Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-26, 21:06   #3781
zielone_oko
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez siala Pokaż wiadomość

Ciekawe, że oczy otwierają się dopiero, jak już ich nie ma, zabierają ze sobą poczucie bycia z kimś i czasem okazuje się, że to jedyne co trzymało nas przy nich, ale nie umiałyśmy odejść, żeby nie być samą. Ja też, pomimo, że wciąż uważam, że mój facet był bardzo wartościową i fajną osobą, dostrzegam dużo rzeczy, które mi nie odpowiadało. Wtedy też mi nie odpowiadały, tylko że codziennie mówiłam sobie, że na pewno to jutro się zmieni...
Jeśli o mnie chodzi nadal kocham i tak szybko nie przestanę. Nie uważam go już za wartościową osobę, bo to co teraz sobą reprezentuje to jest porażka.

Najpierw dzwoni i bluzga od szmat itd, a teraz dzwoni potulny jak baranek , ze on nie chce problemów i że on ma nerwy zszarpane i ja również i nie chce więcej..

Żałosne.
I to miał być mój mąż
Stary 2011-07-26, 21:29   #3782
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość

idę pobiegać, włącza mi się płacz.
może odpuść sobie już te biegi, czy to napewno ci nie zaszkodzi? może zacznij ćwiczyć jogę dla ciężarnych?

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Jeśli o mnie chodzi nadal kocham i tak szybko nie przestanę. Nie uważam go już za wartościową osobę, bo to co teraz sobą reprezentuje to jest porażka.

Najpierw dzwoni i bluzga od szmat itd, a teraz dzwoni potulny jak baranek , ze on nie chce problemów i że on ma nerwy zszarpane i ja również i nie chce więcej..

Żałosne.
I to miał być mój mąż
najgorsza jest ta świadomość!!! facet z którym chciałaś spędzić resztę życia odp***la ci taki numer!!! ja to już nie wiem czy powinnam być zła na niego, czy na siebie, że dałam się tak w ch**a zrobic
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 21:33   #3783
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
może odpuść sobie już te biegi, czy to napewno ci nie zaszkodzi? może zacznij ćwiczyć jogę dla ciężarnych?

biegam truchtem, nie męczę się jeszcze więc co najmniej pół miesiąca mogę, później postaram się znaleźć ćwiczenia w domu
bądź basen.

dzięki za troskę

ale szczerze ? od razu lepiej się czuję, jeszcze 50 przysiadów i wystarczy

Edytowane przez howdoi
Czas edycji: 2011-07-26 o 21:35
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 22:31   #3784
agusiatko17
Raczkowanie

Ahhhh dziewczyny!!!
Dzisiaj miałam wspaniały dzień Właściwie bez konkretnych powodów, poprostu był super Oby częściej takich dni a mnie tych dołujących Fantastyczne uczucie patrzeć w lustro i bez problemów się do siebie uśmiechnąć Życzę tego Wam wszystkim! Na każdy dzień pogodny i nie pogodny
‎"Każdego ranka otrzymujemy kredyt w wysokości 86400 sekund życia na dany dzień. Kiedy wieczorem kładziemy się spać, niewykorzystana reszta sekund nie przejdzie na następny dzień; to, czego nie przeżyliśmy w ciągu dnia, jest na zawsze stracone, pochłonięte przez wczoraj..."
agusiatko17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 23:03   #3785
pika87
Rozeznanie

Cytat:
biegam truchtem, nie męczę się jeszcze więc co najmniej pół miesiąca mogę, później postaram się znaleźć ćwiczenia w domu
bądź basen.

dzięki za troskę

ale szczerze ? od razu lepiej się czuję, jeszcze 50 przysiadów i wystarczy
no dobra, dobra, tylko uważaj na siebie

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

elve a co u ciebie? jak samopoczucie? Mlody daje znaki zycia czy zapadł się podziemię?
Stary 2011-07-27, 00:00   #3786
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:

elve a co u ciebie? jak samopoczucie? Mlody daje znaki zycia czy zapadł się podziemię?
Dzięki za pamięć

Zapadł się. Po obronie napisałam smsa z wynikiem, to mi pogratulował i na tym się skończyło. W dzień miesięcznicy milczał, w moje imieniny milczał, cisza totalna.

Dwa tygodnie minęły, albo odezwie się za kolejne dwa żeby zapytać czy nie zmieniłam zdania, albo nie odezwie się w ogóle...

Samopoczucie generalnie znośnie, jestem tak zajęta komplikowaniem sobie życia, że o nim niewiele myślę...hyhy.
Stary 2011-07-27, 00:13   #3787
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiatko17 Pokaż wiadomość
Ahhhh dziewczyny!!!
Dzisiaj miałam wspaniały dzień Właściwie bez konkretnych powodów, poprostu był super Oby częściej takich dni a mnie tych dołujących Fantastyczne uczucie patrzeć w lustro i bez problemów się do siebie uśmiechnąć Życzę tego Wam wszystkim! Na każdy dzień pogodny i nie pogodny
jak fajnie czytac takie przyjemne rzeczy marzy mi sie, zeby u mnie tez sie pojawily takie nastroje narazie jest dobrze, tylko dobrze.

moj eks swietnie sie bawi, imprezuje, i wszystko opisuje na fb a ja glupia codziennie ogladam jego profil na facebooku zeby to czytac widac, ze on sie w ogole nie przejal rozstaniem, no widocznie mylilam sie.
Stary 2011-07-27, 00:19   #3788
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez tuliiipanek Pokaż wiadomość
jak fajnie czytac takie przyjemne rzeczy marzy mi sie, zeby u mnie tez sie pojawily takie nastroje narazie jest dobrze, tylko dobrze.
AŻ dobrze, w końcu minęło bardzo niewiele czasu...

Cytat:
moj eks swietnie sie bawi, imprezuje, i wszystko opisuje na fb a ja glupia codziennie ogladam jego profil na facebooku zeby to czytac widac, ze on sie w ogole nie przejal rozstaniem, no widocznie mylilam sie.
Albo kozaczy, bo wie, że to oglądasz. Nic, odechce Ci się w końcu
Stary 2011-07-27, 00:33   #3789
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
AŻ dobrze, w końcu minęło bardzo niewiele czasu...

Albo kozaczy, bo wie, że to oglądasz. Nic, odechce Ci się w końcu
w sumie to elve masz racje az dobrze bo to dopiero niewiele ponad tydzien zauwazylam, ze coraz mniej o nim mysle, fakt jeszcze to jest bardzo czesto ale duzo mniej niz tydzien temu , ciesze sie z tego bardzo
Pewnie wie i wie dobrze o tym, ze to mnie rani, bo mnie zna. Ale nie wie o tym, ze juz tak dobrze sobie radze i coraz mniej mnie to obchodzi

Jestem pewna tego, ze on mysli, ze ja teraz placze w domu i rozpaczam po nim, zawsze duzo plakalam gdy bylismy razem z takich blahych powodow, wiec on jest tego pewien chcialabym mu pokazac jak bardzo sie myli
Stary 2011-07-27, 00:38   #3790
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
chcialabym mu pokazac jak bardzo sie myli
Pokażesz, zobaczysz, będziesz kiedyś szła z kimś uhahana, włos rozwiany, kiecka podwiana i zobaczysz go w ostatniej chwili "ooo cześć" i pójdziesz dalej, totalnie mając temat w nosie, a on zostanie taki mocno rozdziawiony

Ale prawdziwy efekt będzie dopiero, jak naprawdę będziesz miała go w nosie, a wtedy już Ci będzie zwisało i powiewało czy on wie czy nie wie jak dobrze sobie radzisz

Bo zemsta najlepsza jest na zimno
Stary 2011-07-27, 00:50   #3791
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Pokażesz, zobaczysz, będziesz kiedyś szła z kimś uhahana, włos rozwiany, kiecka podwiana i zobaczysz go w ostatniej chwili "ooo cześć" i pójdziesz dalej, totalnie mając temat w nosie, a on zostanie taki mocno rozdziawiony

Ale prawdziwy efekt będzie dopiero, jak naprawdę będziesz miała go w nosie, a wtedy już Ci będzie zwisało i powiewało czy on wie czy nie wie jak dobrze sobie radzisz

Bo zemsta najlepsza jest na zimno
zemsta oo tak bardzo dobrze to opisalas , podoba mi sie taki scenariusz az sie usmiechnelam
na ten prawdziwy efekt troszke trzeba poczekac ale zobaczyc jego mine to jest cos o czym marze teraz potrafisz wprawic mnie w dobry humor
Stary 2011-07-27, 00:51   #3792
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
potrafisz wprawic mnie w dobry humor
Nie na darmo Sztaudynger pisał "myjcie się dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny"
Stary 2011-07-27, 01:06   #3793
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie na darmo Sztaudynger pisał "myjcie się dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny"
haha tak, odpowiedni cytat bo kto by pomyslal, ze bede miala taki dobry humor po tych paru zdaniach przypomnialo mi sie, ze od ponad miesiaca zyje w celibacie i dobrze mi z tym troche zaczynam sie o siebie martwic

Edytowane przez tuliiipanek
Czas edycji: 2011-07-27 o 01:08
tuliiipanek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 01:11   #3794
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
A to już zależy od człowieka. Ja nie potrafię. Mam anielską cierpliwość, ale jak już się posypie, to na amen.
mam identycznie
w pierwszym związku, kiedy mój facet mnie zawiódł i straciłam zaufanie - walczyłam (głównie sama ze sobą) ponad rok, aby odbudować to stracone zaufanie.. i tylko Bóg mi świadkiem, że naprawdę się starałam.. no niestety..
teraz już wiem, że gdy ktoś mnie poważnie zawiedzie, zrani mnie i stracę do niego w 100% zaufanie - odejdę.. szkoda się męczyć i walczyć z wiatrakami..

Cytat:
uwielbiam bitą śmietanę pod każdą postacią
ja robiłam dziś na obiad naleśniki z dżemem malinowym (mojej babci) i bitą śmietaną

Cytat:
Jednak kurs szybkiego czytania się przydał. Książka w niecałe 90 min.
wow.. przydałby mi się taki kurs, bo czeka na mnie trylogia S.Larssona, "Hańba" Coetze oraz "Kobieta zawiedziona" Simone de Beauvoir

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość

A ja mimo wszystko jestem twarda i nawet nie płacze po dupku.
tak trzymać..

Cytat:
mój eks mnie nie kochał i nie potrafił tego powiedzieć.
dzisiaj przeraziłam się, tym jak długo po rozstaniu nadal myślimy o eksach (pół roku, rok).oni już dawno życie sobie poukładali, a my ciągle myślimy, łapiemy doły, rozkminiamy. chole**a 5 miesięcy to już stanowczo za długo. szkoda czasu na takie rozczulanie!!! dlatego ogłaszam akcję niemyślenia o eksach

sorry dziewczyny, ale to takie moje dzisiejsze niezbyt błyskotliwe przemyślenie (choć mam zamiar się do niego stosować)
ja tam nie myślę.. chyba, że wchodzę na ten wątek.. ale to tylko, kiedy się wypowiadam w jakiejś konkretnej kwestii i przytaczam swoją wersję wydarzeń..
skłamałabym, gdybym napisała, że zapomniałam.. oczywiście, że nie.. siedzi we mnie rozczarowanie i delikatnie mówiąc ogromny "niesmak" mi pozostał po Nim.. i kurczę nie potrafię się go pozbyć..
nie tęsknię, nie kocham, nie jest mi żal, nie jestem zła..
tylko właśnie takie rozczarowanie..
i nie wiem, czy ono kiedykolwiek minie..

Cytat:
Napisane przez siala Pokaż wiadomość

Ciekawe, że oczy otwierają się dopiero, jak już ich nie ma, zabierają ze sobą poczucie bycia z kimś i czasem okazuje się, że to jedyne co trzymało nas przy nich, ale nie umiałyśmy odejść, żeby nie być samą. Ja też, pomimo, że wciąż uważam, że mój facet był bardzo wartościową i fajną osobą, dostrzegam dużo rzeczy, które mi nie odpowiadało. Wtedy też mi nie odpowiadały, tylko że codziennie mówiłam sobie, że na pewno to jutro się zmieni...
bardzo trafne spostrzeżenie.. i ja się z tym zgadzam
chyba za długo wpajano nam słowa, że "miłość cierpliwa jest, łaskawa, miłość wybaczy.." i takie tam.. piękne słowa, ale to tylko słowa.. i napisane w dobie patriarchatu.. a kobiety biorą je sobie za motto życiowe i heja przez życie! a rzeczywistość jest inna.. miłość to nie piękna bajka, z cudownym "żyli długo i szczęśliwie"..
rezultat takich bajek jest taki, że my kobiety zamiast kopnąć kiedy trzeba faceta w du.pę - trwamy, poświęcamy się, walczymy, jak lwice, a przede wszystkim boimy się być same.. oni robią nas w chu***, a my i tak znajdziemy na to najbardziej wyszukane usprawiedliwienie.. klapki na oczach.. bo miłość nie unosi się gniewem, nie pamięta złego..

Cytat:

Zapadł się. Po obronie napisałam smsa z wynikiem, to mi pogratulował i na tym się skończyło. W dzień miesięcznicy milczał, w moje imieniny milczał, cisza totalna.
spóźnione zatem, ale szczere gratulacje oraz wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 01:41   #3795
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
ja robiłam dziś na obiad naleśniki z dżemem malinowym (mojej babci) i bitą śmietaną
ooo prosze, widze, ze dzis bita smietana kroluje u mnie to samo nalesniki z dzemem malinowym i bita smietana pychaaa tylko potem tyleczek rosnie

---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ----------

Cytat:
spóźnione zatem, ale szczere gratulacje oraz wszystkiego najlepszego z okazji imienin
przylaczam sie do zyczen
Stary 2011-07-27, 08:14   #3796
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
ja tam nie myślę.. chyba, że wchodzę na ten wątek..
Dlatego trzeba uważać z dawkowaniem siedzenia tutaj i jak się zauważy, że jest coś nie halo, to uciekać, na przykład na offtopy

Cytat:
mi pozostał po Nim.. i kurczę nie potrafię się go pozbyć..
nie tęsknię, nie kocham, nie jest mi żal, nie jestem zła..
tylko właśnie takie rozczarowanie..
i nie wiem, czy ono kiedykolwiek minie..
Minie, jak się zakochasz, to będziesz miała ochotę na pielgrzymkę w podzięce, że się tamten związek rozpadł i dał Ci szansę na to, co jest

No, chyba że będziesz pielęgnować negatywy, ale to bez sensu...ja pielęgnowałam, a teraz pluję sobie w brodę, bo gość nie żyje...a że nie wiem co się stało, a sytuacja była mocno skomplikowana, to siedzi we mnie wielki znak zapytania z podpisem "czy mogłam coś zrobić?"...

Cytat:
chyba za długo wpajano nam słowa, że "miłość cierpliwa jest, łaskawa, miłość wybaczy.." i takie tam.. piękne słowa, ale to tylko słowa.. i napisane w dobie patriarchatu.. a kobiety biorą je sobie za motto życiowe i heja przez życie! a rzeczywistość jest inna.. miłość to nie piękna bajka, z cudownym "żyli długo i szczęśliwie"..
rezultat takich bajek jest taki, że my kobiety zamiast kopnąć kiedy trzeba faceta w du.pę - trwamy, poświęcamy się, walczymy, jak lwice, a przede wszystkim boimy się być same.. oni robią nas w chu***, a my i tak znajdziemy na to najbardziej wyszukane usprawiedliwienie.. klapki na oczach.. bo miłość nie unosi się gniewem, nie pamięta złego..
Dokładnie tak. Nie raz te słowa można było w tym wątku (i nie tylko) wyczytać. Miłość go zmieni, miłość wszystko wybaczy, miłość jest najważniejsza, jak jest miłość to wszystko się ułoży...piękne slogany, które robią nam wodę z mózgów...a są tylko pięknymi sloganami.

Warta takich łez, bólu, rozczarowań i stania "na posterunku" mimo nich jest chyba tylko miłość rodzic-dziecko...

Cytat:
Cytat:
przylaczam sie do zyczen
Dzięki Dziewczyny

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

A, jeszcze a propos naszego umartwiania się...
Cytat, który jest jednym ze sztandarowych już w tym wątku:

"You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on."
Stary 2011-07-27, 08:54   #3797
Yuuka
Rozeznanie

Howdoi - naprawdę myślisz o pisaniu?

Sparks i jego "Pamiętnik" to świetny duet. Pisze tak lekko i romantycznie ale nie mdli. Film to nie to samo. Oczywiście oglądałam, ale po przeczytaniu książki. Czytając książkę to ja mam władzę, ja wyobrażam sobie miejsca, ludzi i takie szczegóły jak kolor krzesła czy widok za oknem.
I to jest w czytaniu książek najlepsze. Z nadmiaru wolnego czasu czytam teraz "Szklane jezioro" Binchiego, w międzyczasie przeczytałam też "Miłość rodzi miłość" i setny raz "Dziewczyna która igrała z ogniem" Larssona - książka bardzo szczegółowa, kryminał - przekonałam się i do nich. Też coś bazgrałam, zaczełam w szkole podstawowej od bajek a skończywszy na poważniejszych powieściach Jednak miałam chwile słabości i wrzuciłam wszystko co miałam do pieca z myślą, że i tak ich nikt nie przeczyta.
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 08:57   #3798
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Howdoi - naprawdę myślisz o pisaniu?

Sparks i jego "Pamiętnik" to świetny duet. Pisze tak lekko i romantycznie ale nie mdli. Film to nie to samo. Oczywiście oglądałam, ale po przeczytaniu książki. Czytając książkę to ja mam władzę, ja wyobrażam sobie miejsca, ludzi i takie szczegóły jak kolor krzesła czy widok za oknem.
I to jest w czytaniu książek najlepsze. Z nadmiaru wolnego czasu czytam teraz "Szklane jezioro" Binchiego, w międzyczasie przeczytałam też "Miłość rodzi miłość" i setny raz "Dziewczyna która igrała z ogniem" Larssona - książka bardzo szczegółowa, kryminał - przekonałam się i do nich. Też coś bazgrałam, zaczełam w szkole podstawowej od bajek a skończywszy na poważniejszych powieściach Jednak miałam chwile słabości i wrzuciłam wszystko co miałam do pieca z myślą, że i tak ich nikt nie przeczyta.

zamierzam napisać coś miłosnego dla siebie , mam na to wenę, wyobraźnię też mam.
W podstawówce napisałam takie wypracowanie, że nauczycielka wzywała mamę było za ostre, szczegółowe.
Stary 2011-07-27, 09:01   #3799
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki za pamięć

Dwa tygodnie minęły, albo odezwie się za kolejne dwa żeby zapytać czy nie zmieniłam zdania, albo nie odezwie się w ogóle...

Samopoczucie generalnie znośnie, jestem tak zajęta komplikowaniem sobie życia, że o nim niewiele myślę...hyhy.
pewnie jest obrażony za to, że okazałaś się sprytniejsza od niego (akcja z jego eks), albo chce cie przetrzymać bo może zmienisz zdanie, albo świetnie się bawi i imprezuje z kumplami zeby zapomnieć. nigdy nie wiadomo co siedzi w męskichpokręconych,płytki ch umysłach
Stary 2011-07-27, 09:08   #3800
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
pewnie jest obrażony za to, że okazałaś się sprytniejsza od niego (akcja z jego eks), albo chce cie przetrzymać bo może zmienisz zdanie, albo świetnie się bawi i imprezuje z kumplami zeby zapomnieć. nigdy nie wiadomo co siedzi w męskichpokręconych,płytki ch umysłach
Myślę, że on po prostu ma nadzieję, że jeśli da mi odpocząć od siebie, zatęsknić, to sama rzucę mu się w ramiona.
Ewentualnie po prostu zajął się dobrą zabawą i intensywnym zapominaniem o mnie - przyznam, że mam nadzieję na to drugie...
Stary 2011-07-27, 09:10   #3801
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:

zamierzam napisać coś miłosnego dla siebie , mam na to wenę, wyobraźnię też mam.
W podstawówce napisałam takie wypracowanie, że nauczycielka wzywała mamę było za ostre, szczegółowe.
Za ostre powiadasz? Oj co ta twoja matka musiała czuć.
Już sobie to wyobrażam "..rozpalona Grace odpięła swą koronkową bluzeczkę w zupełności oddając się Johnowi.."
Stary 2011-07-27, 09:13   #3802
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Już sobie to wyobrażam "..rozpalona Grace odpięła swą koronkową bluzeczkę w zupełności oddając się Johnowi.."
Moja matulka znalazła kiedyś moje opowiadanko pisane na wzór harlequina, tam nie było bluzeczek, tylko od razu "językiem rozchylił jej płatki" i takie tam Też byłam w podstawówce, matulka dłuuuuuugo się zbierała po szoku
Stary 2011-07-27, 09:24   #3803
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Moja matulka znalazła kiedyś moje opowiadanko pisane na wzór harlequina, tam nie było bluzeczek, tylko od razu "językiem rozchylił jej płatki" i takie tam Też byłam w podstawówce, matulka dłuuuuuugo się zbierała po szoku
O matko i córko! Haha! Niech mnie to, erotyka sama.
I to małe dziewczynki..
Stary 2011-07-27, 09:24   #3804
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
dzisiaj po pracy siadam i piszę
Stary 2011-07-27, 09:29   #3805
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
O matko i córko! Haha! Niech mnie to, erotyka sama.
I to małe dziewczynki..
Wiesz, jak się człowiek nauczył czytać, to się dopadało "bravo" u starszych koleżanek...a tam była taka rubryka "mój pierwszy raz" Potem jeszcze wygrzebane u jakiejś ciotki na nudnych rodzinnych imprezach harlequiny...masakra

Ale powiem wam, że wtedy miałam większą inwencję twórczą, teraz bym czegoś takiego nie napisała
Stary 2011-07-27, 09:47   #3806
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
dzisiaj po pracy siadam i piszę
No to życzę weny i wspaniałych pomysłów ale może bez żadnych języczków, płateczków itp

Ja jak na razie skupiam się na czytaniu, jedynie co tam jeszcze bazgram to teksty piosenek.

Wczoraj szłam do sklepu, miałam na sobie słuchawki i leciała Sylwka i jej "Małe rzeczy".. nawet nie wiedziałam, że zaczynam wyć jak pies ( w słuchawkach nie słyszy się swojego głosu i niestety nie można nad nim zapanować..) policja przejezdzająca, kobiety na przystanku i chłopcy jeżdzący na deskorolkach mieli niezły ubaw

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Wiesz, jak się człowiek nauczył czytać, to się dopadało "bravo" u starszych koleżanek...a tam była taka rubryka "mój pierwszy raz" Potem jeszcze wygrzebane u jakiejś ciotki na nudnych rodzinnych imprezach harlequiny...masakra

Ale powiem wam, że wtedy miałam większą inwencję twórczą, teraz bym czegoś takiego nie napisała
Haha.. Oooo pamiętam harlequiny.. Ja pamiętam jak podkradałam matce i jak mnie przyłapała na czytaniu to czułam się tak jakby mnie ktoś na oglądaniu pornoli złapał
Stary 2011-07-27, 09:56   #3807
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
bądź basen.
Moja kuzynka jest w ciąży, ciągle łapie infekcje, których wcześniej nie miała, lekarz zabronił jej basenowania
Cytat:
Wszystkiego najlepszego z okazji wczoraj!
Cytat:
Ty głupia, on kozak - nie wiem, co gorsze
Daj sobie spokój z tym fejsem, szkoda czasu. Wiesz, ile ciekawych rzeczy mogłabyś zrobić w tym czasie? Do boju, kobieto, niech inni naiwni wierzą w te jego żenujące historyjki o wspaniałych imprezach
Cytat:
Bardzo dobrze napisane
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oj, laski
Stary 2011-07-27, 10:04   #3808
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Oj, laski
Co się śmiejesz kobieto>? Ujawniają się nasze zdolności literackie
Jeszcze kupisz moją ksiązkę w księgarni i będziesz czytać ją z lampką wina przy kominku...
Stary 2011-07-27, 10:08   #3809
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dzięki Malluś
Stary 2011-07-27, 10:29   #3810
Hosenka*
Zakorzenienie

Dziewczyny!!!
Wszystkim tesknącym i myślącym o Ex polecam grę np. Farmerama (farmerama.pl) - wciąga na maksa (jeśli któraś chce, proszę adres a PW i wyślę zaproszenie)

Ja po rozstaniu z ExEx "ciupałam" w Treasure Island (o ile dobrze pamiętam nazwę) i przynajmniej wtedy nie myślałam o nim.

Może mało ambitne rozwiązanie, ale ważne, że pomagało.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości