|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III
Dzięki Dziewczyny za pochwałę moich firan. Czekałam tak długo na nie że juz miałam zrezygnować ale stara która wisiała w kuchni miała już chyba z 10 lat, no i po remoncie w końcu postanowiłam że czas nowa powiesić
![]() Zazdroszczę Wam tuch 10 dni, chociaż jak mi tyle zostanie to pewnie zacznę się stresowac
|
#2102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie też w końcu sukces udało mi się w końcu znaleźć fryzjerkę z kosmetyczką
|
|
#2103 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
PowodzeniaCytat:
Najwazniejsze zeby noga TZ wydobrzala ![]() Cytat:
za udana spowiedz.Cytat:
Co do gosci, to muszisz twardo postawic sprawe, ze potrzebujesz odpowiedz JUZ TERAZ. ehhh ludzie nie maja wyobrazni czasami ![]() Koszmary to wynik stresu, mam to samo i tez strasznie sie nie wysypiam. Ja mysle, ze ten ostatni miesiac przedslubny jest taki stresujacy, ale napewno wszystko bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Za 5 dni zacznie sie nasz miesiac!!!!!!!! Cytat:
My tez przedkladamy mieszkanie nad podroz poslubna, ale czasem sobie mysle, ze moze nie warto..... pieniazki wczesniej czy pozniej sie uzbieraja na remont, a w podroz poslubna bedzie trudno sie wybrac pozniej No ale wypad nad morze to tez cos-wazne ze spedzicie troche czasu razem i odstresujecie sie po slubie![]() Umowilam sie w koncu na probny makijaz Co prawda nie narzekam na swoje, ale chcialabym zeby w dniu slubu bylo jeszcze lepiej
|
|
|
#2104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz ![]() Przeoczylam firanki Ifwki - sliczne Cytat:
![]() Zapomnialam sie pochwalic... jutro ide na rozmowe w sprawie pracy ![]() Dzis na suwaczku 16 dni ![]()
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2011-07-27 o 12:37 |
||
|
|
|
#2105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz to Wam zleci szybciutko ![]() Ja się dziś wkurzyłam, kupiłam podziękowania dla rodziców na allegro, w aukcji był czas realizacji zamówienia 5 dni roboczych, co minęło już 2 dni temu, zero wiadomości od Sprzedającego, co się dzieje i czy w ogóle zdarzą z tym . Napisałam w końcu, że jak nie dostanę odpowiedzi to kupię gdzie indziej i napisali, że do końca tygodnia dostanę . Dobrze, że wzięłam za pobraniem przesyłkę, przynamniej nic nie stracę jak nie wyślą. Trzeba uważać jednak z tym kupowaniem ... Eh ....Dzisiaj odbieram suknię, mam nadzieję, że będzie ok Gratulacje dla dziewczyn, którym został tylko miesiąc Zleci Wam teraz bardzo szybciutko!
|
|||
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Brawa za DDŚ!!!
|
|
|
|
#2107 |
|
Raczkowanie
|
już po, nareszcie juz po obronie
oczywiście wszystko poszło zgodnie z planemteraz zaczyam szukać kwiaciarki, dziś będziemy obdzwaniać gości, jak na razie odmówiło jakieś 6 osób. Jak tak sobie spoglądam za okno to mam nadzieję, że cały deszcz się wyleje jeszcze w lipcu, a nasz sierpień musi być bez chmurki :P:P zdrowia dla okaleczonych TŻów! (żeby tylko do wesela się zagoiło )
|
|
|
|
#2108 |
|
Zadomowienie
|
Gwiazdeczka, trzymam kciuki za pracę !!
No i pochwal się koniecznie próbnym makijażem ![]() Kinga, ale super, że będziesz miała suknię w domku Na pewno będzie wszystko ok ! Będziesz miała jakieś zdjęcia ?nouilles, gratulacje !!
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
nouilles, gratulacje
|
|
|
|
#2110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja koszmarów jeszcze nie miałam, ale pewnie wszystko przede mną ![]() Faktycznie, że to już tylko miesiąc nam został kiedy to zleciało ![]() Co do podróży poślubnej, ja nie zamierzam rezygnować ze względu na mieszkanie, mimo, że też jeszcze nie mamy swojego i zaczęliśmy się rozglądać już za jakimś, i będziemy brać kredyt. Jak nie pojedziemy od razu to już się odwlecze i już zawsze będą jakieś ważniejsze wydatki. Zresztą ostatni urlop miałam ponad rok temu w czerwcu, więc należy mi się TŻ też już ma dość, czekamy tylko tego ślubu i URLOP
|
|
|
|
|
#2111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do rzęs, skoro nie narzekasz na swoje, to może lepiej po prostu doczepić sztuczne?
|
|
#2112 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
Na pewno się wygoi. Co do fryzjerki, to na pewno któraś się zgodzi i myślę, że nawet jesteś w lepszej sytuacji, bo na sobotę to pewnie już by nie było terminów.Już się poprawiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za pracę.Cytat:
Cytat:
![]() Też będziemy brać kredyt, ale to już po ślubie. Najpierw zwiedzimy trochę miejsc ![]() No właśnie, co polecacie w Krakowie i w Warszawie? |
|||
|
|
|
#2114 |
|
Raczkowanie
|
fitalasa
za kosmetyczkę i fryzjerkęgwiazdeczka26 już postawiłam im jasno do zrozumienia że mają się określić na jutro i zobaczymy co będzie z tego... najwyżej uznam że ich nie będzie. A co do koszmarów to myślę że skończą się niedługo ![]() Trzymam kciuki za pracę ![]() nouilles gratuluję udanej obrony
Edytowane przez pati1750 Czas edycji: 2011-07-27 o 16:27 |
|
|
|
#2115 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z suknia npewno wszystko bedzie ok-nie ma innej mozliwosci ![]() A z tym kupowaniem przez internet, to fakycznie czasem sa problemy, wiec jak juz to lepiej wczesniej zalatwiac, zeby miec czas na ewentualne inne opcje ![]() Cytat:
Gratulacje.Oby sie wypadalo Dzis spojrzalam na pogode dlugoterminowa, to z jednego zrodla byl non-stop deszcz przez najblizsze 2 tyg Wiec nie ma co narazie sprawdzac pogody![]() Cytat:
![]() Najgorsze, ze nie wiem czy jak juz bede w Polsce, to znajde czas zeby cos popisac z Wami Napewno sie postaram zajrzec.Cytat:
Oj z tym to tez trzeba uwazac, bo nie daj Boze goscie jednak przyjda, bez informowania Ciebie o tym fakcie a nie bedzie dla nich miejsca Slyszalam o takich przypadkach-naprawde rece opadaja![]() Dziekuje Wam kochane za kciuki, jutro zdam relacje, bo rozmowe mam o 9 rano
|
|
|
#2116 |
|
Raczkowanie
|
A ja jakoś wogóle się nie denerwuje przed ślubem a zostało nam 17 dni za to pewnie jak mnie stres dopadnie to
... Dziś zapłaciliśmy za mszę i wszytskie formalności mamy z głowy poza spowiedzią oczywiście.
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia!Cytat:
gratulacje! To teraz nic tylko za wesele się brać! ![]() A mi dzisiaj nastrój popsuł kierownik katedry, który nie wyraził zgody na mój doktorat u niego na katedrze. Więc chwilowo jestem bezdomnym naukowcem bez perspektyw... Dodatkowo Łosia boli ząb i ledwo żyje momentami. Plusem dzisiejszego dnia jest fakt, że Łoś dostał wolne 25-28.08 więc jak sobie dobierze okolicznościowy 24 i 29 to spokojnie ślub weźmiemy
|
||
|
|
|
#2119 | ||
|
Raczkowanie
|
ojej straszny ten dzień, ale miejmy nadzieję, że się wszystko dobrze poukłada a młodemu przejdzie na tyle, że zatańczy z Tobą pierwszy taniec, a potem będziecie już tylko rozmawiać, rozmawiać i rozmawiać ... z gośćmi
![]() A ciasto - oby było jeszcze pyszniejsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja się jakoś mocno przeziębiłam mam straszny katar i trochę gorączkę, nie jakoś bardzo wysoką, ale męczące to jest, przysypiam co chwilę i ogólnie nieciekawie się czuję ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- ech, no i 2 kolejne osoby ze strony TŻ nam odmówiły... szkoda, bo bardzo dużo ludzi od niego z rodziny nie przyjdzie... |
|
|
|
|
#2121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że tyle wolnego! Ząb przestanie boleć, musi![]() Cytat:
Szkoda, że tak odmawiają ci goście
|
||
|
|
|
#2122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
od mojego tż też odmówił kolega z żoną, szkoda bo mówili że na pewno będą ale zmarła mu babcia no i przyjdą tylko na ślub |
|
|
|
|
#2123 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u nas miało być 90 osób a jest 78, trudno, że tyle zrezygnowało, ale dorośli jesteśmy więc myślę że wiedza co robią ![]() jeśli ktoś bardzo chce to sie zjawi, dlatego troszkę mi przykro, że grono moich znajomych sie nie zjawi ![]() jak to mówią "takie jest życie" Cytat:
nic się nie martw! a Łosia do dentysty, najlepsze i najszybsze rozwiązanie, im szybciej tam pojdzie tym szybciej nie bedzie bolało Cytat:
Edytowane przez nouilles Czas edycji: 2011-07-27 o 22:46 |
|||
|
|
|
#2124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A Łoś już zapisany do dentysty, tylko niestety kolejki takie, że w Krakowie najwcześniej 3.08. Jedzie na weekend do Krosna i tam załatwi. ale do weekendu musi cierpieć. Teraz śpi. Mieliśmy pomyśleć nad układem na pierwszy taniec, ale go nie budzę, bo w nocy znowu nie będzie spał, to niech teraz chociaż chwilę odpocznie
|
||
|
|
|
#2125 |
|
Przyczajenie
|
Drogie dziewczynki proszę o pomoc
Jaki welon wg was pasuje do tej sukienki?Bukiecik będzie wachlarzem z czerwonych róż! BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŻ![]() ![]() http://jasminebridal.com/img_pic/pro...ion/F420-F.jpg
|
#2126 |
|
Zadomowienie
|
Paula daj koniecznie znać co załatwiłaś w sprawie doktoratu!
![]() byłam w przychodni :P no i coż się dowiedziałam, że "panuje wirus" bardzo dużo ludzi chodzi takich zakatarzonych, mam pić fervex :P i krople do nosa dostałam i tyle czyli nic poważnego ale miesiąc przed ślubem lepiej dmuchać na zimne bo jakbym z takim katarem poszła do ołtarza, księdza kichnięciem bym zdmuchnęła ![]() a co do gości, to wiem, nie ma się czym przejmować, ale trochę szkoda, bo z mojej strony raczej na tak potwierdzają, a u TŻ ponad połowa już na nie
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Jusztyska to kuruj się!!
Aneta współczuję Ci takich przeżyć.Trzymam kciuki za nogę TŻa. Gwiazdeczko trzymam kciuki za pracę ![]() My wczoraj daliśmy na zapowiedzi,nie dostałam żadnej kartki na spowiedzi i w sumie się nie zdziwiłam. Mam stres przed jutrzejszą przymiarką i fryzurą próbną.Oczywiście włosy mam nadal ciemne (chociaż trochę się spłukały),ale wszystkim się podobają. Hmmm...To może leiej przefarbować na ciemno te clipy?
|
|
|
|
#2128 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki,
Gratulacje za wszystkie przygotowania i obrony! ![]() Ja dzisiaj jestem ostatni dzien w pracy i jutro lece do Wroclawia odebrac sukienke i welon Troche juz mam stresa. Mialam wrzucic zdjecia butow TZ do klubu ale sie nie zgodzil! Powiedzial ze nikt do slubu nie ma widiec zdjec jego butow! (Conversy z malunkami zrobionymi specjalnie na nasz slub ) Wogole te buty to tajemnica. TZ wyjdzie z domu w normalnych i w samochodzie zmieni na trampki
|
|
|
|
#2129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Jestem juz po rozmowie i ...........niestety nie jestem zadowolona z siebie Prawde mowiac, to nigdy jeszcze nie mialam prawdziwiego interview, zawsze jakos sie wkrecalam bokiem hehe. Wiec teraz, zestresowalam sie strasznie, zapomnialam jezyka w gebie i wogole mowilam maslo-maslane No trudno, nie ta to nastepna-nie przejmuje sie, bo mam prace, chcialam tylko zmienic na lepiej platna![]() W kazdym razie, dziekuje za kciuki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

22.05.2008
14.08.2011

udało mi się w końcu skontaktować z kosmetyczką i umówić dokładnie co i jak i nawet dostałam gratis makijaż próbny za który wcześniej chciała 40 zł

Powodzenia

Co prawda nie narzekam na swoje, ale chcialabym zeby w dniu slubu bylo jeszcze lepiej
. Napisałam w końcu, że jak nie dostanę odpowiedzi to kupię gdzie indziej i napisali, że do końca tygodnia dostanę

a ja jak zwykle na nic nie mam czasu
... 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)