Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 10:47   #3811
ricca166
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Moja matulka znalazła kiedyś moje opowiadanko pisane na wzór harlequina, tam nie było bluzeczek, tylko od razu "językiem rozchylił jej płatki" i takie tam Też byłam w podstawówce, matulka dłuuuuuugo się zbierała po szoku
osz kurde
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!!
Wszystkim tesknącym i myślącym o Ex polecam grę np. Farmerama (farmerama.pl) - wciąga na maksa (jeśli któraś chce, proszę adres a PW i wyślę zaproszenie)
Ja po rozstaniu z ExEx "ciupałam" w Treasure Island (o ile dobrze pamiętam nazwę) i przynajmniej wtedy nie myślałam o nim.
Może mało ambitne rozwiązanie, ale ważne, że pomagało.
Ja niedługo zaczynam grac w Diablo II i będę miała play station wreszcie,to wtedy się dopiero zacznie jazda.Nikt mnie nie wyciagnie z domu,nawet siłą:P.
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 11:24   #3812
Malla
Nie depcze krokusów

A ja polecam grę Alice: Madness Returns, piękna grafika i fajny mroczny klimacik Dla słabszych kompów jest pierwsza część gry, też fajna.

Yuuka - przyjdę na pierwszy publiczny odczyt książki z własnym wibratorem

Hosenka - LOVE your blog
Jak Ci się podoba Sleek Storm (też mam) i ELF HD?
Stary 2011-07-27, 11:49   #3813
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Na wszelki wypadek wez dwa!
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 12:25   #3814
MusztardaDijon
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Przed chwilą dzwonił do mnie mój. Powiedział, że żałuje tych słów i że mnie kocha, a ta rozłąka go w tym utwierdziła. Może będzie dobrze Jednak niesmak po tym pozostał. Nie rozumiem jak te słowa mogły przejść mu przez gardło
MusztardaDijon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 12:34   #3815
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MusztardaDijon Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Przed chwilą dzwonił do mnie mój. Powiedział, że żałuje tych słów i że mnie kocha, a ta rozłąka go w tym utwierdziła. Może będzie dobrze Jednak niesmak po tym pozostał. Nie rozumiem jak te słowa mogły przejść mu przez gardło
Przepraszam, nie jestem w temacie - jakie słowa?

Daj czas, będzie co ma być, skoro Cię zranił poczekaj jeszcze, nie leć do niego. Być może mówi prawdę ale pozostaw go w niepewności, powiedz, że się wachasz, niech wie, że nie jesteś na jego zawołanie. Trzymam kciuki

Dziewczyny, któraś z was lubi buszować w lumpkach?
Ja własnie wróciłam z nowymi zdobyczami
Stary 2011-07-27, 12:40   #3816
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A ja polecam grę Alice: Madness Returns, piękna grafika i fajny mroczny klimacik Dla słabszych kompów jest pierwsza część gry, też fajna.

Hosenka - LOVE your blog
Jak Ci się podoba Sleek Storm (też mam) i ELF HD?

senk ju

Storma kocham miłością wielką, jednak nie większą niż Narzeczonego
Można wyczarować piękne, zróżnicowane makijaże - wystarczy nałożyć jeden cień na inny i już mamy coś nowego
Kocham też Bad Girl - nazwa idealna

ELFa testuję ale jak na razie nie wiem co sądzić. Co on ma właściwie robić?

Ooooo :d Blog też jest fajnym rozwiązaniem Swój załozyłam, gdy Ex wyjechał do Warszawy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 12:48   #3817
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Ty głupia, on kozak - nie wiem, co gorsze
Daj sobie spokój z tym fejsem, szkoda czasu. Wiesz, ile ciekawych rzeczy mogłabyś zrobić w tym czasie? Do boju, kobieto, niech inni naiwni wierzą w te jego żenujące historyjki o wspaniałych imprezach
chyba ja gorsza, glupia bo nie umiejaca przezwyciezyc swoja ochote wchodzenia na facebooka eksa
zdaje sobie sprawe ile moglabym bardziej interesujacych rzeczy zrobic ale fejs i tak wygra ale juz niedlugo, wyprowadze sie a wtedy juz nie bede miala czasu na to, a i moze ochoty a on jak lubi, niech opisuje
Stary 2011-07-27, 12:48   #3818
MusztardaDijon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Przepraszam, nie jestem w temacie - jakie słowa?

Daj czas, będzie co ma być, skoro Cię zranił poczekaj jeszcze, nie leć do niego. Być może mówi prawdę ale pozostaw go w niepewności, powiedz, że się wachasz, niech wie, że nie jesteś na jego zawołanie. Trzymam kciuki
Powiedział, że mnie już nie kocha i mam się do niego nie odzywać.

Tak zrobiłam. Powiedziałam, że to tylko słowa i skąd mam mieć pewność, że jutro znów nie zmieni zdania. Chciał dziś przyjechać, ale umówiłam się na wieczór z koleżanka. W jego głosie słychać była zaniepokojenie, jakby czuł, że grunt mu się pali pod nogami. Teraz co chwilkę smsy mi przysyła, że kocha.
Stary 2011-07-27, 12:51   #3819
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
"językiem rozchylił jej płatki"
dzieki elve za kolejny powod do dobrego humoru, rozbawilo mnie to do lez bylas uzdolnionym dzieckiem nie watpliwie swietne
Stary 2011-07-27, 13:04   #3820
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Powiedział, że mnie już nie kocha i mam się do niego nie odzywać.

Tak zrobiłam. Powiedziałam, że to tylko słowa i skąd mam mieć pewność, że jutro znów nie zmieni zdania. Chciał dziś przyjechać, ale umówiłam się na wieczór z koleżanka. W jego głosie słychać była zaniepokojenie, jakby czuł, że grunt mu się pali pod nogami. Teraz co chwilkę smsy mi przysyła, że kocha.

Ohoo, nie wiedziałam. W takim razie, nie odpisuj mu. Niech mu się ten grunt zapali do tego stopnia żeby zrozumiał co stracił. A jeżeli będzie nalegał, powiedz mu, że potrzebujesz czasu na przemyślenie waszego związku. I daj sobie ten czas, jeżelimu zależy zrobi coś co odpędzi twój strach i wahanie.
Stary 2011-07-27, 13:13   #3821
MusztardaDijon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Ohoo, nie wiedziałam. W takim razie, nie odpisuj mu. Niech mu się ten grunt zapali do tego stopnia żeby zrozumiał co stracił. A jeżeli będzie nalegał, powiedz mu, że potrzebujesz czasu na przemyślenie waszego związku. I daj sobie ten czas, jeżelimu zależy zrobi coś co odpędzi twój strach i wahanie.
Ale ja w też dużo zawiniłam... Potrafiłam być dla niego okropna
Stary 2011-07-27, 13:38   #3822
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
ELFa testuję ale jak na razie nie wiem co sądzić. Co on ma właściwie robić?
To coś a'la fixer, ma dawać efekt airbrush, rozmycia, rozświetlenia i roz-och-ach-enia buzi.

Nie wydają Ci się zbyt perłowe cienie Sleek?
Cytat:
I dobrze, niech mu się pali, niech się uczy.
Stary 2011-07-27, 13:40   #3823
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Ale ja w też dużo zawiniłam... Potrafiłam być dla niego okropna
Hmm, ale to on nie był pewien uczuć do Ciebie?

Może oboje dajcie sobie czas, Ty zastanów się dlaczego traktowałas go nie w porządku i jak to zmienić,a on niech się dobrze zastanowi nad tym co czuje.
Stary 2011-07-27, 13:47   #3824
Hosenka*
Zakorzenienie

Malla: ano są ale mi sie podoba efekt jaki dają

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 13:59   #3825
asia1010
Zadomowienie

Dawno mnie tu nie było

Nasuneło mi się pewne pytanie. Może wyda Wam sie głupie

Kiedy po rozstaniu macie ochotę przytulić sie do faceta itd. nie chodzi tu o seks tylko o zwykłą czułość to co wtedy robicie?
O i jeszcze jedno pytanie. Co sądzicie o spotkaniu z kimś np. tydzien czy dwa po rozstaniu?
Stary 2011-07-27, 14:11   #3826
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
Dawno mnie tu nie było
Nasuneło mi się pewne pytanie. Może wyda Wam sie głupie
Kiedy po rozstaniu macie ochotę przytulić sie do faceta itd. nie chodzi tu o seks tylko o zwykłą czułość to co wtedy robicie?
O i jeszcze jedno pytanie. Co sądzicie o spotkaniu z kimś np. tydzien czy dwa po rozstaniu?
Trzeba się wtedy poprzytulać do psa,ew.do poduszki.:P A tak seiro nie wiem-sama mam ten problem.
Ale z kimś obcym,czy z eksem?
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 14:33   #3827
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Moja matulka znalazła kiedyś moje opowiadanko pisane na wzór harlequina, tam nie było bluzeczek, tylko od razu "językiem rozchylił jej płatki" i takie tam Też byłam w podstawówce, matulka dłuuuuuugo się zbierała po szoku

moja mother kiedyś (byłam w podstawówce) znalazła moje wiersze, teksty piosenek a'la Nosowska, Chylińska.. /"mam Cię w dupie, jesteś nikim, każdego dnia rozsypuję się na kawałki, a Ty siedzisz, patrzysz i pijesz tanie wino..sialalala"/
chciała mnie do psychologa zaprowadzić.. /i chyba powinna/

Cytat:

Bardzo dobrze napisane
dzięki

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

Edytowane przez niquolle
Czas edycji: 2011-07-27 o 14:34
niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:14   #3828
asia1010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ricca166 Pokaż wiadomość
Trzeba się wtedy poprzytulać do psa,ew.do poduszki.:P A tak seiro nie wiem-sama mam ten problem.
Ale z kimś obcym,czy z eksem?
Z kimś obcym.
Stary 2011-07-27, 15:20   #3829
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Przytulam się do kumpla, który zawsze obejmie i pogłaszcze po łebku. A jak nie ma go pod ręką, to albo biorę książkę i odpływam w inny świat, albo aplikuję sobie wysiłek fizyczny.

Cytat:
Jeśli nie jest to spotykanie żeby zrobić na złość eksowi albo żeby na siłę o nim zapomnieć, to czemu nie

Chociaż ja jestem zwolenniczką teorii, że po rozstaniu potrzebny jest czas dla siebie samej, żeby nauczyć się żyć bez męskiego ramienia. Skakanie ze związku w związek moim skromnym kaleczy emocjonalnie, uzależnia od obecności mężczyzny.
Stary 2011-07-27, 15:28   #3830
siala
Raczkowanie

Cytat:
Ja się namiętnie przytulam do przyjaciół - facetów, przy których czuję się bezpiecznie. Bardzo mi to pomaga i mam wtedy poczucie, że nic mi nie grozi...

Cytat:
Samopoczucie generalnie znośnie, jestem tak zajęta komplikowaniem sobie życia, że o nim niewiele myślę...hyhy.
Mam nadzieję, że kiedyś będę tak silna jak Ty.
Też miałam wczoraj imieniny (czyżby imienniczki?) i cały dzień starałam się nie zastanawiać, czy dostanę życzenia, pomimo, że prosiłam, żeby się ze mną nie kontaktował. Nie dostałam.

tuliiipanek - nie wchodź na jego fejsa. Mi przez 4 tygodnie udało się ani razu nie nawiązać kontaktu, sprawdzać, pytać znajomych co u niego po tym jak powyrzucałam i pokasowałam wszystkie możliwości sprawdzania go. Da się.

MusztardaDijon - dajcie sobie czas, po takich słowach ciężko jest nie myśleć o tym, czy mu się nie odmieni i zaufać na nowo..
siala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:38   #3831
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Co sądzicie o spotkaniu z kimś np. tydzien czy dwa po rozstaniu?
Moim zdaniem po rozstaniu powinno sie najpierw dojsc do siebie, nauczyc sie zyc juz bez eksa, ulozyc sobie wszystko w glowce zalezy oczywiscie od danej osoby ale jestem zwolenniczka pobycia troche samej po rozstaniu zeby aby nie skrzywdzic tego chlopaka bo dla niego moze to znaczyc cos wiecej a dla Ciebie tylko chec pobycia z facetem.

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

siala wszystkiego najlepszego
nie umiem kurcze no dzis juz raz bylam.
ale poza fejsem nie mam zadnego kontaktu, nie pytam znajomych co u niego, nic. Tylko ten przeklety fb
Stary 2011-07-27, 15:38   #3832
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez siala Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że kiedyś będę tak silna jak Ty.
Też miałam wczoraj imieniny (czyżby imienniczki?) i cały dzień starałam się nie zastanawiać, czy dostanę życzenia, pomimo, że prosiłam, żeby się ze mną nie kontaktował. Nie dostałam.
A to najlepszego

Nie jestem wcale jakoś mega silna, żadnych nadprzyrodzonych zdolności ani właściwości nie posiadam, po prostu w moim życiu tyle się dzieje i tak się wszystko komplikuje (a jak się nie komplikuje samo, to ja pomagam ), że nie mam czasu myśleć o jednym temacie dłużej niż kwadrans bez przerwy Mam taką bieganinę myśli, że sama za nimi nie nadążam

Ja w ogóle miałam wczoraj dziwny dzień jeśli chodzi o życzenia, osoby które rok temu były dla mnie najważniejsze milczały, a dostałam życzenia od tych, którzy by mi nie przyszli do głowy Fajnie, taka symbolika końca pewnego etapu i rozpoczęcia nowego
Stary 2011-07-27, 16:01   #3833
pika87
Rozeznanie

siala może lepiej ze nie dostałas? miałabyś wtedy pretekst to przemysleń, że może chce nawiązać kontakt ...! ja tak piszę, a sama niedługo mam urodziny i pewnie tez bede zastanawiała się czy od niego, choć dobrze wiem ,ze napewno nie dostane (ja mu nie wysłałam), ale mój mózg często płata mi figle
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 16:04   #3834
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Heh, ja byłam pewna, że dostanę życzenia od eksa Bo on jest tak dobrze wychowany i wszystkie achy i ochy, że po prostu nie mieściło mi się w głowie, że mógłby tego nie zrobić Stresowałam się jak dzika, że potraktuje ten dzień jako pretekst do poważnej rozmowy, blablabla...a on nic nie wysłał
Masakra
Stary 2011-07-27, 16:08   #3835
siala
Raczkowanie

Cytat:
A to najlepszego

Nie jestem wcale jakoś mega silna, żadnych nadprzyrodzonych zdolności ani właściwości nie posiadam, po prostu w moim życiu tyle się dzieje i tak się wszystko komplikuje (a jak się nie komplikuje samo, to ja pomagam ), że nie mam czasu myśleć o jednym temacie dłużej niż kwadrans bez przerwy Mam taką bieganinę myśli, że sama za nimi nie nadążam
Dziękuję i wzjamenie!
E tam, nie mega silna. Jasne, że silna, trzeźwo myśląca i samodzielna.

pika87
- też myślę, że dobrze. Nie szukam już pretekstów, więc raczej nie myślałabym, że to powrót. Raczej pół dnia spędziłabym płacząc i zastanawiając się, czy odpisać, czy nie, a jeśli tak to co. Już nawet przygotowałam sobie w myślach smsa w stylu: dzieki, ale prosiłam, żebyś się nie odzywał, więc nie rób tego więcej(a później byłaby lista wyrzutów do niego, chyba że bym się opanowała ). Na szczęście nie dał mi powodów do wyżywania się.

Edytowane przez siala
Czas edycji: 2011-07-27 o 16:10
siala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 16:10   #3836
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
1. Nie jestem zwierzęciem, więc zamiast spełniać żądze, zajmuję się czymś innym.
2. To zależy, co ma mieć na celu to spotkanie i jak może zostać odebrane przez tę drugą osobę. Nie mam nic przeciwko pod warunkiem, że myślą przewodnią spotkania nie będzie eks.
Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
moja mother kiedyś (byłam w podstawówce) znalazła moje wiersze, teksty piosenek a'la Nosowska, Chylińska.. /"mam Cię w dupie, jesteś nikim, każdego dnia rozsypuję się na kawałki, a Ty siedzisz, patrzysz i pijesz tanie wino..sialalala"/
chciała mnie do psychologa zaprowadzić.. /i chyba powinna/
Miałam dokładnie taki sam etap twórczości w tym wieku
Cytat:
Ja w ogóle miałam wczoraj dziwny dzień jeśli chodzi o życzenia, osoby które rok temu były dla mnie najważniejsze milczały, a dostałam życzenia od tych, którzy by mi nie przyszli do głowy
Czyli jestem ważna Wybacz, że mnie nie było, ale umówiliśmy się na spacer, a dla niego oznaczało to "spacer i przytulanie do rana" A dziś idę ze znajomymi na miasto.
Stary 2011-07-27, 16:20   #3837
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
A dziś idę ze znajomymi na miasto.
Tak, wiem, jestem monotematyczna, ale nie musisz przede mną uciekać
Stary 2011-07-27, 16:33   #3838
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Heh, ja byłam pewna, że dostanę życzenia od eksa Bo on jest tak dobrze wychowany i wszystkie achy i ochy, że po prostu nie mieściło mi się w głowie, że mógłby tego nie zrobić Stresowałam się jak dzika, że potraktuje ten dzień jako pretekst do poważnej rozmowy, blablabla...a on nic nie wysłał
Masakra
ja też jestem dobrze wychowana, ale nie w stosunku do osób które nie są kultralne w stosunku do mnie. a eks napewno nie zachował się jak dobrze wychowany, dopuki nie pokaże skruchy to nie mam zamiatu tego zmieniac.

a tak z innej beczki - zmyłam lakier do paznokci i pomalowałam bezbarwnym i tak się dziwnie czuję bo od dawna zawsze jakiś fajny kolorek miałam. Jakieś sposoby na rozdwajające paznokcie (tylko nie piszcie, że mam zrezygnować z malowania )
Stary 2011-07-27, 16:46   #3839
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
Jakieś sposoby na rozdwajające paznokcie (tylko nie piszcie, że mam zrezygnować z malowania )
Ja mam boską odżywkę, ale kosztuje 5 dych, więc nie wiem czy polecać
Stary 2011-07-27, 16:48   #3840
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam boską odżywkę, ale kosztuje 5 dych, więc nie wiem czy polecać
jeśli to NailTek to już o niej słyszałam słyszałam że oliwa z oliwek jest dobra, ale nie wiem jak często używać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości