|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
cos za 5) Escada Moon Sparkle 30 ml zostało ponad 15 ml
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
przypominam się
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Do wymianki mam odlewki (wszystkie pryśniete testowo 1 lub 2 razy): - YSL Baby Doll Edt 10 ml - Givenchy, Ange ou Demon 10 ml - Van Cleef & Arpels FEERIE edp 10 ml - Van Cleef & Arpels First Lov 5 ml - Aqua Allegoria Tiare Mimosa 5 ml - Christian Dior Addict Shine 10 ml - Dolce & Gabbana Light Blue 10 ml - Prada Infusion de Rose 10 ml - Lolita Lempicka Eau de Desir 2010 10 ml - Vera Wang Flower Princess Edt 10 ml - Les Parfums de Rose La Rose de Rosine 10 ml - Demeter Earl Grey Tea 10 ml - Dolce&Gabbana Anthology 18 La Lune 10 ml - Narciso Rodriguez for Her edt 10 ml - Goldenoil, Woda Toaletowa Lipa 8 ml I to chyba tyle
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zadomowienie
|
- YSL Baby Doll Edt 10 ml
- Givenchy, Ange ou Demon 10 ml - Christian Dior Addict Shine 10 ml - Dolce & Gabbana Light Blue 10 ml - Prada Infusion de Rose 10 ml - Lolita Lempicka Eau de Desir 2010 10 ml - Dolce&Gabbana Anthology 18 La Lune 10 ml dobra to ja idę szukać ubranek ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Hej ![]() Wstawię Ci póki co opisy ciuszków, napiszesz co Cię interesuje to porobię zdjęcia i wstawię do Ciebie Bez sensu żebym robiła zdjęcia wszystkiego jak np. jakaś część garderoby Cię nie interesuje Wszystkie ciuszki są w stanie minimum bardzo dobrym.1. Jasnoróżowa bluzeczka z króliczkami H&M r. 86 cm 2. Polarkowa bluza na zamek H&M, jasnoróżowa, 86 cm 3. Polarkowa bluza z kwiatuszkami, jasny beż, 86 cm 4. Polarkowy szlafrok Disney Baby, r. 80 cm, ale wg mnie jest większy 5. Polarkowa bluza Cherokee, r.86 cm, jasnoróżowa 6. Brązowe bojówki H&M r. 86 cm 7. Bluzeczka w paski George, r. 86 cm 8. Czerwone sztruksy Elle 86 cm 9. Beżowa bluzeczka Chiboogi 86 cm 10. Różowa bluza zapinana na kolorowe, zatrzaskowe guziczki Reserved Kids, 86 cm 11. Pomarańczowa bluzeczka z brokatowymi aplikacjami Prenatal, 86 cm 12. Bluzeczka z krótkim rękawkiem Hema, fioletowo-beżowa, śliczne, kolorowe aplikacje 86 cm 13. Czerwona bluzeczka Wonder Kids z bałwankiem 86 cm 14. Jeansowa sukienka Next 86 cm 15. Piękne, jasnoróżowe bolerko Next, eleganckie z brokatowymi nićmi, 86 cm 16. Bordowe spodnie Ceylan z dużym napisem Birds na nogawce, 86 cm 17. Różowa koszulka na ramiączkach Feetje, 86 cm, nowa, z metką 18. Jasnoseledynowa sukienka z ptaszkiem, 98 cm, ale jest mniejsza 19. Różowa sukienka w kwiatuszki Tiny Ted, 86 cm 20. Bojówki khaki Mini Mome 86 cm 21. Kolorowa kamizelka Fransa Kids, 86 cm, nowa, z metką 22. Różowy sweterek polo z rombami, Baby Club C&A, 86 cm 23. Różowa sukienka w czerwone paski Little One, 86 cm, długi rękaw 24. Bluzeczka z krótkim rękawkiem Little Spirit, różowa, 86 cm 25. Mini spódniczka jeansowa Miś Paddington 86 cm 26. Różowa czapka z daszkiem H&M, 86 cm 27. Kapelusik H&M w kwiatki, 50-52 28. Szaro-brązowa bluzeczka Early Days 86 cm 29. Biało-niebieska bluzeczka Dubster, 86 cm 30. Szare spodnie Baby Blu, 86 cm 31. Spódnica Cool Club (Smyk) brązowa 86 cm 32. Czerwony polarek z myszką minnie 86 cm 33. Polarowa czapka z pomponem H&M, 86 cm 34. Welurkowa, czerwona, elegancka sukienka Wan Dana 86 cm 35. Getry w gwiazdeczki StBernard 86 cm - troszkę przetarte kolanko (ale bez dziury) takie po domku 36. Pomarańczowa bluzka w kwiatki 86 cm Czekam
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Znalazłabyś coś u mnie za: - Christian Dior Addict Shine 10 ml - Les Parfums de Rose La Rose de Rosine 10 ml - Demeter Earl Grey Tea 10 ml - Van Cleef & Arpels FEERIE edp 10 ml - Goldenoil, Woda Toaletowa Lipa 8 ml Najbardziej interesują mnie 2 pierwsze zapachy, chociaż któryś z pozostałych też bym chętnie capnęła ![]() |
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=vea7;28341134]Hej hej
![]() Odpisane na PW |
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, nic z wish nie mam
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
To by mnie interesowało:
1. Jasnoróżowa bluzeczka z króliczkami H&M r. 86 cm 2. Polarkowa bluza na zamek H&M, jasnoróżowa, 86 cm 5. Polarkowa bluza Cherokee, r.86 cm, jasnoróżowa 6. Brązowe bojówki H&M r. 86 cm 8. Czerwone sztruksy Elle 86 cm 10. Różowa bluza zapinana na kolorowe, zatrzaskowe guziczki Reserved Kids, 86 cm 13. Czerwona bluzeczka Wonder Kids z bałwankiem 86 cm 14. Jeansowa sukienka Next 86 cm 16. Bordowe spodnie Ceylan z dużym napisem Birds na nogawce, 86 cm 18. Jasnoseledynowa sukienka z ptaszkiem, 98 cm, ale jest mniejsza 19. Różowa sukienka w kwiatuszki Tiny Ted, 86 cm 20. Bojówki khaki Mini Mome 86 cm 21. Kolorowa kamizelka Fransa Kids, 86 cm, nowa, z metką 22. Różowy sweterek polo z rombami, Baby Club C&A, 86 cm 23. Różowa sukienka w czerwone paski Little One, 86 cm, długi rękaw 25. Mini spódniczka jeansowa Miś Paddington 86 cm 30. Szare spodnie Baby Blu, 86 cm 31. Spódnica Cool Club (Smyk) brązowa 86 cm 36. Pomarańczowa bluzka w kwiatki 86 cm Najpilniej spodenki, najlepiej z podwijaną nogawką i rzeczy na jesień, najlepiej dość szczupłe, bo Anielka "odziedziczyła tasiemca" po tatusiu i rośnie tylko wzdłuż, a nie wszerz
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
zajrzyj do mnie może znajdziesz coś za Vera Wang Flower Princess Edt 10 ml lub i za Demeter Earl Grey Tea 10 ml
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
dodaję zdjęcia tych rzeczy, które wybrałaś
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
cd
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich 3 wątkach za 2 zawieszki swarovski?
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie w wątku nie znalazłam, ale może masz coś poza wątkiem z mojej wish listy ?
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Ubranka, które wybrałam po długich namysłach
![]() Mogę dorzucić coś z Lusha, najlepiej powiedz co, bo jestem prawdziwym Lushoholikiem
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
cd..
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
yy, czyli które wybrałaś, bo nie skumałam
które ubranka i za co jeśli chodzi o Lusha to najlepiej maseczki do twarzy (Mask of Magnaminty i inne) i może jakieś dobre odżywki do włosów, ale w płynie. ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- już widzę, dodałaś je w swoim wątku
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie wpadł mi w oko Pasiak Essence nowy
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Do Ciebie też wrzuciłam zdjęcia. Maseczek mam bardzo dużo, ale prawie wszystkie zamrozone, bo maja bardzo krótki termin przydatności. Niezamrożoną jeszcze mam Love Lettuce, bo wzięłam z koleżanką po połówce (ważna chyba do 15 sierpnia): http://www.lush.co.uk/shop/product/p...s-love-lettuce Odżywki mi jakoś nie przypadły do gustu, za to mam dużo past do mycia twarzy i masełko do masażu obolałych mięśni ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Niestety nic dla siebie nie znalazłam Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-07-26 o 11:13 |
|
|
|
|
#291 |
|
Zadomowienie
|
a masz może peeling ocean salt, jakiś szampon do włosów (w płynie), tonik, cukier do ust, przeciwzmarszczkowy krem pod oczy, miodowy żel pod prysznic...?
![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- dostaniesz też kilka ciuszków niespodzianek z mojego świętomikołajowego worka
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
Czy w zamian za zawieszki Swarowskiego interesowaly by Cię damskie perfumy? Mam tez bazę na powieki Isadora oraz prawdopodobnie zostanie mi nowa pianka do włosów Kerastase (wizazanka nie daje znaku życia, wiec chyba wiozlam ja niepotrzebnie :-( ). Jeśli nic z tego nie wchodzi w grę to nic wiecej nie wymysle i zostanmy tylko przy jednej zawieszce za te próbki.
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=mama_emi;28358545]a masz może peeling ocean salt, jakiś szampon do włosów (w płynie), tonik, cukier do ust, przeciwzmarszczkowy krem pod oczy, miodowy żel pod prysznic...?
![]() Mam: - peeling ocean salt (niezły, nawet mąż go czasami używa) - szampon Rehab jeszcze nie otwierany, więc mogę dać 30gramów - Coal Face - mydełko do twarzy też nówka sztuka, więc nawet połówkę (50g) mogę odkroić Pozostałych nie mam, cukier do ust miałam (miętowy), oddałam siostrze (zostawiał nieprzyjemny posmak), duzo lepszy cukier do ust jest z firmy Lumiere. Dostałam z wymianki i jestem nim zachwycona. Na krem pod oczy dopiero się czaję ![]() A żele w płynie jakoś mnie nie zachwyciły. Zachwycona jestem henną do włosów (opinię tą podziela i moja siostra i koleżanka z pracy). Teraz używam tylko jej do farbowania włosów. ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
Baz pod cienie mam już 3 i na razie mi wystarczy. Pianek do włosów nie używam Czyli na razie ode mnie zielona zawieszka, od Ciebie: 1) Surfer Cat (Firefly) 2) TigersEye: Energy-Medium 3) Skinny Dippers: Dark Sphynx 4) Skinny Dippers: Dark Siamese 5) Sunsplasher!: Dark Mau 6) Sunsplasher!: Dark Sphynx 7) Sunsplasher!: Dark Siamese 8) Lily Lolo - Waikkiki sampel w słoiczku |
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
Ile peelingu masz do oddania?
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Używam go od jakiegos miesiąca i pewnie zostało mi min. połowę, więc 1/4 pudełka mogę oddać (ok. 40 gramów). Musze tylko pomyśleć nad opakowaniami zastępczymi.
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zadomowienie
|
ok, to chętnie przygarnę.
Zawsze mogę DOKŁADNIEJ POSZUKAĆ Bo interesuje mnie jeszcze kilka zapachów
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zainteresował mnie jeszcze ten szlafroczek. Na lato przydadzą się jeszcze jakies cieńsze spodenki, rozpinane sweterki, szorty, bermudy, krótkie spódniczki, bluzeczki z krótkim rękawkiem, sukienki ale tylko takie na szelkach (farmerki). A tak to juz raczej rzeczy jesienne. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
Zadomowienie
|
Ok, to poszukam jeszcze.
Mam rozumieć, że interesują Cię tylko ciuszki w rozm. 80-86? Malunia ta Twoja córeczka (albo to w mojej rodzinie duże dzieci ), bo moja siostra za 2 miesiące skończy 2 latka, a nosi ciuszki w rozm. 98-104. Moja córa natomiast obecnie ma 9 miesięcy i nosi ciuszki w rozm. 80. Ale ma ich co najmniej kilkadziesiąt za dużo Interesuję mnie: - Van Cleef & Arpels FEERIE edp 10 ml - Vera Wang Flower Princess Edt 10 ml - Les Parfums de Rose La Rose de Rosine 10 ml - Demeter Earl Grey Tea 10 ml 7) Pur Desir de Lilas Yves Rocher (bez) 30 ml pozostało ponad połowę ![]()
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
YSL Baby Doll Edt 10 ml Givenchy, Ange ou Demon 10 ml Van Cleef & Arpels FEERIE edp 10 ml |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

Bez sensu żebym robiła zdjęcia wszystkiego jak np. jakaś część garderoby Cię nie interesuje