Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look

Bioderma, Sensibio H2O (Płyn micelarny do oczyszczania twarzy i zmywania makijażu do cery wrażliwej)

Średnia ocena użytkowników: 4,5 /5

Pojemność 250 ml
Cena 38,00 zł
Pojemność 500 ml
Cena 58,00 zł

Sensibio H2O Oryginalna woda micelarna do oczyszczania i demakijażu dla wrażliwej skóry. Głęboko oczyszcza twarz z zanieczyszczeń i metali ciężkich, z szacunkiem dla jej bariery ochronnej, zapobiegając zaostrzeniu wrażliwości skóry. Koi i łagodzi. Nie wymaga spłukiwania. Bezzapachowa.

Pokaż wszystkie Schowaj

Recenzje 1637

Średnia ocena użytkowników: 4,5 /5
Więcej ocen Schowaj

Kupiony w: Drogeria Rossmann

wspaniały

Sensibio H2O wspaniale, w niezwykle delikatny sposób, usuwa makijaż i nawilża skórę, nie pozostawiając lepkiej, czy tłustej warstwy.
Moja skóra jest wygładzona i wreszcie dobrze oczyszczona bez żadnych podrażnień.
Wspaniale zmywa tusz i nie szczypie w oczy. Nie wyobrażam już sobie demakijażu innym kosmetykiem. Naprawdę warto zainwestować .

Idealny płyn do demakijażu

Uwielbiam ten płyn micelarny - jest bardzo delikatny dla moich wrażliwych oczu. Perfekcyjnie usuwa makijaż i zanieczyszczenia nie naruszając bariery ochronnej. Jest bardzo wydajny. Mam wygodne opakowanie z pompką. Płyn nie wymaga spłukiwania jednak ja po oczyszczeniu zawsze myję twarz jeszcze pianką, gdyż to jest takie moje dopełnienie pielęgnacji i przygotowanie skóry do dalszych zabiegów.

Najlepszy płyn micelarny

Najlepszy płyn micelarny. Używam go już ponad 10 lat. Świetnie oczyszcza, ma dobry skład, nie napina mojej skóry, nie uczula, nic nie swędzi. Brałam go ze sobą wiele razy w podróż przelewając do buteleczek mini. Dotąd nie znalazłam kosmetyku, który mógłby go godnie zastąpić.

Bardzo go lubię

Jestem zachwycona efektywnością i delikatnością, jakie oferuje mi płyn micelarny Bioderma Sensibio H2O. Moja skóra jest wyjątkowo wrażliwa i często reaguje na różne kosmetyki, dlatego zawsze szukam produktów, które zapewnią mi skuteczne oczyszczenie bez podrażnień. Po wielu pozytywnych opinii, postanowiłam przetestować ten produkt i nie żałuję!

Jedną z największych zalet tego płynu micelarnego jest jego skuteczność w usuwaniu makijażu. Bez względu na to, czy noszę delikatny makijaż na co dzień, czy też pełen makijaż wieczorowy, Bioderma Sensibio H2O radzi sobie z nim doskonale. Wystarczy kilka ruchów płatkiem kosmetycznym nasączonym płynem, aby makijaż zniknął z mojej twarzy. Nawet wodoodporne produkty kosmetyczne nie stanowią problemu dla tego płynu micelarnego.

Jestem pod wrażeniem delikatności tego produktu. Moja skóra często jest narażona na zaczerwienienia i podrażnienia, dlatego nie mogę sobie pozwolić na produkty, które dodatkowo ją podrażniają. Bioderma Sensibio H2O jest niezwykle łagodny i nie powoduje żadnych nieprzyjemnych efektów ubocznych. Po użyciu tego płynu czuję, że moja skóra jest odświeżona, czysta i odżywiona, a jednocześnie nie jest przesuszona.

Jestem również wdzięczna za fakt, że ten płyn micelarny nie pozostawia na mojej skórze tłustej lub klejącej warstwy. Nie lubię uczucia obciążonej skóry po użyciu produktów do oczyszczania twarzy, dlatego to jest dla mnie ważne. Po zastosowaniu Bioderma Sensibio H2O, moja skóra jest jedwabiście gładka i przyjemna w dotyku.

Opakowanie tego płynu jest również bardzo praktyczne. Jest łatwe w użyciu, a także w podróży. Mam zawsze ze sobą mały rozmiar, który zmieści się w mojej kosmetyczce i mogę go zabrać wszędzie, gdziekolwiek jestem.

Jedyne, co mogłabym dodać, to że cena tego płynu micelarnego jest nieco wyższa w porównaniu do innych dostępnych na rynku. Jednak dla mnie jest ona warta każdej wydanej złotówki, ponieważ widzę jakie korzyści przynosi mojej skórze.

Podsumowując, Bioderma Sensibio H2O to dla mnie niezastąpiony produkt do oczyszczania twarzy i zmywania makijażu. Jego skuteczność, delikatność i praktyczne opakowanie sprawiają, że jest to mój ulubiony płyn micelarny. Polecam go wszystkim, którzy mają wrażliwą skórę i szukają produktu, który jest zarówno skuteczny, jak i delikatny.

Skuteczny i delikatny

Kupiłam płyn z polecenia pani w aptece. Mam wrażliwe oczy ze skłonnością do alergii. Od kiedy stosuje ten płyn micelarny już nie szczypią mnie oczy przy demakijażu. Skutecznie usuwa makijaż, faktycznie nie podrażnia skóry.

• Opakowanie: 5

Must have codziennej pielęgniacji!

Od kilku lat stosuję ten płyn micelarny i nadal jestem zachwycona. Nie wyobrażam sobie pielęgnacji bez niego.
Super pachnie, jest bardzo wydajny, świetnie zmywa makijaż nawet oczu. Pozostawia skórę czystą, nie podrażnia, nie trzeba go spłukiwać z twarzy jak w pozostałych płynach micelarnych.

Dzięki niemu skóra jest oczyszczona bez podrażnień i niechcianych wyprysków.

Minusem jest cena, ale polując na promocje można go złapać w rozsądnej cenie.

Używa produktu od: miesiąc

Wykorzystała: jedno opakowanie

Kupiony w: Drogeria Rossmann

• Zgodność z opisem producenta: 4
  • Zapach: 4
  • Opakowanie: 4

Przyjemny, mój nr 2 :) garniera nie pobije :)

Płyn micelarny kupiłam do wypróbowania bo akurat mojego ulubionego różowego garniera nie było, poręczna buteleczka, bezbarwny płyn super zmywa makijaż, pozostawia skórę oczyszczona i nawilżoną, nie używałam go jako toniku, zawsze dodatkowo mylam twarz pianką lub żelem. Tak już się przyzwyczaiłam i nie do końca wierzę w to, że płyn micelarny można stosować jak tonik. Muszę umyć twarz czymś dodatkowo.
Nie wysusza skóry, nie podrażnia, myślę że nawet do bardzo wrażliwej skóry się sprawdzi świetnie. Jeśli kiedyś znów nie będę umiała dostać mojego ulubionego, to wezmę ten i będę spokojna, że kupiłam porządny produkt, który spełnia swoje zadanie. Polecam.

Kupiony w: Drogeria internetowa

Bioderma płyn micelarny sensibio h2o

Mój najlepszy płyn micelarny.Jest do każdego rodzaju skóry, robi swoją robotę.Bardzo dobrze zmywa makijaż i nie podrażnia,s nawet łagodzi podrażnienia.

Używa produktu od: miesiąc

Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania

Kupiony w: Otrzymałam do testów od marki/producenta

The best!

Tak! To zdecydowanie najlepszy płyn micelarny jaki miałam okazję testować.
Nie podrażnia mojej wrażliwej cery. Oczy nie szczypią po użyciu tego produktu. Jest bezzapachowy - co jest plusem bo każdy ma inne preferencje zapachowe i nie każdemu w tej kwestii można dogodzić. Świetnie oczyszcza skórę, nawet po mocnym makijażu. Po prostu The best!

• Zapach: 4
  • Opakowanie: 4

Lubię

Dobry produkt, nie podrażnia, już od kilku lat gości w mojej kosmetyczce. Miałam problem z doborem odpowiedniej pielęgnacji, ale ten kosmetyk jest najlepszym jaki do tej pory testowałam, spośród dostępnych na rynku w podobnej cenie.

4 /5

Nie wie, czy kupi ponownie

Wykorzystała: jedno opakowanie

• Wydajność: 3
  • Zgodność z opisem producenta: 4
  • Stosunek jakości do ceny: 3
  • Opakowanie: 5

Dobre rozwiązanie dla cery wrażliwej.

Jest to płyn micelarny dedykowany do skóry wrażliwej.
Faktycznie jest bardzo delikatny.
Nie podrażnia, nie szczypie w oczy. Skóra jest odświeżona i wyraźnie ukojona.
Co do demakijażu, z moim delikatnym makijażem radzi sobie, choć wymaga zużycia sporej ilości wacików.
Zmniejsza to wydajność produktu.
Producent zapewnia, że usuwa nawet wodoodporny makijaż. Co prawda używam tylko wodoodpornej maskary, ale zmycie jej tym płynem jest mało skuteczne. Nie dziwi mnie to, bo nie jest to formuła do zmywania tego typu produktów.

• Opakowanie: 5

Idealny dla cery wrażliwej w okolicy oka

To mój hit jeśli chodzi o produkty do zmywania i oczyszczania. Mam mocno wrażliwą strefe wokół oczu, do tego doszła alergia na powiece z którą walczę juz od jakiegoś czasu z dermatolog. Ten płyn jest jedynym, ktory działa dobrze na moje oczy. Nie podrażnia, nie piecze. Jest idealny!

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1