Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-25, 16:32   #2851
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

jagodziu wiem co to zawistna siostra tylko w moim przypadku moja mama jest po mojej stronie i to jest plus. Eh 3maj się maleńka
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 16:36   #2852
jagodzia133
Zakorzenienie

no dobra 9idę po ten papier i ładowarkę... umówiłam sie z kuzynką idzie ze mną... może mnie nie zagryzą do spisania później
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 16:38   #2853
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
no to tamta wojna była przy niej, mamie i tżcie. i mówię do niej o co ci k..... chodzi no powiedz mu to prosto w oczy co ty masz do niego.... a ONA cisza matkę nastawiła a potem była cicho żeby to pokazać jaka to ja zła nie jestem bo się wkurzyłam i się darłam... no bo ci mi mojego tżta będzie ruszać jak on biedny bogu ducha winny..... nic nie zrobił nawet słowa nie powiedział a ona na niego napiernicza.... no i też się chłop wkurzył no i zaczął mnie bronić... dała matka i siostra popis przy moim przyszłym mężu.
wiem o co chodzi. Mi bardziej chodzi o to żebyś przy każdej rozmowie zaznaczała, że chcesz porozmawiać z siostrą i niech wytłumaczy co jej nie leży bo Ty jej w ogóle nie rozumiesz. Nie wdawaj się w dyskusje i oczekuj wyjaśnień zarówno ze strony Twojej siostry jak i mamy i zaznacz, że dopóki one nie podadzą swoich argumentów co im się tak w Tobie nie podoba, to Ty nie będziesz z nimi dyskutować i rozmawiać na ten temat.
Stary 2011-07-25, 16:48   #2854
evoonia86
Zakorzenienie

znalazłam na stronie papier, który wczoraj kupiliśmy http://www.topstylepaper.com/pl/products. nasz papier to
Metallic- perłowy
Stary 2011-07-25, 16:53   #2855
verumka
Wtajemniczenie

Hej Dziewczyny Jestem również PM 2012 i chciałam dołączyć do Waszego grona mam nadzieję, że mnie przyjmiecie

verumka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 16:55   #2856
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez verumka Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny Jestem również PM 2012 i chciałam dołączyć do Waszego grona mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
witaj opowiedz coś więcej o sobie/ o Was, pochwal się przygotowaniami do ślubu i pierścionkiem
Stary 2011-07-25, 16:56   #2857
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Cytat:

witaj kwietniowa PM

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 16:58   #2858
akinom50227
Raczkowanie

Cytat:
Witam ja też wczoraj dołączyłam do Dziewczyn - gwarantuję Ci, że to bardzo przyjemne grono Ja wczoraj musiałam pisać jaka mam fizję ślubu, co już przygotowane, jakie były zaręczyny więc teraz Twoja kolej ;-)
i chcą się pobrać 21.07.2012
akinom50227 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:03   #2859
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
\witaj

kurcze kupiłam tą sukienke wszystko cacy tylko w domu okazało sie że jest trochę prześwitująca mnie to tam nie przeszkadza ale TŻcik stwierdził że mogę ją ubierać tylko w jego obecności

Stary 2011-07-25, 17:06   #2860
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
\kurcze kupiłam tą sukienke wszystko cacy tylko w domu okazało sie że jest trochę prześwitująca mnie to tam nie przeszkadza ale TŻcik stwierdził że mogę ją ubierać tylko w jego obecności
to ona musi byc bardzo prześwitująca
Stary 2011-07-25, 17:07   #2861
verumka
Wtajemniczenie

Coś więcej? Hmmm... Jestem studentką, studiuję sobie historię i (teoretycznie ) powinnam pisać pracę magisterska a mój Luby skończył studia 3 lata temu i pracuje
Jestem audiofilką i nie potrafię żyć bez muzyki jak jej nie słucham to nucę, lub śpiewam, prawie nieustannie poza tym śpiewam również w chórze
Zaręczyliśmy się w sylwestra 2010/2011 w Rotterdamie, gdzie wspólnie i z grupką znajomych przebywaliśmy na Europejskim Spotkaniu Młodych Taize Na kilka minut przed północą usłyszałam to cudowne pytanie...
Przygotowania wrą mamy już zarezerwowaną salę, kamerzystę, fotografa i zespół, a ja tydzień temu zamówiłam wymarzoną suknię ślubną
A pierścionkiem się pochwalę jak tylko dorwę jakiś aparat

Stary 2011-07-25, 17:09   #2862
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
to ona musi byc bardzo prześwitująca
eetam nie aż tak bardzotroszkę bielizna prześwituję tyci tyci(zalezy od koloru) on ma chyba jakiegoś hopla na tym punkcie

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
Coś więcej? Hmmm... Jestem studentką, studiuję sobie historię i (teoretycznie ) powinnam pisać pracę magisterska a mój Luby skończył studia 3 lata temu i pracuje
Jestem audiofilką i nie potrafię żyć bez muzyki jak jej nie słucham to nucę, lub śpiewam, prawie nieustannie poza tym śpiewam również w chórze
Zaręczyliśmy się w sylwestra 2010/2011 w Rotterdamie, gdzie wspólnie i z grupką znajomych przebywaliśmy na Europejskim Spotkaniu Młodych Taize Na kilka minut przed północą usłyszałam to cudowne pytanie...
Przygotowania wrą mamy już zarezerwowaną salę, kamerzystę, fotografa i zespół, a ja tydzień temu zamówiłam wymarzoną suknię ślubną
poka suknie

Stary 2011-07-25, 17:12   #2863
verumka
Wtajemniczenie

Cytat:

poka suknie
Proszę bardzo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg allora01.jpg (104,4 KB, 53 załadowań)

Stary 2011-07-25, 17:18   #2864
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
\witaj

kurcze kupiłam tą sukienke wszystko cacy tylko w domu okazało sie że jest trochę prześwitująca mnie to tam nie przeszkadza ale TŻcik stwierdził że mogę ją ubierać tylko w jego obecności
Jak będziesz mogła pochwal się sukienką

Cytat:
Witaj nowa PMko Jaka datę sobie wybraliście na ślub i skąd jesteście??
I bardzo ciekawe zaręczyny mieliście

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Proszę bardzo
Śliczna jest. Taka delikatna. A ile za nią dałaś jeśli można zapytać??

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:19   #2865
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Jak będziesz mogła pochwal się sukienką

jak wrócę do domu to cyknę fotkę bo aktualnie siędzę u TŻ bo on śpi

verumka suknia bardzo ładna aczkolwiek nie jestem fanką rękawków ale ważne że znalazłaś tą jedną jedyną

Stary 2011-07-25, 17:23   #2866
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka Lachoniki kochane!
Jestem lekko zdechła dzisiaj,a sprawcą jest @ Bleee
Cytat:
Musicie ich zaprosić???
My nie prosimy brata mojej mamy. Długa historia. Ale przynajmniej my będziemy miec spokojne wesele, a on dowie się po fakcie, pozłości się i zapomni...
I na dzień dzisiejszy nie zapraszamy jednego kumpla, który jest w stanie rozwalić mi całą imprezę. Z resztą ostatnimi czasy i tak się z nami nie kontaktuje, więc może problem sam się rozwiąże.
I nie będę będę zapraszała ludzi "niewygodnych", nie ma zmiłuj! Niech mi całe życie wypominają, ale przynajmniej ten jeden dzień będzie spokojny.
U nas też będzie selekcja. Nie pozwolimy, by ktoś nam zepsuł ten dzień. Znając życie zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie gadał, że coś mu nie pasi, ale nas to obchodzi tyle, co zeszłoroczny śnieg
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Hej laski
Chorwacja niestety nie wyszła, bo osoba z patentem żeglarskim się wymiksowała ale śladem większości Pmek 2012 - uderzam w Tatry Kupilam ten kupon z grupera, o którego wczoraj pytałam, zatem tydzień na Słowacji w wysokich Tatrach jest nasz. I can not wait
Super oferta Nic tylko zaklinać dla Was pogodę teraz Tatry po słowackiej stronie są o niebo lepsze niż u nas, a to dlatego, że jest mniej ludzi. Ehhh musimy powtórzyć z TŻcikiem nasz słowacki taterkowy wypadzik, ale to może na wiosnę, bo we Wrześniu będzie Tyrol
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Jestem po ciężkim weekendzie. Przyjechali moi rodzice i normalnie jestem załamana.... już wiem, że w sprawie wesela i jego organizacji będę musiała walczyć jak lwica. A w dodatku denerwowali mnie na każdym kroku. Z jednej strony mówili, że są tylko gośćmi a z drugiej zachowywali się jakby byli u siebie.
Nie wiem czy chcecie to czytać, ale muszę się wyżalić bo inaczej to zwariuję. (...)
Nie poddawajcie się. To Wasz dzień. Nawet jak mają chodzić z fochem to i tak im przejdzie a szkoda, żebyś się denerwowała. Jesteśmy z Tobą Bądź fighterką
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

W niedzielę jedziemy w końcu na wyczekiwany urlopik do Zakopanego i nasze cele to:
Giewont
Kasprowy Wierch
Dolina Chochołowska

Oczywiście w międzyczasie Gubałówka i na niepogodę aquapark
Życzę słonecznej pogody, pięknych widoków i relaksu z TŻtem
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:27   #2867
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj
To już dużo rzeczy macie załatwionych a kiedy ślub?
Stary 2011-07-25, 17:29   #2868
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Hejka Lachoniki kochane!
Jestem lekko zdechła dzisiaj,a sprawcą jest @ Bleee

U nas też będzie selekcja. Nie pozwolimy, by ktoś nam zepsuł ten dzień. Znając życie zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie gadał, że coś mu nie pasi, ale nas to obchodzi tyle, co zeszłoroczny śnieg

Super oferta Nic tylko zaklinać dla Was pogodę teraz Tatry po słowackiej stronie są o niebo lepsze niż u nas, a to dlatego, że jest mniej ludzi. Ehhh musimy powtórzyć z TŻcikiem nasz słowacki taterkowy wypadzik, ale to może na wiosnę, bo we Wrześniu będzie Tyrol

Nie poddawajcie się. To Wasz dzień. Nawet jak mają chodzić z fochem to i tak im przejdzie a szkoda, żebyś się denerwowała. Jesteśmy z Tobą Bądź fighterką

Życzę słonecznej pogody, pięknych widoków i relaksu z TŻtem
łączę się z tobą w bólu bo też dzisiaj dostałam okres od 7 rano nie spałam tak mnie brzuch bolał
wczoraj miałam problemy tzw "kiblowe" cały dzień mnie czyściło przez to że napiłam się kawy z mleczkiem a dzisiaj okres jak nie urok to straczka

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:35   #2869
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
A ja probowalam, ale ten filmik wrzucony przez jedna z PMek .. kamerka nie ujmuje koncowek jej wlosow i nie wiem jak ona to zaczyna nakrecac na ta skarpetke! :p i nie wiem jak mam to zrobic ;p jakies podpowiedzi? hehe
Też się nad tym zastanawiam
Cytat:
a w ogóle chcę urobić TŻcika żeby zgodził się na sesję narzeczeńską bo mam na roku koleżankę która zajmuje się fotografią i może za niewielkie pieniądze dała by się namówić na małą sesję
Też bym chciała sesyjkę narzeczeńską. Może nam się uda coś pokombinować. A Ty namawiaj TŻcika, tym bardziej, że masz koleżankę, która Was może uwiecznić
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
kicia fajnie ze możecie sobie zrobić sesje narzeczeńska, my sobie ślubną zrobimy, tylko sie zastanawiamy czy robić na powietrzu czy w studiu.
Do mnie studio nie przemawia. Jakieś mi się takie sztuczne wydaję. W plenerze zawsze się można powygłupiać, jest duża przestrzeń, pomysły rodzą się w trakcie.
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
melody tak ale z pogoda w styczniu to moze byc różnie, a nie chce miec zdjec z nosem czerwonym czy np w błocie.
Wiesz, możecie zrobić parę zdjęć w dniu ślubu, żebyście mieli zimowe - w końcu ślub w zimie i zrobić sobie później dodatkowo sesję np. wiosenną. Poobserwować pogodę, dogadać się z fotografem i działać
Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Cześć PMki
wróciliśmy dzisiaj rano znad morza, jeszcze sie nie do końca ogarnęłam
Gdzie zdjęcia z lubelskiego spotkania mogę zobaczyć?
Jak tam wypoczynek? Pogoda Was chyba nie rozpieszczała...
Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was kupowała ramki na zdjęcia w Ikei? Odradzam:/ albo ja jestem jakaś dziwna albo oni w swoim myśleniu bo odpakowałam ramki a tu się okazuje, że na "szkiełku" są jakieś znaki fabryczne... Na każdym! więc nie rozumiem, ma nie być tego szkiełka (plastiku) czy mamy mieć te znaczki na czole na zdjęciu?:/ Ale się wkurzyłam:/
Hmmm... dziwności jakieś. Ja kupowałam już kilkukrotnie i nigdy mi się takie dziwności nie przytrafiły. Szybka/plastik był zawsze czysty. Może trafiłaś na jakąś felerną partię. Może zwróć, bo w końcu to bez sensu, żeby kupić i nie móc używać.
Stary 2011-07-25, 17:36   #2870
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ogólnie moje życie przewróciło się o 360 stopni
Wczoraj wyprowadziłam się z domu
W sobotę miałam straszną wojnę z siostrą. Nastawia przeciwko mnie mojego brata i jego tą dziewczynę. Poszła niezła kłótnia.Wyszłam z domu byłam u Niusia i matka zadzwoniła bo wróciła z pracy siostra jej głupot naopowiadała oczywiście. No i matka z mordą coś zaczęła gadać na Sebastiana to się wkurzyłam poszłam do domu z Niusiem i zaczynam z nią gadać. Ta się na mnie darła nie chciała mnie słuchać.... Sebastian poszedł do mojej siostry zapytać się o co jej chodzi dlaczego go nie lubi co on jej zrobił to ona go wyrzuciła z pokoju (a my mamy wspólny pokój). Matka stwierdziła że się czepiam siostry bez powodu. Wyszłam z domu z płaczem. Rzeczy zabrałam wczoraj jak mama w pracy była. Siostra się słowem nie odezwała. Pojechałam do przyjaciółki na wieś. Ona mi dała klucze od domu w Lublinie. Teraz mieszkam 2 klatki dalej w bloku niusia on mieszka na 9 a ja na 10. Będę im płacić symboliczne kwoty nie jak za cały wynajem. Sądzę że koło 200zł. Ogólnie rodzice tżta bardzo mnie spierają. Dzisiaj rano Niusia tata zadzwonił do mnie i kazał mi przyjść śniadanie. A sebastian w pracy był. Zaprosił mnie po południu na obiad.Stwierdził że mogę u nich jeść. Ale ja sobie dam radę. Miarka się przebrała nie będą mnie w domu gnoić. wiecie że od soboty matka do mnie nie zadzwoniła nic zero?? w ogóle nawet gdzie jestem... Strasznie mi przykro z tego powodu
Nie wiem co Ci napisać..... Jestem w szoku!! Powiem Ci, że nawet dobrze, że się wyprowadziłaś, niech wszyscy ochłoną a Twoja mama i siostra niech zobaczą, że bez Ciebie będzie im ciężko. docenią wtedy Twoją obecność w domu, Twoją pomoc.
Jesteś silna i dasz sobie rady!!
Cytat:
witaj
Cytat:
Proszę bardzo
śliczna! taka delikatna i elegancka!
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
łączę się z tobą w bólu bo też dzisiaj dostałam okres od 7 rano nie spałam tak mnie brzuch bolał
wczoraj miałam problemy tzw "kiblowe" cały dzień mnie czyściło przez to że napiłam się kawy z mleczkiem a dzisiaj okres jak nie urok to straczka
zabrzmiało to bardzo dosłownie
trzymaj się

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:40   #2871
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Nie wiem co Ci napisać..... Jestem w szoku!! Powiem Ci, że nawet dobrze, że się wyprowadziłaś, niech wszyscy ochłoną a Twoja mama i siostra niech zobaczą, że bez Ciebie będzie im ciężko. docenią wtedy Twoją obecność w domu, Twoją pomoc.
Jesteś silna i dasz sobie rady!!

witaj

śliczna! taka delikatna i elegancka!

zabrzmiało to bardzo dosłownie
trzymaj się
a weźcie już mam dośc... normalnie sklepowego mleka się napic nie mogę nawet mleczka do kawy nie mogę dac bo zaraz mam boleści takie że umieram mogę pic tylko mleko prosto od krowy dobrze że tż rodzinka ma krówki to czasem mi przywiozą za darmoszkę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-25, 17:40   #2872
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
w ogóle Dziewczyny, jak wybrałyście już zaproszenia, możecie pokazać Wasze wzory...? jest ich tyle, że głowa mała....
My jeszcze nie wybraliśmy, ale na kompie mam dużo inspiracji - głównie z Allegro. Co jakiś czas przeglądam i jak mi się jakiś wzór spodoba, to zapisuję. Będziemy produkcję uskuteczniać sami. Na razie wiem, że zaproszenie będą zrobione z formatu A4 złożonego na trzy, prawdopodobnie z naszym zdjęciem i raczej ascetyczne w formie

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
p.s. 3 fotograf chce 2,5 tys, zszedł do 2tys i ani centa mniej - to dobra cena?
Dobra jak na lubelskie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny

kiedyś już do was zawitałam, ale mieliśmy małe przejścia z tż i tak jakoś moje uczestnictwo w wątku skończyło się zanim się zdążyło zacząć...

Więc zacznę raz jeszcze: ślub 1 września 2012, wesele dwudniowe, mamy załatwioną póki co salę, zespół (chociaż rozglądamy się jeszcze za innym, bo nie podpisaliśmy umowy jeszcze i nie daliśmy zaliczki - na razie tylko zarezerwowany termin), ciągle myślimy nad fotografem i kamerzystą...
Witaj ponownie! Zaraz sprawdzę czy jesteś zapisana w naszym ślubny calendrier i jak nie, to Cię dopiszę.

Cytat:
dziewczyny, macie wybranych już świadków?
Nie i szczerze powiem, że to dla mnie najtrudniejsza decyzja/wybór w całych weselnych przygotowaniach. Serio. TŻ też się jakoś niespecjalnie przejmuje tym, że trzeba kogoś wybrać, więc nie wiem kiedy to nastąpi. Chciałabym, żebyśmy do końca roku się zdecydowali, bo to ostatni dzwonek, żeby potencjalnych świadków o świadkowanie poprosić.

jagata, przykro mi, że tak się Twoi rodzice zachowują. Ja bym chyba jednak kasę przeznaczoną na auto wydała na wesele i podziękowała rodzicom za pomoc, natomiast po weselu kupiła auto z prezentów. Nam też nasze Mamy pomagają w pewnej części sfinansować wesele, ale mamy wolną rękę przy każdym wyborze. A co do ograniczania gości na sali, to trochę mnie dziwi, że nie zrobiliście listy gości zanim wynajęliście lokal... My szukaliśmy lokalu pod konkretną ilość osób, tak żeby nie trzeba było nikogo skreślać z listy, tylko dlatego, że lokal jest za mały. Może poszukajcie większego?

jagodzia
, ehh, współczuję Ci tych jazd w domu, ale po tym, co się stało to teraz może być już tylko lepiej. Trzymaj się, Kochana!

Cytat:
przeklnełabym ale nie chcę bana
co to za matka która nie cieszy się szczęściem własnego dziecka, powinna pomyslec co z jej drugą córką jest nie tak skoro do tej pory nikogo nie ma
Nie, no bez przesady. To, że ktoś nie ma partnera, to nie znaczy, że coś z nim jest "nie tak". Kilka osób w mojej rodzinie (zarówno kobiet jak i mężczyzn) jest już grubo po 30, są singlami, chociaż nie z wyboru i co, mają na siłę szukać sobie partnera? Po prostu nie trafili jeszcze na właściwą osobę, ale nie trzeba ich traktować jak osoby, z którymi jest coś "nie tak".

Cytat:
Witaj! Zaraz dopiszę Cię do kalendarzyka ślubów PM2012.
Stary 2011-07-25, 17:42   #2873
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
witam dziewczyny

kiedyś już do was zawitałam, ale mieliśmy małe przejścia z tż i tak jakoś moje uczestnictwo w wątku skończyło się zanim się zdążyło zacząć...

Więc zacznę raz jeszcze: ślub 1 września 2012, wesele dwudniowe, mamy załatwioną póki co salę, zespół (chociaż rozglądamy się jeszcze za innym, bo nie podpisaliśmy umowy jeszcze i nie daliśmy zaliczki - na razie tylko zarezerwowany termin), ciągle myślimy nad fotografem i kamerzystą...
No a ja, jak to Panna Młoda, najarana na wszystko jestem i najchętniej to bym już zaproszenia nawet kupiła

Jak chcecie coś wiedzieć to pytajcie
Witam imienniczkę
Skąd jesteście? Gdzie macie salę?
Stary 2011-07-25, 17:42   #2874
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Też się nad tym zastanawiam

Też bym chciała sesyjkę narzeczeńską. Może nam się uda coś pokombinować. A Ty namawiaj TŻcika, tym bardziej, że masz koleżankę, która Was może uwiecznić

Do mnie studio nie przemawia. Jakieś mi się takie sztuczne wydaję. W plenerze zawsze się można powygłupiać, jest duża przestrzeń, pomysły rodzą się w trakcie.

Wiesz, możecie zrobić parę zdjęć w dniu ślubu, żebyście mieli zimowe - w końcu ślub w zimie i zrobić sobie później dodatkowo sesję np. wiosenną. Poobserwować pogodę, dogadać się z fotografem i działać

Jak tam wypoczynek? Pogoda Was chyba nie rozpieszczała...

Hmmm... dziwności jakieś. Ja kupowałam już kilkukrotnie i nigdy mi się takie dziwności nie przytrafiły. Szybka/plastik był zawsze czysty. Może trafiłaś na jakąś felerną partię. Może zwróć, bo w końcu to bez sensu, żeby kupić i nie móc używać.
my w życiu nie chcemy miec żadnej sesji w studiu... koleżanka miała sesję w studiu i to było takie sztuczne że szok.. jak chcecie to mogę wam pokazac tylko twarze zamarzę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-25, 17:44   #2875
Chatka
Wtajemniczenie

Kurcze, powielocytowałam sobie w pracy Wasze posty, ale musiałam wychodzić i nie zdążyłam odpisać... Więc teraz jestem już w domu i spróbuję odpisać na to, co pisałyście.

Witam nowe PMki

verumka, piękna suknia ja też jestem audiofilką, bez muzyki to jak bez ręki

Cytat:
eh tak to jest jak ktoś głupi że aż szkoda.... raz chyba 4 lata temu się pokłóciłyśmy jak to siostry bywa czasami i były święta Bożego Narodzenia to wiecie że pojechała do babci żeby tylko ze mną świąt nie spędzać?? olała ojca matkę brata... oj tam koniec tematu mam ich w dupie a teraz myślę o pracy i ślubie :P rozglądam się za sukniami teraz tym bardziej z drugiej ręki, żeby w koszta nie popadać

a i ostatnio teściowej koleżanki były w m9oim lokalu na weselu i mówiły że wszytko było ok jedzenie ilość jedzenia itd. to dobrze bo mnie ostatnio koleżanka nastraszyła że jej brat był 3 lata temu tam na weselu i że było źle żarcie nie dobre itd. więc miałam stresa lekkiego
O kochaniutka, ja tu widzę niezły burdel Ta Twoja Siostra ma strasznie nasrane w głowie, ale lej na to, grunt, że masz gdzie mieszkać i nie musisz się z Nimi użerać.
I super, że się poprawiło w Twoim lokalu jedzenie, może kiedyś było gorzej, ale teraz już widzisz wszystko jest ok

kicia, te fotki pary zimowej, które wrzuciłam to ślub Syna najlepszej Przyjaciółki mojej Mamy... Mieliśmy być na tym weselu (marry in a hurry, bo takie stare konie, a wpadli), ale że było w Święta BN, to nie mogliśmy jechać. Mieli wesele w naszym Pełczynie i tam moi Rodzice właśnie byli pierwszy raz w tym lokalu i w sumie dzięki temu weselu wiedzieliśmy, żeby tam pojechać i że to dobry lokal.
niestety w małżeństwie tym nie wiedzie się dobrze, Adrian ma zdaje się problem z alko i wcale nie powinni się chajtać moim zdaniem, bo teraz Ona się wyprowadziła z dzieckiem, a On, no cóż, bez komentarza. Możecie sobie wyobrazić, jak Ciocia (jego Mama) to przeżywa, eh, kolejny przykład na to, że wpadka nie powinna być nigdy powodem ślubu, bez względu na wiek (Oni oboje są po 30tce).

jagata, przeczytałam o Twoich problemach z Rodzicami i strasznie mi przykro To okropne, jak Rodzice myślą, że pozjadali wszystkie rozumy, u nas tak trochę było z Rodzicami TŻta, ale teraz już trochę Ich przytemperowaliśmy i póki co jest spokój... A jak będzie dalej, to też nie wiadomo, a trzeba być gotowym na wszystko niestety.
Musicie być twardzi w kontaktach z Nimi, pokazać Im, że nie dacie sobie w kaszę dmuchać, bo jesteście dorośli i wszystkie Wasze decyzje to Wasza sprawa. Nie można dać sobie wchodzić na głowę, bo jak teraz ulegniecie, to potem będzie tyko gorzej... 3mam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

arletka, zdjęcia w studio są nudne! Nawet zimą można zrobic fajne fotki, część na zewnątrz, część w jakichś ciekawych wnętrzach, pomyślcie, pokombinujcie, można w jakichś zameczkach, pałacykach, na basenie, w kopalni, w fabryce, gdzie tylko sobie zamarzycie! Albo poczekać do wiosny i już cudny plener wśród natury

Nie pamiętam, co tam jeszcze było, aaa pozdrawiam fanki moich warkoczyków

Jakbym coś przeoczyła, któraś mnie o coś pytała wcześniej, albo po prostu chciałaby, żebym powiedziała jej coś miłego, to dawajcie A póki co trzeba zrobić jakiś obiadek, bo za 2 godzinki mamy seans HP

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-07-25 o 17:47
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:47   #2876
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
a weźcie już mam dośc... normalnie sklepowego mleka się napic nie mogę nawet mleczka do kawy nie mogę dac bo zaraz mam boleści takie że umieram mogę pic tylko mleko prosto od krowy dobrze że tż rodzinka ma krówki to czasem mi przywiozą za darmoszkę
Wszystko chemicznie preparowane. Niektórzy tak właśnie reagują. Moja kuzynka tez nie może pić mleka, po prostu jej nie służy. Bo wszystkie badania miała robione, i nic nie wykazało.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:48   #2877
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

kicia, te fotki pary zimowej, które wrzuciłam to ślub Syna najlepszej Przyjaciółki mojej Mamy... Mieliśmy być na tym weselu (marry in a hurry, bo takie stare konie, a wpadli), ale że było w Święta BN, to nie mogliśmy jechać. Mieli wesele w naszym Pełczynie i tam moi Rodzice właśnie byli pierwszy raz w tym lokalu i w sumie dzięki temu weselu wiedzieliśmy, żeby tam pojechać i że to dobry lokal.
niestety w małżeństwie tym nie wiedzie się dobrze, Adrian ma zdaje się problem z alko i wcale nie powinni się chajtać moim zdaniem, bo teraz Ona się wyprowadziła z dzieckiem, a On, no cóż, bez komentarza. Możecie sobie wyobrazić, jak Ciocia (jego Mama) to przeżywa, eh, kolejny przykład na to, że wpadka nie powinna być nigdy powodem ślubu, bez względu na wiek (Oni oboje są po 30tce).
smutna historia ślub chyba byl w 2009 roku?? bo na blogu wstawione w styczniu 2010 a skoro mówisz że to było w BN.... Ale tak to niestety jest jak się bierze ślub przez dziecko. Ja tą sesję zapamiętałam bo to blog naszych fotografów i to jedyna zimowa sesja jaką pokazali

Stary 2011-07-25, 17:50   #2878
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
przewalone masz :/ z tego co opisujesz, to lepiej jak unikasz "kupnego" mleka.
Cytat:
my w życiu nie chcemy miec żadnej sesji w studiu... koleżanka miała sesję w studiu i to było takie sztuczne że szok.. jak chcecie to mogę wam pokazac tylko twarze zamarzę
też widziałam takie sesje Nie podoba mi się to i tez nie będziemy mieli w studiu. Jak ktoś takie woli - proszę bardzo, każdy lubi co innego

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 17:52   #2879
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko chemicznie preparowane. Niektórzy tak właśnie reagują. Moja kuzynka tez nie może pić mleka, po prostu jej nie służy. Bo wszystkie badania miała robione, i nic nie wykazało.
żem arystokratka
że też to musiało to trafic na mnie.. ja kocham mleko pod wszelką postacią a tylko czasem sobie mogę na nie pozwolic jak wujek tżta przywiezie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-25, 17:52   #2880
bluesky89
Zakorzenienie

Jagodziu, strasznie mi przykro z powodu jazd z rodzinką. Ale może to lepiej, że sie wyprowadziłaś. Źle się tam u Ciebie działo nie od soboty, teraz odpoczniesz, staniesz na nogi i pokażesz im jaka jesteś za✂✂✂i*ta babka! Głowa do góry! Ważne, że masz mega oparcie w TŻ, jego rodzinie i całej masie bliskich Ci osób

Witam wszystkie nowe PM 2012

Nie wiem co miałam jeszcze napisać.. Skleroza.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości