etorebka.pl cz. 29 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-26, 10:02   #3421
charal
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
a to dobre, moi rodzice zafundowali sobie(właściwie to brat mój,zrobił rodzicom prezent na parapetówkę)labradorkę-biszkoptową 8 tygodniową ,jest z nią dosłownie 3 światy
Może się narażę, ale nie lubię labradorów, mam z nimi same złe doświadczenia, może to dlatego, kiedyś labradorka sąsiadów zaatakowała mojego syna, mocno go poturbowała, oni się tłumaczyli że to dlatego że ma problemy behawioralne, no ja dziękuję za takie problemy jeżeli pies się rzuca na dziecko spokojnie idące chodnikiem, wg mnie to jeden wielki mit że labradory to kochane spokojne psy rodzinne, zresztą nie istnieje coś takiego jak rasa psów rodzinnych, zresztą, moim zdaniem prawo powinno bardziej regulować przepisy dotyczące hodowli, bo u labradorów coraz częściej tak jak wcześniej u owczarków zdarzają się chowy wsobne itp
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 10:02   #3422
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
musialabym zalozyc nowe konto, bo nie chce sprzedawac z tego, z ktorego moj ojciec korzysta. przerazilby sie,ze rzeczy, ktore niby rozsadnie kupowalam (np torebka za 300zl z mango, ktorej ani razu nie zalozylam) nie sa mi w ogole potrzebne.
a tak to, to nie pamieta,ze to, czy tamto w ogole kupilam

jak sie wyprowadze wezme caly wor rzeczy do sprzedania
spoko

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
milej zabawy!!
wyszalej sie porzadnie,
nie zlam obcasa,
nie ubrudz kiecki,
nie schlej sie ( )
i badz grzeczna a tak serio mowiac to juz dawno powinnas spac

dobranoc hanus
dobre rady

Idę sprzątać łazienkę niedługo do was wrócę

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 10:05   #3423
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Może się narażę, ale nie lubię labradorów, mam z nimi same złe doświadczenia, może to dlatego, kiedyś labradorka sąsiadów zaatakowała mojego syna, mocno go poturbowała, oni się tłumaczyli że to dlatego że ma problemy behawioralne, no ja dziękuję za takie problemy jeżeli pies się rzuca na dziecko spokojnie idące chodnikiem, wg mnie to jeden wielki mit że labradory to kochane spokojne psy rodzinne, zresztą nie istnieje coś takiego jak rasa psów rodzinnych, zresztą, moim zdaniem prawo powinno bardziej regulować przepisy dotyczące hodowli, bo u labradorów coraz częściej tak jak wcześniej u owczarków zdarzają się chowy wsobne itp
nawet nie strasz,bo u mnie w rodzinie masa małych dzieciaków
Stary 2011-07-26, 10:12   #3424
charal
Zakorzenienie

Cytat:
nawet nie strasz,bo u mnie w rodzinie masa małych dzieciaków
Nie no skąd, w dużej mierze labradory to przyjacielskie psy, akurat ja miałam takie doświadczenia, poza tym mój pies jako szczeniak dwukrotnie został dotkliwie pogryziony przez labradory, wiec nie mam sentymentu do tej rasy, ale uważam ze labradory należy szkolić od małego, wymagają że tak powiem twardej ręki, bo to duże i potężne psy, w dodatku żywiołowe, źle jeżeli wchodzą właścicielom na głowę
Stary 2011-07-26, 11:04   #3425
kali765
Zakorzenienie

Hej
Stary 2011-07-26, 11:11   #3426
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Hej
już posprzątałam Kalinko jak tam twój tż się czuje? Na razie nadrabiam więc przepraszam nie jestem na bieżąco

Stary 2011-07-26, 11:19   #3427
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
już posprzątałam Kalinko jak tam twój tż się czuje? Na razie nadrabiam więc przepraszam nie jestem na bieżąco

ja od piątku nic nie zrobiłam - a przydał by się jakiś porządek
Pewnie niedługo do tego dojdziesz ale dziękuję, już jest ok .
Wiadomo jeszcze boli ale z czasem i ten ból przejdzie
Stary 2011-07-26, 11:26   #3428
maggie82
Zakorzenienie

Hej

Właśnie był u mnie kurier z Sigrid zieloną Cudna jest szkoda że muszę ją oddać w prezencie Sama teraz zastanawiam się nad Sigrid - może szara a może ta płócienna ?
Wykonanie bez zarzutu, nie śmierdzi, ślicznie wygląda
A teraz idę zrobić kawkę i Was nadrobię trochę
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 11:30   #3429
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
szok

Aaa szkoda gadać ... 2 tygodnie minęły i skończył się spokój w domu . Pokłóciłam się dzisiaj z bratem to usłyszałam same wyzwiska ... m.in że mnie traktuje jak "psa z podkulonymi uszami, który wrócił do domu" ... wyobrażacie to sobie?., albo, że się rządzę bo w piątek specjalnie poleciałam do Arkadii kupić sobie jogurt na śniadanie. Jak prosiłam mame to mi nie kupiła, więc sama sobie kupiłam, a ten co ? wypił mi go bez pytania. Nikt w tym domu oprócz mnie nie kupuje jogurtów i nawet nie przyszło mu do głowy, że to może być mój i żeby się zapytać. Jak ja mu kiedyś zjadłam serek to było wielkie halo chociaż miał 3 takie same w lodówce, a teraz mi mówi, że się rządzę bo mu robie awanture o jogurt, który specjalnie sobie pojechałam i kupiłam . Poza tym stłukł mi bardzo ładną miseczkę (a właściwie mojemu TŻ-towi) bo nie mógł opanować nerwów.... i uderzył moją mame .
Kochana to nie ty powinnaś się wyprowadzić z domku tak jak zrobiłaś wcześniej tylko ten twój kochany braciszek jestem w szoku dorosły człowiek a zachowuje sie jak jakiś mały terrorysta :mdleje)

Nudi wiśnówkę piłyście mniam mniam

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:

ja od piątku nic nie zrobiłam - a przydał by się jakiś porządek
Pewnie niedługo do tego dojdziesz ale dziękuję, już jest ok .
Wiadomo jeszcze boli ale z czasem i ten ból przejdzie
No tak oczywiście będzie boleć ale z czasem to minie ważne że jest w domku

Megi co za myśl kawa ja też za raz ide muszę wypić bo jeszcze nie piła i nadal was nadrabiam aha Megii wstaw koniecznie zdjęcia

Stary 2011-07-26, 11:31   #3430
Iduś
Zakorzenienie

A ja już kawusie wypiłam ... teraz obmyślam jaką tu by sałatkę zrobić iiii wymyśliłam ... tylko czy będzie dobra

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 11:31   #3431
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Maggie jeszcze co do zegarka to muszę zanieść do zegarmistrza bo mi z ręki zlatuje myślę że to kwestia paru zł
O to też będę musiała - bo mam bardzo szczupłe nadgarstki ale narazie nie ma listonosza awizo też brak ok 17.00 pójdę na pocztę i sprawdzę jak się sprawy mają

Cytat:
bede pisała maila
Iduś ja na 100 % jestem chętna na kilka rzeczy z CC - napiszę na forum ale to wieczorem albo jutro ok ? Może jeszcze mamę i siostrę na coś namówię, bo się dziś spotykam z nimi

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
k

maggie a kręgosłupek??? niech siusia bardziej statycznie

albo śni mu się ponętna suczka
i ja goni
No właśnie też wolałabym żeby siusiał w poziomie ale on w ogóle jest szalony Staram się go strofować, żeby nie skakał i nie tańczył na tylnych łapkach i na razie słabe są tego efekty ale po schodach jest noszony

A co do podkreślonego - to w jego przypadku był to raczej wielki upieczony kurczak albo kiełbaska jakaś
Stary 2011-07-26, 11:33   #3432
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana to nie ty powinnaś się wyprowadzić z domku tak jak zrobiłaś wcześniej tylko ten twój kochany braciszek jestem w szoku dorosły człowiek a zachowuje sie jak jakiś mały terrorysta :mdleje)
Najlepsze jest to, że ja jak zwykle jestem ta zła i niedobra ... najpierw na niego psioczyła jak ją uderzył i w ogóle jak zbił tą miskę i musiała znowu wszystko sprzątać, a teraz kochająca się rodzinka ... a na mnie się obraziła wczoraj! ... za co? nie mam bladego pojęcia bo nawet z nią nie rozmawiałam ... fajnie co ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-07-26, 11:35   #3433
roxana222
Zakorzenienie

roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 11:35   #3434
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość

Iduś ja na 100 % jestem chętna na kilka rzeczy z CC - napiszę na forum ale to wieczorem albo jutro ok ? Może jeszcze mamę i siostrę na coś namówię, bo się dziś spotykam z nimi
Dobrze Kochana to napisz jak będziesz mogła . Mam nadzieję, że się uzbiera to 50 $ do piątku to bym puściła zamówienie i w spokoju pojechała na wakacje

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-07-26, 11:56   #3435
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Oooo Charal

Cytat:
Hej hej urlop super, do pewnego momentu, potem synuś się wyglebił na rowerku, złamał rączkę i wtrząsnął swój mikroskopijny móżdżek ale poza tym wszystko ok, pogoda dopisała, zjarałam się jak skwarka, zakochałam się w Bieszczadach, nie chce mi się pracować, najchętniej to przedłużyłabym urlop o jakiś miesiąc no i tęskniłam za wami
To fajnie, że urlop się udał Dużo zdrówka dla synka i dla Twojej nogi też

Cytat:
Jeszcze mnie trochę noga boli, ale już jest ok, trochę połaziłam nawet po górach, a psa w końcu wzięła jednak koleżanka, w sumie to do ostatniej chwili nie wiedziałam co i jak no ale niestety w związku z tym mój piesek zostanie tatusiem bo jej suczka dostała nadprogramowej cieczki
Ale numer a suczka to też Amstaff ?

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Nie no skąd, w dużej mierze labradory to przyjacielskie psy, akurat ja miałam takie doświadczenia, poza tym mój pies jako szczeniak dwukrotnie został dotkliwie pogryziony przez labradory, wiec nie mam sentymentu do tej rasy, ale uważam ze labradory należy szkolić od małego, wymagają że tak powiem twardej ręki, bo to duże i potężne psy, w dodatku żywiołowe, źle jeżeli wchodzą właścicielom na głowę
Zgadzam się co do labradorów mojego mopsika też kiedyś napadł labrador był bez smyczy i bez kagańca - bo to przecież taka "przyjacielska" rasa a leciał z zębami na wierzchu jak wściekły ... Dobrze że mops ma tyle skóry na szyi bo akurat za te fałdy go złapał, więc nie zdążył go mocno poturbować, ale strachu się najadłam co niemiara.
Ale generalnie, wszystkie psy mogą być groźne jeśli są źle chowane - najwięcej zależy od właściciela no i na spacerze wśród ludzi - pies musi być na smyczy !!! Szkoda, że tak mało osób o tym pamięta

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Megi co za myśl kawa ja też za raz ide muszę wypić bo jeszcze nie piła i nadal was nadrabiam aha Megii wstaw koniecznie zdjęcia
Ja już wypiłam Kawę oczywiście A zdjęć chyba nie zdążę zrobić bo zaraz wychodzę i wrócę o 17.00 a o 18.00 na urodziny z tą torebką jako prezent Chyba, że moja sis zrobi jej zdjęcia (bo to dla niej ) Jak będę miała to wstawię
Świetne zdjęcia tej torebki ma Famoody na blogu : http://famoody.blogspot.com/2011/03/...-is-green.html
Sigrid ma na żywo taki soczysty kolor

Cytat:
Najlepsze jest to, że ja jak zwykle jestem ta zła i niedobra ... najpierw na niego psioczyła jak ją uderzył i w ogóle jak zbił tą miskę i musiała znowu wszystko sprzątać, a teraz kochająca się rodzinka ... a na mnie się obraziła wczoraj! ... za co? nie mam bladego pojęcia bo nawet z nią nie rozmawiałam ... fajnie co ?

Cytat:
Dobrze Kochana to napisz jak będziesz mogła . Mam nadzieję, że się uzbiera to 50 $ do piątku to bym puściła zamówienie i w spokoju pojechała na wakacje
O do piątku to spokojnie się zastanowię co mi potrzebne ale pewnie jutro już wpiszę na nasze forum zamówienie

To teraz lecę Zajrzę jeszcze wieczorem

Aaaa i wiadomość z ostatniej chwili - mam AWIZO mam nadzieję, że to mój zegarek z Asosa bo jak nie to

Pa pa
Stary 2011-07-26, 11:58   #3436
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Dzień Dobry

Iza dziękuję

Cytat:
Hej
Właśnie był u mnie kurier z Sigrid zieloną Cudna jest szkoda że muszę ją oddać w prezencie Sama teraz zastanawiam się nad Sigrid - może szara a może ta płócienna ?
Wykonanie bez zarzutu, nie śmierdzi, ślicznie wygląda
A teraz idę zrobić kawkę i Was nadrobię trochę
uda Ci się zrobic zdjęcia?

Cytat:
Iduś
jak będę miała dostęp do neta nad jeziorkiem to też coś wybiorę

Dostałam już madarę
świetna jest

śliczny ma kolor, po zdjęciach spodziewałam się trochę innego odcienia, ale ten realny na żywo jest jeszcze ładniejszy
Skórka rzeczywiście świetna i miękka (tak, byłam niedowiarkiem jak pisałyście, że madara ma taką miękką skórkę - bo moja czarna (już jej nie mam) była taka sztywna raczej, ale ta to jest )
Ma małe niedociągnięcia na szwach ale generalnie jest bardzo fajna,

monia obiecuję, że tak szybko jej nie sprzedam
iii kto wie, czy mnie inny kolor madary nie pokusi

idę się pakować
jeszcze tu wrócę
Stary 2011-07-26, 12:03   #3437
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
O super I jeszcze fotka na dole mój mops tak często robi

A Twoja Labradorka też beżowa ? Pogłaszcz ją ode mnie
Rewelka
Głasknij uszko od cioci NIKi

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
no widok swietny
Moja tez bezowa A wlasciwie biszkoptowa/bulkaowata
biszkopciki są śliczne

Aniu
miłego urlopa

Monia dziś wysyłka
Przyszła moja tytka Tommiego Hilfigiera, a ja aparatu znaleźć nie umiem z samego Brooklynu przyleciała.
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 12:13   #3438
iza251
Zakorzenienie

Question Dot.: etorebka.pl cz. 29

Nika,dobrze,że cię widzę
Pytanie odnośnie budowy,kto Ci projektował łazienki,wynajęliście projektanta wnętrz czy sama sobie wymyśliłaś ?A kuchnię mieliście projekt od projektanta czy od razu z salonu tak,gdzie kupowaliście robili wizualke?
Stary 2011-07-26, 12:14   #3439
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to ja może coś zamówie

Stary 2011-07-26, 12:17   #3440
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to ja może coś zamówie
to wiesz w razie czegoś gdzie się zgłaszać

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-07-26, 12:23   #3441
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
no patrzcie i podziwiajcie: love:

Witaj Moniko.

Twoje osobiste konto rabatowe zostało powiększone o kwotę 6zł.
Spowodowane to zostało uznaniem zwrotu zakupionego przez Ciebie towaru.
Szczegółowe informacje dotyczące stanu Twojego konta rabatowego możesz zobaczyć po zalogowaniu w zakładce "Twoje Konto".

Pozdrawiamy serdecznie.
eTorebka.pl

:conf used:

Monia co ty im zrobiłaś że ci zwrócili rabat

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
to wiesz w razie czegoś gdzie się zgłaszać
wiem wiem jak coś to do piątku coś napisze zastanawiam się nad pomadkami

Stary 2011-07-26, 12:25   #3442
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo Charal

To fajnie, że urlop się udał Dużo zdrówka dla synka i dla Twojej nogi też

Ale numer a suczka to też Amstaff ?

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Zgadzam się co do labradorów mojego mopsika też kiedyś napadł labrador był bez smyczy i bez kagańca - bo to przecież taka "przyjacielska" rasa a leciał z zębami na wierzchu jak wściekły ... Dobrze że mops ma tyle skóry na szyi bo akurat za te fałdy go złapał, więc nie zdążył go mocno poturbować, ale strachu się najadłam co niemiara.
Ale generalnie, wszystkie psy mogą być groźne jeśli są źle chowane - najwięcej zależy od właściciela no i na spacerze wśród ludzi - pies musi być na smyczy !!! Szkoda, że tak mało osób o tym pamięta

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Ja już wypiłam Kawę oczywiście A zdjęć chyba nie zdążę zrobić bo zaraz wychodzę i wrócę o 17.00 a o 18.00 na urodziny z tą torebką jako prezent Chyba, że moja sis zrobi jej zdjęcia (bo to dla niej ) Jak będę miała to wstawię
Świetne zdjęcia tej torebki ma Famoody na blogu : http://famoody.blogspot.com/2011/03/...-is-green.html
Sigrid ma na żywo taki soczysty kolor

O do piątku to spokojnie się zastanowię co mi potrzebne ale pewnie jutro już wpiszę na nasze forum zamówienie

To teraz lecę Zajrzę jeszcze wieczorem

Aaaa i wiadomość z ostatniej chwili - mam AWIZO mam nadzieję, że to mój zegarek z Asosa bo jak nie to

Pa pa
Nie, ta suczka to owczarek niestety
Stary 2011-07-26, 12:28   #3443
iza251
Zakorzenienie

Mojego asosa tez jak nie było tak ni ma
Stary 2011-07-26, 12:34   #3444
hanusia505
Zakorzenienie

hello
Co do labradorow i ogolnie psow to kazdy pies zle wychowany i zdziczaly moze byc grozny. Ja od dawna mialam labradory i wszystkie moje psy byly bardzo lagodne, owszem zywiolowe i za bardzo wrecz odwaznego ale nigdy nie zrobily nikomu krzywdy, mieszklay z kotami i z nimi spaly, kochaly dzieci. Natomiast amstaff zamordowal kiedys mojego kota w moim wlasnym ogrodzie...

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 12:37   #3445
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:

Farfallko a w jakim sklepie pracujesz ? Jeśli możesz zdradzić oczywiście
a w takim .. turystycznym

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
far, prawda, że mam cudowne znajomości Pan Vizir dzwonił do mojej koleżanki
Roxi - szkoda . wakacje w mieście są zupełnie nieatrakcyjne . ja jak zasmakowałam trochę innego miasta, albo nawet innych ludzi, to tak mi głupio i smutno w domu!!!

a w ogóle to dowiedziałam się, że w tamtym klubie w miasteczku koleżanki chciał zatańczyć ze mną bardzo fajny chłopak, ale podobno odwróciłam się do niego plecami .
zapamiętać: ogarniać co się dzieje wokół mnie, nie byc w swoim świecie
ale to nic, może jeszcze kiedyś będzie okazja
hahahaha to ja się powinnam cieszyć że znam (z wizażu ) Ciebie moja ty szycho
hahaha .. widzisz taka okazja... ale też chłopak sierota ... jak chciał tańczyć to trzeba było mu podejść i tańczyć a nie ledwo się odwróciłaś i już zrezygnował

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
no pogoda fatalna, nie spodziewałam się takiej temperatury
śmiesznie, bo jak w marcu jest +12 to ludzie noszą puchowe kurtki, a jak w lipcu jest 12 to gołe stópki
a mi było taaak zzzzzziiimmnooooo

niezły świr z tego kolesia, który tak wydzwaniał

Rybka

Kali
trzymajcie się z TŻ

no i dzięki za super wieści dot. zegarka

a tak ostatnio myślałam, czy elfa będziesz zamawiać może niedługo...

Maggie kciuki za sigrid
ja też się martwie, czy moja madara nie będzie zbytnio pognieciona
no niestety ... jeszcze dziś dostałam "czesc" w smsie ... ciekawe jak długo jeszcze tak pociągnie mi by już się znudziło dawno pisanie bez odzewu

Cytat:
no tak, masz zajęcia. fajnie
włoski? super
ja kompletnie się odmóżdżam... aż mam wyrzuty sumienia, ale mam nadzieję, że w tym roku będę się ostro uczyła , więc póki co się regeneruję

no nie? a koleżanka mi powiedziała, że on baaaardzo fajny z wyglądu. a jej powiedział to na mieście dziś bliski kolega, który był właśnie z tym chłopakiem w klubie. no oni to tak ogólnie wszyscy się znają.
ale z drugiej strony to nie mógł stanąć przede mną i się uśmiechnąć, to bym wiedziała o co chodzi, a nie jakieś podchody . ale może faktycznie się odwróciłam... kurczę, nie kojarzę w ogóle tej sytuacji
ja mam co semestr takie postanowienie ... i że na wszystkie wykłady będę chodziła też postanawiam ale wierzę że Ty dotrzymasz słowa
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 12:38   #3446
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Hej Charal jak minął urlop

Oj z tym się zgodzę akurat

Pamiętacie jak zamawiałam tą marynarkę:
http://allegro.pl/marynarka-zakiet-w...695269439.html
otóż taaak...sama marynarka jest b.ładna ,kolor fajny,ale matko Boska jakbyście zobaczyły jak jest wykończona nitki,jakieś farfocle wystają,no masakra. Dobrze,że moja mama trochę szyje to mi zrobiła tak jak trzeba...aha i jeszcze jak wyjęłam z koperty,to była wymiętolona jak psu z gardła No ale co ja oczekiwałam za 40 zł
Ogólnie po wyprostowaniu jej wszystkich wad jest naprawdę ładna

Wszystkim Annom
z okazji imienin najlepsze życzonka,
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego, życia kolorowego
i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!

Przyłączam się do życzeń
Anny , Aneczki, Anie wszystkiego naj !!!
Cytat:
a to dobre, moi rodzice zafundowali sobie(właściwie to brat mój,zrobił rodzicom prezent na parapetówkę)labradorkę-biszkoptową 8 tygodniową ,jest z nią dosłownie 3 światy
piękny psiak podobają mi się labradory
Cytat:
A ja już kawusie wypiłam ... teraz obmyślam jaką tu by sałatkę zrobić iiii wymyśliłam ... tylko czy będzie dobra
na pewno będzie pyszna
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2011-07-26 o 12:40
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 12:41   #3447
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Mojego asosa tez jak nie było tak ni ma
A gdzie Ty coś z asosa zamawiałaś? na all?
A ja korzystając z tego że wczoraj miałam jeszcze wolne przeszłam się po sklepach i się trochę obkupiłam, kupiłam sobie jeansy i bluzkę w Osraju, dwie sukienki i dwie bluzki w reserved, dwa topy w top secret, piękną koszulę w vero moda i jeszcze dwie rzeczy w lumpku. Aha, i jeszcze jak mnie nie było przyszedł żakiecik od Kali i to co zamawiałam w Vintage shopie- szmaragdowa torebeczka i sweterek wszystko cudne
Stary 2011-07-26, 12:50   #3448
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
dobry wieczór!!

mało bywam ale nie mam czasu wyprowadzka to ciążka sprawa......ale powoli wychodzimy na prostą!!
rybolek ale jak już wszystko poukładasz i będzie wszystko na swoim miejscu będziesz zadowolona i dumna z siebie

Renia fajnie że wesele sie udało
a o co chodzi ze rodzinka jest nie do zdarcia?

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
far, prawda, że mam cudowne znajomości Pan Vizir dzwonił do mojej koleżanki
Roxi - szkoda . wakacje w mieście są zupełnie nieatrakcyjne . ja jak zasmakowałam trochę innego miasta, albo nawet innych ludzi, to tak mi głupio i smutno w domu!!!

a w ogóle to dowiedziałam się, że w tamtym klubie w miasteczku koleżanki chciał zatańczyć ze mną bardzo fajny chłopak, ale podobno odwróciłam się do niego plecami .
zapamiętać: ogarniać co się dzieje wokół mnie, nie byc w swoim świecie
ale to nic, może jeszcze kiedyś będzie okazja
oj nudi nudi ale jeszcze kiedyś możecie się spotkac na tej dyskotece

Stary 2011-07-26, 12:51   #3449
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
hello
Co do labradorow i ogolnie psow to kazdy pies zle wychowany i zdziczaly moze byc grozny. Ja od dawna mialam labradory i wszystkie moje psy byly bardzo lagodne, owszem zywiolowe i za bardzo wrecz odwaznego ale nigdy nie zrobily nikomu krzywdy, mieszklay z kotami i z nimi spaly, kochaly dzieci. Natomiast amstaff zamordowal kiedys mojego kota w moim wlasnym ogrodzie...
Oczywiście zgadzam się, amstafy mogą wykazywać agresję znacznie większą niż inne rasy, znam tą rasę aż za dobrze, wśród znajomych mam przypadki naprawdę agresywnych psów, zresztą na szkolenia przyjeżdzają ludzie z amstafami i pittbulami do resocjalizacji, to straszne do czego te psy są zdolne, np znajoma miała sukę z którą mogła wychodzić po 22, bo rzucała się na wszystko i wszystkich, ktokolwiek się do niej zblizył, nawet na dziadków którzy z nią mieszkali, do tego stopnia że wychodząc z domu przypinała ja do kaloryfera, ale któregoś dnia wyrwała nawet kaloryfer ze ściany. Co nie zmienia faktu że ja kocham mojego psa, jest przykładem zrównowazonego łagodnego amstafa, kochającego dzieci itd, ale oczywiście wiem że to tylko pies, i masz rację, w każdej rasie może zdarzyć się agresywny przypadek, tyle że o ile agresywny york nie zrobi wielkiej krzywdy, o tyle duży pies już niestety tak
Stary 2011-07-26, 12:55   #3450
dor1kaaaa
Zakorzenienie

muszę uciekać później do was wpadnę słonka moje kochane

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości