|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cytat:
jakkolwiek to nie zabrzmi ![]() Kawa mi magnez wypłukuje (a mam spore niedobory) i nie powinnam pić ani jednej ale rano sobie pozwalam Kiedyś piłam tyle co Ty ![]()
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-07-26 o 18:27 |
|
|
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale ogólnie piję z 1 łyżeczki tylkoTz nie ma nadal ![]() coś dziwnego się stało małej dałam bigos , spadł jej w okolice dekoltu i od razu jej czerwone bąble wyszły w ytm miejscu co spadł ![]() chyba jej wapno podam ? to może być alergia pokarmowa? wie ktos jak nie minie to do lekarza ![]() poczekam na Tż i w razie co pojedziemy wiecznie coś
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-26 o 18:35 |
|
|
|
|
#3993 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też muszę poćwiczyć łażenie na obcasach ![]() Stanowczo zbyt rzadko chodzę w tego typu butach ... Uwielbiam ten zapach Gdyby nie była w promocji to pewnie bym nie kupiła ![]() Pomyśleć, że parę lat temu ta Puma kosztowała ok. 20 zł. |
|
|
|
|
#3994 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziwne to pewnie i tak będę musiała iść sprawdzić czy nie ma alergii ![]() ale przynajmniej nie dziś
|
|
|
#3996 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
W ramach wyjadania na kolację przyrządzam smażone ziemniaki z mielonymi z serem ![]() Zaległam z kawką, coś hormony mi buzują...od skrajnej euforii do płaczu ![]() lili1987 kochana spokojnie, może za chwilke zejdzie i to nic poważnego
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jeszcze kilka dni i na większe zakupy pojadę ogólnie to w panikę nie wpadam , tylko dziwne takie chrosty byle nie alergia, bo ja jestem alergiczką na wiele rzeczy (ale akurat nie tych jadalnych)wczoraj paliwo kosztowało 5,4 także Tż wrócił i na all za autami z gazem patrzył, musimy jak najszybciej nasze sprzedac.
|
|
|
#3998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Wiecie co stwierdziłam? że chodzenie do pracy to też jest jakaś oszczędność bo w domu z nudów prawie cały czas jadłamCo do paliwa to rzeczywiście masakra..
|
|
#3999 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie nie przeszkadza pisanie bez polskich znaków bo czesto ja tez taki pisze ![]() a co do wesela to my dziś z tż o tym gadalismy tak pierwszy raz tak na powaznie i sie zalamalam ile taka przyjemnosc by kosztowala i wogole bo liczba gosci 100-150 (wiadomo jakieś pierwsze szacunki) ogolnie to bysmy strasznie chcieli 20czerwca 2015 to taka wymarzona data ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dziewczyny jest 19 a ja nadal nie zaczelam sie pakowac |
||||
|
|
|
#4000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mimo, ze z koleżankami w pracy często pizzę zamawiałam, to byłam chudsza , a w domu faktycznie ciągle otwieram lodówkę ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4002 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam sobie dzisiaj na lumpie (objazdowy do nas przyjeżdża
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiedziałam, ze istnieją takie atrakcje
do mnie objazdowe ziemniaki i jajka przyjeżdżają w ogóle to nam dzwonią na domofony i krzyczą jajka, ziemniaki pogoda się u mnie psuje, pochmurno się robi
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-26 o 19:06 |
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro mowa o ciuchach do chodzenia po domu - kiedyś robiłam porządek w ciuchach i wyszło mi że właściwie większośc to właśnie takie domowe. więc mogłabym zrobić pokaz mowy chałupowej:P Ciuchy sprane, ale wygodne, niektóre cieple, inne wrecz przeciwnie. Ale w końcu większośc wywaliłam.
Zjadłam makaron z pietruszką. i margaryną i śmietaną słodką oraz serem żółtym. Pycha. Ale tylko mała porcja bo mnie zemdliło. za tłuste. Ale i tak dobre Miałam opowiedziec o weekendzie. W domu kiepsko bardzo. ;( Ale to nei temat tu. Powiedziałam TŻowi że jeśli nie zacznie się o mnie bardzo starac to nic z tego nei będzie bo jesli teraz nie może to kiedyś juz w ogóle będzie tragedia. I nie zrozumcie mnie źle - to nie jest żadne księżniczkowanie. Po prostu musi się wykazać. Boję się że uczucie wygaśnie za kilka-kilkanaście lat i wtedy nie będziemy potrafili ze sobą żyć mniej więcej jak moi rodzice No i wracam w niedzielę do domu a tam czekają na mnie muffinki. Dokładnie 6 sztuk. Z napisem I LOVE YOU wysypanym orzeszkami Zrobiło mi się miło. Czekając na TŻa wskoczyłam do wanny z książką. Wrócił z pracy z białą różyczką. Wczoraj byliśmy u rodziców TŻa. Dostaliśmy trochę zapasów warzywnych. ) I obiad na dziś, więc mam spokoj z gotowaniem (choć to uwielbiam ). Mówiłam Wam że musimy jechac do Wrocławia, załatwić sprawy z uczelnią. wymysliliśmy że przy okazji wybierzemy się do Karpacza Bleee mdli mnie. |
|
|
|
#4005 |
|
Zadomowienie
|
Lili moja po wielu rzeczach dostawała wysypki ale czy to alergia to nie wiem. Za jakiś czas dawałam to samo do jedzenia i już nic nie było. Chciałam zrobić badania na alergie ale one są dopiero od 3 lat. Wiadomo można już teraz zrobić ale nie dają 100% pewności. Daj małej wapno i wystarczy skoro już schodzi
TŻ wrócił z pracy i nawet nie zdąrzył się przebrać a mała już na rower go wyciągnęła. Ja w tym czasie pościerałam kurze, wymopowałam podłogi i co najważniejsze posprzątałam ten cały Julciny bajzel. Teraz jest czyściutko i mogę spokojnie posiedzieć ![]() Jeszcze muszę gary pomyć ale to jak TŻ już wróci
31.01.2009 Julia 28.05.2013 Antoś Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2011-07-26 o 19:08 |
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjęcia wstawiaj oczywiście ![]() a co do wyjazdu do Karpacza to zazdroszcze i mam nadzieję, że tż zrozumie!! bo ja nie to ![]() PUNTO WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO NAJJJJJJJ I W PRACY I W MIŁOŚCI!! |
|
|
|
|
#4007 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie da się tego chyba przewidzieć... Cytat:
możesz pokazać ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
dobrze, ze mówisz ![]() już prawie zeszło, leciutko czerwone tylko ma, ale schodzi
|
|
|
#4008 |
|
Zadomowienie
|
Lili wiem że od 3 lub 4 są już takie pewniejsze. Nasze dzieciaczki według mnie są za malutkie. Szwagierka dopiero robiła dla swojego synka jak skończył 5 lat
Teacherka czekamy
|
#4009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wcale Ci się nie dziwię. My poznaliśmy się w 2003 r. i powoli nasz związek się po prostu sypie ... Nie będę nawet wspominać, że R. się nie stara, bo to najmniejszy problem. To ja przyzwyczaiłam go do wygodnego życia, przez 3 lata wspólnego mieszkania ... Ostatnio bardzo się zmienił, stał się cholernie pewny siebie. Dalej nie będę opowiadać, bo szkoda słów. Dobrze, że już się nie denerwuję tą całą sytuacją. Takie małe gesty są najbardziej znaczące dla kobiety. |
|
|
|
|
#4010 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Talullah;28366667]
Powiem tak - prywatnie mi sie efekt baaaaaaaardzo podoba Ale daze do takiego tuszami poniewaz: i tu sluzbowo sie wypowiem - ostatnio trafia mi sie tyle dziewczyn z zapaleniem spojowek i brzegow powiek, ropa w worku spojowkowym i przy rzesach po przedluzaniu ze masakra Ja nie wiem czy one tych oczu nie myja? Bo co sie pytam to slysze ze owszem, ale delikatnie woda bo jakby szorowaly to by przeciez rzesy odpadly. A Ty czym myjesz, tak z ciekawosci zapytam? Moze cos bede polecac [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=4] Tallu do mycia oczu (normalnego - wacikami kosmetycznymi) używam płynu mincelarnego z Biodermy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...sibio-h2o.html Jest najlepszy na świecie, czy mam rzęsy czy nie... Rzęsy przedłużałam już 6 albo 7 razy (chyba się uzalezniłam od tego) i nigdy nic mi się z powiekami, spojówkami ani " całymi oczami " złego nie dzieje. Równie dobry, a trochę tańszy jest płyn z Ziaji Jasmin mincelarny: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...icelarnym.html
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Punto- wszystkiego naj
Lili- dobrze że malutkiej już schodzi a jeśli chodzi o jeżdżenie z jajkami i ziemniakami to jest jakaś masakra u nas dzwonia domofonem od 7 rano![]() Teacherka- super Ci niespodziankę zrobił z tymi muffinkami ja już w domu i po kąpieli jutro wieziemy mamę do Szczecina do szpitala na oddział zakaźny, mam nadzieję że ją przyjmą chociaż mogą tego nie zrobić bo mama ma kolonizację gronkowca a oni nie chcą tych bakterii ruszać niby i uaktywniać, a musimy mamę wyleczyć bo nawet jej sondy do brzuszka nie chcą zrobić przez tego gronkowca
|
|
|
|
#4012 |
|
zawsze mam racje
|
martita: a gdzie dorwałaś te skarpetki do balerinek?
![]() Bo ogólnie bambusowe mam, ale takich do balerin jeszcze nie.
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4014 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cześć SPD
ja się wymaseczkowałam po pracy i teraz pięknieję przed kompem ![]() super wyglądacie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja męczę się z antidralem - swędzi okrutnie, ale skuteczny dziad.. Cytat:
btw śliczna dziewczyna z Ciebie, a synek cukiereczek ![]() a jaki to opis? Cytat:
ale oby nie usiadł na laurach![]() wszystkim solenizantkom najserdeczniejsze życzenia |
||||||
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Lili wiem że nie da się przewidzieć, ale tak stwierdziłam że chyba warto jednak już teraz dawać z siebie wszystko. Dbać o to uczucie, pielęgnować je. I ma to działać w obie strony... bo u nas TŻ jest od gadania slodkich słówek,a ja od robienia różnych pierdółek romantycznych. ;P
A w pokoju rozstawił świece gotowe do zapalenia Bo wiedział, ze wrócę przed nim. Czemu facetom tak ciężko przychodzi zrobienie czegokolwiek?;> Nawet jeśli jak się okazuje pomysłów im nie brak... Martita, a u Was tak całkiem cisza? bo nic nie wspominasz... Tulę mocno Nadrobił, ale ma zakaz spoczywania na laurach. Edytowane przez teacherka Czas edycji: 2011-07-26 o 19:49 |
|
|
|
#4016 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W takim niewielkim sklepiku w moim mieście ![]() Mają tam asortyment z Gatty, rajtki, leginsy, skarpetki, koszulki ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
Jutro jadę na imprezę ze znajomymi, w końcu się wyszaleje. Bo wiecznie był tylko R. Teraz dostrzegam ile straciłam i jak ślepo byłam w niego wpatrzona ... |
||
|
|
|
#4017 |
|
zawsze mam racje
|
tylko mnie o bambusowe chodzi
takie widziałaś?
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ze mnie muł
normalne widziałam ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
spakowałam sie ale zostały mi jeszcze kosmetyki ![]() kurcze zastanawiam się co z kaucją bo wyprowadzałam się z mieszkania 30 czerwca a w umowie było, ze ma ta wlaścicielka 30dni na zwrot kaucji więc to już niedługo i myslalam ze moze pieniażki beda wczesniej ale o nich ani widu ani słuchu niby jak oddawałyśmy to mieszkanie to ona powiedziala ze wszystko jest okey itd ale ja jej nie wierze i mysle ze coś wymyśli. dziewczyny jak myslicie co mozna zrobic jesli ona nie odda tej kaucji albo odda jej czesc tylko? ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- idę się wykąpać i dopakowac ![]() jutro cały dzień w drodze wiec pewnie nawet na chwilkę nie zajrzę (chociaż postaram się) bo zabieram ze sobą internet mobilny i mam nadzieje ze będzie zasięg bo inaczej!!! papa
|
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też się zapaliły takie serduszka w oczkach jak je zobaczyłam
Trzeba się brać do roboty bo za godzinę wróci TŻ. Jak zwykle bałagan. A tak się błyszczalo.... Nic to jakoś mi to wybaczy. Ide obrac pyrki i może machnę jakieś muffinki ;P Papa Nurku, dobrej pogody i super odpoczynku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

może kiedyś

jakkolwiek to nie zabrzmi 
, ale ogólnie piję z 1 łyżeczki tylko![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wiecznie coś 
pewnie i tak będę musiała iść sprawdzić czy nie ma alergii