|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
hahah ![]() ![]() Basiulka witaj robaczku. a co ci tam znowu w glowie siedzi co?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Cytat:
Niepokoić będę się pewnie do końca ciąży, tak już mają aniołkowe mamy.
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Rozeznanie
|
Basia jeśli wszystkie wyniki są ok to napewno jest dobrze i postaraj się n ie martwić za bardzo
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- kurczaki jednocześnie nadrabiam zaleglości i czytam na bierząco i zaczyna mi się już wszystko merdać
#1265 |
Zakorzenienie
|
Bacha - Witaj w domku
![]() jak sie udał wyjazd ? poopowiadaj nam tu jak było no i wrzuc jakies foteczki do klubu zaleglosci nie bedziesz w stanie nadrobic , lepiej sie wdrazac na bierząco ![]() a z dzidzią napewno wszystko ok , ale tak to jest my aniolkowe mamy ciagle sie schizujemy , chociaz powiem ze jak juz dzidzius sie rusza i czuje sie go codziennie to strach jest mniejszy |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Wtajemniczenie
|
hej laseczki powróciłam z wczasów.
![]() ![]() napiszę w telegraficznym skrócie, że u mnie w sumie to nieciekawie - ły czas kłócimy się o pierdły z tż...fasolki nie widać, nie słychać. Mam dalej potwornego doła.... Czekam na@ i zaczynam przygodę z clostybegytem. I zobaczymy. póki co zmykam będę mieć lapka pod koniec tygodnia to wrócę do Was papapa
![]() |
#1267 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja odwaliłam taki numer w pierwszy dzień pracy! na przerwie śniadaniowej włożyłam do mikroweli bułkę, bo chciałam sobie podgrzać i mieć zapiekankę. Ale o niej zapomniałam. Po 3 minutach otwieram, a tu bułka spalona, dymu fuul. Po chwili na stołówkę wbiega ochrona Centrum handlowego, w którym pracuję i woła "co się pali?!" a ja wystraszona "nic, spaliłam bułkę", a oni do krótkofalówek krzyczą "odwołać alarm!!! Alarm odwołać" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie dobrze. Do 2. zostało tylko 8 dni ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zadomowienie
|
Jutro postaram się poopowiadać i wrzucić jakąś fotkę bo dzisiaj też jestem zmęczona bo byliśmy z synem w Katowicach u okulisty i znów jestem padnięta.
No jak już będę czuła ruchy dziecka to będę troszkę spokojniejsza. Tylko nie wiem jak długo będę jeszcze czekała na te ruchy. Nie pamiętam w którym tygodniu zaczęłam czuć ruchy jak byłam w ciąży z pierwszym synem. Idę już spać DOBRANOC ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1269 |
Zadomowienie
|
w doslownym tego slowa znaczeniu. a najgorsze ze ciasto drozdzowe mi rosnie... a ja przeciag musialam zrobic
![]() Basiu ja wiem ze sie martwisz.. i bedziesz.. ale postaraj sie malenka uspokoic dla dzidziola.. ty wiesz ze on wszystko juz czuje.. kazdy twoj nastroj... calusiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Z moich wyliczeń wynika że nawet jakby mi nie wliczyli moich premii to i tak coś za mało, tak jakby mi 80 % policzyli a nie 100%. Jutro dzwonie do Zusu. inutil - super, że wszystko w porządku. basiu - napewno jest wszystko dobrze, musisz być spokojna. Czekamy na foteczki, jak pogoda u Was bo u nas mimio prognoz nie było aż tak źle. Aniania - ![]() Toto - ale nabroiłaś ![]() Lucy - to pewni ze stresu kochana, szyjka się napina. Spokojniutko dacie sobie radę. ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- - ja właśnie wczoraj poczułam bulgotanie, takie jakby łaskotanie bąbelka w brzuchu. A przy Meli dużo później. Dużo ponoć zależy od budowy kobiety. Dobranoc Basiu. Edytowane przez amilcia Czas edycji: 2011-07-25 o 20:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zadomowienie
|
Aniu slonce ..
![]() Lucy pewnie jest tak jak Amilcia pisze ![]() Basik czekamy na zdjecia ![]() ciekawe jak tam Agatka.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
Agatko ?
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- a i jeszcze cos mnie zaintrygowało TOTO - w ciazy tez sie glodzisz w ramadam ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zadomowienie
|
Nitus, Ramadanu nie robi sie majac @, bedac w ciazy, karmiac piersia, biorac leki czy bedac chorym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza na początku ciąży , jest to bardzo stresujące, ja w ogóle do siebie nie dopuszczałam ,ale ja mialam tez tego krwiaka to w ogole nie moglam nic robic za to teraz sobie nadrabiam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zadomowienie
|
nie musze ale jest wskazane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trudno.. tż musi sobie radzić jakoś sam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |||
Zadomowienie
|
Ale dużo dzisiaj piszecie.
![]() Cytat:
![]() Elcia85 o ile mi dobrze wiadomo, chodzi nie o długość cyklu jako takiego tylko o długość fazy lutealnej. Jeżeli jest krótsza niż 12 dni, to są problemy z donoszeniem ciąży. Cytat:
![]() sofciaa cieszę się, że wizyta udana. Super, że odstałaś coś na te bakterie, będziesz mniej się martwić. Toto niezła z Ciebie agentka. ![]() Basiu przesyłam Ci dobre myśli, żebyś się nie martwiła. ![]() Białołęka a konkretnie Tarchomin. Tutaj 80% mieszkańców to młode małżeństwa. ![]() Ania fajnie, że wróciłaś. Mam nadzieję, że niedługo humor Ci się poprawi. ![]() amilcia masz rację, najlepiej zadzwoń do ZUS-u. Niewykluczone, że się pomylili. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ahh poszłam do sephory pani była bardzo miła i dała mi próbkę tego fluidu i tą bazę ale nie było tej właśnie tylko dała mi taką czerwoną ![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem jestem ![]() ![]() ![]() AniaAnia witaj Kochana nic się nie martw obie będziemy miały przygodę z CLO damy jakoś radę ![]() ![]() ![]() Basia witaj ![]() Sofcia ciesze się że wizyta udana i że nie musiałaś płacić za to usg dodatkowe i dobrze że dostałaś te leki ![]()
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-07-25 o 21:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() a imię jak tam? wybraliście??? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Agatka nie stresuj się, ja tam czuję w kościach że będzie dobrze szybciej niż myślisz ![]() chyba idę spać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a może ja też bym się przeszła na USG bo mam skierowanie i bym wiedziała czy miałam owulację bo jakoś dziwny wykres mi wychodzi i objawów też nie miała ach Cookie i Inutil i Sofcia jak się nie myle gratuluje udanych wizyt i cieszę się bardzo z Wami ze jest ok tego się póki co doczytałam ![]() Toto Lucy niezłe efekty specjalne potraficie zrobić ![]()
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
Akeneki Kochana ja brałam ten CLO teraz od poniedziałku przez 4 dni ale pęcherzyk jest niewiele większy
![]() dziś u mnie 17dc i hmm owu chyba nie było
#1285 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() no a piekarnik hhmmm chcialam kruszonke z niego zrobic i ... zamiast tego dostalam sikawki panow strazakow ![]() buuu no i co? nie bedzie rumakowania?? ![]() u mnie juz po zawodach haha czekam na rezultat ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:16 ---------- Ale sie obzarlam tymi drozdzowkami ![]() ![]() Jednak mozna bez jajek ![]() TZ w drodze wiec dobranoc dziewczynki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Rozeznanie
|
dzień dobry kolejny dzień zaczynający sie pod znakiem chmuki i deszczyku u mnie
Cytat:
![]() ![]() ![]()
a teraz serca mam dwa... ![]() Edytowane przez akeneki Czas edycji: 2011-07-26 o 05:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Rozeznanie
|
Dzwoniłam do mojego gina, żeby zapytać o ten krótszy cykl. Powiedział mi, że taka niewielka różnica w długości cyklu nie powinna mnie niepokoić, ponieważ jak byłam u niego ostatnio na wizycie, a było to w 14dc, byłam już po owulacji, która wg mojej obserwacji wystąpiła w 11dc, w związku z tym druga faza cyklu trwała 14 dni, co jest ok. powiedział mi, że niepokojące powinno być nie to, że cykle mają minimalnie różną długość, ale właśnie zmiany w długości trwania drugiej fazy cyklu(tzn. znaczne jej skrócenie). Powiedział, że mam się nie stresować (hahaha żartowniś) i działać zamiast za dużo myśleć
![]()
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Śniadanko??? Kurde, z tymi cyklami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Zadomowienie
|
Dzien dobry ! wlasnie wsuwamy platki z mlekiem zeby mdlosci nie dopaly
![]() Basiunie martw sie , ![]() aniaaniawitam kruszynko ![]() toto niezla jestes hahahaha ale akcja ![]() agatkotrudne to wszystko u Ciebie, miejmy nadzieje, ze sie unormuje ..... ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- inutil gratuluje wizyty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry! U nas też kiepska pogoda. Ponoć tak ma być do końca lipca.
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cookie jak się czujesz? Przytyłaś chociaż z kilogram? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.