|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gipsis prawie że uroniłam łezkę i zatęskniłam do mojego piesa ![]() Poszłam pobiegać. Chociaż pobiegać to zbyt dumnie brzmiące słowo na moje wyczyny, kondycję mam jak kaleka 60-latka z astmą i obłędem w oczach ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
ale leje w mojej miescinie, juz kilka godzin i przestac nie chce
![]() jak wroce z wakacji to tez sie zapisuje na fitnes, i nie ma to tamto, jak cale zycie przysiadu nie zrobilam i mialam figure, tak teraz starosc nie radosc i trza sie wzionsc za sie ![]() Wychodze dzis z domu patrze a tam na mej masce wielgachny napis paluchem wytarty "BRUDAS!" ![]() ![]()
#2253 |
Wtajemniczenie
|
Uwaga
![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedy jedziecie? W czwartek czy piątek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Wtajemniczenie
|
Czarne juz zaliczyly wyjscie,na dzisiejsza pogode byly jak znalazl
![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Wtajemniczenie
|
Nooooo
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Gipssis, fajne
![]() ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Konto usunięte
|
Jula weź mnie na zakupy bo ja, do cholery, nic nie mogę znaleźć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Hmn, Pink, może jesteś za bardzo wymagająca?
![]() ![]() ![]() Jak będziesz mieć ochotę na shopping to daj znać ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wrocilam z wymachiwania konczynami ![]() film jest smieszny, ale troche trzeba pomieszkac w anglii by zrozumiec co poniektore dowcipy i specyficzne poczucie humoru ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() masz dobre poczucie humoru ![]() ![]() fajne ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28349351]białe na opalone stopce-super ![]() no wlasnie- na opalonej, a nie jak w moim przypadku- bialym kulasie ![]() ide sie wykapc bo jade ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Wtajemniczenie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28351225]
ide sie wykapc bo jade ![]() A gdzie jedziesz? ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cos czuje ,ze i Alvescie trza kopniaka zasunac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Matka buldoga
|
Dobry wieczor mile Panie
![]() Cytat:
![]() Bo ja jestem 2x grubsza od ciebie ![]() ![]() A numer z autem the best! ![]() Jesli chodzi o MDCh to odlewke mam od Kamisia_17. [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28351225]wrocilam z wymachiwania konczynami ![]() no wlasnie- na opalonej, a nie jak w moim przypadku- bialym kulasie ![]() ide sie wykapc bo jade ![]() O dzizassss, przeczytalam kutasie ![]() Navo, na co dokladnie chodzisz? Tzn jakie cwiczenia masz? Jakies silowe na maszynach? Czy moze zwykly fitness, step z uzyciem steppera, ale nie takiego do krokow, tylko wchodzenia "na poleczke".
![]() |
#2265 | |||
Zakorzenienie
|
wow, ale butuf...
fajne ![]() jedziemy w sobote wieczorem, wracamy we wtorek rano ![]() Cytat:
![]() tyz sie dzisiaj poszwedalam i oczywiscie nie przeszlam obojetnie obok 2 par okularow przeciwslonecznych i przecenionej bluzeczki Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam dobra wiadomosc, jak wciagniemy brzuchy, to jest duza szansa, ze znajdziemy sie TU ![]() malolatow to ja nie znam ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-25 o 21:34 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | |||
Konto usunięte
|
pojechalam pod prysznic
![]() ![]() swierzynka tera jezdem ![]() Cytat:
glodnemu chleb na mysli ![]() Cytat:
![]() to sie nazywa fat burning ![]() ![]() czasem chdze tez na cwiczonka z hantlami, ciezarkami tez fajna zabawa, w pt jest zumba ale nie chce mi sie ![]() ![]() generalnie zabawy w grupach ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2011-07-25 o 21:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Raczkowanie
|
Chciałam się przywitać
![]() ![]() Jestem tu nowa ![]() O matko, jaki ten wątek jest dla mnie idealny,przynajmniej tu nie będę słyszala "tykającego zegara" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zadomowienie
|
Car mi się sypie- tydz temu wysiadła klima, dziś stacyjka nie chciała się przekręcic... Do tego w tym mies czeka mnie wymiana oleju, przegląd, oc... A gnoj od starego mieszkania nie chce nam oddać kasy! Ściemnia coś, że nie dopełniliśmy warunków umowy, a umowę przestudiowałam sto razy i wiem że mam rację.Dzwoniłam do babki z biura nieruchomości, obiecała, że popchnie sprawę.A kaucję mieliśmy2tys!
![]() |
#2269 | |
Konto usunięte
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28351225]
![]() czyli mówisz że to minie? I nie będę się stresować że 60latnie panie szybciej chodzą z kijami do nordic walking niż ja biegam ![]() Cytat:
![]() a tak jeszcze z ciekawości się dopytam: zarezerwowany macie pokój dwuosobowy? w jakims hotelu czy prywatnie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurde, dziewczyny, ja też powinnam ruszyć dupsko na fitness jakiś. Tylko samej to mi się nie chce...
||
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Lux Mundi
|
Dzińdybry
![]() Na dobry początek- ze specjalną dedykacją dla Wszystkich Fanek SATC ==> http://kwejk.pl/obrazek/254342 ![]() Rilla- cieszę się bardzo, że dotarłaś cała i zdrowa ![]() W ogóle śniłaś mi się którejś nocy w towarzystwie słoni i hipopotamów- nie wiem czemu taka sceneria i wolę nie wiedzieć co na to Wujaszek Freud ![]() Nava- na zumbę to bym poszła ![]() Lou, Zania- pogoda się robi, więc bardzo możliwe, że będzie można się smażyć na plaży ![]() Gip- butki sup ![]() ![]() Nuvi - Witamy ![]() ![]() Pinkswan, Jula- zakupy to balsam na skołatane nerwy każdej Prawdziwej Kobiety ![]() Niestety póki co wyczerpałam limit tym bardziej, że dziś przyszły kosmetyki ![]() Alvesta- CZEKAMY na foty ![]() ![]() Brid- skoro wszystko się tak pięknie układa myślę więc, że sprawy z autem i zaległą kasą też będą miały pozytywny finał ![]() Emilko- Chłopaków i Poranek też lubię ![]() ![]()
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
Ja mam multisport, honorują?
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | ||
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28353004]
![]() ![]() ![]() czlonkow powiadasz ![]() moje opalone letko bylo, ale juz zbladly :/ witaj ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2275 |
Lux Mundi
|
Wsłuchaj się w pierwotny rytm- zsynchronizuj z Ziemią puls
![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Wszystkim Solenizantkom Dnia Dzisiejszego [już] składam najserdeczniejsze życzenia imieninowe ![]() ![]() ![]() ![]() Duuużo zdrowia, niążków, Miłości, samych Przyjaznych Osób spotykanych na Życiowym Szlaku, spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gipssis-Tobie Laleczko ![]() ![]() ![]() ![]() Nava- Tobie Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aneszna- Tobie zaś życzę Moja Droga, by Nowy Etap Życia, który zaczęłaś jakiś czas temu był owocny w same pozytywne doznania i Znajomości ![]() ![]() ![]() AMEN ![]() Emilko-i oczywiście najserdeczniejsze życzenia dla Twej Mamy ![]() ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-07-26 o 00:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dołączam się do życzeń - dużo zdrowia, spokoju, i ogólnie - dobrej passy ![]() Która oglądała Turystę? Ja wczoraj - i porażka:/ Na plus: - sukienki Angeliny (grafitowa do kolan - miodzio) - ogólnie - widoki i scenografia - super na minus: - nie wiem, czy to była komedia, czy romans, czy akcja - niewiadomoco z plumkającą muzyką jak z teleranka - Angelina - bez życia kompletnie, i do tego masakrycznie chuda. Ja tam jestem zwolenniczką paradygmatu ośmięcimskiego, ale ona już przegięła - podtuczyć z 4 kilo, i na siłownię. No i makijaż - w niemal każdej scenie tapeta jak z cyrku... mogłabym jeszcze wypisywać. Jestem na nie:/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | ||
Matka buldoga
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28353004]
zadne maszynowe cwiecznie to nie dla mnie ![]() to sie nazywa fat burning ![]() ![]() czasem chdze tez na cwiczonka z hantlami, ciezarkami tez fajna zabawa, w pt jest ![]() ![]() ![]() No to mi sie juz wogole nie kojarzy ![]() Chodzilam na takie zajecia jak ty. Na poczatku musialam nauczyc sie komend, bo babka zarzucala haslo, a ja "ke?" ![]() ![]() Nie zauwazylam tez, abym schudla, jedynie kondycja moze sie poprawila. A chodzilam przez rok. Cytat:
![]() ![]() O matko, bedzie mi sie mylic z Nava ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje, ze bedzie lało ![]() Dolaczam sie do zyczen Cindy i rowniez zycze wszystkim naszym Aniom samych pogodnych dni, zdrowia, zadnych problemow i aby was kac nie meczyl po imieninowej imprezie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2278 |
Konto usunięte
|
dzien dobry Laseczki
![]() dziekuje za zyczenia imieninowe ![]() ![]() ![]() ![]() napisz cos o sobie ![]() mamy jakos tam podobnego nicka, bedziemy sie mieszac ![]() ja na wymachiwanie odnozami (Zaniu, a odnoza Ci sie kojarza jakos ![]() ![]() Bridgeta- nie odpuszczaj! co za chamowa ![]() milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Konto usunięte
|
Witam
![]() Również dołączam się do życzeń ![]() nie wiem, ale wklep sobie sofa fitness to ich stronka powinna wyskoczyć. Ja za ok 2tyg jak podreperuje kondycje zamierzam chodzić 3razy w tygodniu a potem padnę na zawał no najlepsze to to nie było. Mi się podobała para głównych bohaterów oczywiście nie razem ![]() Dziewczyny mam w tym tygodniu rozmowę na PM i zastanawiam sie jak wybrnąć lekko i inteligentnie z pytania: jak poradzi sobie Pani z kolejką pacjentów żeby wejść do lekarza oczywiście żeby nie stracić cennego czasu? Najchętniej bym odstrzelała tych wszystkich ludzi żeby nie zarazili jakimś paskudztwem ale tego na rozmowie powiedzieć nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
Ale, że Lou życzysz brzydkiej pogodzie, to ja nie wiem, no! ![]() Co do "Turysty"- najbardziej przypadły mi do gustu stylizacje Angeliny ![]() Klasyka stroju i makijażu ![]() To w ogóle remake filmu "Anthony Zimmer" - mam zamiar łyknąć w tym tygodniu jak się uda ![]() Coś Nam się Naf gdzieś zagubiła w akcji ![]() I Dziewczyny od weekendowych wojaży też cuś zamilkły ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.