|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
|
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).A dziękuję - w imieniu mopsika - troszkę lepiej jest ( a z tym to już trudno przy jego temperamencie ). Dostał zastrzyk w sobotę, który ma przez tydzień działać i mam nadzieję, że będzie już ok.A Ty co robisz ? Jakieś plany wakacyjne ? Kiedy jedziecie do Rumunii ?---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- I mam jeszcze pewną zagwostkę Zamówiłam z Asosa zegarek, dostałam w mailu od nich info że zostanie dostarczony 25 lipca lub przed tą datą ... No i mamy 25 lipca dzisiaj a zegarka niet ![]() Monia - Ty też zamawiałaś ten złoty zegarek z Asosa, prawda ?
|
|
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :br zydal:![]() Jak skąpo, nawet naleśnika nie zmoczyło ![]()
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podaj jakis tytul ![]() roxi mag |
|
|
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
no patrzcie i podziwiajcie
Witaj Moniko. Twoje osobiste konto rabatowe zostało powiększone o kwotę 6zł. Spowodowane to zostało uznaniem zwrotu zakupionego przez Ciebie towaru. Szczegółowe informacje dotyczące stanu Twojego konta rabatowego możesz zobaczyć po zalogowaniu w zakładce "Twoje Konto". Pozdrawiamy serdecznie. eTorebka.pl ![]() :conf used:Cytat:
![]() musicie być smutni i osowiali- to będzie spokojniejszy dobrze, ze nie stracił humoru- dobra oznaka![]() do Rumunii dopiero we wrześniu- znają moje szczęście i preferencje pogodowe- będzie wtedy piękny upał ja się finansowo nie mogę ogarnąć przed ta wycieczką- ciągle coś kupuję zamiast waluty jak tak dalej będzie uzależnię się finansowo od teżetomęża |
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po X miesiącach nie bycia
Mam pytanie czy, któraś z Was reklamowała jakąś torebkę, której dawno nie ma w katalogu? Chciałam zareklamować Amberlyn (niedawno znalazłam w końcu fakturę, wyrzucając notatki ze studiów) i niestety odmówiono mi, gdyż taka wada może się zdarzyć od nadmiernej eksploatacji... problem w tym, że jej prawie nie nosiłam, bo zamek się zacinał, a4 wchodziło pod kątem co było uciążliwe... i szybko zaczął odchodzić lak z rączek itp. Poszła w kąt, a faktury nie mogłam znaleźć aż do niedawna. Termin 24 miesięcy upływa pod koniec listopada. Zastanawiam się czy specjalnie tak nie napisano, bo nie ma jej już w katalogu i musieliby oddać mi pieniądze co nie jest im na korzyść. Jak dla mnie oszustwo, skoro 24 miesiące to 24 miesiące
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o co chodzi? |
|
|
|
|
#3309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dość słowni- przysyłają w small pakietach- paczuszka bez potwierdzenia odbioru- listonosz albo wpycha do skrzynki albo zostawia awizo- ale mnie nigdy nic od nich nie zginęło- może maggie data jest inna nie 25? na pewno przyjdzie sprawdzę zaraz kiedy zamawiałam Cytat:
jak nie oddasz to koniec z nami ![]() ![]() ![]() ![]() w sumie żaden "normalny" skandynawem nie przychodzi mi do głowymoże z danielem craigiem coś - zawsze blondyn
|
||
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Dagna Edytowane przez maggie82 Czas edycji: 2011-07-25 o 16:25 |
|
|
|
|
#3312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ważne że na Twoją korzyść Mogliby mi coś dać Ale właśnie maila dostałam od etorebki, że wysłali moją Sigrid zieloną - dobrze, bo jutro mi jest potrzebna jako prezent ![]() A co do wycieczki - będzie fajnie Jak jedziesz z Tżetomężem - to finanse będą :hehe: Więc co się będziesz teraz ograniczać zakupowo ??? Cytat:
Możesz jeszcze spróbować zadzwonić do nich - bo jak wyślesz znów torebkę, to pewnie Ci ją odeślą spowrotem i tylko nabijesz sobie koszty wysyłki
|
||
|
|
|
#3313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczekam ... z New Look też mi small packet przyszedł i listonosz na poczcie zostawił - mam nadzieję, że zrobi tak i tym razem Cytat:
Idę dziewczyny z psem na spacer - przy okazji zerknę do skrzynki
|
||
|
|
|
#3314 |
|
Zasiedzenie
|
Kiedy mozna spodziewac sie nowej kolekcji? przydaloby sie cos nowego na stronie a jeszcze bardziej w szafie
Edytowane przez cremova Czas edycji: 2011-07-25 o 16:43 |
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Monia nie no nie oddam coś mi dała, co to za sens ew. trochę mojej poślinki ci podaruję![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kunia, widzialam na zakupowym.. nie wiem czemu, ale bylam przekonana, ze masz czarne, dlugie wlosy
|
|
|
|
|
#3317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tego co pamiętam to tyle trwa zwykle- niecałe 2 tygodnie czekania najbardziej doświadczona jest kali Cytat:
chyba październik- ja to tak dobrze nie wiem mały staż mam etorebkowy![]() Cytat:
![]() :slina :![]() jak się nie uspokoimy to nam wyrosną różowe słodkie ogonki i uszka pierzaste ![]() tróllik zewrzyjmy szeregi
|
|||
|
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałam się wydżymaćA dlaczemu na rybola
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... za co to nie wiem
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3323 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WTF ? Cytat:
Cytat:
więc zrezygnował i stwierdził że nie ma szans na rozmowę ze mną .. ile można w końcu pisać smsy bez odzewu ale ciekawa jestem który z moich znajomych .. ma takich "ciekawych" kolegUF i z jakiej paki rozdaje mój nr bez mojej zgody
|
|
|
#3324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co u Ciebie ? Stęskniłaaam się ... kupiłaś coś ostatnio w Parfła ? ja chyba jutro połażę po galerii bo daaawno nie byłam a już koniec lipca i pewnie końcówka okresu wyprzedażowego Otóż to ... ja jeszcze do końca września muszę wytrzymać ... a dopiero 1 weekend za mną ![]() No nie odzywam się bo jak się odezwe to znów się zacznie on odzywać a tak chyba już mam spokój Cytat:
są ludzie i parapety ... niestety ![]() Dokładnie ... kręcą równo i nie wiem jak wam ale mi dziwnym trafem zawsze 10zł zabierają
|
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To do tyłu jestem widzę, to strach teraz coś kupować, jak ma się odrazu rozwalić I 2 kg w torebce, śmieszni są, to nawet jak 2 kg będę nosić to im nie udowodnię, że tyle na serio było Porażka jakaś |
|
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
No cóż
![]() Cytat:
![]() Ty tylko w weekendy? TO przynajmniej ludzie są
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo ja na umowę zlecenie jestem przez wzgląd na urlopy
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczcie to przykładowy urywek z allegrowej aukcji torebek davida jonesa:
Wszelkie wymiany reklamacje itd - koszt transportu pokrywa kupujący .Reklamacji nie podlegają ;zadrapania, otarcia, przemoczenia, odbarwienia, rozprucia , a w szczególności uszkodzenia mechaniczne - naderwanie uchwytów poprzez przeciążanie ,uszkodzenia suwaków, bigli oraz elementów ozdobnych np. breloczków, ćwieków, nap, klamer, guzików mnie dj poobłaził na uszach przez miesiąc niecały w sumie ich polityka- ta nowa- nie jest jakaś straszliwie dziwaczna- tylko przyzwyczaili do czego innego i te torebki rzeczywiście potrafią się popsuć w ciągu 2 dni- chodzi mi o to - ze polityka byłaby ok gdyby jakość była lepsza lub ceny niższe hm ale się zgodnie z tematem wątku wypowiedziałam ![]() |
|
|
|
#3330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do tej pory nie miałam i raczej się wzbraniam. Cytat:
A ja dziękuję za zasilenie konta
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

- nawet nie użyje jako argumentu braku obśliniania mnie przez Ciebie

Jakieś plany wakacyjne ? Kiedy jedziecie do Rumunii ?

dobrze, ze nie stracił humoru- dobra oznaka
jak tak dalej będzie uzależnię się finansowo od teżetomęża

Jak jedziesz z Tżetomężem - to finanse będą :hehe: Więc co się będziesz teraz ograniczać zakupowo ??? 

... za co to nie wiem 
straszna historia