Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-25, 11:35   #3721
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
I mam znowu dylemat. TZ mi mówi, że Oni są w takiej samej sytuacji jak my. że On tylko pracuje, Ona jest po pedagogice nie ma pracy, zdecydowała się na dziecko i jak gadałam z nią to mówi, że kiedy patrzy na uśmiech dziecka nie żałuje że zdecydowała się teraz. A ja sama nie wiem...z jednej strony chcę mieć już dziecko, ale z drugiej chcę najpiew pracę znaleźć. Ale jak jeszcze przez rok nie znajdę co najmniej i będę odkładała decyzję o macierzyństwie to mnie i 30 zastanie...
z jednej strony wszystkie dziewczyny mi mówią że nigdy nie wiadomo czy teraz jest najlepszy moment
ale z drugiej wolę mieć pracę chociażby ze względu na płatne normalnie zwolnienie przez 9 miesięcy a potem macierzyński płatny
zwłaszcza że ciężko u nas by było z jedną pensją a jednak przy dziecku trochę wydatków dochodzi
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 12:32   #3722
magbes
Zadomowienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

hej dziewczyny, podczytuje Was, ale jakos tak bez cytowania....
wlasnie siedze w pracy i grzeje sie farelka bo mi zimniasto
piszecie o dzidzi.... ja tez bym chciala juz miec brzuszek ...ale poik co mieszkamy z moimi rodzicami i chyba musimy poczekac jak sie sytuacja rozwinie dalej.... choc o brzuszku juz myśle coraz czesciej

co do podanego sposobu malowania pazurkow - jak tylko zdejme żelki to zaraz wyprobuje...chyba ze na żel tez mozna?

co do kłotni przedslubnych- u nas tez takowe były... i to az za duzo , bo zesmy darli koty o wiekszosc rzeczy....a po ślubie....? ciszA... spokoj... brak kłotni ....
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 12:41   #3723
Mediona
Zadomowienie

Gladalam jak się robi te pazurki swietny pomysl jak mi pazurki podrosna to sprubuje w piatek obcielam na krutko.dzisiaj oddaje laptopa do serwisu wiec teraz pisze z telefonu sorki za bledy i literowki postaram się podczytywac i napisac cos od czasu do czasu .niewiem czy pisalam że chcę woalke jednak zostane przy welonie nie bede już wydziwiac
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 12:44   #3724
efonka
Zadomowienie

Cytat:
W Zakochałam się w tym dzieciaczku. tym bardziej, ze ja chcę, żeby mój syn miał też na imię Kuba. nie mogłąm oderwać oczu od małego.
ja tez chce by mój synek miał kubus na imie =)))
Stary 2011-07-25, 12:50   #3725
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Może projektowanie wnętrz, to Twoje powołanie, co?
Ja szukam zawodu dla siebie...ta administracja ciekawa jest, no ale bez przesady....
Coś nieco twórczego bym wolała...sama nie wiem

Super, ale my chyba na duluxa sie zdecydujemy
Może

Ja wziełam dekorala choć reszte mieszkania mam pomalowana duluxem ale różnica w cenie mnie przekonała
Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
cin cin szczególnie ten limonkowy
Mi jakoś ten limonkowy nie przypasował
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

bardzo fajnie

Cytat:
śliczna
Moja jest urządzona na niebiesko i cały czas bym do niej dokupowała. Szukam teraz mydelniczki, dozownika na mydło własnie w niebieskim kolorze, najlepiej z muszelkami. widziałam coś takiego na allegro kiedyś
Ja nie przepadam za zimnymi kolorami ale do łazienki akurat mi niebieski pasuje
No i nieźle poimprezowaliście w weekend
A z ta kasa masz racje, sama wiem że jak już wsadze w portfel, rozmienie na drobniej to zaraz znikaja

Pogoda dalej do bani, jest zimno i pada
Ale zjem obiad i jade do koleżanki florystki uzgodnić kwiaty na sale i bukiet slubny

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 13:08   #3726
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

co do tego wzorku co któraś wklejała zrobiłam wyszły cudne
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 13:53   #3727
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki
Weeekend udany i sloneczny w koncu, bo juz zapomnialam, ze jest srodek lata
Jeszcze jeden weekend w Londynie i kolejny bede juz w Polsce
Co tu wymyslic,zeby szybciej czas zlecial??????

Rock-piekna lazienka

dla wszystkich za wszystko

No i serdeczne gratulacje dla sobotnich Panien Mlodych. Przydalaby sie jakas relacja, bo juz dawno zadnej nie bylo....
Stary 2011-07-25, 13:55   #3728
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki
Weeekend udany i sloneczny w koncu, bo juz zapomnialam, ze jest srodek lata
Jeszcze jeden weekend w Londynie i kolejny bede juz w Polsce
Co tu wymyslic,zeby szybciej czas zlecial??????

Rock-piekna lazienka

dla wszystkich za wszystko

No i serdeczne gratulacje dla sobotnich Panien Mlodych. Przydalaby sie jakas relacja, bo juz dawno zadnej nie bylo....
U mnie weekend był zimny, deszczowy i senny więc zazdroszcze pogody
Przywiez nam pogode ze sobą

I siedz na forum to czas szybko zleci

Dzieki

- 25 kg
Stary 2011-07-25, 13:57   #3729
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

rock a ty tu jeszcze jesteś??

Stary 2011-07-25, 14:02   #3730
magbes
Zadomowienie

a wlasnie, Rock zapomnialam - swietna łazienka

Edytowane przez magbes
Czas edycji: 2011-07-25 o 14:03
Stary 2011-07-25, 14:06   #3731
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Ja też ze swoim idę
Jakiego masz?

Refleksy miało być?

"Spaniela" Wygląda teraz jak koza , ale przynajmniej jej wygodnie. Po każdej wizycie wygląda jak kózka, ale jakoś mi to nie przeszkadza - w jej wypadku chodzi o wygodę i brak ogrzewania latem (ta, śliczne lato mamy w tym roku ), bo ma chore serce i lepiej, żeby jej nic nie dogrzewało za mocno Za to zimą wygląda jak yeti

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Dziewczynyyyyy wstałam dzisiaj z mega stresem. Wszystko mi się trzęsie w środku i zupełnie nie wiem dlaczego. Przecież jeszcze AŻ 3 tygodnie
Ja mam jeszcze 3,5 miesiąca i już zaczynam się bać To 3 tygodnie przed chyba z kibla nie zejdę ze stresu

Cytat:
Właśnie do mnie dzwonili, że mam jutro rozmowę ws. pracy w agencji opiekunek jako referent ds marketingu fajnie, że się na tym znam

Oj tam, jak się nie znasz to się poznasz W końcu człowiek się całe życie uczy

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja wziełam dekorala choć reszte mieszkania mam pomalowana duluxem ale różnica w cenie mnie przekonała
Mi się dekoralem lepiej maluje. Z tym, że po przygodach z duluxem sprzed kilku lat (6?) za darmo go nie wezmę Toż to g* nie dość że nie kryło, to gęste jak klej, musiałam malować pokój na 5 razy No i na mały pokoik 10m2 poszło 7,5l farby, podczas gdy 2 lata później pomalowałam ten sam pokój 2,5 litrami farby - barwami natury śnieżki. Nie wiem jak teraz, może się poprawił dulux, bo jednak sporo osób go kupuje i chwali, ja jednak nie mam ochoty znowu sprawdzać
My ogólnie malujemy albo dekoralem (w kuchni mam karmelowy zamsz - z tej serii Ewy Minge - kolor rewelacja ) albo śnieżką.
Nobiles śmierdzi i jest niewydajny (po malowaniu waliło farbą jeszcze prawie miesiąc ), ale też jest to jedna z najtańszych farb. Ale kolory niestety mają niektóre boskie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Pokaż

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 14:11   #3732
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
rock a ty tu jeszcze jesteś??
Jeszcze tak
Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
a wlasnie, Rock zapomnialam - swietna łazienka

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość

Mi się dekoralem lepiej maluje. Z tym, że po przygodach z duluxem sprzed kilku lat (6?) za darmo go nie wezmę Toż to g* nie dość że nie kryło, to gęste jak klej, musiałam malować pokój na 5 razy No i na mały pokoik 10m2 poszło 7,5l farby, podczas gdy 2 lata później pomalowałam ten sam pokój 2,5 litrami farby - barwami natury śnieżki. Nie wiem jak teraz, może się poprawił dulux, bo jednak sporo osób go kupuje i chwali, ja jednak nie mam ochoty znowu sprawdzać
Mi sie duluxem malowało dobrze. Był wydajny i dobrze krył ale jak ja go kupowałam 2 lata temu to cena był troszkę niższa więc ze względu na to wzieliśmu dekorala. Ale i na niego nie narzekam, malowało się fajnie, ładnie pokrył ściany (choć malowane było 2 razy ze względu na żółty kolor który był wczesniej a żółty jest strasznym kolorem do zamalowania, nigdy więcej) no i cena prawie o połowę niższa niż dulux.

- 25 kg
Stary 2011-07-25, 14:15   #3733
magbes
Zadomowienie

Swiniaczku a malowalas duluxem ta lateksowa? bo wiem, ze do latexu sa inne walki, moze mialas nieodpowiedni walek?my malowalismy duluxem rok temu i malowalo si bardzo dobrze...
Stary 2011-07-25, 14:17   #3734
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Swiniaczku a malowalas duluxem ta lateksowa? bo wiem, ze do latexu sa inne walki, moze mialas nieodpowiedni walek?my malowalismy duluxem rok temu i malowalo si bardzo dobrze...
Ja malowałam latexowa i dekoralem i duluxem dla mnie obie takie same mniej wiecej oprócz ceny
No i miałam wałek do latexu

- 25 kg
Stary 2011-07-25, 14:23   #3735
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

cześć

wszystkim sobotnim PM-kom wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. kiedy wyszło u mnie słońce pomyślałam właśnie o Was z nadzieją, ze w Waszych miejscowościach również się pojawiło

dla wszystkich za wszystkie załatwione sprawuchy

Cytat:
Muszę jeszcze dokupić białą szafke na ręczniki za drzwi i biały wiklinowy kosz na brudy (upatrzyłam juz sobie w castoramie) no i jakieś badylki do tego szklanego wazonu który dtoi koło muszli
Kolor na zdjęciach jest trochę przekłamany, w rzeczywistości to kolor czekoladowy

bardzo ładny wystój. co masz za luksferami??

u mnie taka szalona niedziela , że szok. w sobotę postanowiliśmy że wystawimy na sprzedaż moje autko. w niedzielę ok 12 wystawiliśmy aukcję na allegro, a ok 20 nowy właściciel odjeżdżał nim spod mojego domu. jakoś nie mogę dojść do siebie. mieliśmy tylko zobaczyć jak rynek zareaguje, a tu proszę

wiecie co? znalazłam firmę i chciałam zamówić u nich zaproszenia odpowiedzieli na 2 maile chciała dokonać zamówienia a oni się nie odzywają
dlatego właśnie znalazłam nową firmę i od początku

chcesz się znaleźć w świcie naturalnego piękna Marizy
napisz do mnie

zapraszam www.pieknazmariza.klubmariza.pl

wielbicielka_stokrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 14:23   #3736
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaż
jak tylko dorwę aparat

Stary 2011-07-25, 14:25   #3737
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:

Nie pamiętam jaka to była dokładnie, a wałkiem malowaliśmy takim, jak nam do niej polecili - to było dobre 5-6 lat temu, więc nie pamiętam dokładnie Ale wałek był taki jak trzeba, bo mówili właśnie, że inaczej będzie kicha. A kicha była i tak
Wiem tylko, że kolor był wściekle zielony (alpejska łąka?)i ni cholery nie chciał pokryć ścian, które prędzej przemalowaliśmy dwa razy na biało, żeby łatwiej kryło. Toż to jak już nawet białej ściany nie da się pomalować, to porażka
No nie wiem, może teraz się poprawił dulux, chociaż i tak spotykam co jakiś czas osoby, które też są z niego niezadowolone Ale wiadomo, ktoś inny z kolei będzie niezadowolony ze śnieżki czy dekorala, nie ma reguły
Na nobilesa wyzywam, że śmierdzi i jest niewydajny, a znajoma się nim z kolei zachwyca, że jedyna farba bez zapachu i ładnie kryje I bądź tu człowieku mądry

Stary 2011-07-25, 14:26   #3738
diablica071086
Zadomowienie

a ja podziekuje za znaleziony tutaj link do drożdżówki bez wyrabiania i klejenia sie w cieście, wyszła cudowna jak na I raz i juz jej nie ma
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 14:29   #3739
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Ja malowałam latexowa i dekoralem i duluxem dla mnie obie takie same mniej wiecej oprócz ceny
No i miałam wałek do latexu
ja wlasnie nie malowalam dekoralem i nie mam porownania :P ale jak podobne a cena nizsza to nie ma co sie nawet zastanawiac

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Nie pamiętam jaka to była dokładnie, a wałkiem malowaliśmy takim, jak nam do niej polecili - to było dobre 5-6 lat temu, więc nie pamiętam dokładnie Ale wałek był taki jak trzeba, bo mówili właśnie, że inaczej będzie kicha. A kicha była i tak
Wiem tylko, że kolor był wściekle zielony (alpejska łąka?)i ni cholery nie chciał pokryć ścian, które prędzej przemalowaliśmy dwa razy na biało, żeby łatwiej kryło. Toż to jak już nawet białej ściany nie da się pomalować, to porażka
No nie wiem, może teraz się poprawił dulux, chociaż i tak spotykam co jakiś czas osoby, które też są z niego niezadowolone Ale wiadomo, ktoś inny z kolei będzie niezadowolony ze śnieżki czy dekorala, nie ma reguły
Na nobilesa wyzywam, że śmierdzi i jest niewydajny, a znajoma się nim z kolei zachwyca, że jedyna farba bez zapachu i ładnie kryje I bądź tu człowieku mądry
hehe..no to fakt, ile ludzi tyle opinii
Stary 2011-07-25, 14:30   #3740
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
a ja podziekuje za znaleziony tutaj link do drożdżówki bez wyrabiania i klejenia sie w cieście, wyszła cudowna jak na I raz i juz jej nie ma
masz go gdzieś?? nie zapisałam sobie tego

Stary 2011-07-25, 14:32   #3741
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez wielbicielka_stokrotek Pokaż wiadomość
u mnie taka szalona niedziela , że szok. w sobotę postanowiliśmy że wystawimy na sprzedaż moje autko. w niedzielę ok 12 wystawiliśmy aukcję na allegro, a ok 20 nowy właściciel odjeżdżał nim spod mojego domu. jakoś nie mogę dojść do siebie. mieliśmy tylko zobaczyć jak rynek zareaguje, a tu proszę

Ja tak sprzedałam samochód w grudniu
Ot tak, znudził mi się tyle, no to wystawiłam paskuda ok godz 18, o 20 facet zadzwonił, że o 8 rano podjedzie i mam go czasem nikomu nie sprzedawać, bo on weźmie na 100% No i faktycznie przyjechał i kupił. A ja tylko po jego telefonie do samochodu, worek na śmieci i wywalanie całego syfu, a ja to zawsze w samochodzie mam burdel nieprzeciętny Przez kilka dni mi się telefony jeszcze urywały, bo oni chcą felę Uwielbiałam to auto

Stary 2011-07-25, 14:32   #3742
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

widzę, że piszecie o farbach. ja mam wszystkie ściany dekoralem pomalowane. jestem bardzo zadowolona, farba wydajna, kolory jak na próbnikach. nie mogę sie tylko wypowiedzieć co do krycia bo ściany miałam "surowe"

napisz do mnie

Stary 2011-07-25, 14:32   #3743
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynyyyyy wstałam dzisiaj z mega stresem. Wszystko mi się trzęsie w środku i zupełnie nie wiem dlaczego. Przecież jeszcze AŻ 3 tygodnie
Dzień dobry

pochwal się nimi koniecznie

No ale Rock nie ma takiego do wyboru.... Poza tym narożnikowy kosz, który nie stałby w rogu wyglądałby co najmniej dziwnie
Ja jeszcze stresiora nie mam, naroznikowy wydawał mi się praktyczniejszy, ale rzeczywiście do łazienki Rock by nie pasował

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ja wstałam 13 15 a po 2 w nocy położyłam się spać.
Ostatnio mam problemy z wstawaniem
Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
ja tez chce by mój synek miał kubus na imie =)))
Ładnie
Ale dzieciowo się zrobiło
Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka z córeczką 4, 5 roku swojego brata...
Słuchajcie wesoła, wygadana...
Weszły do nas i ja do tej małej mówię, dziewczynko, jak ty juz urosłaś...
A ona mi od razu- włoski też mi urosły
Fajna, mega żywiołowa, ciągle o coś pytała, nawet z kumpelą nie miałyśmy jak zbytnio porozmawiać, bo mała była wszędzie po prostu
Po niecałej godzinie miałam jej autentycznie dość
Ja się nie nadają do dzieci, są mega wkur...
Mam zero parcia na macierzyństwo...
Dla mnie to już jest kotwica na całe życie...nie można już o sobie mysleć...tylko dziecko to, dziecko tamto...chyba nie dojrzałam, a mam prawie 27 lat i wszystkie koleżanki wkoło ćwierkają o bobasach...
TŻ też...a ja zero...nie odnajdę się w tym chyba nigdy...
Cytat:

Cytat:
cześć

wszystkim sobotnim PM-kom wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. kiedy wyszło u mnie słońce pomyślałam właśnie o Was z nadzieją, ze w Waszych miejscowościach również się pojawiło

dla wszystkich za wszystkie załatwione sprawuchy

wiecie co? znalazłam firmę i chciałam zamówić u nich zaproszenia odpowiedzieli na 2 maile chciała dokonać zamówienia a oni się nie odzywają
dlatego właśnie znalazłam nową firmę i od początku
Gratulacje za udaną transakcję
Pokaż zaproszonka jak zamówisz
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 14:37   #3744
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

Cytat:
Ja tak sprzedałam samochód w grudniu
Ot tak, znudził mi się tyle, no to wystawiłam paskuda ok godz 18, o 20 facet zadzwonił, że o 8 rano podjedzie i mam go czasem nikomu nie sprzedawać, bo on weźmie na 100% No i faktycznie przyjechał i kupił. A ja tylko po jego telefonie do samochodu, worek na śmieci i wywalanie całego syfu, a ja to zawsze w samochodzie mam burdel nieprzeciętny Przez kilka dni mi się telefony jeszcze urywały, bo oni chcą felę Uwielbiałam to auto

miałam dokładnie tak samo. facet po drodze meldował się gdzie jest (miał do mnie 100km) ja mówię do M. dawaj auto jeszcze trzeba sprzątnąć, a on mówi jak przyjedzie się sprzątnie. przyjechał ja formalności załatwiałam a M. z mojego auta wszystko do bagażnika swojego przerzucał, jak zobaczyłam to wszystko to muszę przyznać. nie wiedziałam że takie pojemne auto miałam nawet jedna para butów się znalazła

napisz do mnie

Stary 2011-07-25, 14:42   #3745
diablica071086
Zadomowienie

Cytat:
Dobranoc.

Ja też idę spać, bo z psem do fryzjera jutro na 9 Ten potwór u fryzjera częściej niż ja

Tak więc dobranoc po raz drugi
Cytat:
to zdobienie tak naprawdę jest banalnie proste. Musisz mieć tylko lakiery, które nie będą szybko zasychać

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Rock na nodze może być trudno to zrobić

Dobranoc...teraz idę już naprawdę
Cytat:
masz go gdzieś?? nie zapisałam sobie tego

zrobiłam zdjęcie komórka przepisu bo nie chciało mi sie u teściowej przepisywać zaraz znajde i napisze

do miski po koleji wrzucamy -100 g drożdzy rozdrobnionych
- cukier 1 szkl
- mleko0,3 szkl
-jajka 4 sztuki
-olej 1 szkl
-maka4 szkl
-sól szczypta
nie mieszać!!!! przykryc o odstawić na 2-3 h w tym czasie dziwnie rośnie , jak zadzwoni budzik po tym czasie wymieszac łychą w celu połaczenia skladnikow, przełozyć ( luźne ciasto) do standardowej dużej blaszki wyłożonej papierem i piec 40 min w 160 c , moje podwiło swoją wysokość

kruszonka 0,3 roztopionej margaryny szklanka maki i 1/2 szklanki cukru,

moje było z brzoskwiniami z 3 jaj ale pyszne!!

Edytowane przez diablica071086
Czas edycji: 2011-07-25 o 14:54
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 14:45   #3746
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:

Prysznic
Cytat:
ja wlasnie nie malowalam dekoralem i nie mam porownania :P ale jak podobne a cena nizsza to nie ma co sie nawet zastanawiac
Własnie, nawet śmierdza tak samo

Dobra dziewoje, zmykam

- 25 kg
Stary 2011-07-25, 14:48   #3747
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

no i dzieciowy tema się pojawił. ja też już bym chciała my zaczynamy zaraz po ślubie nie mamy na co czekać

a dziś spotkałam koleżankę z liceum, wiedziałam że urodziła córeczkę (widziałam fotki na NK) ale tam nie zauważyłam szczegółu który rzucił mi się w oczy jak dziś zajrzałam do wózka. mała jest jak mleczna czekoladkaja takie dzieci tylko w tv widziałam. powiedziałam M., ale on mnie ostrzegł, że on dla mnie wszystko ale taki mulatek może mu nie wyjść. słodziutka dziewczynka

a skoro wspomniałyśmy o autach, to ma/miała/wie coś na tema któraś z Was na temat Nissana Micra?? bo właśnie za takim autkiem się rozglądam.

a zaproszeniami pochwale się na bank

napisz do mnie

Edytowane przez wielbicielka_stokrotek
Czas edycji: 2011-07-25 o 14:50
Stary 2011-07-25, 14:49   #3748
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:

miałam dokładnie tak samo. facet po drodze meldował się gdzie jest (miał do mnie 100km) ja mówię do M. dawaj auto jeszcze trzeba sprzątnąć, a on mówi jak przyjedzie się sprzątnie. przyjechał ja formalności załatwiałam a M. z mojego auta wszystko do bagażnika swojego przerzucał, jak zobaczyłam to wszystko to muszę przyznać. nie wiedziałam że takie pojemne auto miałam nawet jedna para butów się znalazła

A ja właśnie znalazłam MOJĄ felę na oto moto
W sumie jak ona była na pierwsze auto, to miała prawo się szybko znudzić Albo zaczął im się sypać, bo ja się o to zaczęłam bać i też przez to chciałam sprzedać Oto moje byłe autko -> http://otomoto.pl/skoda-felicia-tani...C19854635.html Aż się kielczę cały czas do jej aktualnych zdjęć, człowiek to jednak głupia istota A poznałam, że to moja po wgniocie pod lampą i przytartym zderzaku(nie mojego autorstwa, już ją taką kupiłam )

Stary 2011-07-25, 14:52   #3749
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

Po niecałej godzinie miałam jej autentycznie dość
Ja się nie nadają do dzieci, są mega wkur...
Mam zero parcia na macierzyństwo...
Dla mnie to już jest kotwica na całe życie...nie można już o sobie mysleć...tylko dziecko to, dziecko tamto...chyba nie dojrzałam, a mam prawie 27 lat i wszystkie koleżanki wkoło ćwierkają o bobasach...
TŻ też...a ja zero...nie odnajdę się w tym chyba nigdy...
że kotwica to bym tego tak nie nazwała
widać nie jesteś gotowa jeszcze

po niektórych bardziej zorganizowanych koleżankach nie widzę by dziecko im wielce wszystko utrudniało ale obowiązek to jest niestety

a o sobie czasem wręcz trzeba pomyśleć bo by człowiek zwariował
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 14:55   #3750
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

Cytat:
A ja właśnie znalazłam MOJĄ felę na oto moto
W sumie jak ona była na pierwsze auto, to miała prawo się szybko znudzić Albo zaczął im się sypać, bo ja się o to zaczęłam bać i też przez to chciałam sprzedać Oto moje byłe autko -> http://otomoto.pl/skoda-felicia-tani...C19854635.html Aż się kielczę cały czas do jej aktualnych zdjęć, człowiek to jednak głupia istota A poznałam, że to moja po wgniocie pod lampą i przytartym zderzaku(nie mojego autorstwa, już ją taką kupiłam )

moja koleżanka ma Felkę i bardzo zadowolona jest z niej. nawet w takim kolorze

napisz do mnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości