|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
Cytat:
ale z drugiej wolę mieć pracę chociażby ze względu na płatne normalnie zwolnienie przez 9 miesięcy a potem macierzyński płatny ![]() zwłaszcza że ciężko u nas by było z jedną pensją a jednak przy dziecku trochę wydatków dochodzi |
|
|
|
|
#3722 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
hej dziewczyny, podczytuje Was, ale jakos tak bez cytowania....
wlasnie siedze w pracy i grzeje sie farelka bo mi zimniasto ![]() piszecie o dzidzi.... ja tez bym chciala juz miec brzuszek ...ale poik co mieszkamy z moimi rodzicami i chyba musimy poczekac jak sie sytuacja rozwinie dalej.... choc o brzuszku juz myśle coraz czesciej ![]() co do podanego sposobu malowania pazurkow - jak tylko zdejme żelki to zaraz wyprobuje...chyba ze na żel tez mozna? ![]() co do kłotni przedslubnych- u nas tez takowe były... i to az za duzo , bo zesmy darli koty o wiekszosc rzeczy....a po ślubie....? ciszA... spokoj... brak kłotni ....
|
|
|
|
#3723 |
|
Zadomowienie
|
Gladalam jak się robi te pazurki swietny pomysl jak mi pazurki podrosna to sprubuje w piatek obcielam na krutko.dzisiaj oddaje laptopa do serwisu wiec teraz pisze z telefonu sorki za bledy i literowki postaram się podczytywac i napisac cos od czasu do czasu .niewiem czy pisalam że chcę woalke jednak zostane przy welonie nie bede już wydziwiac
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wziełam dekorala choć reszte mieszkania mam pomalowana duluxem ale różnica w cenie mnie przekonała ![]() Mi jakoś ten limonkowy nie przypasował ![]() ![]() Cytat:
![]() No i nieźle poimprezowaliście w weekend ![]() A z ta kasa masz racje, sama wiem że jak już wsadze w portfel, rozmienie na drobniej to zaraz znikaja ![]() Pogoda dalej do bani, jest zimno i pada Ale zjem obiad i jade do koleżanki florystki uzgodnić kwiaty na sale i bukiet slubny
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
co do tego wzorku co któraś wklejała zrobiłam wyszły cudne
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Weeekend udany i sloneczny ![]() Jeszcze jeden weekend w Londynie i kolejny bede juz w Polsce Co tu wymyslic,zeby szybciej czas zlecial?????? Rock-piekna lazienka dla wszystkich za wszystko![]() No i serdeczne gratulacje dla sobotnich Panien Mlodych. Przydalaby sie jakas relacja, bo juz dawno zadnej nie bylo....
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przywiez nam pogode ze sobą ![]() I siedz na forum to czas szybko zleci ![]() Dzieki
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
rock a ty tu jeszcze jesteś??
|
|
|
|
#3730 |
|
Zadomowienie
|
a wlasnie, Rock zapomnialam - swietna łazienka
Edytowane przez magbes Czas edycji: 2011-07-25 o 14:03 |
|
|
|
#3731 | |||
|
Zakorzenienie
|
"Spaniela" Wygląda teraz jak koza , ale przynajmniej jej wygodnie. Po każdej wizycie wygląda jak kózka, ale jakoś mi to nie przeszkadza - w jej wypadku chodzi o wygodę i brak ogrzewania latem (ta, śliczne lato mamy w tym roku ), bo ma chore serce i lepiej, żeby jej nic nie dogrzewało za mocno Za to zimą wygląda jak yeti Cytat:
To 3 tygodnie przed chyba z kibla nie zejdę ze stresu ![]() Cytat:
![]() Oj tam, jak się nie znasz to się poznasz W końcu człowiek się całe życie uczy Cytat:
Toż to g* nie dość że nie kryło, to gęste jak klej, musiałam malować pokój na 5 razy ![]() My ogólnie malujemy albo dekoralem (w kuchni mam karmelowy zamsz - z tej serii Ewy Minge - kolor rewelacja Nobiles śmierdzi i jest niewydajny (po malowaniu waliło farbą jeszcze prawie miesiąc ![]() Pokaż |
|||
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze tak
![]() ![]() Cytat:
|
|
#3733 |
|
Zadomowienie
|
Swiniaczku a malowalas duluxem ta lateksowa? bo wiem, ze do latexu sa inne walki, moze mialas nieodpowiedni walek?my malowalismy duluxem rok temu i malowalo si bardzo dobrze...
|
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oprócz ceny![]() No i miałam wałek do latexu
|
|
#3735 | |
|
Raczkowanie
|
cześć
wszystkim sobotnim PM-kom wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. kiedy wyszło u mnie słońce pomyślałam właśnie o Was z nadzieją, ze w Waszych miejscowościach również się pojawiło ![]() dla wszystkich za wszystkie załatwione sprawuchy![]() Cytat:
bardzo ładny wystój. co masz za luksferami?? u mnie taka szalona niedziela , że szok. w sobotę postanowiliśmy że wystawimy na sprzedaż moje autko. w niedzielę ok 12 wystawiliśmy aukcję na allegro, a ok 20 nowy właściciel odjeżdżał nim spod mojego domu. jakoś nie mogę dojść do siebie. mieliśmy tylko zobaczyć jak rynek zareaguje, a tu proszę ![]() wiecie co? znalazłam firmę i chciałam zamówić u nich zaproszenia odpowiedzieli na 2 maile chciała dokonać zamówienia a oni się nie odzywają ![]() dlatego właśnie znalazłam nową firmę i od początku
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pamiętam jaka to była dokładnie, a wałkiem malowaliśmy takim, jak nam do niej polecili - to było dobre 5-6 lat temu, więc nie pamiętam dokładnie Ale wałek był taki jak trzeba, bo mówili właśnie, że inaczej będzie kicha. A kicha była i tak ![]() Wiem tylko, że kolor był wściekle zielony (alpejska łąka?)i ni cholery nie chciał pokryć ścian, które prędzej przemalowaliśmy dwa razy na biało, żeby łatwiej kryło. Toż to jak już nawet białej ściany nie da się pomalować, to porażka ![]() No nie wiem, może teraz się poprawił dulux, chociaż i tak spotykam co jakiś czas osoby, które też są z niego niezadowolone Ale wiadomo, ktoś inny z kolei będzie niezadowolony ze śnieżki czy dekorala, nie ma reguły Na nobilesa wyzywam, że śmierdzi i jest niewydajny, a znajoma się nim z kolei zachwyca, że jedyna farba bez zapachu i ładnie kryje I bądź tu człowieku mądry
|
|
|
|
|
#3738 |
|
Zadomowienie
|
a ja podziekuje za znaleziony tutaj link do drożdżówki bez wyrabiania i klejenia sie w cieście, wyszła cudowna jak na I raz i juz jej nie ma
![]()
|
|
|
|
#3739 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak sprzedałam samochód w grudniu ![]() Ot tak, znudził mi się tyle, no to wystawiłam paskuda ok godz 18, o 20 facet zadzwonił, że o 8 rano podjedzie i mam go czasem nikomu nie sprzedawać, bo on weźmie na 100% No i faktycznie przyjechał i kupił. A ja tylko po jego telefonie do samochodu, worek na śmieci i wywalanie całego syfu, a ja to zawsze w samochodzie mam burdel nieprzeciętny Uwielbiałam to auto |
|
|
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
widzę, że piszecie o farbach. ja mam wszystkie ściany dekoralem pomalowane. jestem bardzo zadowolona, farba wydajna, kolory jak na próbnikach. nie mogę sie tylko wypowiedzieć co do krycia bo ściany miałam "surowe"
|
#3743 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wstałam 13 15 a po 2 w nocy położyłam się spać. Ostatnio mam problemy z wstawaniem Ładnie ![]() Ale dzieciowo się zrobiło ![]() Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka z córeczką 4, 5 roku swojego brata... Słuchajcie wesoła, wygadana... Weszły do nas i ja do tej małej mówię, dziewczynko, jak ty juz urosłaś... A ona mi od razu- włoski też mi urosły ![]() Fajna, mega żywiołowa, ciągle o coś pytała, nawet z kumpelą nie miałyśmy jak zbytnio porozmawiać, bo mała była wszędzie po prostu ![]() Po niecałej godzinie miałam jej autentycznie dość Ja się nie nadają do dzieci, są mega wkur... Mam zero parcia na macierzyństwo... Dla mnie to już jest kotwica na całe życie...nie można już o sobie mysleć...tylko dziecko to, dziecko tamto...chyba nie dojrzałam, a mam prawie 27 lat i wszystkie koleżanki wkoło ćwierkają o bobasach... TŻ też...a ja zero...nie odnajdę się w tym chyba nigdy... ![]() Cytat:
![]() Pokaż zaproszonka jak zamówisz
|
||
|
|
|
#3744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miałam dokładnie tak samo. facet po drodze meldował się gdzie jest (miał do mnie 100km) ja mówię do M. dawaj auto jeszcze trzeba sprzątnąć, a on mówi jak przyjedzie się sprzątnie. przyjechał ja formalności załatwiałam a M. z mojego auta wszystko do bagażnika swojego przerzucał, jak zobaczyłam to wszystko to muszę przyznać. nie wiedziałam że takie pojemne auto miałam nawet jedna para butów się znalazła
|
|
#3745 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zrobiłam zdjęcie komórka przepisu bo nie chciało mi sie u teściowej przepisywać zaraz znajde i napisze ![]() do miski po koleji wrzucamy -100 g drożdzy rozdrobnionych - cukier 1 szkl - mleko0,3 szkl -jajka 4 sztuki -olej 1 szkl -maka4 szkl -sól szczypta nie mieszać!!!! przykryc o odstawić na 2-3 h w tym czasie dziwnie rośnie , jak zadzwoni budzik po tym czasie wymieszac łychą w celu połaczenia skladnikow, przełozyć ( luźne ciasto) do standardowej dużej blaszki wyłożonej papierem i piec 40 min w 160 c , moje podwiło swoją wysokośćkruszonka 0,3 roztopionej margaryny szklanka maki i 1/2 szklanki cukru, moje było z brzoskwiniami z 3 jaj ale pyszne!! Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2011-07-25 o 14:54 |
||
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Prysznic
![]() Cytat:
Dobra dziewoje, zmykam
|
|
#3747 |
|
Raczkowanie
|
no i dzieciowy tema się pojawił. ja też już bym chciała
my zaczynamy zaraz po ślubie nie mamy na co czekać![]() a dziś spotkałam koleżankę z liceum, wiedziałam że urodziła córeczkę (widziałam fotki na NK) ale tam nie zauważyłam szczegółu który rzucił mi się w oczy jak dziś zajrzałam do wózka. mała jest jak mleczna czekoladka ja takie dzieci tylko w tv widziałam. powiedziałam M., ale on mnie ostrzegł, że on dla mnie wszystko ale taki mulatek może mu nie wyjść. słodziutka dziewczynka![]() a skoro wspomniałyśmy o autach, to ma/miała/wie coś na tema któraś z Was na temat Nissana Micra?? bo właśnie za takim autkiem się rozglądam. a zaproszeniami pochwale się na bank
chcesz się znaleźć w świcie naturalnego piękna Marizy napisz do mnie zapraszam www.pieknazmariza.klubmariza.pl Edytowane przez wielbicielka_stokrotek Czas edycji: 2011-07-25 o 14:50 |
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja właśnie znalazłam MOJĄ felę na oto moto W sumie jak ona była na pierwsze auto, to miała prawo się szybko znudzić Albo zaczął im się sypać, bo ja się o to zaczęłam bać i też przez to chciałam sprzedać Oto moje byłe autko -> http://otomoto.pl/skoda-felicia-tani...C19854635.html Aż się kielczę cały czas do jej aktualnych zdjęć, człowiek to jednak głupia istota )
|
|
|
|
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widać nie jesteś gotowa jeszcze po niektórych bardziej zorganizowanych koleżankach nie widzę by dziecko im wielce wszystko utrudniało ale obowiązek to jest niestety a o sobie czasem wręcz trzeba pomyśleć bo by człowiek zwariował
|
|
|
|
|
#3750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moja koleżanka ma Felkę i bardzo zadowolona jest z niej. nawet w takim kolorze
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.