Sierpniowe Panny Młode cz.III - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 12:07   #2101
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III

Dzięki Dziewczyny za pochwałę moich firan. Czekałam tak długo na nie że juz miałam zrezygnować ale stara która wisiała w kuchni miała już chyba z 10 lat, no i po remoncie w końcu postanowiłam że czas nowa powiesić
Zazdroszczę Wam tuch 10 dni, chociaż jak mi tyle zostanie to pewnie zacznę się stresowac
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 12:14   #2102
fitalasa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pati1750 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny udało mi się w końcu skontaktować z kosmetyczką i umówić dokładnie co i jak i nawet dostałam gratis makijaż próbny za który wcześniej chciała 40 zł jestem zadowolona

u mnie też w końcu sukces udało mi się w końcu znaleźć fryzjerkę z kosmetyczką umówiłam się też na końcówki i malowanie oraz strzyżenie mojego przyszłego
Stary 2011-07-27, 12:28   #2103
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
To moje aniołki
Te dwa białe są dla mnie i TŻ Reszta dla gości
Na pierwszym zdjęciu do aniołka jest dołączona karteczka - będzie na niej wpisane imię i nazwisko gościa. Aniołki będą jednocześnie winietkami
Cudowne te aniolki. Jakie maja slodkie buzki

Cytat:
Napisane przez nouilles Pokaż wiadomość
a tymczasem zmykam bo jutro czeka mnie obrona! trzymajcie kciuki o 13:00
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez anetka111 Pokaż wiadomość
Miałam się zająć klubem ale niestety nie dam rady same problemy

Po pierwsze: TŻ zadzwonił do mnie wczoraj z tekstem TYLKO SIĘ NIE DENERWUJ WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE, WBIŁ MI SIĘ DRUT W NOGE NIE MOGE CHODZIC BO USZKODZIŁ MIĘŚNIE ALE DO WESELA SIĘ ZAGOI. myslalam ze go uduszę. Pojechaliśmy do szpitala jest OK ale za bardzo nie może chodzić mam nadzieje ze do 6 będzie dobrze bo inaczej pierwszy taniec zatańczę z bratem.
Po drugie: Byłam juz umowiona z panią od tortu dzisiaj zadzwoniłam żeby dogadać szczegóły itp a ona mi mówi że idzie na urlop i mi tego tortu nie zrobi a mi tam odpowiadał i stelaz i cena, gdzie ja na prawie tydzień przed ślubem znajdę wymarzony i pyszny tort.
Po trzecie: w kościele w którym bierzemy ślub jest Pani od wystroju rozmawiałam z nią wcześniej ale kazała mi sie kontaktować po 25 lipca. więc ja dzwonie dzisiaj do niej bo wczoraj nie mialam jak a ona mi tłumaczy że ona tylko rozstawia kwiaty w kościele a bukiety musze sama sobie w kwiaciarni zamówić. a parę miesiecy temu nie mogła mi tego powiedzieć.

Po prostu jestem wściekła, jedyna rzecz jaka mi dzisiaj wyszła to umówiłam się na czwartek z fotografem i kamerzystą na dogadanie szczegółów. a tak jestem załamana i wykończona.
Jak sie wali, to wszystko naraz. Nie martw sie kochana, wszystko napewno sie ulozy. Tort zamowisz, a moze jeszcze okaze sie lepszy od poprzedniego. Kwiaty tez bez problemu zamowisz i wybierzesz sobie dokladnie jakie chcesz-no faktycznie, szkoda, ze odrazu tego nie powiedziala, ale dobrze, ze w dzien slubu nie spytala sie Ciebie gdzie sa kwiaty
Najwazniejsze zeby noga TZ wydobrzala

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
Faktycznie nie potrzebnie denerwowałam się spowiedzią, ale dlatego, że trafiłam na naszego proboszcza i wszystko poszło sprawnie bo mamy też niezbyt ciekawego księdza w parafii... to co on potrafi odstawic przy konfesjonale to masakra... najbardziej bałam się chyba tego, że tylko on będzie spowiadał
za udana spowiedz.

Cytat:
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było .. staram się na bieżąco nadrabiać zaległości na forum ale ciężko idzie.
Dziś się załamałam kilku gości jeszcze nie potwierdzili czy będą na weselu ( a jak do nich się dzwoni to mówią że jeszcze nie wiedzą że potrzebują kilku dni a w przyszłym tygodniu jedziemy umówić menu i musimy podać liczbę gości). Nie mogę w ogóle skontaktować się z moją kosmetyczką - ciągle jest poza zasięgiem a jak idę do niej do biura to ciągle zamknięte i wisi kartka "zaraz wracam" a można czekać i czekać i jakoś nie wraca
Od kilku dni się nie wysypiam bo śnią mi się koszmary ślubne chyba zbyt wszystkim się przejmuję
Jedyne co mnie cieszy to gotowy i opanowany układ na pierwszy taniec

Co do gosci, to muszisz twardo postawic sprawe, ze potrzebujesz odpowiedz JUZ TERAZ. ehhh ludzie nie maja wyobrazni czasami
Koszmary to wynik stresu, mam to samo i tez strasznie sie nie wysypiam. Ja mysle, ze ten ostatni miesiac przedslubny jest taki stresujacy, ale napewno wszystko bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
Dziś tylko miesiąc do ślubu
Nareszcie i my, ostatnie sierpniówki, doczekałyśmy się miesiąca

Dla wszystkich ostatnich sierpnioweczek
Za 5 dni zacznie sie nasz miesiac!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

doszliśmy do wniosku z G ze chyba nie pojedziemy z pdróż do Hiszpanii. trzeba bedzie trochę zacisnąć pasa, zeby później mieć kase na remont. myslę, ze wybierzemy się nad morze

My tez przedkladamy mieszkanie nad podroz poslubna, ale czasem sobie mysle, ze moze nie warto..... pieniazki wczesniej czy pozniej sie uzbieraja na remont, a w podroz poslubna bedzie trudno sie wybrac pozniej No ale wypad nad morze to tez cos-wazne ze spedzicie troche czasu razem i odstresujecie sie po slubie

Umowilam sie w koncu na probny makijaz Jesli mi sie nie spodoba, to bede malowac sie sama... I ciagle zastanawiam sie, czy przedluzyc sobie rzesy Co prawda nie narzekam na swoje, ale chcialabym zeby w dniu slubu bylo jeszcze lepiej
Stary 2011-07-27, 12:32   #2104
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny udało mi się w końcu skontaktować z kosmetyczką i umówić dokładnie co i jak i nawet dostałam gratis makijaż próbny za który wcześniej chciała 40 zł jestem zadowolona

za miesiące i wszystkie załatwione sprawy

Ifwka firanki superowe

No widziszUdalo sie. Super, ze ten makijaz probny gratis

Przeoczylam firanki Ifwki - sliczne

Cytat:
Napisane przez fitalasa Pokaż wiadomość

u mnie też w końcu sukces udało mi się w końcu znaleźć fryzjerkę z kosmetyczką umówiłam się też na końcówki i malowanie oraz strzyżenie mojego przyszłego
Co za udany poczatek dnia dla sierpnioweczek

Zapomnialam sie pochwalic... jutro ide na rozmowe w sprawie pracy Trzymajcie kciuki

Dzis na suwaczku 16 dni A rowniutko za tydzien wyjazd do Polski

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2011-07-27 o 12:37
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 13:23   #2105
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny za pochwałę moich firan. Czekałam tak długo na nie że juz miałam zrezygnować ale stara która wisiała w kuchni miała już chyba z 10 lat, no i po remoncie w końcu postanowiłam że czas nowa powiesić
Zazdroszczę Wam tuch 10 dni, chociaż jak mi tyle zostanie to pewnie zacznę się stresowac
Oj uwierz mi, że pewnie będziesz się stresować, ja do tej pory jakoś o tym nie myślałam, ale teraz im bliżej tym większego stresa mam, ale już się cieszę, że tak niewiele zostało

Cytat:

Gratulacje za znalezienie fryzjerki i kosmetycznie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Zapomnialam sie pochwalic... jutro ide na rozmowe w sprawie pracy Trzymajcie kciuki

Powodzenia!!
Teraz to Wam zleci szybciutko

Ja się dziś wkurzyłam, kupiłam podziękowania dla rodziców na allegro, w aukcji był czas realizacji zamówienia 5 dni roboczych, co minęło już 2 dni temu, zero wiadomości od Sprzedającego, co się dzieje i czy w ogóle zdarzą z tym. Napisałam w końcu, że jak nie dostanę odpowiedzi to kupię gdzie indziej i napisali, że do końca tygodnia dostanę. Dobrze, że wzięłam za pobraniem przesyłkę, przynamniej nic nie stracę jak nie wyślą. Trzeba uważać jednak z tym kupowaniem ... Eh ....

Dzisiaj odbieram suknię, mam nadzieję, że będzie ok

Gratulacje dla dziewczyn, którym został tylko miesiąc Zleci Wam teraz bardzo szybciutko!

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 13:51   #2106
blueberry88
Zakorzenienie

Brawa za DDŚ!!!
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 14:03   #2107
nouilles
Raczkowanie

już po, nareszcie juz po obronie oczywiście wszystko poszło zgodnie z planem
teraz zaczyam szukać kwiaciarki, dziś będziemy obdzwaniać gości, jak na razie odmówiło jakieś 6 osób.
Jak tak sobie spoglądam za okno to mam nadzieję, że cały deszcz się wyleje jeszcze w lipcu, a nasz sierpień musi być bez chmurki :P:P

zdrowia dla okaleczonych TŻów! (żeby tylko do wesela się zagoiło)
nouilles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 14:17   #2108
thea2
Zadomowienie

Gwiazdeczka, trzymam kciuki za pracę !! No i pochwal się koniecznie próbnym makijażem
Kinga, ale super, że będziesz miała suknię w domku Na pewno będzie wszystko ok ! Będziesz miała jakieś zdjęcia ?
nouilles, gratulacje !!
Stary 2011-07-27, 14:55   #2109
blueberry88
Zakorzenienie

nouilles, gratulacje
Stary 2011-07-27, 15:38   #2110
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:

Co do gosci, to muszisz twardo postawic sprawe, ze potrzebujesz odpowiedz JUZ TERAZ. ehhh ludzie nie maja wyobrazni czasami
Koszmary to wynik stresu, mam to samo i tez strasznie sie nie wysypiam. Ja mysle, ze ten ostatni miesiac przedslubny jest taki stresujacy, ale napewno wszystko bedzie dobrze

Dla wszystkich ostatnich sierpnioweczek
Za 5 dni zacznie sie nasz miesiac!!!!!!!!

My tez przedkladamy mieszkanie nad podroz poslubna, ale czasem sobie mysle, ze moze nie warto..... pieniazki wczesniej czy pozniej sie uzbieraja na remont, a w podroz poslubna bedzie trudno sie wybrac pozniej No ale wypad nad morze to tez cos-wazne ze spedzicie troche czasu razem i odstresujecie sie po slubie

Umowilam sie w koncu na probny makijaz Jesli mi sie nie spodoba, to bede malowac sie sama... I ciagle zastanawiam sie, czy przedluzyc sobie rzesy Co prawda nie narzekam na swoje, ale chcialabym zeby w dniu slubu bylo jeszcze lepiej
My jeszcze nie dostaliśmy prawie od nikogo potwierdzenia, dosłownie od kilku osób. A mamy zaznaczone, że do 31 lipca. Poczekam do końca tygodnia i w następnym będę dzwonić.

Ja koszmarów jeszcze nie miałam, ale pewnie wszystko przede mną

Faktycznie, że to już tylko miesiąc nam został kiedy to zleciało

Co do podróży poślubnej, ja nie zamierzam rezygnować ze względu na mieszkanie, mimo, że też jeszcze nie mamy swojego i zaczęliśmy się rozglądać już za jakimś, i będziemy brać kredyt.
Jak nie pojedziemy od razu to już się odwlecze i już zawsze będą jakieś ważniejsze wydatki. Zresztą ostatni urlop miałam ponad rok temu w czerwcu, więc należy mi się TŻ też już ma dość, czekamy tylko tego ślubu i URLOP
Stary 2011-07-27, 15:40   #2111
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

co do rzęs, skoro nie narzekasz na swoje, to może lepiej po prostu doczepić sztuczne?
Stary 2011-07-27, 16:20   #2112
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Błagam kobieto nie denerwuj się, ja wczoraj jak się denerwowałam, to zemdlałam przy konfesjonale
A dziś cała obolała jestem
Owinięta na szyi szalikiem celem uszytwnienia...mam dyskopatię szyjną i bardzo mnie boli szyja
Masakra! Masz chociaż spowiedź za sobą? Jak się dziś czujesz?

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Nie martw się na pewno wszystko się wyjaśni i ułoży a co najważniejsze Twój TŻ na pewno wyzdrowieje do wesela... w końcu nie ma innego wyjścia. Na pocieszenie powiem Ci, że u mnie też nie do końca się wszystko układa, gdyż fryzjerka zrobiła mnie w balona i teraz nie mogę innej znaleźć, bo wszystkie odmawiają, bo ślub mam w niedzielę albo jeszcze się zastanawiają. A mój przyszły też ostatnio robił remonty w domu i jakieś wiertło spadło z szafki prosto w jego nos, krew go zalała ale pierwsze co pomyślał to "młoda to mi da"na szczęście nos tylko lekko zadrapany i mam nadzieję, że się szybko wygoi.
Jacy kochani, nie myślą, że ich boli, czy coś, tylko "młoda to mi da", hehe Na pewno się wygoi. Co do fryzjerki, to na pewno któraś się zgodzi i myślę, że nawet jesteś w lepszej sytuacji, bo na sobotę to pewnie już by nie było terminów.

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
mrożona kawa :P
Już się poprawiłam

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
jejku u mnie też już tylko miesiąc a ja jak zwykle na nic nie mam czasu dajcie mi kilka godzin ze swojej doby
Ja chętnie oddam - wtedy mój ślub będzie szybciej

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość

W końcu i na nas przyszła pora szkoda tylko, że tyle rzeczy jeszcze do zrobienia
Trzeba się cieszyć przygotowaniami. Potem dziewczyny mówią, że szkoda im tego czas przed, jak już są po ślubie.

Cytat:
No i bardzo ładnie
Stary 2011-07-27, 16:20   #2113
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:

Czekamy w Polsce na Ciebie, no i za pracę.

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Ja się dziś wkurzyłam, kupiłam podziękowania dla rodziców na allegro, w aukcji był czas realizacji zamówienia 5 dni roboczych, co minęło już 2 dni temu, zero wiadomości od Sprzedającego, co się dzieje i czy w ogóle zdarzą z tym. Napisałam w końcu, że jak nie dostanę odpowiedzi to kupię gdzie indziej i napisali, że do końca tygodnia dostanę. Dobrze, że wzięłam za pobraniem przesyłkę, przynamniej nic nie stracę jak nie wyślą. Trzeba uważać jednak z tym kupowaniem ... Eh ....

Super, że suknia już w domu. Miejmy nadzieję, że podziękowania jednak dotrą.

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
My jeszcze nie dostaliśmy prawie od nikogo potwierdzenia, dosłownie od kilku osób. A mamy zaznaczone, że do 31 lipca. Poczekam do końca tygodnia i w następnym będę dzwonić.

Ja koszmarów jeszcze nie miałam, ale pewnie wszystko przede mną

Faktycznie, że to już tylko miesiąc nam został kiedy to zleciało

Co do podróży poślubnej, ja nie zamierzam rezygnować ze względu na mieszkanie, mimo, że też jeszcze nie mamy swojego i zaczęliśmy się rozglądać już za jakimś, i będziemy brać kredyt.
Jak nie pojedziemy od razu to już się odwlecze i już zawsze będą jakieś ważniejsze wydatki. Zresztą ostatni urlop miałam ponad rok temu w czerwcu, więc należy mi się TŻ też już ma dość, czekamy tylko tego ślubu i URLOP
Heh, u nas okazuje się, że potwierdzili, ale jednak raczej nie przyjadą i nie raczyli o tym poinformować...
Też będziemy brać kredyt, ale to już po ślubie. Najpierw zwiedzimy trochę miejsc

No właśnie, co polecacie w Krakowie i w Warszawie?
Stary 2011-07-27, 16:25   #2114
pati1750
Raczkowanie

fitalasa za kosmetyczkę i fryzjerkę

gwiazdeczka26 już postawiłam im jasno do zrozumienia że mają się określić na jutro i zobaczymy co będzie z tego... najwyżej uznam że ich nie będzie. A co do koszmarów to myślę że skończą się niedługo
Trzymam kciuki za pracę

nouilles gratuluję udanej obrony

Edytowane przez pati1750
Czas edycji: 2011-07-27 o 16:27
pati1750 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 16:59   #2115
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość

Z suknia npewno wszystko bedzie ok-nie ma innej mozliwosci

A z tym kupowaniem przez internet, to fakycznie czasem sa problemy, wiec jak juz to lepiej wczesniej zalatwiac, zeby miec czas na ewentualne inne opcje

Cytat:
teraz zaczyam szukać kwiaciarki, dziś będziemy obdzwaniać gości, jak na razie odmówiło jakieś 6 osób.
Jak tak sobie spoglądam za okno to mam nadzieję, że cały deszcz się wyleje jeszcze w lipcu, a nasz sierpień musi być bez chmurki :P:P
Gratulacje.
Oby sie wypadalo Dzis spojrzalam na pogode dlugoterminowa, to z jednego zrodla byl non-stop deszcz przez najblizsze 2 tyg, ale w innym miejscu dla odmiany slonecznie Wiec nie ma co narazie sprawdzac pogody

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

co do rzęs, skoro nie narzekasz na swoje, to może lepiej po prostu doczepić sztuczne?
Tak wlasnie chyba zrobie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Czekamy w Polsce na Ciebie, no i za pracę.
Najgorsze, ze nie wiem czy jak juz bede w Polsce, to znajde czas zeby cos popisac z Wami Napewno sie postaram zajrzec.

Cytat:

gwiazdeczka26 już postawiłam im jasno do zrozumienia że mają się określić na jutro i zobaczymy co będzie z tego... najwyżej uznam że ich nie będzie. A co do koszmarów to myślę że skończą się niedługo
Trzymam kciuki za pracę

Oj z tym to tez trzeba uwazac, bo nie daj Boze goscie jednak przyjda, bez informowania Ciebie o tym fakcie a nie bedzie dla nich miejsca Slyszalam o takich przypadkach-naprawde rece opadaja

Dziekuje Wam kochane za kciuki, jutro zdam relacje, bo rozmowe mam o 9 rano
Stary 2011-07-27, 17:08   #2116
jagoda221
Raczkowanie

A ja jakoś wogóle się nie denerwuje przed ślubem a zostało nam 17 dni za to pewnie jak mnie stres dopadnie to ...
Dziś zapłaciliśmy za mszę i wszytskie formalności mamy z głowy poza spowiedzią oczywiście. Z reszty rzeczy to zostało nam tylko płacenie i wynajęcie samochodu z wypożyczalni. Rezygnujemy z tego co mieliśmy żeby było ciut taniej. To co mieliśmy zapłacić za trzy godziny to teraz będziemy mieć auto na 2 dni, a że własnym nie dysponujemy to przyda się jak nic. Przez to, że teraz nic nie musimy organizować to czuję jakoś dziwnie jakbyśmy nic nie robili... Ach żebym jeszcze tę pracę znalazła to bym była spokojniejsza...

13.08.2011 - szczęśliwa żonka
jagoda221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 17:37   #2117
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość

My właśnie dlatego jedziemy od razu po ślubie chociaz wiadomo są różne wydatki ale jak nie pojedziemy od razu to pewnie wogóle byśmynie pojechali
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 19:16   #2118
paula54
Zakorzenienie

Cytat:

Z
apomnialam sie pochwalic... jutro ide na rozmowe w sprawie pracy Trzymajcie kciuki
Powodzenia!

Cytat:
gratulacje! To teraz nic tylko za wesele się brać!

A mi dzisiaj nastrój popsuł kierownik katedry, który nie wyraził zgody na mój doktorat u niego na katedrze. Więc chwilowo jestem bezdomnym naukowcem bez perspektyw...
Dodatkowo Łosia boli ząb i ledwo żyje momentami.
Plusem dzisiejszego dnia jest fakt, że Łoś dostał wolne 25-28.08 więc jak sobie dobierze okolicznościowy 24 i 29 to spokojnie ślub weźmiemy
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 19:51   #2119
martitaw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anetka111 Pokaż wiadomość
Po pierwsze:
Po drugie:
Po trzecie:
ojej straszny ten dzień, ale miejmy nadzieję, że się wszystko dobrze poukłada a młodemu przejdzie na tyle, że zatańczy z Tobą pierwszy taniec, a potem będziecie już tylko rozmawiać, rozmawiać i rozmawiać ... z gośćmi
A ciasto - oby było jeszcze pyszniejsze

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
Dziś tylko miesiąc do ślubu
Nareszcie i my, ostatnie sierpniówki, doczekałyśmy się miesiąca
OOOO RZECZYWIŚCIE! Ale ja jestem ostatnio zakręcona - jak domek ślimaka

Cytat:
gratuluję serdecznie i życzę radosnego oblewania
Stary 2011-07-27, 22:21   #2120
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:

zdrowia dla okaleczonych TŻów! (żeby tylko do wesela się zagoiło)
gratulacje

a ja się jakoś mocno przeziębiłam mam straszny katar i trochę gorączkę, nie jakoś bardzo wysoką, ale męczące to jest, przysypiam co chwilę i ogólnie nieciekawie się czuję

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

ech, no i 2 kolejne osoby ze strony TŻ nam odmówiły... szkoda, bo bardzo dużo ludzi od niego z rodziny nie przyjdzie...
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:36   #2121
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Powodzenia!

A mi dzisiaj nastrój popsuł kierownik katedry, który nie wyraził zgody na mój doktorat u niego na katedrze. Więc chwilowo jestem bezdomnym naukowcem bez perspektyw...
Plusem dzisiejszego dnia jest fakt, że Łoś dostał wolne 25-28.08 więc jak sobie dobierze okolicznościowy 24 i 29 to spokojnie ślub weźmiemy
Nie ta katedra to inna Super, że tyle wolnego! Ząb przestanie boleć, musi

Cytat:
gratulacje

a ja się jakoś mocno przeziębiłam mam straszny katar i trochę gorączkę, nie jakoś bardzo wysoką, ale męczące to jest, przysypiam co chwilę i ogólnie nieciekawie się czuję

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

ech, no i 2 kolejne osoby ze strony TŻ nam odmówiły... szkoda, bo bardzo dużo ludzi od niego z rodziny nie przyjdzie...
To się kuruj! Do wesela minie. Ja teraz bardzo uważam, żeby czegoś nie złapać, a mam predyspozycje. Masz jeszcze miesiąc, więc jak teraz się wychorujesz, to potem będziesz jak nowo narodzona!
Szkoda, że tak odmawiają ci goście
Stary 2011-07-27, 22:36   #2122
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
gratulacje

oj, to idz może do lekarza, ja jak zwlekałam z pojściem to okazało się że mam zapalenie oskrzeli i musiałam leżeć prawie 2 tygodnie w domu
od mojego tż też odmówił kolega z żoną, szkoda bo mówili że na pewno będą ale zmarła mu babcia no i przyjdą tylko na ślub
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:42   #2123
nouilles
Raczkowanie

Cytat:
gratulacje

dziękuje wszystkim za miłe słowa

u nas miało być 90 osób a jest 78, trudno, że tyle zrezygnowało, ale dorośli jesteśmy więc myślę że wiedza co robią

jeśli ktoś bardzo chce to sie zjawi, dlatego troszkę mi przykro, że grono moich znajomych sie nie zjawi
jak to mówią "takie jest życie"

Cytat:
Powodzenia!

Może inna katedra? rety a czemu się nie zgodził?!
nic się nie martw!
a Łosia do dentysty, najlepsze i najszybsze rozwiązanie, im szybciej tam pojdzie tym szybciej nie bedzie bolało

Cytat:
gratulacje

a Panienka do lekarza!! żeby się nie dorobić, moja koleżanka, twierdziła ze sie sama wyleczy i po 3 miesiącach trafiła do szpitala...

Edytowane przez nouilles
Czas edycji: 2011-07-27 o 22:46
nouilles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 23:21   #2124
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Nie ta katedra to inna Super, że tyle wolnego! Ząb przestanie boleć, musi
Cytat:
Może inna katedra? rety a czemu się nie zgodził?!
nic się nie martw!
a Łosia do dentysty, najlepsze i najszybsze rozwiązanie, im szybciej tam pojdzie tym szybciej nie bedzie bolało
No właśnie problem jest taki, że mój opiekun i promotor jest z tej katedry. Jutro idziemy z dziekanem wydziału na podbój rektoratu i w poszukiwaniu dobrych dusz, które przygarną naszą dwójkę (bo powiedział, że jak mnie profesor nie przyjmie, to on też się buntuje i przenosi...). Zobaczymy co osiągniemy
A Łoś już zapisany do dentysty, tylko niestety kolejki takie, że w Krakowie najwcześniej 3.08. Jedzie na weekend do Krosna i tam załatwi. ale do weekendu musi cierpieć. Teraz śpi. Mieliśmy pomyśleć nad układem na pierwszy taniec, ale go nie budzę, bo w nocy znowu nie będzie spał, to niech teraz chociaż chwilę odpocznie
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 01:45   #2125
OlalaM
Przyczajenie

Drogie dziewczynki proszę o pomoc Jaki welon wg was pasuje do tej sukienki?Bukiecik będzie wachlarzem z czerwonych róż! BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŻ

http://jasminebridal.com/img_pic/pro...ion/F420-F.jpg
Stary 2011-07-28, 09:17   #2126
jusztyska
Zadomowienie

Paula daj koniecznie znać co załatwiłaś w sprawie doktoratu!

byłam w przychodni :P no i coż się dowiedziałam, że "panuje wirus" bardzo dużo ludzi chodzi takich zakatarzonych, mam pić fervex :P i krople do nosa dostałam i tyle czyli nic poważnego ale miesiąc przed ślubem lepiej dmuchać na zimne bo jakbym z takim katarem poszła do ołtarza, księdza kichnięciem bym zdmuchnęła

a co do gości, to wiem, nie ma się czym przejmować, ale trochę szkoda, bo z mojej strony raczej na tak potwierdzają, a u TŻ ponad połowa już na nie
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 09:23   #2127
butterfly20
Zakorzenienie

Jusztyska to kuruj się!!

Aneta współczuję Ci takich przeżyć.Trzymam kciuki za nogę TŻa.

Gwiazdeczko trzymam kciuki za pracę

My wczoraj daliśmy na zapowiedzi,nie dostałam żadnej kartki na spowiedzi i w sumie się nie zdziwiłam.
Mam stres przed jutrzejszą przymiarką i fryzurą próbną.Oczywiście włosy mam nadal ciemne (chociaż trochę się spłukały),ale wszystkim się podobają. Hmmm...To może leiej przefarbować na ciemno te clipy?
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 09:37   #2128
Michalina81
Raczkowanie

Hej Dziewczynki,
Gratulacje za wszystkie przygotowania i obrony!
Ja dzisiaj jestem ostatni dzien w pracy i jutro lece do Wroclawia odebrac sukienke i welon Troche juz mam stresa.
Mialam wrzucic zdjecia butow TZ do klubu ale sie nie zgodzil! Powiedzial ze nikt do slubu nie ma widiec zdjec jego butow! (Conversy z malunkami zrobionymi specjalnie na nasz slub ) Wogole te buty to tajemnica. TZ wyjdzie z domu w normalnych i w samochodzie zmieni na trampki
Michalina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 11:46   #2129
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michalina81 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki,
Gratulacje za wszystkie przygotowania i obrony!
Ja dzisiaj jestem ostatni dzien w pracy i jutro lece do Wroclawia odebrac sukienke i welon Troche juz mam stresa.
Mialam wrzucic zdjecia butow TZ do klubu ale sie nie zgodzil! Powiedzial ze nikt do slubu nie ma widiec zdjec jego butow! (Conversy z malunkami zrobionymi specjalnie na nasz slub ) Wogole te buty to tajemnica. TZ wyjdzie z domu w normalnych i w samochodzie zmieni na trampki
Ależ nikt by ich nie widziałam, tylko my w klubie... Heh, teraz to już w ogóle chce je zobaczyć

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez OlalaM Pokaż wiadomość
Drogie dziewczynki proszę o pomoc Jaki welon wg was pasuje do tej sukienki?Bukiecik będzie wachlarzem z czerwonych róż! BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŻ

http://jasminebridal.com/img_pic/pro...ion/F420-F.jpg
Świetna suknia. A jaki byś chciała welonik?
Stary 2011-07-28, 12:18   #2130
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Hej.
Jestem juz po rozmowie i ...........niestety nie jestem zadowolona z siebie Prawde mowiac, to nigdy jeszcze nie mialam prawdziwiego interview, zawsze jakos sie wkrecalam bokiem hehe. Wiec teraz, zestresowalam sie strasznie, zapomnialam jezyka w gebie i wogole mowilam maslo-maslane No trudno, nie ta to nastepna-nie przejmuje sie, bo mam prace, chcialam tylko zmienic na lepiej platna
W kazdym razie, dziekuje za kciuki

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości