|
|
#2401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
![]() Ja nie lubię żółtego i pomarańczowego W stylu barbie - zdecydowanie nie![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
Kochana, a gdzie kupiłaś ten mus do mycia twarzy z olay?
|
||
|
|
|
#2402 |
|
Wtajemniczenie
|
O matko Dziewuszki, dopiero wstałam. Tzn pierwszy raz wstałam o 9,30, pozałatwiałam trochę rzeczy, o 12,30 poszłam z powrotem spać i przepadłam do teraz. Ale dziś już ostatnia noc inwentaryzacji i jutro wracam do żywych, bo póki co czuję się jak zombie
I tęsknię za Wami.
|
#2403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniała o nich Cytat:
|
||
|
|
|
#2404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mus kupiłam na allegro ![]() Cytat:
potem mi się odwidziało i sprzedałam wszystko na allegro
|
|
#2405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
ja robiłam tylko nam, bo tyle kasy u kosmetyki zostawiałam, że masakra ... pierwszy zakup dużo kosztował, ale szybko się zwrócił
|
#2407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() można, ale wykwalifikowane kosmetyczki biorą coraz mniejsze pieniądze za paznokcie i nie chce mi się w to bawić w sensie żeby komuś robić
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-07-25 o 17:15 |
|
|
|
|
#2409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie zażelowanie naturalnych pazurków w salonie, bez żadnych ozdób, nawet bez frencha kosztuje 50-60 zł a i tak jest zrobione w większości przypadków tak, że nie warte jest nawet 10 zł.
|
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam go
Próbuję z nim polepszyć stan moich paznokci, ale słabo mi idzie Zakupiłam też jakiś skrzyp z pokrzywą za 19zł:/ A jak Tatusiek chciał mi kupić skrzypovitę w aptece, to babka chciała mu wcisnąć jakieś małe opakowanie za 50zł z masażerem do głowy "gratis" ![]() Ale dzięki visaxinum, które polecałam chyba Tonia Kosmetyczka mówiła o kuracji z tych tabletek![]() Mknę zrobić dla siebie placki z cukinii Pomóc nie ma kto, a i tak mi zeżrą![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() yto jest takie tanie, że jakby miało być nie wypałem to nawet nie szkoda kasy ![]() Cytat:
![]() kupiłam jakąś nową odżywkę z sensique (ok. 6zł); stosuję od wczoraj i czekam na efekty
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Jamapi, znalazłam ten mus z olaya na allegro. Zastanawiam się teraz czy brać 1 sztukę, czy 2
Chodzi mi głównie o to, że za każdą ilość produktów płacę tylko raz za przesyłkę, więc chcę coś wziąć Aż taki dobry jest? A jak z datą? Znalazłam drugie konto tej hurtowni z Ck (link podała Anna Antonina) i z tego, co pamiętam, to produktom kończył się termin ważności...
|
|
|
|
#2414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jak jest przeterminowany bądź bliski tej daty to krzywdy mi nie zrobił ![]() ja ten mus bardzo lubię ![]() poza tym - jest bardzo wydajny, więc jeżeli z tymi datami jest coś nieteges to lepiej kupić jedno opakowanie - i tak starczy na dłuuugo
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za radę ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Sarunieczko, specjalnie dla Ciebie zaraz wstawię swoją wish listę na głowny ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Ale
|
|
|
|
|
#2416 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
koleżanka miała i się darłam jak mi tym robiła miałam ciarki po całym ciele![]() ojeje Katniewojt przebili Cię? dlatego nie biorę nigdy udziału w aukcjach,nie mam cierpliwościtrzecia kawka
|
|
|
|
|
#2417 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli babka chciała naciągnąć Tatuśka
|
|
|
|
|
#2419 |
|
Rozeznanie
|
Może takie ceny maja
Chciaż wątpie, najdroższy ten zestaw widziałam ok 30 zł ale nie 50 ![]() Ja kosmetyki, tabletki itp kupuję zawsze tu : http://www.cefarm24.pl/. Mają na prawdę świetne ceny Z tym, że u mnie ta apteka w mieście jest i odbieram osobiście więc dla mnie super.Kupuję zawsze żel do mycia twarzy Avene - w ten aptece 31 zł, a w Superpharmie 53 zł
|
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2421 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Rozeznanie
|
piątka!! ja też właśnie usiadłam z kawką do Was
![]() ale mi się kiepsko tydzień zaczyna, mój Tż znowu nie przyjechał dziś, znowu cały tydzień nie będziemy się widzieć, i oczywiście kłótnia przez tel. o byle co, wydaje mi się, że im dłużej z Nim jestem tym ciężej się nam dogadać... mam doła...
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#2423 | ||
|
|
Cytat:
też jem Skrzypovitę,co jakiś czas robię kurację![]() Cytat:
nie smuć...daj łapkę i wyłaź z dołka |
||
|
|
|
#2424 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Życie z drugim człowiekiem nie jest łatwe... Stąd m.in. mój podpis hehe Trzymaj się i miłego wieczorku ![]() Ja chyba powoli zmykam Do jutra
|
|
|
|
|
#2425 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kurczę, tyle czasu już u mnie w mieście stoi pewna galeria, już chyba z 3 lata, a ja dopiero odkryłam w niej mega sklep z organicznymi kosmetykami - ORGANIQUE Mają świetne maseczki z glinki, peelingi cukrowe z kozim mlekiem lub żurawiną na maśle shea i samo masło shea. Peelingi są rewelacyjne, ścierają swiętnie, nic nie wyskakuje nowego a skóra jest po nim jak pupcia niemowlaka - to zasługa tego masła ( skóra nie zostaje tłusta). A zamiast balsamów używam czystego masła shea
|
|
|
|
|
#2426 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
łomatko jakie ja głupoty wypisuje... eh idę się myć i spać bo zwariuje ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2011-07-25 o 22:06 |
||
|
|
|
#2427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nawet głupie mydło, jak się umyje to daje super nawilżanie, ujędrnianie No ale też te kosmetyki nie są takie tanie, bo np 100 g masła shea kosztuje ok 30 zł
|
|
|
|
|
#2428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Zablokujcie mi to cholerne allegro! http://allegro.pl/ds-3143s-rozkloszo...729918266.html I tam mi wpadła w oko, ale jej na bank nie wezmę http://allegro.pl/ds-3096l-mala-czar...734765710.html
|
||
|
|
|
#2429 | |
|
|
Cytat:
ta pierwsza boska sukienka dziewczyny od czego jesteście uzależnione? ja od: kawy,pepsi,internetu,alle gro...co tu jeszcze...na drugim miejscu,łagodniejsze nałogi to kosmetyki,zażywanie witamin
|
|
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

jedeynie w różu się nie czuję dobrze,w pomarańczu i żółtym tez niespecjalnie

I tęsknię za Wami.

w sensie żeby komuś robić
Zakupiłam też jakiś skrzyp z pokrzywą za 19zł:/ A jak Tatusiek chciał mi kupić skrzypovitę w aptece, to babka chciała mu wcisnąć jakieś małe opakowanie za 50zł z masażerem do głowy "gratis"

czyli babka chciała naciągnąć Tatuśka