Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-26, 08:01   #1591
Lunus
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Jestem
Ta chipotetyczna zdrada mnie zmęczyła wczoraj masakra
W związku z tym, że jestem Poli-girl to musiałam sobie wszystko przeanalizować wszystkie warianty i wszstkie poszlaki no i ostatecznie się zdołowałam

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość

a maz narazie nic, bo jest we wrocławiu i jutro wraca, ale juz znam jego odp. "ZA KROTKA "
No co za facet
To weź jak mu będziesz ją prezentować nie ubieraj tej dolnej części bielizny. A jak powie, że za krótka to mu odpowiedz, że w takim razie będziesz musiałą do niej nosić majtki

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
tak, tak. wiem sukienka ode mnie leci do Estee

widzę, że nie jestem samotna z tym dzisiejszym dołem.
a ja rozstałam się dzisiaj z facetem. można powiedzieć, że on ze mną..
Skąd to znam,jakieś fatum
Cytat:
W listopadzie by było 2 lata. Ale znając jego to będzie żałował swojej decyzji, kilka dni i się odezwie, tym bardziej że mam urodziny jutro. Nie pierwsza taka sytuacja. Jest mi przykro , wiadomo. Sama już nie wiem, czy znowu wracać do tego wszystkiego, już mnie dołują ciągłe kłótnie o byle co.[COLOR="Silver"]

U mnie podobnie więc myślę, że taka przypadłość tych słabych stworzeń (mężczyzn) no i oczywiście jeszcze druga strona to te wsapniałe, dumne i piękne kobiety, które sobie nie pozwalają w kaszę dmuchać
(tak wolę myśleć )

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
miałam taką grzywkę, kochałam ją...a co tam, pokażę Wam się... a teraz mam krótkie włosy bez grzywki nie wiem co mnie pokusiło

będzie żałował...ale ja jestem zdania, że się 2 razy do tej samej wody nie wchodzi...trzymaj się i bądź silna

mi się też nie układa...jakieś 5 lat albo i więcej... ale jakoś daję radę

a z tym powrotem do Poznania.. nie masz kogo poprosić, żeby wysłał za Ciebie, albo się dogadać z kupującą jakoś?
No wisienka, teraz Cię już znajdę we Wrocławiu hłe hłe zaraz sobie zrzucę na pulpit

A tak apropo grzywki to pół roku temu miałam ciemny brąz z grzywką taką jak ty i dorobiłam sięprzezwiska Cleo
Jak tylkoweszłam do pracy to od razu i wszyscy padli

A teraz się przyjżałam i też miałam kiedyś taki kolor, ale on dość destrukcyjnie wpływa na włosy i szybko się żółcą

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
A rozmawiałaś z nim o tym? Bo wiesz... faceci są mega niedomyślni. Mój np myślał, że oglądanie razem po raz setny Shreka to super zabawa. Też woli siedzieć w domu, a urlop najchętniej by spędził na tarasie. Wolny czas organizuję nam ja, tak samo wszelkie pomysły na urlop to moja inicjatywa. A nie, raz wpadł na to, żeby do Zakopanego pojechać. Za to jak już go gdzieś wyciągnę, to jest zadowolony. Ja się już przyzwyczaiłam i w sumie widzę też zalety. Takie zachowanie nie musi świadczyć o tym, że się nie stara.
Eh, żeby chociaż jeszcze łazili grzecznie i nic nie mówili

Mój to nawet nie wiedział na początku, że kobiecie to trzeba kupować kwiaty jak się z nią pokłóciszi chcesz się pogodzić
Mierny uczeń

Edytowane przez Lunus
Czas edycji: 2011-07-26 o 08:03
Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 08:04   #1592
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Jak to ja czuwam przecież między malowaniem się a ubieraniem I zaraz pewnie Strachulec przybędzie

I ja lubię wysokich facetów, mój najwyższy chłopak miał 196cm

Kochane, kto jak nie wy mi pomoże Polecicie mi jakiegoś fajnego netbooka?
Mój TŻ ma tylko 188

Odnośnie netbooka lepiej nie będę doradzac Pamietam jak wybierałam dla siebie, oczywiście nie posłuchałam TŻ, że ten jest dobry bo coś tam, ja musiałam miec CZARNY, ładny etc TŻ do dziś się nabija ' to nic, że się psuje non stop, jest ładny '

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 08:13   #1593
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko się ułoży, może po prostu tak miało być? I nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuję szybkiej pomocy! Czy chabrowy tulipanek nie będzie za krótki dla osoby mającej 171cm?
widziałaś moje zdjęcia w nim? Ja mam koło 172. Za krótki na pewno nie był

Cytat:
A dopiero co mówiła, że oszczędza Taa, chyba na nową kolekcję
to było dawno i nieprawda Poza tym z pierwszej wypłaty po pól roku to chyba można sobie zakupy zrobić
Stary 2011-07-26, 08:31   #1594
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Trzymaj sie mocno

Cytat:
miałam taką grzywkę, kochałam ją...a co tam, pokażę Wam się... a teraz mam krótkie włosy bez grzywki nie wiem co mnie pokusiło
Jaka masz ladna buzke i wlosy Wisienko

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
A mnie to strasznie irytuje!!! Ludzie nawet nie mysla jak takimi slowami krzywdza druga osobe. Szczerze to ja jesli nie jestem z kims w mega dobrych relacjach to nigdy nie wyrazam zdania na temat wygladu tej osoby. Jak mnie ktos spyta to oczywiscie szczerze odpowiem,ale tak zeby nie urazic. Nie rozumiem osob ktore mowia " jejku piekna fryzura" a za plecami sie smieja.
W ogole nie rozumiem co kogo obchodzi jakie ktos inny ma wlosy, wage, palce u stop czy cokolwiek innego Ja tam sie nie interesuje innymi, no chyba,ze ktos mi sie bardzo podoba z wygladu. To obserwuje i probuje to wykorzystac u mnie
Wiesz, ja rozumiem jak wyrazenie opinii ma na celu pomoc drugiej osobie, a jak to tylko chlapanie ozorem na prawo i lewo to juz nie
W zeszlym roku spotkalo mnie pare przykrych sytuacji, dosyc mocno schudlam (kilkumiesieczna planowana dieta) i dwie czy trzy zawistne baby mialy czelnosc zapytac czy nie jestem chora, bo jakos sie mnie mniej zrobilo. Wyobrazcie sobie jak sie musialam czuc harowalam jak wol, zeby sie pozbyc 'nadbagazu' a tu takie cos...

Cytat:
hahahaha dobre ja mam 158, nie przejmuj się jedyne co mnie wkurza, że mój wzrost przekreśla zawód, który chciałabym wykonywać ale nikt nigdy nie powiedział mi, że jestem mała z pogardą czy czymkolwiek....raczej na zasadzie "zaopiekuję się Tobą, jakie to słodkie"... Ja też ostatnio skrytykowałam zdjęcia przyjaciółki z sesji zdjęciowej... ale tylko dlatego, że wystylizowali ją poprosu koszmarnie i sama ma 100x lepszy gust, o czym też jej powiedziałam.... I żeby się nie słuchała tej Pani, co to ją tak ubrała, bo to koszmar i na zdjęciach z imprezy wygląda lepiej...Troszkę mi było głupio potem, ale to tak właściwie była krytyka "stylistki"

---------- Dopisano o 02:18 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ----------

też to mam a ludzie obcy dziwnie reagują na takie pochwały...ostatnio jak powiedziałam nieznajomej, ze ma swietne buty i fajnie wygląda to zrobiła taką minę jakbym jej chciała te buty zabrać
Czyzbys chciala byc policjantka albo stewardessa?
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 08:39   #1595
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość

Odnośnie netbooka lepiej nie będę doradzac Pamietam jak wybierałam dla siebie, oczywiście nie posłuchałam TŻ, że ten jest dobry bo coś tam, ja musiałam miec CZARNY, ładny etc TŻ do dziś się nabija ' to nic, że się psuje non stop, jest ładny '
mój musiał być biały wybrałam MSI Wind i byłam z niego bardzo zadowolona, dobrze mi służył przez dwa lata, a teraz ma go moja przyjaciółka

Zaczęłam mniej używać netbooka jak się w domu pojawił iPad ale teraz zauważam że potrzebuje jeszcze jakiegoś ultramobilnego laptopa i stad pomysł na Aira. Od jakiegos czasu cały sprzęt komputerowo telefoniczny mamy Apple oprócz kilku rzeczy Windowsowych które są nam potrzebne do pracy.

A co do wzrostu to mój TŻ ma jakies 2 cm wiecej ode mnie i uwielbia jak noszę wysokie szpilki i jestem wyższa od niego
Stary 2011-07-26, 08:41   #1596
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane, kto jak nie wy mi pomoże Polecicie mi jakiegoś fajnego netbooka?
Ja mam asusa eee i jestem z niego bardzo zadowolona
Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Czyzbys chciala byc policjantka albo stewardessa?
Muszę to z siebie wyrzucić! Ostatnio jak tak latam, to za każdym razem gdy siedzę w samolocie i patrzę na obsługę, to się zastanawiam skąd się wzięły te przekonania, że stewardessa musi być wysoka, szczupła i najlepiej ładna, jak w tych samolotach to czasami latają kobiety, które wyglądają, jakby się tam znalazły z łapanki

W ogóle czuję się ogólnie rozczarowana nową kolekcją, a przynajmniej tym, co widzę na stronie. Może ze 3-4 ciuchy rzeczywiście wpadły mi w oko
Stary 2011-07-26, 08:57   #1597
Mariah
Zakorzenienie

budgetko, bardzo dobrze wyglądasz w sukience. Jeśli zamierzasz ją nosić do ciemnych rajstop to długość (a raczej krótkość ) sukienki schodzi na drugi plan i wcale nie wcale nie widać, żeby była za krótka
Stary 2011-07-26, 08:59   #1598
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość

Ja mam 174cm i jest dobry. Ale to już zależy w jakiej długości czujesz się komfortowo.
Uff, jakoś w nocy go zamówiłam. Bałam się, że ktoś mi wykupi, więc wzięłam nie czekając na odpowiedź. I chyba dobrze zrobiłam. Dzięki

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość

widziałaś moje zdjęcia w nim? Ja mam koło 172. Za krótki na pewno nie był

Twoje zdjęcia w nim jakoś mi umknęły.. masz je jeszcze może na dysku?
Ale się cieszę, że nie będe świecić na weselu
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 09:01   #1599
mon9
Zakorzenienie

nie wiem czy widziałyście że spódniczki kłaczki się już pojawiły?
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 09:03   #1600
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Muszę to z siebie wyrzucić! Ostatnio jak tak latam, to za każdym razem gdy siedzę w samolocie i patrzę na obsługę, to się zastanawiam skąd się wzięły te przekonania, że stewardessa musi być wysoka, szczupła i najlepiej ładna, jak w tych samolotach to czasami latają kobiety, które wyglądają, jakby się tam znalazły z łapanki
Hihihi, na stewardesse jest wymog minimalnego wzrostu, aby mogly bez problemu siegac do schowkow bagazowych

Ja w wiekszosci spotykam sie z naprawde zadbanymi kobietami w tym zawodzie. Co najsmieszniejsze, jest coraz wiecej mezczyzn, ostatnio lecialam i bylo 3 facetow i 2 babeczki
Stary 2011-07-26, 09:04   #1601
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
nie wiem czy widziałyście że spódniczki kłaczki się już pojawiły?
jak dobrze, że za jakieś 2h będę w zarze. może nikt mi jej nie wykupi.
Stary 2011-07-26, 09:05   #1602
hihi
Zakorzenienie

Cytat:

Twoje zdjęcia w nim jakoś mi umknęły.. masz je jeszcze może na dysku?
Ale się cieszę, że nie będe świecić na weselu
Tu masz Strachulca w tulipanku

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3018
Stary 2011-07-26, 09:05   #1603
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Pralinko, moj tez musial byc przede wszystkim ladny i miec blyszczacy ekran
Stary 2011-07-26, 09:05   #1604
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
A dopiero co mówiła, że oszczędza Taa, chyba na nową kolekcję

Jak ślepej kurze ziarno

Ogłoszenie

Będę oddawać bluzkę z załącznika - rozmiar S - kupiona za 49,90zł. Nie do twarzy mi w tym kolorze Jeśli jest któraś z Was chętna to pisać, będę dopiero późnym popołudniem
szkoda że nie XS............
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 09:07   #1605
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Hihihi, na stewardesse jest wymog minimalnego wzrostu, aby mogly bez problemu siegac do schowkow bagazowych

Ja w wiekszosci spotykam sie z naprawde zadbanymi kobietami w tym zawodzie. Co najsmieszniejsze, jest coraz wiecej mezczyzn, ostatnio lecialam i bylo 3 facetow i 2 babeczki
W sumie ja latam na krótkich trasach, gdzie są niewielkie samoloty i schowki nisko, więc może dlatego te stewardessy takie niewyrośnięte

To chyba nie latasz lufthansą Ale fakt, też ostatnio widuję facetów
Stary 2011-07-26, 09:08   #1606
surrealplace
Zadomowienie

Dziewczyny, która z Was ma marynarkę ecru z czarnymi klapami? Jaki kolor ma podszewka w niej? I jaki jest w ogóle jej kolor? Ecru czy raczej śmietankowa biel?
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 09:10   #1607
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
W sumie ja latam na krótkich trasach, gdzie są niewielkie samoloty i schowki nisko, więc może dlatego te stewardessy takie niewyrośnięte

To chyba nie latasz lufthansą Ale fakt, też ostatnio widuję facetów
Lufthansa jeszcze nie mialam przyjemnosci jakos mi nie po drodze z nimi nigdzie z UK
Stary 2011-07-26, 09:10   #1608
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
najssss. bardzo ładnie Strachulcowi w niej. dziękuję ślicznie
i udało mi się dorwać tulipanka za 230 zł. Lepiej być nie mogło
Stary 2011-07-26, 09:11   #1609
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Dziewczyny, która z Was ma marynarkę ecru z czarnymi klapami? Jaki kolor ma podszewka w niej? I jaki jest w ogóle jej kolor? Ecru czy raczej śmietankowa biel?
Ja mam ją domu, powiedziałabym, że to ecru, ale jaki dokładnie kolor ma podszewka to teraz nie umiem odpowiedzieć
Stary 2011-07-26, 09:12   #1610
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Lunus - jak tam nastroj przed dzisiejszym kinem?
Sukienka juz naszykowana? no i te majtki, o ktorych tu dyskutujemy od kilku dni?
Stary 2011-07-26, 09:14   #1611
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
o bosheeeeeeeee toz to jednorazowki byly

nie daj sie im!!

ja je czesto widuje, ale niestety w fatalnym stanie, cale pozaciagane

i wklejam fotki w kiecy, ale zdecydowanie za krotka, jak sie schylilam do psa, to cala na wierzchu, akurat mama mnie podeszla od tylu

i troche pokusze czerwona ramoneska trf dla estee (przepraszam za brudne drzwi, ale remont.... same rozumiecie )
podoba mi sie, nie oddawaj, co najwyzej schylac sie nie bedziesz

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 09:18   #1612
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam ją domu, powiedziałabym, że to ecru, ale jaki dokładnie kolor ma podszewka to teraz nie umiem odpowiedzieć
Chodzi mi o miejsce, gdzie się podwija rękawy
Stary 2011-07-26, 09:18   #1613
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
Ależ Ci jej zazdroszczę (jeżeli Surrealplace też ma- zazdroszczę i jej). Poszukuję te z czarnymi klapami zarówno z zary jak i h&m. jakby któraś widziała XSkę, byłabym zobowiązana
Stary 2011-07-26, 09:20   #1614
hihi
Zakorzenienie

Kurcze, akurat w tej rękawów nie podwijam, bo mi to jakoś do niej nie pasuje, mam wrażenie, że podszewka też jest taka ecru, nawet z taką nutką złotego odcienia, ale na 100% to powiedzieć będę mogła po 16 dzisiaj
Stary 2011-07-26, 09:20   #1615
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Ależ Ci jej zazdroszczę (jeżeli Surrealplace też ma- zazdroszczę i jej). Poszukuję te z czarnymi klapami zarówno z zary jak i h&m. jakby któraś widziała XSkę, byłabym zobowiązana
Ja się zastanawiam czy nie kupić jej. Wolałabym co prawda tę szarą, którą ma Anies5 na swoim blogu, ale to już raczej marzenie nie do spełnienia
Stary 2011-07-26, 09:20   #1616
hihi
Zakorzenienie

Moment, moment, o której z czarnymi klapami mówimy... o tej z zary? Bo ta pudrowa z H&M to ma podszewkę w paseczki, szarą taką, inną
Stary 2011-07-26, 09:21   #1617
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze, akurat w tej rękawów nie podwijam, bo mi to jakoś do niej nie pasuje, mam wrażenie, że podszewka też jest taka ecru, nawet z taką nutką złotego odcienia, ale na 100% to powiedzieć będę mogła po 16 dzisiaj
Aha, a ona jest bardzo krótka ta marynarka? Ile masz wzrostu? Zachodzi Ci trochę na pupę?
Stary 2011-07-26, 09:22   #1618
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi mi o miejsce, gdzie się podwija rękawy

ja ją mam zaraz się wygrzebię z łóżka i pójdę zobaczyć do szafy
ja również nie wywijam rękawów w niej nie pasuje to imo
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 09:24   #1619
hihi
Zakorzenienie

Ja mam 174 i ona jest tak powiedziałabym, klasyczna, pewnie ma około 60cm długości, kończy się ładnie poniżej talii, ale raczej nie można powiedzieć, że zakrywa pupę, tylko trochę nad nią się kończy.
Stary 2011-07-26, 09:25   #1620
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
Ja się zastanawiam czy nie kupić jej. Wolałabym co prawda tę szarą, którą ma Anies5 na swoim blogu, ale to już raczej marzenie nie do spełnienia
ja nie powiem nic odkrywczego na tym wątku- bierz. Rozumiem, ze aukcja all?Mówisz o tej klapkowej z zeszłego sezonu?

Cytat:
Moment, moment, o której z czarnymi klapami mówimy... o tej z zary? Bo ta pudrowa z H&M to ma podszewkę w paseczki, szarą taką, inną
mnie to już obojętnie- będę się cieszyła zarówno z zarowej jak i h&mowej. I pomyśleć, że przymierzałam kiedyś, kiedyś tę z h&m..było mi w niej tak cudownie.. i odłożyłam na wieszak. ale ja tak często mam. natomiast zarowej nigdy na oczy nie widziałam, ale i tak ją chcę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości