|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Może się narażę, ale nie lubię labradorów, mam z nimi same złe doświadczenia, może to dlatego, kiedyś labradorka sąsiadów zaatakowała mojego syna, mocno go poturbowała, oni się tłumaczyli że to dlatego że ma problemy behawioralne, no ja dziękuję za takie problemy jeżeli pies się rzuca na dziecko spokojnie idące chodnikiem, wg mnie to jeden wielki mit że labradory to kochane spokojne psy rodzinne, zresztą nie istnieje coś takiego jak rasa psów rodzinnych, zresztą, moim zdaniem prawo powinno bardziej regulować przepisy dotyczące hodowli, bo u labradorów coraz częściej tak jak wcześniej u owczarków zdarzają się chowy wsobne itp
|
|
|
|
#3422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Idę sprzątać łazienkę niedługo do was wrócę
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no skąd, w dużej mierze labradory to przyjacielskie psy, akurat ja miałam takie doświadczenia, poza tym mój pies jako szczeniak dwukrotnie został dotkliwie pogryziony przez labradory, wiec nie mam sentymentu do tej rasy, ale uważam ze labradory należy szkolić od małego, wymagają że tak powiem twardej ręki, bo to duże i potężne psy, w dodatku żywiołowe, źle jeżeli wchodzą właścicielom na głowę
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
już posprzątałam
Kalinko jak tam twój tż się czuje? Na razie nadrabiam więc przepraszam nie jestem na bieżąco
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od piątku nic nie zrobiłam - a przydał by się jakiś porządek ![]() ![]() Pewnie niedługo do tego dojdziesz ale dziękuję, już jest ok Wiadomo jeszcze boli ale z czasem i ten ból przejdzie
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Właśnie był u mnie kurier z Sigrid zieloną ![]() Wykonanie bez zarzutu, nie śmierdzi, ślicznie wygląda ![]() A teraz idę zrobić kawkę i Was nadrobię trochę
|
|
|
|
#3429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nudi wiśnówkę piłyście mniam mniam ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
Megi co za myśl kawa ja też za raz ide muszę wypić bo jeszcze nie piła i nadal was nadrabiam aha Megii wstaw koniecznie zdjęcia
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już kawusie wypiłam
... teraz obmyślam jaką tu by sałatkę zrobić iiii wymyśliłam ... tylko czy będzie dobra
|
#3431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale narazie nie ma listonosza Iduś ale to wieczorem albo jutro ok ? Może jeszcze mamę i siostrę na coś namówię, bo się dziś spotykam z nimi ![]() Cytat:
Staram się go strofować, żeby nie skakał i nie tańczył na tylnych łapkach i na razie słabe są tego efekty ale po schodach jest noszony A co do podkreślonego - to w jego przypadku był to raczej wielki upieczony kurczak albo kiełbaska jakaś |
||
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... fajnie co ?
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mam nadzieję, że się uzbiera to 50 $ do piątku to bym puściła zamówienie i w spokoju pojechała na wakacje
|
|
#3435 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Oooo Charal
Cytat:
![]() Cytat:
?---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
był bez smyczy i bez kagańca - bo to przecież taka "przyjacielska" rasa Ale generalnie, wszystkie psy mogą być groźne jeśli są źle chowane - najwięcej zależy od właściciela no i na spacerze wśród ludzi - pies musi być na smyczy !!! Szkoda, że tak mało osób o tym pamięta ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
Kawę oczywiście A zdjęć chyba nie zdążę zrobić bo zaraz wychodzę i wrócę o 17.00 a o 18.00 na urodziny z tą torebką jako prezent Chyba, że moja sis zrobi jej zdjęcia (bo to dla niej ) Jak będę miała to wstawię Świetne zdjęcia tej torebki ma Famoody na blogu : http://famoody.blogspot.com/2011/03/...-is-green.htmlSigrid ma na żywo taki soczysty kolor Cytat:
Cytat:
ale pewnie jutro już wpiszę na nasze forum zamówienie To teraz lecę Aaaa i wiadomość z ostatniej chwili - mam AWIZO ![]() Pa pa |
||||||
|
|
|
#3436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Iza dziękuję Cytat:
Cytat:
jak będę miała dostęp do neta nad jeziorkiem to też coś wybiorę Dostałam już madarę świetna jest śliczny ma kolor, po zdjęciach spodziewałam się trochę innego odcienia, ale ten realny na żywo jest jeszcze ładniejszy Skórka rzeczywiście świetna i miękka (tak, byłam niedowiarkiem jak pisałyście, że madara ma taką miękką skórkę - bo moja czarna (już jej nie mam) była taka sztywna raczej, ale ta to jest Ma małe niedociągnięcia na szwach ale generalnie jest bardzo fajna, monia obiecuję, że tak szybko jej nie sprzedam ![]() iii kto wie, czy mnie inny kolor madary nie pokusi idę się pakować jeszcze tu wrócę
|
|
#3437 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Głasknij uszko od cioci NIKi ![]() Cytat:
biszkopciki są śliczneAniu miłego urlopa ![]() Monia dziś wysyłka ![]() Przyszła moja tytka Tommiego Hilfigiera, a ja aparatu znaleźć nie umiem z samego Brooklynu przyleciała.
|
||
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Nika,dobrze,że cię widzę
![]() Pytanie odnośnie budowy,kto Ci projektował łazienki,wynajęliście projektanta wnętrz czy sama sobie wymyśliłaś ?A kuchnię mieliście projekt od projektanta czy od razu z salonu tak,gdzie kupowaliście robili wizualke?
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
to wiesz w razie czegoś gdzie się zgłaszać
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- wiem wiem jak coś to do piątku coś napisze zastanawiam się nad pomadkami
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Mojego asosa tez jak nie było tak ni ma
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
hello
Co do labradorow i ogolnie psow to kazdy pies zle wychowany i zdziczaly moze byc grozny. Ja od dawna mialam labradory i wszystkie moje psy byly bardzo lagodne, owszem zywiolowe i za bardzo wrecz odwaznego ale nigdy nie zrobily nikomu krzywdy, mieszklay z kotami i z nimi spaly, kochaly dzieci. Natomiast amstaff zamordowal kiedys mojego kota w moim wlasnym ogrodzie... |
|
|
|
#3445 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hahaha .. widzisz taka okazja... ale też chłopak sierota ... jak chciał tańczyć to trzeba było mu podejść i tańczyć a nie ledwo się odwróciłaś i już zrezygnował ![]() Cytat:
mi by już się znudziło dawno pisanie bez odzewu ![]() Cytat:
|
|
|
#3446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anny , Aneczki, Anie wszystkiego naj !!! Cytat:
podobają mi się labradory Cytat:
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2011-07-26 o 12:40 |
|||
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie Ty coś z asosa zamawiałaś? na all?
A ja korzystając z tego że wczoraj miałam jeszcze wolne przeszłam się po sklepach i się trochę obkupiłam, kupiłam sobie jeansy i bluzkę w Osraju, dwie sukienki i dwie bluzki w reserved, dwa topy w top secret, piękną koszulę w vero moda i jeszcze dwie rzeczy w lumpku. Aha, i jeszcze jak mnie nie było przyszedł żakiecik od Kali |
|
|
|
#3448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Renia fajnie że wesele sie udało a o co chodzi ze rodzinka jest nie do zdarcia? ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
muszę uciekać później do was wpadnę słonka moje kochane
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

)labradorkę-biszkoptową 8 tygodniową ,jest z nią dosłownie 3 światy

ale narazie nie ma listonosza 

nitki,jakieś farfocle wystają,no masakra. Dobrze,że moja mama trochę szyje to mi zrobiła tak jak trzeba...aha i jeszcze jak wyjęłam z koperty,to była wymiętolona jak psu z gardła
No ale co ja oczekiwałam za 40 zł