|
|
#3811 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3812 |
|
Nie depcze krokusów
|
A ja polecam grę Alice: Madness Returns, piękna grafika i fajny mroczny klimacik
Dla słabszych kompów jest pierwsza część gry, też fajna.Yuuka - przyjdę na pierwszy publiczny odczyt książki z własnym wibratorem Hosenka - LOVE your blog ![]() Jak Ci się podoba Sleek Storm (też mam) i ELF HD?
|
|
#3813 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Przed chwilą dzwonił do mnie mój. Powiedział, że żałuje tych słów i że mnie kocha, a ta rozłąka go w tym utwierdziła. Może będzie dobrze
Jednak niesmak po tym pozostał. Nie rozumiem jak te słowa mogły przejść mu przez gardło
|
|
|
|
#3815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Daj czas, będzie co ma być, skoro Cię zranił poczekaj jeszcze, nie leć do niego. Być może mówi prawdę ale pozostaw go w niepewności, powiedz, że się wachasz, niech wie, że nie jesteś na jego zawołanie. Trzymam kciuki Dziewczyny, któraś z was lubi buszować w lumpkach? Ja własnie wróciłam z nowymi zdobyczami |
|
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() senk ju ![]() Storma kocham miłością wielką, jednak nie większą niż Narzeczonego Można wyczarować piękne, zróżnicowane makijaże - wystarczy nałożyć jeden cień na inny i już mamy coś nowego Kocham też Bad Girl - nazwa idealna ELFa testuję ale jak na razie nie wiem co sądzić. Co on ma właściwie robić? Ooooo :d Blog też jest fajnym rozwiązaniem Swój załozyłam, gdy Ex wyjechał do Warszawy
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdaje sobie sprawe ile moglabym bardziej interesujacych rzeczy zrobic ale fejs i tak wygra ale juz niedlugo, wyprowadze sie a wtedy juz nie bede miala czasu na to, a i moze ochoty
|
|
#3818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak zrobiłam. Powiedziałam, że to tylko słowa i skąd mam mieć pewność, że jutro znów nie zmieni zdania. Chciał dziś przyjechać, ale umówiłam się na wieczór z koleżanka. W jego głosie słychać była zaniepokojenie, jakby czuł, że grunt mu się pali pod nogami. Teraz co chwilkę smsy mi przysyła, że kocha. |
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki elve za kolejny powod do dobrego humoru, rozbawilo mnie to do lez
bylas uzdolnionym dzieckiem nie watpliwie swietne
|
#3820 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ohoo, nie wiedziałam. W takim razie, nie odpisuj mu. Niech mu się ten grunt zapali do tego stopnia żeby zrozumiał co stracił. A jeżeli będzie nalegał, powiedz mu, że potrzebujesz czasu na przemyślenie waszego związku. I daj sobie ten czas, jeżelimu zależy zrobi coś co odpędzi twój strach i wahanie. |
|
|
|
|
#3821 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3822 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie wydają Ci się zbyt perłowe cienie Sleek? Cytat:
|
|
|
#3823 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3825 |
|
Zadomowienie
|
Dawno mnie tu nie było
![]() Nasuneło mi się pewne pytanie. Może wyda Wam sie głupie ![]() Kiedy po rozstaniu macie ochotę przytulić sie do faceta itd. nie chodzi tu o seks tylko o zwykłą czułość to co wtedy robicie? O i jeszcze jedno pytanie. Co sądzicie o spotkaniu z kimś np. tydzien czy dwa po rozstaniu?
|
#3826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale z kimś obcym,czy z eksem? |
|
|
|
|
#3827 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja mother kiedyś (byłam w podstawówce) znalazła moje wiersze, teksty piosenek a'la Nosowska, Chylińska.. /"mam Cię w dupie, jesteś nikim, każdego dnia rozsypuję się na kawałki, a Ty siedzisz, patrzysz i pijesz tanie wino..sialalala"/ chciała mnie do psychologa zaprowadzić.. /i chyba powinna/ dzięki
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-07-27 o 14:34 |
|
|
|
|
#3828 |
|
Zadomowienie
|
Z kimś obcym.
|
#3829 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chociaż ja jestem zwolenniczką teorii, że po rozstaniu potrzebny jest czas dla siebie samej, żeby nauczyć się żyć bez męskiego ramienia. Skakanie ze związku w związek moim skromnym kaleczy emocjonalnie, uzależnia od obecności mężczyzny.
|
|
|
#3830 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Też miałam wczoraj imieniny (czyżby imienniczki?) i cały dzień starałam się nie zastanawiać, czy dostanę życzenia, pomimo, że prosiłam, żeby się ze mną nie kontaktował. Nie dostałam. tuliiipanek - nie wchodź na jego fejsa. Mi przez 4 tygodnie udało się ani razu nie nawiązać kontaktu, sprawdzać, pytać znajomych co u niego po tym jak powyrzucałam i pokasowałam wszystkie możliwości sprawdzania go. Da się. MusztardaDijon - dajcie sobie czas, po takich słowach ciężko jest nie myśleć o tym, czy mu się nie odmieni i zaufać na nowo.. |
||
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem po rozstaniu powinno sie najpierw dojsc do siebie, nauczyc sie zyc juz bez eksa, ulozyc sobie wszystko w glowce
zalezy oczywiscie od danej osoby ale jestem zwolenniczka pobycia troche samej po rozstaniu zeby aby nie skrzywdzic tego chlopaka bo dla niego moze to znaczyc cos wiecej a dla Ciebie tylko chec pobycia z facetem.---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- siala wszystkiego najlepszego nie umiem kurcze no ale poza fejsem nie mam zadnego kontaktu, nie pytam znajomych co u niego, nic. Tylko ten przeklety fb
|
#3832 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie jestem wcale jakoś mega silna, żadnych nadprzyrodzonych zdolności ani właściwości nie posiadam, po prostu w moim życiu tyle się dzieje i tak się wszystko komplikuje (a jak się nie komplikuje samo, to ja pomagam ), że nie mam czasu myśleć o jednym temacie dłużej niż kwadrans bez przerwy Mam taką bieganinę myśli, że sama za nimi nie nadążam ![]() Ja w ogóle miałam wczoraj dziwny dzień jeśli chodzi o życzenia, osoby które rok temu były dla mnie najważniejsze milczały, a dostałam życzenia od tych, którzy by mi nie przyszli do głowy Fajnie, taka symbolika końca pewnego etapu i rozpoczęcia nowego
|
|
|
#3833 |
|
Rozeznanie
|
siala może lepiej ze nie dostałas? miałabyś wtedy pretekst to przemysleń, że może chce nawiązać kontakt ...! ja tak piszę, a sama niedługo mam urodziny i pewnie tez bede zastanawiała się czy od niego, choć dobrze wiem ,ze napewno nie dostane (ja mu nie wysłałam), ale mój mózg często płata mi figle
|
|
|
|
#3834 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Heh, ja byłam pewna, że dostanę życzenia od eksa
Bo on jest tak dobrze wychowany i wszystkie achy i ochy, że po prostu nie mieściło mi się w głowie, że mógłby tego nie zrobić Stresowałam się jak dzika, że potraktuje ten dzień jako pretekst do poważnej rozmowy, blablabla...a on nic nie wysłał Masakra
|
|
#3835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
E tam, nie mega silna. Jasne, że silna, trzeźwo myśląca i samodzielna. pika87 - też myślę, że dobrze. Nie szukam już pretekstów, więc raczej nie myślałabym, że to powrót. Raczej pół dnia spędziłabym płacząc i zastanawiając się, czy odpisać, czy nie, a jeśli tak to co. Już nawet przygotowałam sobie w myślach smsa w stylu: dzieki, ale prosiłam, żebyś się nie odzywał, więc nie rób tego więcej(a później byłaby lista wyrzutów do niego, chyba że bym się opanowała Edytowane przez siala Czas edycji: 2011-07-27 o 16:10 |
|
|
|
|
#3836 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
2. To zależy, co ma mieć na celu to spotkanie i jak może zostać odebrane przez tę drugą osobę. Nie mam nic przeciwko pod warunkiem, że myślą przewodnią spotkania nie będzie eks. Cytat:
Cytat:
A dziś idę ze znajomymi na miasto.
|
|
|
#3837 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Tak, wiem, jestem monotematyczna, ale nie musisz przede mną uciekać
|
|
#3838 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak z innej beczki - zmyłam lakier do paznokci i pomalowałam bezbarwnym i tak się dziwnie czuję bo od dawna zawsze jakiś fajny kolorek miałam. Jakieś sposoby na rozdwajające paznokcie (tylko nie piszcie, że mam zrezygnować z malowania )
|
|
|
|
|
#3839 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#3840 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Też byłam w podstawówce, matulka dłuuuuuugo się zbierała po szoku 
Dla słabszych kompów jest pierwsza część gry, też fajna.