie pogoda Taki mój wywodzik powitalny - POZDRAWIAM WSZYSTKIE PM 2012
witaj czuj się jak u siebie
Zaręczyny w Tajlandii? mmm bajecznie musiało być!
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Hellloooł !
Ja na chwile tylko chcę się przywitać
Wczoraj impreza była fantastyczna! Wytańczyłam się za wszystkie czasy i normalnie dawno nie bawiłam się AŻ tak dobrze
To nic że spałam 3 godzinki, zaraz mykamy z paczką i TZ na gokarty do Tarnowa, więc buziaki Wszystkim i milego dnia!
to dobrze, że się świetnie bawiłas!
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Podzielę się z wami co się nam wczoraj przydarzyło. Stwierdziliśmy, że wybierzemy się na spotkanie ze znajomymi w takim pubie niedaleko domu Tż-ta. Pojechaliśmy do niego zostawić samochód i poszliśmy na nogach ale ja stwierdziłam, że jednak pojadę autem do siebie, żeby nie musiał mnie odprowadzać po imprezce i nie piłam. Około 3 wróciliśmy się po samochód i pytam go dlaczego okno w jego pokoju jest otwarte na oścież bo było inaczej jak wychodziliśmy (a okno zaczyna się na wysokości ok 1m nad ziemią). Parzymy a tam kwiatek na ziemi i jeszcze jakieś jego ubrania na polu pod oknem. Wchodzimy do środka i patrzymy a tam meble pootwierane kwiatki które były na parapecie w środku na ziemi. Wychodzi na to, że ktoś się włamał. Na szczęście zniknął tylko koniak, który był na szafie i jedno piwo (a były dwa...dziwne). Pokój wyglądał jakby ktoś czego szukał, na szczęście laptop był w kuchni na pietrze i nie zgonił. Kluczyki zapasowe od auta były na szafce ale też nie zginęło nic z samochodu. Ale ja się śmiertelnie przestraszyłam. Tż rano rozmawiał z policją ale powiedzieli mu, że nie ma sensu składać doniesienie (czy jak się to nazywa) bo wszędzie już były nasze odciski palców, a o policji wcześniej nie pomyliliśmy. Normalnie masakra!!!
o kurde, masakra normalnie!! Strasznie to wszystko dziwne.... Dobrze, że Wam się nic nie stało i nic cennego nie zginęło.
Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
Mam pytanie, pamiętam, że kiedyś któraś pisała, że pracuje w kfc ..czy dobrze kojarzę ?? Podpowiecie kto to był? Bo chciałam zapytać o warunki ...
ja pracuję w McD A czy w Kfc któraś kobitka tu robi - to nie wiem
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

wróciłam dziś z wakacji było super ja chcę jeszcze
czeeeść świetnie, że wakacje się udały!
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
młodym nie robiliśmy, ale swoim was uraczę
ulala, jaka laska !
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Tam jest bardzo fajnie AŻ zazdroszczę, też wypluskałabym się w ciepełku, nawet pod szkłem

A mój TŻ znów mi pojechał, dwa tygodnie w samotności
Oby szczęśliwie zajechał na miejsce Jak mi się już tęskni!!!!!!!!

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Jaki lachon!!! I w tych ciemniejszych włoskach tak poważniej wyglądasz
Bidulka Dobrze, że masz nas
Cytat:
hej
gratuluję!

Zbieram się i jadę do TŻ

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości