Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-26, 11:38   #3001
party_girl7
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
nie mam pojecia co powinnas kupic, bo np. dla mnie wax w ogole nie dzialal i dopiero mialam siano, jak widzisz Lenka jest nim zachwcycona, ja natomiast uwielbiam biovaxa. u mnie praktycznie przed kazdym mycie na noc jest olejowanie (lniany, z pestek winogron), mycie odzywka, nalozenie maski bez sls, pozniej odzywka b/s i ja widze gigantyczna poprawe, ale to juz moj 7miesiac takiej intensywnej terapii

mysle, ze systematycznosc, systematycznosc, jeszcze raz - to podstawa, no i cierpliwosc
zero suszarki nawet z chlodnym nawiewem, jonizacji i innymi duperelkami, to i tak niszczy... nie klasc sie spac z mokrymi wlosami. mozna je zaplatac w warkocz, zeby zapobiec mechanicznym uszkodzeniom. hm, co jeszcze..
czesanie zalezny od naturalnych wlosow, na sucho/mokro. pamietaj, ze mozna polamac wlosy uzywajac wsuwek, gumek ktorymi zbyt mocno sciskamy wlosy

maaam takie zakwasy po skakance i jakies wymyslonej przeze mnie rozgrzewce ale za to dawno tak zbita nie bylam, nogi jak skala
mozesz napisac jakich konkretnie uzywasz kosmetykow do wlosow? uzywasz silikonow w jakijkolwiek postaci na wlosy? bo ja zaczynam pielegnacje moich fal, a Ty tez masz krecone, wiec duzo bys mi ulatwila odstawilam juz silikony, tylko ze brakuje mi jakiejs odzywki do mycia, odzywki bs, zelu do wlosow itp..
Stary 2011-07-26, 11:39   #3002
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
A ja postanowiłam, że rzuce rozjaśniacz i zafarbuje włosy... wezmę się za wątek dla blondynek, tylko że te poziomy itp to dla mnie czarna magia...

W ogóle miałam terapię antyuczeleniową i nie miałam problemów ze skórą, a teraz znowu :/ i wyskoczyły mi dwa pryszcze
o tak wątek dla blondynek to świetna rzecz, chyba sam fryzjer nie ma takiej wiedzy jak ich wątek no i poziomy dla mnie już nie są czarną magią, poczytasz z dwie- trzy strony i sama się zdziwisz jakie to proste

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 11:40   #3003
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja mam rozmiar 38/39, a zawsze też chciałam mieć 36/37.
Ja 41 i chciałabym chociaż 40, bo w np kazarze itp 41 rzadko jestem w stanie uświadczyć

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 11:41   #3004
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Niecałe 1,5 roku ale nie w tym rzecz Tż nie zamierza nic robić w tym kierunku zanim nie znajdzie stałej, dobrze płatnej pracy a na to się raczej nie zanosi
Ja ze swoim 3,5 roku jesteśmy i też na nic się nie zanosi Co prawda czasem rozmawiamy o zaręczynach, ślubie, ale to dopiero jak w Twoim przypadku, jak mój skończy studia, znajdzie pracę w zawodzie i będzie go stać na pierścionek, ślub i samodzielne wspólne życie... A studia dopiero za rok kończy...
Wiesz, czasem tak jak Ty mam wrażenie, że w miejscu stoję
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 11:43   #3005
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja umyłam teraz włoski i nałoże na nie odzywkę z isany i lece robić pożądki
potem wpadne miłego dzionka
Stary 2011-07-26, 11:47   #3006
Lenka_1987
Zadomowienie

Dziewczyny polećcie mi jakiś super wydłużający tusz do rzęs. Miałam ten z essence https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1 , ale nie byłam z niego szczególnie zadowolona nie wydłużał tak jak bym chciała, a do tego był jakiś taki mało czarny
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 11:55   #3007
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
buahhot no ja właśnie jestem prawie na 100% pewna e mi się włosy pogorszyły po tej farbce z palett ponieważ po każdej innej było zawsze ok a po palett już drugi raz zaczyna się z włosami to samo dziać.
Aktualnie nie używam olejów tylko szamponu z barwy z lnem i witaminami i odżywki z nivea long repair + od czasu do czasu biosilk na końce .

caate widziałam Twoje włoski w albumie i widzę jakie są piękne, ja używałam oleju z pestek winogron ale nic nie działał na moje włosy więc go odstawiłam . Muszę poszukać oleju kokosowego i zacząć nim olejować,

A co do suplementów to jakie waszym zdaniem są dobre ale w miare dobre? Słyszałam że Vitapil jest dobry . Używała któraś?
odzywka akruat fajna, mozesz sobie kupic tez nivea diamond gloss- wlosy sa po niej cudowne ale ma silikony. Biosilk bym odstawila bo ma alko w skladzie, lepiej uzywac chi albo tego z joanny
Cytat:
W tym rzecz, że owszem cieszę się, że ma takie podejście tyle tylko, że ono nijak nie pasuje do realiów, Tż nie ma ani takich znajomości ani takiego wykształcenia oraz doświadczenia by go przyjęli do jakiejś super firmy gdzie zarabiał by ok. 2 tys. miesięcznie i gdzie by dostał umowę o pracę na czas nie określony po ewentualnie 3 miesiącach próbnych. Staram się trochę i delikatnie go sprowadzić na ziemię ale nie wiem czy mi sie to uda.... I Tż chyba się nie śpieszy,może to nie ja jestem tą jego wymarzoną?... W każdym bądź razie nie ma super płatnej pracy, nie ma kapitału, tym bardziej, że mieszka sam z mamą i sam się utrzymuje i to też na wszystko wpływa, że nie ma z czego odłożyć jak zarabia tak jak zarabia. No nic, życie wszystko zweryfikuje Dziękuję, że mogłam się wygadać
Lece się pomału szykować do pracy.
Miłego dnia
hmm to faktycznie, moze faktycznie delikatnie go sprowadzaj na ziemie...
Cytat:
Aha! Zapomniałam się Wam pochwalić, ze dziś powinnien być do odbioru w aptece mój bloker z ziaji
Ma prośbę: co możecie polecić na łupież?
kiedys pomogl mi nizoral, ale tylko raz mialam problem z lupiezem

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 11:55   #3008
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny polećcie mi jakiś super wydłużający tusz do rzęs. Miałam ten z essence https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1 , ale nie byłam z niego szczególnie zadowolona nie wydłużał tak jak bym chciała, a do tego był jakiś taki mało czarny
ja moge polecic ten tusz, nieziemsko wydluza, ludzie sie pytali czy mam sztuczne rzesy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1 minusem jest jedynie to ze po krotkim czasie zaczyna sie lekko kruszyc, ale efekt jest swietny
Stary 2011-07-26, 12:00   #3009
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

dziekuje
tzn jakich kolorach?

bo juz mam 2pomysly na kolorowe makijaze, kwestia tylko wykonania, to moze trafie w Twoj gust
W brązach i szarościach.
A o jakich myślisz? Nie pamiętam, czy kiedyś miałaś fioletowy, a pewnie by Ci pasował, bo masz zielone oczy.

Cytat:
Jakie tabletki bierzesz?? Ja myślę, żeby zacząć brać i jak pójdę do lekarza, to może bym zasugerowała...

Gratulacje zdanego egzaminu
Dziękuje.
Biorę Cilest i, jak na razie żadnych skutków ubocznych, a zażywam je od roku.

Cytat:
Ja ze swoim 3,5 roku jesteśmy i też na nic się nie zanosi Co prawda czasem rozmawiamy o zaręczynach, ślubie, ale to dopiero jak w Twoim przypadku, jak mój skończy studia, znajdzie pracę w zawodzie i będzie go stać na pierścionek, ślub i samodzielne wspólne życie... A studia dopiero za rok kończy...
Wiesz, czasem tak jak Ty mam wrażenie, że w miejscu stoję
Ja ze swoim jestem 2,5 roku i tak samo myśli, jak Twój. Tylko mój dopiero w tym roku idzie na studia, więc trochę poczekam, ale myślę, że jak zrobi inżyniera to będziemy mogli już myśleć.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 12:13   #3010
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
W brązach i szarościach.
A o jakich myślisz? Nie pamiętam, czy kiedyś miałaś fioletowy, a pewnie by Ci pasował, bo masz zielone oczy.

Dziękuje.
Biorę Cilest i, jak na razie żadnych skutków ubocznych, a zażywam je od roku.

Ja ze swoim jestem 2,5 roku i tak samo myśli, jak Twój. Tylko mój dopiero w tym roku idzie na studia, więc trochę poczekam, ale myślę, że jak zrobi inżyniera to będziemy mogli już myśleć.
aleee to taaakie oklepane
mysle, ze szybko by sie znudzilo jakbym co chwile dodawalam praktycznie takie same

a te co planuje, to takie misz masz, z kilku kolorow, nie bede sie zdradzac, bo pozniej efektu koncowego nie osiagne i bedzie rozczarowanie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
mozesz napisac jakich konkretnie uzywasz kosmetykow do wlosow? uzywasz silikonow w jakijkolwiek postaci na wlosy? bo ja zaczynam pielegnacje moich fal, a Ty tez masz krecone, wiec duzo bys mi ulatwila odstawilam juz silikony, tylko ze brakuje mi jakiejs odzywki do mycia, odzywki bs, zelu do wlosow itp..
ojej, chyba czas najwyzszy zrobic notke na blogu o tym, bo kolejna osoba sie mnie pyta, a tego jest taaaak duzo, co ja przerobilam z tymi moimi wlosami

aktualnie z tego co obecnie przetestowalam to stosuje:

*cos na zasadzie mycia metoda OMO

- staram sie przed kazdym myciem stosowac oleje (z pestek winogron, lniany, babydream, kokosowego nie cierpie)
- myje wlosy odzywka
(isana z olejkiem babassu - ukochana,
mrs.potter's z arnika,
hergon bez splukiwana ),
ktora w kubeczku rozcienczam z woda
- nakladam odzywke + maske badz sama maske:
odzywka: alterra morela&pszenica, garnier maslo shea&avocado
maski: biovax do wlosow ciemnych (moj faworyt) oraz te dwa woski klik i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ax.html&next=1 (bardzo lubie oba, z przewaga na ten pierwszy mimo zapachu, ktory mi srednio podchodzi)
czasami uzywam maski bingo z keratyna, ale nie przepadam za nia - ot taki dodatek, ktory kupilam i musze zuzyc

*raz w tygodniu do maski biovax/bingo dodaje kilka kropel hydromanilu, jedwabiu i keratyny hydrolizowanej, penthanolu (mazidla.com)

*zawsze stosuje kompres, czyli czepek, suszarka 15min na to podgrzany recznik, chodze z tym ok.h

*raz w tym oczyszczam skalp szamponem pokrzywowym familijnym

*wlosy plukam w letniej wodzie, a do ostatniejgo plukania dodaje 1lyzke octu jablkowego, rozcienczam go z woda na dnie miski i plucze

odzywki b/s jakie stosuje to:
Joanna Naturia miod i cytryna, len z rumiankie
Biovax serum na koncowki a+e

*wlosy czesze tylko jak mam odzywke na nich
*ugniatam je mikrofibra
*zawijam w koszulke na jakas 1h, pozniej podpinam je spinkami lub zostawiam luzno do wyschniecia
*zel mam jeden z isany dla mezczyzn nieraz go naloze przed umieszczeniem ich w koszulce, ale kiedy wiem ze bede spinac wlosy w koka (a najczesciej tak chodze) to nie uzywam stylizatora
ogolnie nie przepadam za tego typu wynalazkami...

to tyle tak na szybko, moze cos pomoglam

edit: zapomnialam odpowiedziec o silikonach, tak uzywam, chociazby serum z biovaxa a+e zawiera silikony, ale sa one bezpieczne-zmywalne, wiec tym sie nie przejmuje a moim wlosom bardzo odpowiadaja. np. mam ich jedwab i mimo, ze tyle osob chwali, ze najlepszy z jedwabiow jest to mi nie podchodzi, wiec ja jedwabiow nie stosuje, zdecydowanie wole serum, a biovax jest tanszym odpowiednikiem dla mnie od serum krystalicznego moje ukochanego z mango

Cytat:
Racja. Ja miałam straszne problemy z włosami przez brak systematyczności. Raz na 2 - 3 tygodnie zrobiłam im intensywną kurację dwudniową i znów przerwa, prostownica, brak pielęgnacji. A jak zaczęłam o nie systematycznie dbać to nawet prostownica im nie straszna.

Ale moją pielęgnację muszę uzupełnić o systematyczne olejowanie i zacząć jakąś systematyczną pielęgnację stymulującą porost (wcierki, masaże głowy, picie skrzypu i pokrzywy), bo inaczej moje włosy minimalną długość jaką chcę mieć osiągną dopiero za 2 lata minimum
tak to jest bardzo wazne i skuteczne ale potrzeba czasu
sama nie mam cierpliwosci do wcierek.. mialam tylko do jednej - Alpecinu, bo po nim widzialam kolosalna roznice

a picie ziolek to sie boje, mnie wszystko wysypuje od razu tradzik mi powraca

Cytat:
Aha! Zapomniałam się Wam pochwalić, ze dziś powinnien być do odbioru w aptece mój bloker z ziaji
mi pomaga czarna rzepa z barwy lub pokrzywowy familijny, takie zwykle ziolowe zeby lagodzily skalp, a nie go podraznialy
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-07-26 o 12:22
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 12:23   #3011
party_girl7
Zakorzenienie

Caate jasne ze pomoglas:yes: a zwracasz uwage na silikony czy nie?... bo zalezy mi na odstawieniu ich a nie wiem czy moge zgapic Twoje kosmetyki czy nie
Stary 2011-07-26, 12:30   #3012
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate jasne ze pomoglas:yes: a zwracasz uwage na silikony czy nie?... bo zalezy mi na odstawieniu ich a nie wiem czy moge zgapic Twoje kosmetyki czy nie
jasne, ze patrze
biovaxy(maski), joanna naturia, bingo, mrs.potters- to sa bezpieczne kosmetyki i sa odpowiednie do pielegnacji kreconowlosych
nie wiem dokladnie jak jest z woskami tymi, bo ja nie widze tam silikonow i cos co bym im szkode zrobilo, ale nie znalazlam ich analizy. jednak ja uzywam i chwale je sobie

edit: zedytowalam poprzedni post troche, bo wlasnie zapomnialam Ci na to odpowiedziec

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-07-26 o 12:33
Stary 2011-07-26, 12:50   #3013
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate wiem, że oklepane, ale ja się maluje kilka razy w miesiącu tylko.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-07-26, 12:51   #3014
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie sprawdził się ten kupiłam go w pepco za 14,99 z cieniem w sztyfcie
Cytat:

Zdałam wczorajszy egzamin. Więc na szczęście mam tylko jedną poprawkę we wrześniu i w końcu wakacje.
gratulacje
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2835702 8]Kasa to faktycznie na to idzie ładna.
Raz bym zawału dostała jak TŻ mi powiedział że za opakowanie tabletek zapłacił 56 zł.
Teraz na szczęscie znaleźliśmy aptekę gdzie 36 zł płacę. Ale wtedy to naprawdę interes zrobił [/QUOTE]
No nieźle przepłacił, jaza swoje płacę 25zł muszę iść po receptę bo już ostanie opakowanie zaczęłam
Cytat:

Ja się na weekend wybieram nad jezioro Ale jak sprawdzałam pogodę na weekend, to ma być co prawda słonecznie, ale temperatura maksymalnie 20 stopni Może jeszcze zmienią prognozę do weekendu i będzie ciepło
oby było ładnie trzymam kciuki
Muszę w tym tygodniu ufarbować włosy bo już brzydko mi wypłowiały
Stary 2011-07-26, 12:52   #3015
angelinmyheart
Zakorzenienie

karolcia198506 dziękuje.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-07-26, 12:59   #3016
party_girl7
Zakorzenienie

caate dzieki, pomoglas bardzo
Stary 2011-07-26, 13:47   #3017
91moniaa161
Zadomowienie

Czesc
Nadrabiałam, nadrabiałam i w końcu się udało, całe do południa mi to zajęło

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Nie było mnie ostatnio, ale same wiecie

Dziękuję Wam za wszystkie słowa otuchy i życzenia Na prawdę bardzo miło się czyta coś takiego

Nie mogę uwierzyć, że ta noc tak szybko się skończyła Niby były poprawiny, ale to już nie to samo Biała suknia i przykuwanie uwagi Było cudownie (z jednym wyjątkiem). Zespół był super i to pod względem grania, jak i jako osoby- świetnie się z nimi gadało, fotograf też świetny gość To był na prawdę najpiękniejszy dzień w moim życiu
I właśnie to miał byc najpiękniejszy dzień w Twoim życiu jaki sobie tylko wymarzyłaś Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Oj na takich platformach to nie umiem chodzić a teraz najwięcej jest właśnie platform i takie niskie jest ciężko znaleźć ;(

Ja wczoraj zrobiłam swojemu TŻowi niespodziankę. Wsiadłam w autobus i pojechałam do niego a nie mieliśmy się widzieć cieszył się jak dziecko jak mnie zobaczył w drzwiach

Kochane Wy jak macie glinkę na buzi to też Wam zasycha tak, że ciężko Wam otworzyć usta i w ogóle ruszyć czołem itp?

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Loluska witaj

Był po swoje rzeczy SAM. Byłam twarda, odpowiadałam olewczo i powiedziałam mu, że cieszę się, że teraz przekonałam się o tym jakim jest chamem niż miałoby to nastąpić później.
I wiecie co mi powiedział "Nic na to nie poradzę , że inna mnie chciała" Zaśmiałam się i pożyczyłam szczęścia, mówiąc , że i tak przekona się jaki jest.

Tata mi powiedział, że trzymałam się dzielnie
Brak słow na Twojego eks...
należą Ci się za twoje zachownie

Cytat:
Nie dość, że źle się czuje to jeszcze przypadkowo się na nk natknęłam na zdjęcie byłego byłego z tą brzydulą, dla której mnie zdradzal z nią, tym paszczydłem a ja dalej w miejscu stoję, nikt na tyle mnie nie kocha i raczej nie będę nigdy niczyją żoną
Idę się okąpać i spać. Dobrej nocy
przecież masz Tż'ta i on Cię kocha nie możesz tak mówic, w życiu na wszystko przyjdzie czas i na każdego Będzie dobrze

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 13:48   #3018
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry.

Zdałam wczorajszy egzamin. Więc na szczęście mam tylko jedną poprawkę we wrześniu i w końcu wakacje.

Mi @ przypada akurat, jak będę w górach, ale co zrobić. Przesuwać nie chce, bo ginekolog mi odradzał, więc muszę dać radę.
Gratulacje
ja też będę miec @ nad morzem

Cytat:
Ja wczoraj kupiłam i odrazu po kąpieli użyłam na noc jak na razie to nic nie szczypało a dzisiaj cały dzień suchutkie pachy
Ale dziwne troszkę było to, że w jednej aptece kosztował 12 zł a w drugiej 6,50 zł ;D

Loluska witaj

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 13:53   #3019
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Gratulacje
ja też będę miec @ nad morzem

Ja wczoraj kupiłam i odrazu po kąpieli użyłam na noc jak na razie to nic nie szczypało a dzisiaj cały dzień suchutkie pachy
Ale dziwne troszkę było to, że w jednej aptece kosztował 12 zł a w drugiej 6,50 zł ;D

Loluska witaj
Dziękuje.
Planuje kupić ten bloker z Ziaji. Przyda mi się w górach.

Tż. od dzisiaj nie pracuje, bo się rozchorował trochę, więc pewnie zobacze go jednak w tym tygodniu.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-07-26, 14:26   #3020
zielone_oko
Zakorzenienie

Dziewczyny niech się oświadcza nawet po 5 latach i niech będzie pewnien w milionach procentach..
Ex mi się oświadczył po 3,5 roku bycia razem, baaa jeszcze w poniedziałek mi mówił, że chce mnie za żonę itd
Niech teraz pierścionek da tej nowej wrrr..
Stary 2011-07-26, 14:36   #3021
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate wiem, że oklepane, ale ja się maluje kilka razy w miesiącu tylko.
w sumie ja teraz tez
a jak sie maluje na co dzien, to tylko kreska i tusz jezeli chodzi o oczy, a nie chce mi sie na bloga jakis kolorow szalowych skoro musze zmyc to przed wyjesciem, bo np. jest taki upal, ze zle bym sie czula z tecza na powiekach

Cytat:
caate dzieki, pomoglas bardzo

Cytat:
Dziewczyny niech się oświadcza nawet po 5 latach i niech będzie pewnien w milionach procentach..
Ex mi się oświadczył po 3,5 roku bycia razem, baaa jeszcze w poniedziałek mi mówił, że chce mnie za żonę itd
Niech teraz pierścionek da tej nowej wrrr..
noo ja tego nie moje pojac...

sama teraz jestem z TZtem 5lat i 3miesiace i nie wyobrazam sobie zeby mi sie oswiadczyl,mimo takiego stazu
za 5lat bede sie o to martwic. moze ja dziwna jestem, ale zawsze mi sie wydawalo, ze jak juz facet sie oswiadczy to juz mniej sie musi starac i jakos tak mu wiecej 'wolno'... ja sie chyba tego najbardziej boje
Stary 2011-07-26, 14:41   #3022
ramoncia217
Wtajemniczenie

party_girl7 pytałaś wcześniej czy używam silikonów w pielęgnacji włosów ale jakoś przeoczyłam Twój post i dlatego teraz odpowiadam że nie używam silikonów w szamponach i odżywkach już od ponad roku , chociaż czasem użyję czegoś z silikonem ale tak to nie. Ale na analizach składu kompletnie się nie znam, i ufam dziewczynom z wątku i kupuje np. tylko te kosmetyki które polecają i są bez silikonów.

No ja już posprzątałam, i wiecie co od dziś nie stosuje suszarki. Pierwszy raz od dawna pozwalam włosom samym wyschnąć. Pofalowały mi się i wogule są no takie nijakie ale wolę jednak to niż nadal je niszczyć suszarką.

Edytowane przez ramoncia217
Czas edycji: 2011-07-26 o 14:42
ramoncia217 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 14:54   #3023
zielone_oko
Zakorzenienie

Caate ja też nie mogę tego pojąć
Wydaje mi się, że jakby było coś na rzeczy to by takich rzeczy nie gadał, albo zaczął się jakoś odsuwać, albo cholera nie wiem..

Boli mnie to i to bardzo..
Stary 2011-07-26, 15:38   #3024
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Wrrrrrr ale jestem zła pojechałam na miasto, bo umówiłam się z dziewczyną która chciała ode mnie kupić kilka kosmetyków - nie pojawiła się.
Szłam sobie przez miasto w balerinach szmacianych a tu nagle tak lunęło, że zaczęłam pływać.
Poszłam zapytać się o pracę to kazali mi wrócić jak wyrobię książeczkę sanepidu.
Chodziłam jeszcze za butami to nie było rozmiarów akurat z tych które mi wpadły w oko. No dosłownie ani jednej pary.

Masakra... Ale mam zły dzień
Stary 2011-07-26, 15:43   #3025
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Wydaje mi się, że jakby było coś na rzeczy to by takich rzeczy nie gadał, albo zaczął się jakoś odsuwać, albo cholera nie wiem..

no to jest dziwne i ja tez zapewne bym sie zastanawiala co przeoczylam, czego nie zauwazylam, bo nie chce mi sie niestety wierzyc, ze raz spotkal dziewczyne i od razu Tobie powiedzial koniec i zaslonil sie jeszcze klotnia, potem zmydlil oczy powrotem, a nastepnie staje sie arogancki i chamski. to normalnie zmiana sytuacji o 360st. tak czy inaczej, dobrze ze pokazal swoje prawdziwe 'ja' i teraz niech nastepna sie meczy, a Ty sie ciesz, ze uwolnilas sie od tego czlowieka

pomalowalam paznokcie na taki blekitny ciemny i mysle czy wzorek granatowy do tego czy bialy
Stary 2011-07-26, 15:49   #3026
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Z czasem będzie lepiej

Ja z tż w grudniu będę miała 7 rocznicę bycia razem i nie rozpaczam, że nie ma pierścionka. Każdy musi do tego dojrzeć i tyle Jest nam dobrze jak jest. Życie nam się super układa i to jest najważniejsze

20 kilo ogórków z tż zaprawiliśmy! Padam
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 16:07   #3027
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Z czasem będzie lepiej

Ja z tż w grudniu będę miała 7 rocznicę bycia razem i nie rozpaczam, że nie ma pierścionka. Każdy musi do tego dojrzeć i tyle Jest nam dobrze jak jest. Życie nam się super układa i to jest najważniejsze

20 kilo ogórków z tż zaprawiliśmy! Padam

I super, a też przecież wiele przeszliście
Stary 2011-07-26, 16:08   #3028
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
no to jest dziwne i ja tez zapewne bym sie zastanawiala co przeoczylam, czego nie zauwazylam, bo nie chce mi sie niestety wierzyc, ze raz spotkal dziewczyne i od razu Tobie powiedzial koniec i zaslonil sie jeszcze klotnia, potem zmydlil oczy powrotem, a nastepnie staje sie arogancki i chamski. to normalnie zmiana sytuacji o 360st. tak czy inaczej, dobrze ze pokazal swoje prawdziwe 'ja' i teraz niech nastepna sie meczy, a Ty sie ciesz, ze uwolnilas sie od tego czlowieka

pomalowalam paznokcie na taki blekitny ciemny i mysle czy wzorek granatowy do tego czy bialy
biały

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 16:30   #3029
Kitka:)
CABIN CREW

hej Piękne

chciałam zrobić te fotki szminki ale dziś cały dzień chmury i kiepsko nadal wychodzą...

dziś byłam w pepco i było -50% i wszystkie kosmetyki tańsze ...szminki były od 1,99 do 4,99 i kupiłam sobie jedną , bardzo naturalny kolor z sally hansen... ale czaję się jeszcze na dwie- taka cena że grzech nie zaopatrzyć się w jakieś ciekawe kolory do tego w końcu kupiłam różowy lakier z golden rose- znalazłam u siebie sklep w którym mają bardzo dużo lakierów golden rose- piękne kolory....

byłam też w lumpie i kupiłam zimowe kozaczki na koturnie z futerkiem- jutro porobię fotki to wam pokażę

widzę że pisałyście o TŻ i zaręczynach... ja ze swoim 5 lat ponad i też pierścionka brak... ale mi na tym na razie nie zależy, nie spieszy mi się, chcę najpierw skończyć studia, zacząć zarabiać a potem myśleć o weselu itp..dla mnie zaręczyny oznaczają że poważnie myślimy o ślubie i od tego czasu zaczynamy wszystko szykować itp.. a nie żeby tylko nosić pierścionek...

idę gotować pierogi...mmm...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 17:54   #3030
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne Jak ja tęsknie za słońcem... Strach pomyśleć że w tym roku nie byłam ani raz nad wodą, basenem
Tak jak obiecałam ostro wzięłam się za odpicowywanie :p Jutro na 13 jestem umówiona do fryzjera, idę do niego pierwszy raz ale wypróbowany przez wiele moich znajomych a plusem jest że jest połowę tańszy od mojego standardowego. Więc zobaczymy zapisałam się na farbowanie bo chcę przyciemnić i podcięcie. Gdybym miała aparat uwieczniłam jak wyglądają moje włosy teraz no ale niestety nie mam Poza tym w ruch poszła Biała Perła, mówiąc nieskromnie tak wielu komplementów nasłuchałam się w tych Niemczech na temat mojego uśmiechu i zębów że w życiu bym nie przypuszczała Swoje przeszłam przez ponad 2 lata u ortodonty i wizyt nie koniec ale widzę że warto. Nieznajomi mnie zatrzymywali bo chcieli powiedzieć jaki piękny mam uśmiech. A żeby zabawniej było jeden chłopak poprosił mnie o RTG żuchwy Więc ponownie zaczynam wybielanie bo została mi jeszcze jedna tubka. Od godz 13 mam na włosach olejek Babydream później będzie mycie i odżywka. Pomalowałam też paznokcie na różowo ale muszę poprawić

W planach:
ciało
depilacja
pumeks na stopy
masaż syrenką
balsam

twarz
regulacja brwi
krem nawilżający

włosy
szampon
odżywka

Poza tym planuję jutro małe zakupy kosmetyczne bo wykorzystałam już wszystkie męski, serum moje z biovaxa itd

caate
przeglądnęłam cały Twój blog i muszę powiedzieć że chyba jest moim ulubionym, bardzo przyjemnie mi się go czyta, wszystko jasno i konkretnie. Poza tym piękne makijaże i te Twoje włosy widzę że powrót do grzywki? Bo o ile dobrze pamiętam przed moim wyjazdem dłuższą miałaś ale mogę się mylić

Cytat:
Cieszę się razem z Tobą, że wszystko się udało i ten dzień był dla Ciebie taki piękny
I oczywiście wszystkiego naj na nowej drodze życia

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Nareszcie wróciłaś
Witaj więc po przerwie
Jak było za granicą?
Tęskniłam za Polską... Właściwie nic nie zobaczyłam, nie zwiedziłam bo mieszkaliśmy na odludziu Niemiec, region gospodarczy, same pola i łąki, no i było nas ponad 1000 Polaków. Raz w tygodniu wyjazd do miasta do sklepu i tyle. A tak to zbiory, zbiory i jeszcze raz zbiory bo byłam na truskawkach... Praca bardzo ciężka, zwłaszcza że 2 miesiące padał deszcz i kolankowało się w mokrym, przez co i kolana i nogi miały dość, no ale czuć za co się robi, bo zarobek zadowalający. Ale rozkoszuję się tym że jestem w domu

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości