|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
hej
U nas noc kiepska były 3 pobudki a od 5 to już prawie koniec spania i wiszenie na cycu Po ósmej bardzo mi płakał więc złamałam się i zrobiłam mleko. Wypił całe 120 ml i padł. Chyba też pójdę trochę dospać ![]() ps. dziewczyny karmiące piersią, czy jest coś takiego jak "słabe mleko", czy można mieć bardziej tłusty pokarm? Tak się zastanawiam nad tym, bo niektóre dzieci na piersi mocno przybierają a niektóre mało. Od czego to zależy?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-07-27 o 09:37 |
|
|
|
#2762 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
MoniaK współczuję
U nas Franek spał od 16 do 20:20 potem cyc i do 23 ej potem 3 i do 4 nie spał i potem co 1h pobudka MoniaK mi się wydaje że niektóre dzieci są pulchniutkie a inne szczuplutkie taka ich uroda nie wiązałabym tego z tłustością mleka. Nie zamartwiaj się, Twój Tymuś jest zdrowy jeszcze troszkę się przemęczysz i zaraz minie ten najtrudniejszy czas.
Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-07-27 o 09:39 |
|
|
|
#2763 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
.eweska, aga_pe już myślałam, że nikt nie zauważy mojego braku (i prawie nikt nie zauważył nie miałam czasu pisac bo Niuniu mi się popsuł. Ych. Płacz, marudzenie, UU odrzucił zupełnie - karmie z piersi może 3 razy w ciągu dnia, w nocy juz nie, bo po UU spał po 1h, 1,5h, a po mm śpi 3h w nocy - choc i tak mało. A pije AR. Między karmieniami jak prześpi 2h to jest sukces, tak to śpi po 40min-1,5h max. I nie zasnie juz w łóżeczku - tylko na rękach trzeba bujać, albo w wózku, więc ja się poddałam i usypiam w wózku w dzien (żeby miec choć troszkę chwili na odpoczynek). Ale oczywiście zanim zaśnie trzeba marudzić, płakać... itp. W nocy jeszcze śpi w łóżeczku (odpukać). W piątek stracił apetyt - był mega wrzask jak tylko poczuł pierś i przy butelce było tak samo . Trzeba było kilka prób robić żeby załapał i zjadł. Teraz je, troszke lepiej. Czasem pociumka pierś, ale mnie sie kończy mleko. Nie karmiąc od 5.00 rano (daje mu czasem w nocy jak czekam aż mleko AR zgęstnieje) to dopiero ok. 15.00 mam na tyle "twardą" pierś (i to pawą tylko) że Niuniu chce ciagnąć.Ych. Poza tym jest przekochany - bawi się zabawkami, wsadza sobie do buzi , śmieje się, w hipermarketach daje nam spokojnie zrobić zakupy, brzuszek chyba bardzo mu nie doucza, czasem się zwija w kłębek czy pręzy - zapodaje Espumisan, kupki robi twarde (ale to po mm). Tylko nie wiem czemu sie taki marudny zrobił. Wyniki ma dobre moczu i krwi - robiliśmy kontrolnie morfologie - pediatra powiedział że hemoglobina troche wysoka i płytek krwi jest dużo (ponad 600), ale podobno jak krew jest z palca to tak może być.Nie wiem, nie znam się. Wolałabym żeby był jak kiedyś, że nie płakał tyle, nie marudził tyle. Ale cóż. Mam nadzieję, że mu przejdzie. Bo poza tym jest przefajny .Spróbuje Was nadrobić, ale mój Niuniu juz nie śpi (spał od 8.30 chyba), jeść ma dopiero o 10.30, więc nie wiem jak to zrobie .Aha - po mm jest szybciej głodny niż po UU i mm . A wypija ok 120-150ml.I kończymy dzisiaj 3 miesiące |
|
|
|
#2764 |
|
Zadomowienie
|
|
#2765 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozniej jej sie glód włącza ![]() Cytat:
albo faktycznie brzunio bo jakby skok to obydwaj by mieli ![]() Cytat:
za 3 miechymoja ola tez sobie pcha do buzi wszystko ![]() dzisiaj rano w bujaku jak zwykle gdy mama robila sniadanko patrze a tej slina kapie i sliniaka gryzla ![]() robie kawe a ta krzyczy "KOOOOOOOOO" hehehehe dziewczyny z wysypka coraz lepiej odstawilam ta lovelle piore w jelpie do tego nutramigen i ostawilam ta masc z witaminami i smaruje samym emolium i jest niebo lepiej buzka sliczna, na brzuszku krostki sa ale mniej i noki coraz lepsze aha i odparzenia na szyi schodzą zielone kupy nadal, ale to chyba wina nutramigenu bo mojej siostrze synek tez takie robil a u mnie sie w piatek taka biba szykuje, ze szok pozapraszalismy znajomych, robimy grilla, pozniej idziemy na impreze ola jedzie do babci bo mnie namowili wszyscy, nie chcialam jej oddac, no ale mowia, ze sie troche rozerwiemy ![]() tesciow nie ma, achhh,
|
|||
|
|
|
#2766 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:wspólczuję takich akcji, ja mam dość po jednej nocy a co dopier gdyby tak było na co dzień. |
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() witam z kawą, dzidziuś na macie, deszcz za oknem ![]() pozwólcie, że wypunktuję: 1) zamierzam zdjęcie Enchant zawiesić sobie na lodówce, jako motywację ![]() 2) Hanka dziękuje za wszystkie życzenia! 3) Hanex podobnie, jak Wasze dzieci ZJADA piątki, co wiąże się z tym, że nie traktuję już jedzenia piąstek, jako oznakę głodu ![]() 4) co do pasa poporodowego, to w moim przypadku strata kasy, kupiłam jakiś za 2 dychy, ale za gorąco mi w nim, niewygodnie i leży bida w szufladzie 5) co do mojego okresu, to jednak obstawiam, że to krwawa owulacja, bo jakoś mniej tego wszystkiego, bo poprzednie, to była RZEŹNIA ![]() 6) włosy dalej mi lecą, od dziś zaczynam stosować szampon Dermena, Silicę i Ecomer. Moniqac, za 3 miechy Szymcia! A poza tym pogoda w najbliższy weekend ma być taka, jak w ostatni, więc kiepska i wyjazd spędzimy w płaszczach przeciwdeszczowych |
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj przyjdzie waga to zważymy się w końcu i może się trochę uspokoję. Moniqac, trzymaj się dzielnie Gratuluję 3 miesięcy
|
|
#2769 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moj polyka wszystko co nie jest mlekiem ![]() Cytat:
![]() czemu moje chlopaki nie moga byc w normie ![]() co do sposobow dziekuje ci badzo jak tylko cos jeszcze ci sie fajnego pzypomni, jakies zabawy czy cos to ja bardzo chetnie wykozystam u nas no ja musze przyznac ze dominik woli matematyke. on karze nam liczyc do tysiaca, po polsku, po angielsku, uwielbia kolory, dodawanie odejmowanie zaczyna kumac, a rysowanie to porazka. nawet babcia kupila mu taki ekstra komiks o kosmitach na czarnym tle, jakimis tam kredkami sie koloruje ale gdzie tam! ale tablice kupie p.s. widzialas ze jest kreda 3d??? moze to go zacheci? Cytat:
Cytat:
za 3 miechy!!!!! Cytat:
mojemu raczej glod sie nie wlacza tak, na bank zielone kupy po nutramigenie bo u nas byly zolciutkie a po nutra... zielone Cytat:
chociaz moj brzuch tez duzo lepiej. nie wiem, jakos rozstepy tez sie zrobily mniej widoczne, brzuch juz nie wisi(tzn z jednej str tylko ciut przez blizne ale tak juz chyba zostanie) mi tez wypadaja moje krotkie wlosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!1 od wczoraj!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!11 a tyle co z andziotka pisalysmy ze nam nie, i tyle co przeczytalam ze jej zaczely no i mi wcz wieczorem! wyczesalam calkiem spoa ilosc ![]() kupilam kilogamowy peeling solny ![]() wole cukrowy ale solny wyzera i skora jest boska ![]() jak ja sie ciesze ze mam chuste!!!! dzisiaj katastrofa jest!!!! pies 2h lazil ze smyczka w ryjku norbert zastrajkowal ze spaniem, wiec go zachustowalam i familijnie poszlismy z psem siku ![]() oczywiscie jak go odchustowalam sie obudzil EKSTRA nawet glowy nie mam jak umyc, wlasnie go bujam jedna noga
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam, ze tylko ja
|
|
|
|
|
#2771 |
|
Zadomowienie
|
hej mamusie
![]() nie wyspałam się ale moje dziecię postanowiło sobie gaworzyć a On tu rządzi więc z długiego wylegiwania się razem nici. W nocy wstawałam 4 razy, ale żeby za dużo wypił to nie powiem i rano poprzeciekałam na amen :/aniutka_85 współczuję, ale pewnie jeszcze będzie okazja na koncert i wytrwałości w oduczaniu od rączek MoniaK słabe mleko to miała moja znajoma-twierdziła, że w butelce po odciągnięciu było przezroczyste. Nie wiem jak można sprawdzić kaloryczność mleka i raczej nie tylko mleko jest wytyczną przybierania dziecka. moniqac za 3 miesiące Szymonka publicznie - dla mojej większej mobilizacji - ogłaszam koniec mojego lenistwa i biorę się za ćwiczenia
|
#2772 | |
|
Wtajemniczenie
|
agus ja daje od 6 tyg zycia bodajze albo jak skonczyl 1 mc?
jakos tak, pierwsze mleka zalatwilam cudem, kolejne partie sciagala mi kumpela ze swietokrzyskiego bo u nas nie bylo teraz mam zapasy po 10 opakowan bo az jest raz nie ma Cytat:
tzymam kciuki
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas chyba kryzys laktacyjny
![]() Edzik co 2 h chce cyca, w nocy co 3 h... A było co 3 h w dzień, a w nocy nawet 6,5 h! Przystawiam i ściągam (idę dziś na zakupy i muszę mleko zostawić), wypiję bocianka, to może się rozhula
|
|
#2774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() matal a co chcesz kupic?
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
26 zl za puszke 400 gram ktora starcza na 3-4 dni ![]() a recepty nie ma kto wypisac, bo oba lekarze oli sa na urlopie wiem, ze maja to mleko jeszcze u mnie
|
|
|
|
|
#2777 |
|
Moderatoreska
|
Trzymajcie kciuki, na siłę wlałam Bartusiowi infacol, śpi już od pół godiny, mam nadzieję, że jak wstanie będzie już ok, oby
|
|
|
|
#2778 | |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry.
moja Ola od 5dni jakas taka niespokojna rozbudzona w dzien nie spi w ogole caly czas chce byc noszona na rekach wtedy przysypia a jak juz mysle ze spi odkladam ja do lozeczka czy wozka i za 5min jest ryk. i tak caly dzien Dzisiaj ma 2miesiace ale to szybko zlecialo ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
|
|
|
#2779 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my mamy recepty i w doz place jakies 13zl a w mojej ulubionej aptece place za nie na recepte 7 zl, tylko ze u nich to wogole graniczy z cudem dostac ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to ja zbankrutuje ![]() musze recepty zalatwic bo na miesiac mi to mleko wyjdzie ok 300 zl
|
||
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
andziot; moja tez kaszle- jak kotek (o ile kotki kaszlą
Ale to nei przy zabawie... tak po prostu, jednak chora nie jest (chyba) Pani dr mi kiedyś tłumaczyła dlaczego dzidziusie mogą czasem sobie zakasłać ale nie pamietam A jeszcze przy okazji, powiem Ci, że tu w Czestochowie jednak nie przyjęli mnie a raczej Gabi do przychodni.. Ja tutaj w śląskim jestem ubezpieczona i własnie do tej przychodni z NFZ zapisana ale Gabrysia nie... (ma meldunek małopolska) i mądralińskie panie w recepcji darły się na pół przychodni, że nie mogą przyjąć małej bo karta w Krk, nie szkodzi że ja jestem u nich i w ogóle jak by coś pilnego było to tak ale z węzłem to nie... (a wczoraj jakaś inna przez tel mi powiedziała, że oczywiście proszę w takiej sytuacji przyjechać...) Nie chciałam Bóg wie jakiej porady, żeby tylko lekarka chociaż na korytarzu na nią kuknęła czy to w ogóle węzeł... ale NIE... To nie Ze łzami w oczach wróciłam z nią do domu.W końcu zadzwoniłam do pani dr w Krk do której chodzimy z Malutką i powiedziała to samo co Ty !!!! ![]() anula, pewnie Zosi smutno, że wracać musi Jedzcie ostrożnie i wracaj do nas ![]() monika21121984; niestety nie pomogę ......... mam Gabrysię ![]() agnieszka_pe, moja mama kupowała na moje wesele własnie to z Triumpha i faktycznie ślicznie wyszczupla a do tego NIC sie nie zwija, przylega idealnie ale dzielny Norbi !!!! :brawo: Nie martw się wagą... a lekarka co na to ? mimbi; jak to zrobiłaś? Można desperadosa jak się karmi ? Też bym chciała Jasne, że Ci kliknę tylko przypomnij ! Paulizia; tak Ci Antoś dał popalić? Co tam się u Was działo? Już oki ? mamaoptymistka; dobry pomysł przytrzymywanie pieluszką smoka Spapuguję MoniaK; pojęcia nie mam czy można miec bardziej tłusty czy nie, ale zauwazyłam u siebie, że czasem gdy mi przemoknie stanik to potem na bluzce plamy, które pozostaną nie zawsze upiorą się za pierwszym razem gdyż własnie tłusty ślad zostaje..Na pewno mleko może być bardziej wartościowe bądź mniej, chyba to zależy od tego co my jemy? Rozumiem, że wagę niemowlęcą zamowiłaś? To dobry zakup, będziesz dokładnie wiedziała jak Ci Tymi rośnie. Ja Gabika raz na tydzień waże i jestem spokojna... moniqac; skoro Szymonek kończy 3msc to Gabrysia konczy dziś 2 Buziaki dla Twojego Przystojniaczka i może wraz z rozpoczęciem 4msc naprawi się ? agus ale będziesz miała imprezowy weekend Poszalejesz A wiesz co, u mnie do prania najlepiej sprawdzają sie zwykłe płatki mydlane lub biały jeleń. Gabrysia ani razu nie miała uczulenia..atiz, moria - mam to samo z butami !! Tylko ja myślałam, że po prostu utyła mi stopa Jestem załamana bo w większość szpilek nie mogę sie wbić Gusiu, oby kropelki pomogły ![]() matall, dałam radę z szóstką bo co dzień biegałam do fitness klubu. Były tam specjalne zajęcia... od początku bodajże lutego zebrała się grupka ok 10 osób i co dzień na chyba 19 czy 20 godzinę spotykaliśmy się i pod okiem trenera, który stał i liczył - ćwiczyliśmy. Potem chciałam w domu powtórzyć - nie było mowy. Czesc Mamusie ! Ta pogoda mnie dobija Ciagle szaro, buro i ponuro. Jak w listopadzie !! Kiedy to się skończy ?Ja troszkę dziś niewyspana bo o 8,30 musiałam wstać wyszykować się do lekarza... który i tak nas nie przyjął Gabrysia też nie była zachwycona, że ją budzę tak wcześnie.. Nocka super ![]() Małż już przyleciał i prosto z lotniska po 20 godzinnej prawie podróży poszedł do pracy.. No comments... mówi, że tylko 2-3h posiedzi Na dodatek na taką podróż nie naładował tel !! Obie mu padły jeszcze przed przesiadką w Tajlandii... a ja dzwoniłam co z nim bo wcześniej mówił, że o 6 rano bedzie w Pl... Na szczęście, jak samolot się rozwali to od razu info na cały świat idzie, więc wiedziałam, ze jest caly i zdrowy. Tylko nie rozumiem i nie lubię takiej nieodpowiedzialności... Gabunia kończy 2 msc
|
#2782 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wcz nie bylo naszej lekarki, tylko inny lekarz, zauwazyl wysypke norberta i pytal na jakim mleku jest. powiedzialam ze na nutramigenie i koniec tematu ![]() super nie? wysilil sie zeby pomoc dziecku
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie byłam na zakupach już chyba z milion lat
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2785 |
|
Zadomowienie
|
aniutka_85 trzymamy się i nie ma zmiłuj
SeeLee, ddaaiissyy i Monika z numerkami za dwa miesiącejest prawie 11 - jem śniadanie
|
#2786 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wazne ze wkoncu trafilas na kogos kto cie uspokoil dominikowi tez sie zmniejszyl i ma taki jak mial od poczatku do tego wychodzi mu wlasnie po tej stronie ode wezla zab-6tka ale masz czarne humor z tym rozwaleniem samolotu ale moj robi identycznie!!!!!!!!! jak nawet naladuje sobie telefon, a na lotnisku ma pare godzin czekania(jak lata z miedzylondowaniami gdzies) to slucha muzy, lata po necie a potem telefon rozladowany, a ladowarka w odprawionej walizce ![]() faceci ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
to pochwal sie po shopingu co upolowalas Cytat:
![]() a maruder sie drze z lozeczka. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrr co za dzien!
|
|
|
#2787 |
|
Zadomowienie
|
eweska
.dziękujemy dziewczyny. Niuniu musiał zjeść wcześniej - po 2,5h i to z UU i mm. nie wiem czemu po mm jest bardziej głodny. dziwne. teraz śpi - w wózku. standardowo po jedzeniu było marudzenie. ale chyba był po prostu zmęczony. najgorsze jest to, że od dobrych kilku tygodni mieliśmy wszystko poukładane. jadł codziennie o tej samej godzinie (co 3h), spał o tej samej, bawil sie o tej samej, kąpał się o tej samej i zasypiał o tej samej. nawet w nocy wstawał o tych samych porach co noc. a teraz? jedynie w nocy czasem jest ten sam schemat, ale dzisiaj był o 5.00 płacz (jadło 130ml o 4.00), dałam UU i zwymiotował .nie mam pojęcia o co chodzi. jestem zmęczona. tylko rączki i to w pozycji pionowej. mata, leżaczek sa dobre na 10 min. nie wiem co jest. mam nadzieje, że wróci do normy. idę się ogarnąć, chociaz zdążyłam się wykąpać i zjeść. ale kto zrobi obiad?. aaa... wczoraj kupiłam oilatum do kapieli i dermoalantan (czy jakos tak) do buzi (poleciła mi farmaceutka z własnego doświadczenia) - krostki Szymonkowi zaczeły się robić bardziej szorstie na buzi, a ja od ponad 2 tygodni nie jem nic co ma choćby "śladową ilość mleka lub jego produktów", więc nie wiem czy ta skaza (o ile to skaza) przejdzie. no ale jak teraz je więcej mm, to pewnie nutramigen mnie też czeka tak ja Was agus i Aga_pe. |
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Daisyyy, wstajesz o 8.30 i jesteś niewyspana?
Tobie to dobrze Co do wagi to zamówiłam zwykłą elektroniczną i na takiej mam zamiar się ważyć razem z Tymciem. Będę miała chociaż ogólny pogląd ile przybiera, bo na dokładne ważenie mogę sobie podejść do przychodni. Wiesz, ja się boję właśnie że mam mało wartościowy ten pokarm ale może niepotrzebnie schizuję
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Klaterina; smacznego jogurciku ! Kurde coś miałam Ci napisać i ciagle zapominam co... muszę wrócić kilka stron do tyłu
A czy Ty nie pisałaś przypadkiem o trądziku? Bo jeśli tak, to wiem co chcę powiedzieć Dziekuje ![]() agnieszka_pe, no faceci... Ja nie rozumiem takich rzeczy Ooooo pomniejszył sie? To super !! MoniaK; no niewyspana bo ostatnimi czasy śpimy do 10-11 co dzień Nie mogę narzekac, jak już mówiłam, jestem przy 2msc bobasku bardziej wyspana aniżeli jak wstawałam do pracy. Słonko, na pewno masz dobry pokarm !! Przecież Tymuś przybiera !! Nie traci na wadze... Zresztą jak mamaoptymistka napisała, największy przyrost wagi jest na początku, potem już dzieciątka tak szybciutko nie przybierają. Gabi w 1 msc przybrała 1490g, dziś wieczorem będę ją ważyła bo kończy 2 msc to Ci powiem ile utyła w drugim msc ale na bank duuużo mniej. Chyba nawet 1kg nie będzie.
|
#2790 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaaaaaaaa....... opowiem Wam jeszcze historię z cyklu "poszła baba do lekarza" - widze że na tapecie
.dokładnie w poniedziałek, poszłam z Małym na badanie krwi do przychodni. był taki marudny, że wolałam nie czekac - bo to kontrolna morfologia była tylko, ale nie wiedziałam co z nim, więc poleciałam rano o 8.15 w poniedziałek. oczywiście kolejka jak z katowic do warszawy, ale myśle sobie - jestem sama z niemowakiem, przeciez mnie przepuszczą. .... tiaaaa.... rozebrałam Małego, pytam pielegniarki czy można na pobranie krwi - kazala "zapytać kto ostatni" .więc podchodze do kolejki i proszę czy mogą nas przepuścić. pani która miała wchodzić powiedziała, że oczywiście - że ona teraz ma iść, ale żebym poszła. więc luz. ale widze - czai się jakis gościu po 50-tce pod drzwiami. no nic, też stałam pod drzwiami - jak wyszła kobieta z pobrania, on ruszył, powiedziałam (wyjątowo kulturalnie jak na mnie): "przepraszam, czy może nas Pan przepuścić?" a Pan mi na to: "wie Pani, ja też się bardzo śpieszę" . więc mu odpowiedziałam: "nie, no oczywiście proszę, Pan jest ważniejszy" . kobiety w kolejce zwyzywały go od muła .kocham takich ludzi. ide w końcu zrobić oko. i może kawę. fajnie jest tu wrócić .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

były 3 pobudki a od 5 to już prawie koniec spania i wiszenie na cycu ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

.
już myślałam, że nikt nie zauważy mojego braku (i prawie nikt nie zauważył
. Trzeba było kilka prób robić żeby załapał i zjadł. Teraz je, troszke lepiej. Czasem pociumka pierś, ale mnie sie kończy mleko. Nie karmiąc od 5.00 rano (daje mu czasem w nocy jak czekam aż mleko AR zgęstnieje) to dopiero ok. 15.00 mam na tyle "twardą" pierś (i to pawą tylko) że Niuniu chce ciagnąć.
.

za 3 miechy
klask i:

Gratuluję 3 miesięcy 

Ze łzami w oczach wróciłam z nią do domu.
Co do wagi to zamówiłam zwykłą elektroniczną i na takiej mam zamiar się ważyć razem z Tymciem. Będę miała chociaż ogólny pogląd ile przybiera, bo na dokładne ważenie mogę sobie podejść do przychodni. Wiesz, ja się boję właśnie że mam mało wartościowy ten pokarm ale może niepotrzebnie schizuję