|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Jeszcze raz dziewczyny dziękuję wam bardzo za wsparcie i słowa otuchy
Tż leży a raczej siedzi (mniej go boli przy siedzeniu ) już w domu ![]() Lekarz powiedział że jutro po L4 do rodzinnego, a w piątek do ortopedy na kontrolę i zobaczy się co dalej. Dopiero co od niego wróciłam a już chcę jutro i znów być przy nim .Ja już też się ogarnęłam i teraz muszę być dla niego oparciem! ![]()
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Hanusia
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, ze jestes dla niego wsparciem ![]() Czesc Roxanko
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
No nic, nikt nie zauważył ryby to ryba idzie spać
![]() ![]() ![]() dobranoc
|
#3276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
A spiaca jestem
Ale jakos tak nie wyobrazam sobie... pojscia spac o 23 Ryba Kiedy nowa notka na blogu
|
|
|
|
#3278 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Najważniejsze Kochana, że z Nim wszystko ok. Nigdy nie da się wielu rzeczy przewidzieć, człowiek swoje, los swoje. ![]() Bry wieczór ![]() Monia wchodzi bez problema![]() A ja się dziś napaliłam na lampę, lustro do łazienki... i parę innych spraw, ech ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Madziul ![]() ja dopiero przylazłam ! |
|
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam ten club, ale to co bylo wczoraj to tragedia. sama holota przyszla. przepychali sie,ze o malo co nie polecialam na ziemie. na dodatek beznadziejna muzyka leciala ![]() hej nudi ![]() monia hanus ![]() poszlabym z wami ![]() fiszer
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-24 o 23:26 |
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wesele bardzo fajne, mialam duze obawy bo ono bylo bardzo specyficzne ale okazalo sie, ze zabawa byla calkiem niezla O 8 nie wstalam, budzik mnie dreczyl i zwkleklam sie o 9 ale na szczescie zdazylismy dojechac na czas Fashion dlaczego nie jestes w zamowienie na kopytka u Svinecki? Ja nie widze tam innego zgloszenia niz Twoje A tak nawiasem mowiac to zastanawiam sie czy organizatorka je w ogole zlozyla bo nic nie pisala od wczorajszego posta na zamowieniowym kiedy to 37 bylo jeszcze wolne
|
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
specyficzne? pod jakim wzgledem? jezeli to nie tajemnica, to moglabys ciut wiecej powiedziec?
|
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny jak cos to piszcie na pw Wolalabym jednak nie pisac na forum bo rozni ludzie moga tu zagladac
|
|
|
|
|
#3284 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3286 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
zdradziecko zaraz znikam!
![]() ![]() ![]() będę oglądać Wygranego powierzchowność to nie wszystko- trzeba mieć serce i patrzeć w serce, że sparafrazuję ![]() byś mogła tak bardziej powoli zanikać po pojawieniu- co Ty na to? ![]() Cytat:
![]() w sumie to chciał dobrze.... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
doczytałam dalej- a możesz tylko powiedzieć czy wesele tradycyjne czy takie bardzie alternatywne w formie??? jak nie chcesz- to nic nie pisz ja tak tylko pytam a jak ciekawość mnie będzie gnębić to napiszę pwjak podkład???? kupiłaś kredkę? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() proszę co to człowiek może w szafie znaleźć Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-07-25 o 00:44 |
|||||||
|
|
|
#3287 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
ponawiam problem łokcia tenisisty- ktokolwiek widział lub słyszał
![]() ![]() i ma zdanie na temat skuteczności blokady sterydowe- proszony o głos![]() dobranoc bardzo wszystkim ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- ![]() też liczę na udany seans mam też Wojnę żeńsko-męską bo tak złego, głupiego, nudnego filmu w życiu nie widziałam /byłam w kinie papatki |
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Dominique jak cos to pw
![]() Monia ![]() Tradycyjne, ze tak powiem Kredki nie bylo Kupilam jakas zwykla na temperowanie zamiast tej wykrecanej![]() To ja tez juz pojde spac
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
monis
milego filmu! szafa nie zajac, nie ucieknie ![]() hanus, dobranoc |
|
|
|
#3291 | ||
|
Zakorzenienie
|
W porządku to będzie jak już wyjdzie z tego bólu ale jest ok i z tego się najbardziej cieszę
Cytat:
a tak skończyło się tylko na potłuczeniach Niby jestem dla niego wsparciem ale ciągle czuję jakiś wewnętrzny smutek/lęk. Boję się chodzić spać bo tyle co się położę to już płaczę... ![]() ![]() Cytat:
![]() Witam A ja się szykuję, jem obiad i biegnę go podenerwować ![]()
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laleczki
jestem u Tż i dlatego nie zaglądałam do was przez weekend W ramach ścisłości to zaglądałam ale nic nie pisałam i teraz też nie nadrobię bo uciekam do zary ale jak wrócę to się odezwę
|
#3293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Buenos Dias wszystkim
powiem wam że nie myślałam że stanie i nudzenie się może tak wymęczyć ... i stwierdzam że chyba dobrze że wcześniej nie pracowałam bo jakbym miała pracować w sklepie to bym się zanudziła i .. to nie praca dla mnie ... zaczę chyba szukać czegoś "w zawodzie" Cytat:
Cytat:
i uświadamiaj mu to że miał ogromne szczęście i żeby sam na siebie też uważał . Musisz mimo to wszystko czuć niesamowitą ulgę że tylko tak się skończyło ![]() Cytat:
a propo dziwnych nieznajomych ... to mnie ostatnio jakiś psychopata stalkingował .... ale ale chyba mu się zaczęło już nudzić bo ja nie reauguje ... ale zaczeło sie od tego że dostałam esa od numeru którego nie znam ... ponieważ byłam na Summer School (powiedzmy że 2 tygodniowy erasmus w łodzi ) to myślałam że to ktoś stamtąd i odpisałam... okazało się że nie znam nadal .. ale myśląc dalej stwierdziłam że to jakiś znajomy znajomego więc piszę dalej próbując się dowiedzieć skąd ma mój nr ... ale się nie dowiedziałam ... w noc po imprezie na której się to działo .. nie dość że skręciłam nogę to jeszcze mnie nękał w nocy telefonami i smsami .. rano (po jakichś 4 godz snu) miałam ok 20 połączeń i tyle samo smsów o treści "odp" lub" czemu nie odpisujesz" .... no to się trochę przeraziłam co to za psychopata ... napisałam że ma mi dać spokój i że myślałam że się znamy i sobie jaja robi ...ale nie chcę go poznać i żeby się odczepił ... ale nie zrezygnował ..więc przestałam w ogóle reagować ... w między czasie między smsami dowiedziałam się że rzekomo jednak nie z przypadku ma mój nr i że jednak się znamy ... ale wczoraj już tylko 1 smsa w ciągu dnia dostałam .. więc chyba mu się znudziło ... oby bo już myślałam nawet o pójściu na policję
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
mi też pomniejszyli rabat o 10 zł mimo, że nic nie zwracałam
... eee teraz to się nawet nie ma co cieszyć jak ktoś skorzysta z kodu
|
#3295 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
ale cichutko ![]() charal na wakacjach ale gdzie iza? ![]() Cytat:
daga musisz dla równowagi oglądnąć jakiś skandynawski film, a nie tylko bruneci i bruneci ![]() Cytat:
![]() stresik odpuszcza? ![]() wiesz, że nie mogę kupić nst bransoletki z asos bo wysyłają ja tylko w obrębie Anglii ![]() ![]() skandal!Cytat:
Cytat:
![]() zresztą znacie się nie znacie - co to za tajemnice i nękanie ze straszeniem- normalni ludzie się tak nie zachowują- szczerze współczuję- jak nie przestanie to faktycznie idź na policję |
||||
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziękuję pięknie za skorzystanie z kodu i zasilenie Far Co za typ !! Mam nadzieję, że się w końcu odczepi od Ciebie Mooooonia |
|
|
|
#3297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie też bardzo męczyło takie nic nie robienie w sklepie, w końcu ile można ukladać, odkurzać, przekładać, poprawiać :cojest :Ojacie Nie odzywaj się najlepiej, znudzi sięCytat:
|
|
|
#3298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
straszna historia Dobrze, że mu się znudziło co za ludzie Cytat:
ale oni kręcą skąd mamy wiedzieć, że są uczciwi i naprawdę ktoś oddał torebkę ? ciekawe ![]() I już nie mam co nadrabiać cicho tu jakoś - Danulka i Rybka już nie chcą z nami pisać A ja zaczynam drugi tydzień urlopu z beznadziejną pogodą zresztą Mam nadzieję, że się jeszcze poprawi ![]() Idę po herbatkę ... ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Oooooo wywołałam Wilka z Lasu a dokładnie Troollika |
||
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
roxi
jak tam wakacje??? nie wybierasz się gdzieś dalej ![]() tróllik ![]() maggie jak tam mopsik i jego kręgosłup? |
|
|
|
#3300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

) już w domu 
.

ale teraz nie ma nawet co gdybać. Ważne że jest cały
wchodzi bez problema

A tak nawiasem mowiac to zastanawiam sie czy organizatorka je w ogole zlozyla bo nic nie pisala od wczorajszego posta na zamowieniowym kiedy to 37 bylo jeszcze wolne

. i powiedział mi, że rozpijam moją koleżankę i że ja to po "wysokich studiach" jestem 
Dobrze, że mu się znudziło