|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
Cytat:
Cytat:
Ale piękne włosy i to przy rozjaśnianiu.. Też chce osiągnąć taką długość, włosy rosną mi szybko, ale teraz będę musiała odciąć parę cm, bo słonce, basen i morze doprowadziły moje końcówki do ruiny ![]() Użyłam po raz pierwszy glinki marokańskiej maseczki z Yves Rocher... I się zakochałam - pięknie wygładziła buzię i wyrównała nierówną opalenizną. No zachwycona efektem jestem, niestety, okropnie śmierdzi... ale dla efektu warto
|
|
|
#3092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladowa, ja ostatnio polozyla 7 nature, to jak mi rozjasnila na wodzie 2,8%, to ja dzieeekuje.... juz nigdy nie siegam po farbe, same mixy! zdecydowanie dla mnie...
wstawiam do albumu zdjecie przed mixowaniem, bo zapomnialam, juz dawno mialam dac aktualizacje dlugosci ![]() a dzis-jutro na 100% w piatek pojawi sie aktualny kolor ![]() na pewno jest chlodniejszy od tego co teraz wstawie ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
ile one maja cm?
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-07-27 o 11:04 |
|
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Glinka zielona, którą chciałam wczoraj kupić będzie niestety dopiero w piątek
Ale mam białą glinkę i może dziś zrobię sobie maseczkę jak wrócę z pracy ![]() Poza tym zagryzam mocno zęby i nie ścinam włosów, dalej zapuszczam
|
|
#3095 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie od rana deszcz, miałam iść z mamą na lumpki i nie wiem co z tego bedzie....
|
|
|
#3096 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety muszę już lecieć bo muszę zrobić parę rzeczy i do pracy się wyszykować
![]() Miłego dnia i pogody ducha
|
|
#3098 |
|
Zadomowienie
|
W sumie to mogę za moje pryszcze obwiniać jeszcze coś. Ostatnio piję bardzo dużo wody (minimum 2 litry), wcześniej piłam maksymalnie pół litra dziennie. Może ta woda oczyszcza mój organizm i pryszcze wychodzą??? W pracy mam 2 litrową butelkę, co chwila dolewam sobie do kubeczka i cały czas popijam małymi łyczkami... Wcześniej piłam herbaty, kawę, napoje słodkie...
No i fakt że jestem przed @ też może mieć na to wpływ, ale nigdy przed @ nie miałam tego typu pryszczy, zawsze mi kilka wulkanów wyskoczyło, a nie takie małe góry. Przez te pryszcze moja buzia bardzo niezdrowo wygląda ![]() A co byście mi na te pryszcze bardziej doradzały? Acefan, czy tribiotic (jakkolwiek by się to pisało) |
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duuzo slonka ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Lenko, ze dbamy tutaj o wyglad i sie dzielimy, to nie znaczy, ze jestesmy jakimis specjalistkami. Ty masz problemy skorne, lekarz tutaj jest wskazany. Ja Ci dalam wszystkie juz swoje rady i nie mam pomyslu oprocz pojscia do lekarza lub przeszukania forum gdzie dziewczyny rowniez walcza z tradzikiem. Mi same kiedys pomogly, a raczej ich podczytywanie, ale jak widac dla Ciebie to jest za slabe, u ciebie przyczyna lezy gdzies indziej. I mozliwe, ze trzeba wykonac badania, ktore wykaza przyczyne. Niestety ja juz nie jestem w temacie wiec Ci nie pomoge, ale mysle ze dziewczyny z kosmetycznego beda w stanie i czegos nowego sie dowiesz. Tak kosmetyki moga zapychac, wiele z nich ma silikony i inne swinstwa. Przy cerze tradzikowej zalecane jest uzywanie kosmetykow w 100% mineralnych, gdyz to one maja naturalne skladniki i sa bezinwazyjne dla skory. Lekarze Ci to potwierdza, poniewaz są stosowane w dermatologi. Rowniez mam wrazenie, ze zle oceniasz swoj stan cery, ja np. mialam odwodniona a z tradzikiem, dziwne nie? Nie odbieraj moich slow jako ataku i braku pomocy. To nie o to chodzi, ale o fakt, ze Ty masz problem, pokladasz tutaj nadzieje i sama widzisz, ze malo kto potrafi Ci pomoc, dogodzic. Bo gdzie tyle osob zachwala zel z biedronki, Ty uznalas go za zapychacza, pozniej odwolakas te slowa i tak w kolko jest z czyms. Niestety popatrz na to pod katem wlosow, nie wszystko od razu musi wyjsc, tylko z czasem i nie jestes w stanie okreslic co Ci pogorszylo stan cery. Wg mnie Ty uzywasz za duzo kosmetykow, gdy ja walczylam o swoja cere to odstawilam wszystkie kosmetyki i postawilam na mineralne, a jak juz sie malowalam to tylko tymi wysokopolkowymi, o ktorych dowiedzialam sie na wizazu, ze mi krzywdy nie zrobia i tak sie wyleczylam, moja walka trwala ponad rok i do dzisiaj musze uwazac, co nakladam na twarz.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-07-27 o 12:11 |
|
|
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie nie zapycha Wczoraj mój eks wydzwaniał wyzywał od szmat , idiotek itd, potem straszył ojcem i policją , że przetrzymuje jego rzeczy. Powiedział, że ojciec jest wkurzony na maxa itd a ja mu twardo, że jak odda to co popsuł to odzyska swoje rzeczy a tatę zapraszam. Potem na mnie z mordą czy jak odda jedno to odzyska rzeczy bo nie ma czym zarobić na boshówkę a ja mu na to, że nie odda wszystko dostanie wszystko, a ten że zaraz policja będzie. Potem mi pisze , że odda wszystko. Wieczorem dzwonił potulny jak baranek, czy nie będzie miał żadnych problemów, bo on ma nerwy zszarpane i ja też i on więcej już nie chce. I na końcu do mnie "Do zobaczenia" Przyjechał dzisiaj. Dzwonił ok 9 czy jestem na praktykach i czy mogę przyjść do domu bo on chce wziąć rzeczy, ja mu na to , że nie przyjdę bo nie mam czasu, a to niech łatwi z moim ojcem. Potem przyjechał pod urząd i prosił, żebym wyszła. Nadal prosił, żebym z nim pojechała. Do mnie miał jakieś pretensje, że to ja tak ch...owo zakończyłam związek, a ja mu na to, że to nie ja w czwartek mówiłam , że kocham i wracam, a w sobotę pokazuję się z nową. Mówił, że teraz jak się rozstaliśmy to każdy się od niego odsunął, a taki kochany zięć był , na no ja mu " Będzie lepszy" i uśmiech. Wymyślił, sobie , że w weeked chce przyjechać do Dejzi, a ja mu, że ona to ma o nim zapomnieć, a ten że mi ją zabierze Na koniec mu powiedziałam, że zdziadział i nie wygląda za dobrze. Wkurzył się i powiedział, "Zegnam" . Mama jak pojechał do mnie zadzwoniła, że przyjechał z "pracownikiem", żeby pewnie nic mu nie nagadać. Oddał to co miał oddać, a swojego wszystkiego i tak nie zabrał, biedak taki zestresowany, że nawet głowy nie podniósł, tylko powiedział "dzień dobry" . No Boże co za palant. Aaa i jeszcze coś powiedział, takiego co oznaczało, że dobrze mu z tą nową. Na co ja, że zatęskni jeszcze za mną. I po tylu latach bycia razem to mogę mu zasadzić kopa w dupkę bo na to tylko zasłużył. Za 1,5h przyjeżdża do mnie koleżanka, a wieczorem idę na piwo wkońcu trzeba uczcić wolność
|
|
#3101 |
|
Wtajemniczenie
|
zielone oko Boże już mi brak słów na tego idiote
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
zielone oko co za (...). Już szkoda słów na niego.
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Oczko... przepraszam, ze o to zapytam ale on dopiero teraz okazal sie takim prostakiem? wydaje mi sie, ze ten czlowiek ma jakies zaburzenia odnosnie swojej osoby, sam nie wie czego chce, zahcowuje sie idiotycznie...
swoim zachowaniem udowadnia, ze dobrze, ze jednak nie jestescie razem. przeciez Ty bys sie przy nim zameczyla ![]()
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki za wszystkie życzenia pogody
mam nadzieję, że już jutro będzie lepiej![]() Caate i Buahhot śliczne macie włosy dziewczyny ![]() Zielone oko bardzo mi przykro, że trafiłaś na takiego palanta ale ciesz się, że wyszło na jaw jakim jest człowiekiem, przynajmniej nie zmarnujesz się przy nim i bardzo mnie oburzyło, że on jeszcze pieska chce ci zabrać bezczelny prostak
|
#3105 |
|
Wtajemniczenie
|
snow ładny av
![]() buahhot ile zużyłaś opakowań tej farby na swoje włosy?
|
#3106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Buahhot, masz przepiękne włosy. Cytat:
wiem, że Ci smutno, ale nie ma czego żałować.
|
|
|
|
|
#3107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co za .... prostak Jeszcze ojcem Cie straszy, facet bez jaj.
|
|
|
#3108 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Hej dopiero internet mi włączyli chyba jakaś awaria przez tą burzę wczorajszą, ale wczoraj lało masakra drogi pozamykane pozalewało sporo domów co się z tą pogodą dzieje. miałam jechać na zakupy do naszej mini galerii ale coś mówią w wiadomościach że też jest zagrożona podtopieniem
|
|||
|
|
|
#3109 |
|
zawsze mam racje
|
'dla mnie wygląda ok, ale każdy ma inną cerę
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- zrobiłam sobie dobrze zakupami w naturze, skoro lata nie ma to chociaż się wySPAmuję kosmetykami przywołującymi na myśl lato. Jeszcze tylko fototapeta na okno, załączyć ogrzewanie i będzie
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz idę do Tżta. Miłego dnia.
|
|
#3111 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dziękuję dziewczyny za komentarze, baaardzo mi milo
![]() Caate ale masz piekne wlosy Zielone oko wybacz, ale on jest ostatnim idiotą... zwykły prostak ![]() Czeko zuzylam jedną farbę- ten syoss jest bardzo plynny, naklada sie go aplikatorem z buteleczki tubki wycikasz do tej buteki mieszasz i nakladasz
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie dzisiaj krecilam hula hopem ;D dolalam do srodka wody i jest git
|
#3113 |
|
zawsze mam racje
|
kupiłam turban do włosów firmy spa aroma. dotąd uważałam, że to zbędny gadżet, ale muszę przyznać, że go polubiłam, dobrze trzyma włosy. ciekawe czy da się w nim spać.
nałożyłam olejek alterra na włosy i zaraz dam jakąś maseczkę. Wstawię zapiekankę serową do piekarnika i biorę się za dokumenty.
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3117 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
ma wymiary ok 23x15,5cm, pokaze Ci zdjecie jednej szufladki, trochę produktów się mieści
to juz moja druga taka polka z szufladkami![]() lubie te szufladki bo dzieki nim mam poukladane produkty tematycznie w miare- podklady, pudry, korektory, bronzery w jednym, szminki i cienie w drugiej szulfadce. A jakies ✂✂✂✂✂✂✂ki w ostatniej
|
|
|
|
#3118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
no więc tak, dzisiejszy dzień to totalna porażka, tyle rzeczy chciałam kupić, nic nie kupiłam byłam zakręcona niesamowicie ale nie pytajcie czemu Jeśli o fryzjera chodzi to z koloru jestem zadowolona, mam ciemny brąz właściwie podobny do tych które zwykle widniały na moich włosach a co do cięcia... mam wrażenie że za dużo mi obciął. Fakt mówił że końce są bardzo przesuszone więc chyba nie mam czego żałować, ale już miałam taką długość za piersi a teraz znów krótsze o jakieś 5 cm... zobaczę jak mi się będą układać po myciu, bo wysuszył mi je suszarką i są takie przylizane, czego nie lubię i wtedy powiem coś więcej Cytat:
w tamty roku był mój brat i bodajże o tym kiedyś pisałam snow cudowny av, ty na nim? Cytat:
|
|
|
#3120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, niestety nie ja ale na innym wątku już też dziewczyny pisały, że myślały, że to ja ![]() ![]() Cytat:
ale zielono-żółto-pomarańczowe
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

ale już jestem dobrej myśli 

No już na nic innego poza tym pudrem nie mogę zgonić, bo podkładu i toniku używam od kilku lat tego samego i nie miałam po nim problemów z cerą, chyba, że żel, ale przez pierwsze kilkanaście dni stosowania miałam bardzo ładną cerę po nim
Na koniec mu powiedziałam, że zdziadział i nie wygląda za dobrze. Wkurzył się i powiedział, "Zegnam" . 

ale ciesz się, że wyszło na jaw jakim jest człowiekiem, przynajmniej nie zmarnujesz się przy nim
i bardzo mnie oburzyło, że on jeszcze pieska chce ci zabrać