Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-26, 09:27   #1621
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
ja nie powiem nic odkrywczego na tym wątku- bierz. Rozumiem, ze aukcja all?Mówisz o tej klapkowej z zeszłego sezonu?

mnie to już obojętnie- będę się cieszyła zarówno z zarowej jak i h&mowej. I pomyśleć, że przymierzałam kiedyś, kiedyś tę z h&m..było mi w niej tak cudownie.. i odłożyłam na wieszak. ale ja tak często mam. natomiast zarowej nigdy na oczy nie widziałam, ale i tak ją chcę.
Zarową to kupiłam w regularnej cenie, bo jak ją zobaczyłam, to MUSIAŁAM ją mieć H&M podobała mi się od dawien dawna, ale nie byłam zdecydowana i w efekcie musiałam polować na nią na allegro
Stary 2011-07-26, 09:29   #1622
Cellly
Zadomowienie

[QUOTE=Rzymianka;28350424]
Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Ha ha o tym samym pomyślałyśmy
Hmmm U mnie w związku też prawie 5-letnim jest praktycznie tak jak na początku. I przed zaręczynami tak było więc ciekawą macie dziewczynki dedukcję Mam nadzieję, że poślubie dalej będzie tak samo

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
jeszcze dwa tygodnie... kwitnę tu sama, w weekend pozwiedzałam Stare Miasto, Łazienki, itp. ale w tygodniu po pracy jest mi ciężko
Kochana to częściej zaglądaj tu do nas Zawsze to lepiej w tłumie współuzależnionych

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
no jest nas dwie, ja tam mojego mezulka nie zostawie na rzecz hiszpanii, bo kto mi bedzie wowczas sponsorowac 85% zakupow w zarze??
No ja też jestem za tym aby to jednak był Dom Zaromaniaczek o różnym statusie związku Cobyśmy wszystkie tam mogły być
Stary 2011-07-26, 09:30   #1623
Spaza
Zakorzenienie

dobra, sprawdziłam :P też taki ecru tylko świecący
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 09:31   #1624
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
miałam taką grzywkę, kochałam ją...a co tam, pokażę Wam się... a teraz mam krótkie włosy bez grzywki nie wiem co mnie pokusiło

będzie żałował...ale ja jestem zdania, że się 2 razy do tej samej wody nie wchodzi...trzymaj się i bądź silna

mi się też nie układa...jakieś 5 lat albo i więcej... ale jakoś daję radę

a z tym powrotem do Poznania.. nie masz kogo poprosić, żeby wysłał za Ciebie, albo się dogadać z kupującą jakoś?
Śliczna z Ciebie dziewczyna i włoski super! Pokaż jak teraz wyglądasz to porównamy w której fryzurce lepiej - chociaż ja osobiście zawsze jestem za długimi włosami
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 09:43   #1625
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
miałam taką grzywkę, kochałam ją...a co tam, pokażę Wam się... a teraz mam krótkie włosy bez grzywki nie wiem co mnie pokusiło

będzie żałował...ale ja jestem zdania, że się 2 razy do tej samej wody nie wchodzi...trzymaj się i bądź silna

mi się też nie układa...jakieś 5 lat albo i więcej... ale jakoś daję radę

a z tym powrotem do Poznania.. nie masz kogo poprosić, żeby wysłał za Ciebie, albo się dogadać z kupującą jakoś?
Masz bardzo ladna buzie! Podejrzewam ze bez grzywki tez swietnie wygladasz!

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Ale to przyjaciolka Nie wyobrazam sobie podejsc do kogos z kim sie nie trzymam i walnac " offfuuu ale masz trapery na nogach,wstyd"

Oj mezczyzni mowia,ze lubia wysokie, dlugonogie dziewczyny i oczywiscie to prawda! Ale jak trafi im sie ladna, niska to na pewno jej nie odpuszcza
Ja mialam zawsze wysokich facetow. Nie mam wiekszych wymogow odnosnie wygladu oprocz wzrostu. Wiem,wiem... sama jestem niska a innych dyskryminuje, no coz.. juz sie nie zmienie Nie spotkam sie z mezczyzna ponizej 178 chociaz to i tak dla mnie za malo. Idealny wzrost to od 186- 194 :P Lubie sie czuc taka malutka

Pochwale sie jeszcze przed snem, dostalam wlasnie zwrot podatku , bede miala na shoppera!!!!

---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ----------

Ja mam jeszcze slabosc do Panow starej daty, takich eleganckich. Moj Śp dziadek taki byl,a ze zmarl kiedy mialam 6 lat to teraz rozgladam sie za innymi Uwielbiam rowniez starsze Panie ktore nadal sa eleganckie i dbaja o siebie. Czasami widuje takie Panie po 70 i maja nadal takie piekne rysy, jak pomysle sobie jak wygladaly w mlodosci to...

oj..to nie jest tak ze faceci lubia dlugonogie dziewczyny...albo moze i jest-lubia ale nie dla siebie. Niekomfortowo sie czuja i czesto mi o tym mowia. Wtedy ja tez sie glupio czuje. W ogole ciagle trafiam na niskich facetow...A ostatnio na nikogo trafic nie moge. Juz nie wiem co mam zrobic zeby kogos poznac. Niby wychodze z domu ale jest tragedia.

A nie mozesz poprosic wspollokatorki zeby Ci wyslala ta bluzke?
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 09:57   #1626
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja mam asusa eee i jestem z niego bardzo zadowolona

Muszę to z siebie wyrzucić! Ostatnio jak tak latam, to za każdym razem gdy siedzę w samolocie i patrzę na obsługę, to się zastanawiam skąd się wzięły te przekonania, że stewardessa musi być wysoka, szczupła i najlepiej ładna, jak w tych samolotach to czasami latają kobiety, które wyglądają, jakby się tam znalazły z łapanki

W ogóle czuję się ogólnie rozczarowana nową kolekcją, a przynajmniej tym, co widzę na stronie. Może ze 3-4 ciuchy rzeczywiście wpadły mi w oko
Ale jednak wzrostem są zbliżone, nie ma ani niskich, ani zbyt wysokich. Ja mam pecha i zazwyczaj trafiam na ładne, a już najgorzej w Azji, tam każda piękna i szczuplutka. Aż przykro.

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Wiesz, ja rozumiem jak wyrazenie opinii ma na celu pomoc drugiej osobie, a jak to tylko chlapanie ozorem na prawo i lewo to juz nie
W zeszlym roku spotkalo mnie pare przykrych sytuacji, dosyc mocno schudlam (kilkumiesieczna planowana dieta) i dwie czy trzy zawistne baby mialy czelnosc zapytac czy nie jestem chora, bo jakos sie mnie mniej zrobilo. Wyobrazcie sobie jak sie musialam czuc harowalam jak wol, zeby sie pozbyc 'nadbagazu' a tu takie cos...
Doskonale rozumiem. Ja przytyłam po maturach (nauka idealnie komponuje się ze słodyczami), ale na studiach wzięłam się za siebie. Moja współlokatorka, która wg BMI miała już nadwagę, poczęstowała mnie tekstem, że jej facet uważa, że przesadziłam z odchudzaniem i że mężczyźni nie lubią takich wychudzonych kobiet. A ja wtedy ważyłam 60kg przy 174cm wzrostu. Powiedziałam tylko: "Aha" i temat się zakończył, ale niesmak pozostał do dziś. Teraz mam luz, pracuję w gronie fajnych ludzi i mimo, że jest mnie "parę" kilogramów za dużo, to nikt mi złego słowa nie powie. IMO w pewnym wieku człowiek powinien się nauczyć, że pomyśleć można, ale niekoniecznie powiedzieć.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 09:58   #1627
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
IMO w pewnym wieku człowiek powinien się nauczyć, że pomyśleć można, ale niekoniecznie powiedzieć.
Niektórzy przez całe życie nie są w stanie przyswoić tej prawdy
Stary 2011-07-26, 10:06   #1628
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam 174 i ona jest tak powiedziałabym, klasyczna, pewnie ma około 60cm długości, kończy się ładnie poniżej talii, ale raczej nie można powiedzieć, że zakrywa pupę, tylko trochę nad nią się kończy.
Dzięki Jeszcze akurat mamy prawie tyle samo wzrostu

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Nie wytrzymałam i mam grzywkę Najwyżej będę zapuszczać znowu Popatrzyłam na te zdjęcia znad morza i jak mi widać czoło nie podoba mi się Zresztą ostatnie lata miałam ciągle tak jakoś na bok i potrzebowałam zmiany

Edytowane przez surrealplace
Czas edycji: 2011-07-26 o 10:07
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 10:09   #1629
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Lunus - jak tam nastroj przed dzisiejszym kinem?
Sukienka juz naszykowana? no i te majtki, o ktorych tu dyskutujemy od kilku dni?
Postanowiłam, że gatki będą babcine a niech sobie nie myśli, że mi zależy

A do sukienki nie wiem jakie buty i jaką górę bo zimnawo troszkę

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 10:13   #1630
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Kochane,
wiem, że to głupie pytanie teraz ale trudno

Czy jest jeszcze szansa na tą sukienkę zieloną lub fioletową rozm. M?

Nie mam teraz możlwości wybrać się na polowanie do Zary bo mu dziecko wciąż choruje ale może widziałyście je jeszcze
Popatrzę za nią dzisiaj. Może gdzieś będzie

Cytat:

i wklejam fotki w kiecy, ale zdecydowanie za krotka, jak sie schylilam do psa, to cala na wierzchu, akurat mama mnie podeszla od tylu

i troche pokusze czerwona ramoneska trf dla estee (przepraszam za brudne drzwi, ale remont.... same rozumiecie )
Wyglądasz super w tej sukience! Świetnie pasuje do rajstop

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
tak, tak. wiem sukienka ode mnie leci do Estee

widzę, że nie jestem samotna z tym dzisiejszym dołem.
a ja rozstałam się dzisiaj z facetem. można powiedzieć, że on ze mną..

Cytat:
Z perspektywy czasu wiem, że każde rozstanie z niewłaściwym facetem przybliża Cię tylko do tego właściwego i jedynego.
Trzymaj się Kochana.
Jakie mądre słowa Zgadzam się z nimi!

Cytat:
Napisane przez miqqa Pokaż wiadomość
no i co ja poradzę że one wszystkie mi się tak podobają, mam objawy jednej przesympatycznej zaromaniaczki "ja też chcę"
na swoje usprawiedliwienie dodam, że nic a nic nie wędruje na allegro, kolekcja znajduje miejsce w szafie, gniecie się i czeka na mega garderobę (na szczęście to już niedługo)
wdrażam się - i nawet po uzyskaniu odpowiedniego statusu (zaromaniak wtajemniczenie poziom x) mogę stać się pożyteczna jak widzę, z racji wykształcenia
A kim jesteś Kochana?

Cytat:
Bardzo ładnie wyglądasz na zdjęciu! Śliczna buzia

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Dzięki Jeszcze akurat mamy prawie tyle samo wzrostu

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Nie wytrzymałam i mam grzywkę Najwyżej będę zapuszczać znowu Popatrzyłam na te zdjęcia znad morza i jak mi widać czoło nie podoba mi się Zresztą ostatnie lata miałam ciągle tak jakoś na bok i potrzebowałam zmiany
Pokaż grzywkę pokaż
Stary 2011-07-26, 10:13   #1631
surrealplace
Zadomowienie

To jeszcze Was pomęczę :P Szans na znalezienie w sklepie tej ecru raczej nie ma? Jak się w ogóle ją pierze?
Grzywkę pokażę jak mi w ogóle włosy wyschną i trochę wyprostuję :P

Edytowane przez surrealplace
Czas edycji: 2011-07-26 o 10:14
Stary 2011-07-26, 10:16   #1632
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
Zarową to kupiłam w regularnej cenie, bo jak ją zobaczyłam, to MUSIAŁAM ją mieć H&M podobała mi się od dawien dawna, ale nie byłam zdecydowana i w efekcie musiałam polować na nią na allegro
mnie też pozostae teraz tylko all.. szukam już regularnie [kilka razy na dzień] od tygodnia i nic

Cytat:
To jeszcze Was pomęczę :P Szans na znalezienie w sklepie tej ecru raczej nie ma? Jak się w ogóle ją pierze?
Zatem czekamy na zdjęcia
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 10:16   #1633
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
w sklepie ostatni raz widziałam ją przed wyprz
niestety ucięłam metki wewnętrzne,ale ja oddaje do pralni
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 10:22   #1634
Lunus
Wtajemniczenie

Dziewczyny a powiedzcie mi jak ta laska z tego futbol bloga ma zrobione brwi???
Moja koleżanka miała podobnie ale nie śmiałam jej zapytać jak to zrobiła bo nie wiedziałam, czy to było celowe czy przypadkowe

Stary 2011-07-26, 10:25   #1635
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
w sklepie ostatni raz widziałam ją przed wyprz
niestety ucięłam metki wewnętrzne,ale ja oddaje do pralni
Ahm, a bardzo się brudzi? Porządny materiał? Nie chcę kupić drugiej dresowej, która po 3 założeniach wygląda jak ścierka...
Stary 2011-07-26, 10:37   #1636
paryzanka202
Zakorzenienie

Asiu no niestety , ona nie potrafi nawet odebrac listu na poczcie a co dopiero wyslac paczke za duze ryzyko ,ze cos zepsuje no i nie jest pomocna, wiec na pewno nie pojdzie mi jej wyslac.
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 10:39   #1637
ivvonk
Raczkowanie

Ja ma tą marynarkę już kilka miesięcy, wciąż wygląda jak nowa uprałam ją ręcznie dwa razy. Pierzę się b.dobrze, ale prasuję już gorzej.
ivvonk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 10:46   #1638
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ivvonk Pokaż wiadomość
Ja ma tą marynarkę już kilka miesięcy, wciąż wygląda jak nowa uprałam ją ręcznie dwa razy. Pierzę się b.dobrze, ale prasuję już gorzej.
Dzięki, już sama nie wiem - brać ją za 360 zł? Doradźcie mi, potrzebuję uniwersalnej marynarki, ale nie czarnej

Grzywka, tylko wiecie, jak się robi zdjęcie samej sobie z ręki

1.jpg
Stary 2011-07-26, 10:47   #1639
canaduelle
Rozeznanie

Cytat:
A może któryś z kandydatów rodziców okaże się Twoim księciem z bajki...
A TŻ-owi postaw ultimatum albo się ogarnie, znajdzie dobrze płatną pracę (żeby na Z wystarczyło of kors), oświadczy się albo niech sobie siedzi i dalej ogląda TV Niezdecydowanym facetom mówimy stanowcze nie

jestem za ultimatum )

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość

rendsaid
na pocieszenie i w obronie powiem jeszcze, że do Zary Ci lata na poszukiwania to już coś Nie martw się, poprawi się, a jak nie to czas na dobre zmiany
stare ale prawdziwe: " nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło"

Cytat:
A ja mam dzis dola
nie dołuj się, kurier będzie u mnie niedługo, jutro o tej porze pewnie będziecie z Mamą miały shoppera

Cytat:

a maz narazie nic, bo jest we wrocławiu i jutro wraca, ale juz znam jego odp. "ZA KROTKA "
powinien się cieszyc ) pięknie w niej wyglądasz

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
kupiłam za to legginsy z przeceny za 49.90 i bluzkę z nowej kolekcji
pokaże się któraś z Was w niej? Wiem, że mon9 i Spaza też ją mają też ją kupiłam za 80 zł rozm. S, jest jakaś chętna na nią w razie jakby okazała się być za duża? ( z reguły noszę xs)

Cytat:
fajna fryzurka

Cytat:
Tak samo mnie wkurza jak ktos mowi " Ale jestes niska, loo" Kurcze,na moj rozum 162-164 (nie wiem ile mam dokladnie) nie jest jakims mega karlowatym wzrostem zeby wzbudzac jakakolwiek sensacje. Przeciez tego juz nie zmienie. Co mam jechac do Tajlandii wydluzac nogi aby zyskac te 3 cm i zadowolic Iksinskiego?
tez się mieszczę w tym przedziale, mogłybysmy sobie patrzeć prosto w oczy.. hehehhehe

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
mój musiał być biały wybrałam MSI Wind i byłam z niego bardzo zadowolona, dobrze mi służył przez dwa lata, a teraz ma go moja przyjaciółka
też go mam, właśnie od ponad 2 lat i czas na zmiany.. aczkolwiek msi bardzo polecam

nie było mnie tu od wczoraj a tyle stron do nadrabiania

edit: napaliłam się (dopiero teraz!!) na tę bluzkę.. widziała ją któraś z Was? rozm. xs lub s??? może być w tym kolorze lub biało pomarańczowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0264253446_1_1_3.jpg (22,1 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez canaduelle
Czas edycji: 2011-07-26 o 10:50
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 10:51   #1640
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki, już sama nie wiem - brać ją za 360 zł? Doradźcie mi, potrzebuję uniwersalnej marynarki, ale nie czarnej

Załącznik 4112110
Bardzo mi się podoba

Właśnie chciałam Cię zapytać gdzie byłaśna tych wakacjach wiem, że pewnie było i wogóle ale mam za niskie ciśnienie i tak spowolnione ruchy jak na księżycu

To jest Jastrzębia Góra czy coś mi się pomieszało?? Bo super miasto wygląda

Stary 2011-07-26, 10:56   #1641
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Bardzo mi się podoba

Właśnie chciałam Cię zapytać gdzie byłaśna tych wakacjach wiem, że pewnie było i wogóle ale mam za niskie ciśnienie i tak spowolnione ruchy jak na księżycu

To jest Jastrzębia Góra czy coś mi się pomieszało?? Bo super miasto wygląda
Dzięki Na wakacjach byłam w Jastarni, już drugi raz Jest czysto, piękna plaża. I panuje tam taki mikroklimat, że niewiele pada. W zeszłym roku omijały nas burze, w tym padało tylko jednego dnia i to do południa Noclegi są po około 55 zł, miasto ma port, z którego można płynąć tramwajem wodnym do Gdyni, poza tym jest też małe molo spacerowe Ja uwielbiam tam być
Stary 2011-07-26, 11:00   #1642
Cellly
Zadomowienie

Cytat:

Załącznik 4112110
Fajna grzywka. Dobrze Ci w niej!

Cytat:
Dzięki Na wakacjach byłam w Jastarni, już drugi raz Jest czysto, piękna plaża. I panuje tam taki mikroklimat, że niewiele pada. W zeszłym roku omijały nas burze, w tym padało tylko jednego dnia i to do południa Noclegi są po około 55 zł, miasto ma port, z którego można płynąć tramwajem wodnym do Gdyni, poza tym jest też małe molo spacerowe Ja uwielbiam tam być
Ja też uwielbam Jastarnię i też właśnie zauważyłam ten mikroklimat Kiedyś jak pojechaliśmy z Tż do innej mieścinki nad morzem to nie mogliśmy wytrzymać i odwiedziliśmy Jastarnię i tam pogoda była zawsze super Tylko mała mieścinka trochę.

Właśnie sobie przypomniałam jakie pyszne gofry tam jadłam! Ależ mnie naszło na gofra!
Stary 2011-07-26, 11:03   #1643
miqqa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość

A kim jesteś Kochana?

Między innymi psychologiem, co prawda akrualnie nie praktykuje terapeutycznie, ale tak właśnie siedze w pracy i dumam, że przy tym ogólnym zdołowaniu na zarowym wątku pewnie w końcu przyda się jakieś koło wsparcia profesjonalnego oczywiście z zakupoholizmu czy zaroholizmu leczyć się nie będziemy ale coponiektóre smutne duszyczki w tym pięknym hiszpańskim domu zarowym można by wspomóc (i w ten oto sposób przemycam do domu samotnej zaromaniaczki te co porzucać mężów/partnerów nie zamierzają
miqqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 11:04   #1644
hihi
Zakorzenienie

Dziewczyny, ma któraś tę bluzkę...? Bo strasznie mi się jej zachciało, ale zanim zacznę rozpytywać czy jest dostępna, to wolałabym wiedzieć czy jest na co się napalać \

Aha i jeszcze jedno

Macała któraś z Was tę kurteczkę?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7375040401_1_1_2.jpg (50,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7399222600_1_1_3.jpg (14,7 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez hihi
Czas edycji: 2011-07-26 o 11:06
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 11:08   #1645
Lunus
Wtajemniczenie

No i jeszcze musisz podleczyć takie które sobie wkręcają zdradę

Idę sobie do szafy posiedzieć i podumać wśród sukienek

Edytowane przez Lunus
Czas edycji: 2011-07-26 o 11:10
Stary 2011-07-26, 11:10   #1646
Ekscelencja
BAN stały

Dziewczyny czy w Chorwacji o tej porze kupię coś jeszcze na wyprzedaży? bo jadę w sobotę i nie wiem czy się nastawiać
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 11:10   #1647
karolina2607
Zadomowienie

Celly- doszła mi asosowa sukienka Ale jakoś nie jestem szczególnie zachwycona, może dlatego że nie mam humoru i nawet nie chce mi się spoglądać w lustro Jak mi się uda, to wstawię fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3b78c9b8dc4d4dcdmed.jpg (52,8 KB, 26 załadowań)
karolina2607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 11:11   #1648
anusia1990
Zakorzenienie

potrzebuje rady

1opcja: ta sukienka, niebieska marynarka, czarne buty i czarna kopertówka
2opcja:ta sukienka, czarna marynarka, czarne buty i niebieska kopertówka

jak byście to widziały?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1af68424684ddc6e.jpg (38,7 KB, 45 załadowań)
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 11:12   #1649
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
Celly- doszła mi asosowa sukienka Ale jakoś nie jestem szczególnie zachwycona, może dlatego że nie mam humoru i nawet nie chce mi się spoglądać w lustro Jak mi się uda, to wstawię fotki
Pamiętam, żeswojego czasu też się na nią napalałam ale w końcu kupiłam inne.
A jaki kolor wziełaś ten wiewiurkowy czy inny ??

Stary 2011-07-26, 11:12   #1650
gda
Zakorzenienie

Kremowy tulipan

http://charlize-mystery.blogspot.com...-go-again.html
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości