|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Mam czasem tak zamykając oczy że chcę zobaczyć ciemność i nie myśleć o niczym a ta ciemność ma Twoją twarz -często tak mam To nienormalne biec ciągle tam gdzie nie ma niczego dla nas Cały ból zamknął się w sobie zamknął się we mnie Nigdy nie widziałam nigdy nie czułam Twojej miłości na swojej skórze Nie chciałam mieć wszystkiego - jedynie swoje miejsce pod Twoim sercem Znudziły mi się już te chmury i deszcze i nasze rozmowy kolejny raz o niczym -ty tylko spróbuj odejść i pamiętaj mnie przynajmniej jutro Gdyby wszystko było tak jak mi obiecałeś nie byłoby już nigdy takich nocy jak ta Gdy nie wiem już w który kąt w pokoju wejść i rozpaczać gdy nie wiem już jak nie płakać Prościej byłoby zgasić słońce zgasić światło i zasnąć tak mocno żeby nie mieć już więcej siły otworzyć oczu i zaczynać kolejnego dnia który i tak wpisuje się zawsze w miejsca gdzie wszystko jest stracone Nie spiesz się, poczekaj, zobaczysz - Wszystko będzie, ale nie od razu. Przez nasze łzy spadające wprost z naszego nieba - Ty nie bój się, płyń ze mną będziemy jak mokre gwiazdy ale z nami było wszystko nie tak Z bólem serca, już raczej na zawsze
|
#4202 |
|
Przyczajenie
|
‘ nie lubię stanu Twojej nieobecności `
` jeśli nawet zapomnisz, to wiedz, że ja tego nie zrobię ` ` przechodzisz obok i czuję, że wszystkie ważne elementy w moim organizmie zaczynają wariować ` ` teraz już wiem jak to jest mieć serce z kamienia. Dziękuję ` ` perfidnie wypytujesz mnie o szczegóły choć doskonale je znasz ` ` przy Tobie moja wyobraźnia dosięga nawet obrazu raju ` ` zastanów się, jakie stanowisko zajmuję w Twoim sercu ` _________________________ ___________________ |
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
jestem skałą
nie zmienna w uczuciach i twarda nie kruszeje nie zmieniam pozycji trwam tego lata gwiazdy mówią 'kocham Cię' "podobasz mi się nie spieprz tego"
|
|
#4204 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
niewieszjaktesknie - nie ma już we mnie uczuć. umarłam. nienawiść, żal i zło zapakowane dziś estetycznie w moją skórę tworzą moje ciało. tworzą mnie. nie ma zdjęć, nie było miłości. przykazanie pierwsze : wybrałam wódkę zamiast miłości. przykazanie drugie: gdy pragnę spotkania z jakimkolwiek mężczyzną jest to znakiem, iż najwyższy czas zakończyć ową znajomość. przykazanie trzecie: zaspokajanie pragnień fizycznych nie równa się zaspokajaniu potrzeb emocjonalnych danej jednostki żywej. może lubię być niczyja. myślę, że uczucia to droga donikąd.
|
#4205 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: !
Cytat:
'Fire storey fire as you came Love is a losing game Piąte piętro płonie gdy przychodzisz, Miłość to przegrana gra Such a funny thing but everytime your near me I never can behave Zabawne, ale za każdym razem jak jesteś w pobliżu Nigdy nie potrafię się zachować She throws it out It goes to the last girl he hit Ona go wyrzuci A on pójdzie uderzyć do następnej dziewczyny Please tell me dear do you plan
To let me go for the other guy You loved before? Proszę powiedz mi kochanie Jeśli planujesz mnie porzucić dla faceta, którego kochałaś wcześniej Cuz everything I do or say Makes it hard for you to stay We both know what it is Bo wszystko co zrobię lub powiem sprawia, że trudniej ci zostać Oboje wiemy co to znaczy'
|
|
#4206 |
|
Raczkowanie
|
"
Dlatego za każdym razem gdy masz mnie w swoich objęciach,
obejmuj mnie jakby to miał być ostatni raz. Za każdym razem, gdy mnie całujesz, całuj jakbyś miał mnie już nie zobaczyć. Za każdym razem gdy mnie dotykasz, dotykaj jakby to był ten ostatni raz. Obiecaj, że będziesz mnie kochał kochał jakbyś miał mnie więcej nie zobaczyć. Ilu naprawdę wie czym jest miłość? Miliony nigdy jej nie pozna. Czy ty ją do końca poznasz, zanim ją stracisz? To ona jest wszystkim do czego dążymy. Kiedy rano się budzę, Ty jesteś obok. Jestem wdzięczna, że odnalazłam wszystko to do czego dążyłam. " _________________________ _______________________ ![]() |
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś niesamowita
_Zamknięta w otchłani swoich myśli. _"Z nadzieją czekam na to, co przyniesie jutro"/Fenomen-Bezsenność _Jestem w stanie emocjonalnego wykończenia. _Nie chciała wracać do przeszłości To by ją za bardzo bolało. Jednak z drugiej strony Tak bardzo go potrzebowała.. _Gdyby szczęście mogło rosnąć na drzewach.. ![]() _Kiedyś usłyszałam mądre słowa:"Na czyimś nieszczęściu nie zbudujesz szczęścia" I wiesz? Teraz zauważyłam, że to prawda. Jestem nieszczęśliwa-Ty samotny.
|
|
#4208 |
|
Przyczajenie
|
'Znam ten ból kiedy nic nie wychodzi.
zmiany przychodzą jak lekki wiatr, który porusza zasłony o poranku i jak delikatne perfumy pachnące dzikimi kwiatami ukrytymi w trawie. Nie patrz już w przeszłość. Ale nie żyj też przyszłością. Jaki jest tego sens, skoro wczoraj już było, jutro może nie nadejść, a żyjąc DZIŚ Ty i tak nic nie robisz? "Życie toczy się z zawrotną prędkością, w kilka sekund można z raju przenieść się do piekła." Uśmiech powoduje uśmiech. ![]() nigdy nie dostrzegamy skarbów, które mamy przed oczyma. A wiesz, dlaczego tak się dzieje? -Bo ludzie nie wierzą w skarby.' |
|
|
|
#4209 |
|
Przyczajenie
|
'Znam ten ból kiedy nic nie wychodzi.
zmiany przychodzą jak lekki wiatr, który porusza zasłony o poranku i jak delikatne perfumy pachnące dzikimi kwiatami ukrytymi w trawie. Życie toczy się z zawrotną prędkością, w kilka sekund można z raju przenieść się do piekła. Nie patrz już w przeszłość. Ale nie żyj też przyszłością. Jaki jest tego sens, skoro wczoraj już było, jutro może nie nadejść, a żyjąc DZIŚ Ty i tak nic nie robisz? Uśmiech powoduje uśmiech. ![]() nigdy nie dostrzegamy skarbów, które mamy przed oczyma. A wiesz, dlaczego tak się dzieje? -Bo ludzie nie wierzą w skarby.' |
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
love ♥♥♥
" cały mój wszechświat mieścił się w jednej parze oczu - kocham Cię tak bardzo, że mogłabym wziąć ślub z Tobą nawet jutro w dżinsach - jutro odpada, dżinsy mam w praniu ... i po raz ostatni życzę Ci miłego dnia, tygodnia, miesiąca, życia jedyną grę jaką lubi, jest gra wstępna"
|
|
#4211 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, dawno mnie tu nie było
do miłości trzeba dorosnąć, chłopczyku. nigdy nie mów więcej niż masz zamiar zrobić. jesteś jedną z niewielu dobrych rzeczy, które mnie spotkały. |
|
|
|
#4212 |
|
BAN stały
|
latin <3 "brak entuzjazmu odbieram jak opuszczenie. Głupi zakochany rudzielec o oczach głębokich jak studnia, o sercu złamanym jak gałąź Ludzie wiele tracą tylko, dlatego że są nieśmiali. Miłość nie wyraża się w pragnieniu uprawiania seksu,
lecz w pragnieniu wspólnego snu" Edytowane przez affen Czas edycji: 2011-07-27 o 17:49 |
|
|
|
#4213 |
|
Raczkowanie
|
Jaka tu zapadła cisza ;o Powracam po krótkiej przerwie
dziubaski Jakiś taki brak weny.___ Koniec z miłością. To tyle na ten temat. Bo jeżeli się prawdziwie kocha to nawet odległość nie ma znaczenia. Nawet i tym razem nie obeszło się bez łez. Gdy to zrozumiesz ja będę już szczęśliwa z kimś innym.
|
#4214 |
|
Rozeznanie
|
‘Czcili tego samego boga – styl’
‘Płakałam przez tydzień, a potem zdałam sobie sprawę, że wierzę, że kiedyś spotkam kogoś, dla kogo będę ta jedyną’
|
#4215 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Pamiętacie mnie jeszcze?Siedzę samotnie w sypialni, dopijając kolejną już herbatę w powietrzu unoszą się zdania urwane w pół kolorowe motyle myśli zaprzątają mi głowę wskazówki zegara zwalniają każdą z chwil, których nie chce Zasypiam w podświadomości. Nikt mnie już nie obudzi. a lipcowa tęsknota nadal smakuje tak samo. Kiedyś będzie lepiej. Może niebawem. Może jutro. Rozmowy urwane w pół słowa, bo zawsze musiałeś być gdzieś indziej. czerwcowo - sierpniowe spotkania wrześniwo - grudniowa miłość styczniowo - marcowe rozstania kwietniowo - majowe "przepraszam" czerwcowo - lipcowe powroty
|
|
#4216 |
|
Raczkowanie
|
Zabieram
![]() zaczaaroowanaa- Groszka15- widzę, że talentów przybywa coraz więcej ![]() _____________________ Wszystko to co mam, to wszystko to co mi dałeś Nigdy nie martwiłeś się że stanę się od Ciebie zależna Dałam Ci całą miłość jaką miałam w sobie Teraz odkryłam że kłamiesz i nie mogę uwierzyć że to prawda Nie pozwolę, aby popychano mnie w kierunku, którego nie wybrałam. Więc może jestem masochistką Próbuję uciekać ale nie chcę nigdy odejść Dopóki budujemy te ściany W dymie naszych wspomnień Mówisz, że nie dam rady? Okej, to patrz! Widzisz ja niestety posiadam wiele wad, np. kieruje się emocjami i przez to kiedyś dostane kopa. Szczególnie jeśli chodzi o takie sprawy jak miedzy nami.Ale plus jest jeden tej całej sytuacji...po raz pierwszy powiedziałam co czuje nic nie ukrywając
|
|
#4217 |
|
Raczkowanie
|
SparklyAngel , _changime , latin , Paralogiczna , lov ya , tyynucha - uwielbiam Was wszystkie i każdą z osobna
Pomiędzy Nami nie wydarzy się nic więcej. Tyle twoich slów
W glowie ciagle mam Tyle pieknych slów Ze uwierzylam, ze juz zawsze bedzie tak Musze zapomniec wszystko Co mi powiedziales Moze zapomne kiedys o tym, ze istniales Naszym przeznaczeniem jest próbować osiągnąć to , co niemożliwe , dokonać niezwykłych czynów , nie zważając na lęk . jesteś moim pragnieniem, szkoda tylko że pragnienie nie ma szans. i w tym odcinku dnia jesteś z✂✂✂anym chujem. Z grubsza chodzi o to , żeby być szczęśliwym . Ale niech się pan nie martwi. Kobiety są dziwne - nigdy nie przestają kochać. Nawet drani... Było dobrze. Potem zachciało nam się kochać.' ja za każdym razem mocniej, ściskam nasze zdjęcie w dłoniach, czas tak łatwo nas pokonał.. Nie zostało mi już nic.' |
|
|
|
#4218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
__________ Ichciałabym nigdy już nie bać się o nasz świat. Nie dotykasz, tylko patrzysz, właśnie tak. Odsłaniam rewers, tę stronę mnie, którą znasz tylko Ty. Pozdrawiam Cię setkami liter, tysiącami westchnień, milionami łez i nieprzespanych nocy. Nie upuść mego serca, jest kruche, sklejone łzami, wolą walki i nadzieją. Następnym razem mogę go już nie poskładać. Mam w sobie olbrzymie szafy i skrzynie pełne uczuć do Ciebie. Włóczę się wciąż po śródmieściu, tam nadal unosi się cień naszej miłości. Nie wiem, gdzie jest dobrze, wiem tylko, gdzie jest źle. A źle jest tu, w moim zimnym pokoju bez Ciebie. Kiedy jestem sama, kiedy wracają do mnie potwory z przeszłości, kiedy nie mogę spać, kiedy wypalam 10 papierosa z rzędu. Tak, wiem, że jest dupkiem, ale tylko do niego mam ochotę dzwonić w takich chwilach. Duszę się samotnością.
|
|
#4219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nigdy nie chciałam, żeby było trochę dobrze.
zawsze chciałam, żeby było idealnie.
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
spełniają się moje marzenia, choć bez niego. Każda ściana w pokoju szepcze:" On zawsze pozostanie w Twoim sercu" Pale się, płonę cała w środku. nie słyszę gdy mówi że kocha. Płonę cała w środku z rozkoszy. Tysiące szeptów i pocałunków. Pijana dotykiem snów. Dotykaj moje nagie ciało opuszkami palców. Dotknij mnie, niech moje ciało przeszyją dreszcze Może gdzieś w głębi serca nadal jesteś Ty. Spoglądam w lustro widzę znów tą samą dziewczynę sprzed roku, gdzie szczęście było zawsze obecne. Lubiła tęsknić , bo wiedziała że wróci. skontroluj moje życie. szeptała.. szeptała że zawsze będzie go kocha. Zaczynam nowe życie, nowy lepszy rozdział. będziesz w mym sercu ale nie w życiu. "kupiliśmy prawie wszystko, lecz nie mamy prawie nic" Ta noc rozpala zmysły Między nami zgubiły się emocje. Trzymaj za dłoń, nie puszczaj w łóżku pełnym marzeń. Kalifornijski sen. śpię obok ciebie, wiem że koszmarów nie będzie. przy tobie odnalazłam sens życia. Myślałam że nikt go nie zastąpi, stało się inaczej |
|
|
|
#4221 |
|
Raczkowanie
|
Kobieta wierzy w miłość od pierwszego wejrzenia.
Mężczyzna - od pierwszego włożenia.
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
♥♥♥♥♥♥♥
"-Czego się boisz? - zapytał.
W jednej chwili w głowie pojawiły się setki myśli: boję się tego, że będę zwykłym szarym człowiekiem. Tego, że nie spotkam osoby, która uczyni moje życie wyjątkowym. Także tego, że nie będę w stanie dawać radości osobom, które kocham. Boję się życia... Ale najbardziej boję się tego, że nigdy nie zrozumiesz, co chcę Ci powiedzieć, że kocham Cię odkąd Cię poznałam, bo jest to dla mnie za trudne. -Boję się pająków - odpowiedziała. Teraz się pozbierałam. Nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej, nie potrafię już tak pięknie żyć, nie potrafię szczerze się śmiać, ale jestem. Wstaje z łóżka żeby przeżyć kolejny cholernie pusty dzień. Nie utrudniaj mi tego. Nie wracaj w snach, marzeniach, myślach, wspomnieniach... Serce, wychodzimy. To, czy Cię kocham, zależy ode mnie, ale to w jaki sposób wyrażam moją miłość zależy od Twojego postępowania"
|
|
#4223 |
|
Zadomowienie
|
Cicho - moje głośne myśli są.
I wiszę na Twoim haku; idziemy na łowy. Gubię się we własnym strachu, dziwne cienie gonią mnie. |
|
|
|
#4224 |
|
Raczkowanie
|
Toogheter
Gdyby wszystko było tak jak mi obiecałeś nie byłoby już nigdy takich nocy jak ta Gdy nie wiem już w który kąt w pokoju wejść i rozpaczać gdy nie wiem już jak nie płakać zabiłaś mnie tym *
Godzinami czekałam aż zadzwonisz... A kiedy odebrałam telefon wolałabym nigdy nie brać go do ręki. Dniami czekałam kiedy Cię spotkam... A kiedy Cię zobaczyłam, wolałabym nigdy Cię nie poznawać.. Całe życie czekałam na miłość.. A kiedy przyszła, modliłam się by odeszła... Miłość, Miała mi przynieść szczęście Ale chyba zgubiła je po drodze Jak wszystko , co niegdyś mi obiecała. Miłość, Jak niewiele Ci brakuję do nienawiści Jednej sekundy, spojrzenia, kroku. Wpatruję się w Twoje oczy, Które miały nie kłamać. Trzymam Cię za rękę, Która miała wskazywać właściwą drogę. Oddaję Ci się cała, Bo i Ty miałeś być mój. Kocham Twoje serce, Choć miało bić zawsze, tylko dla mnie...
|
#4225 |
|
Raczkowanie
|
w Twoim uśmiechu zawarta cała przeszłość.
chciałabym kiedyś powiedzieć, że łączy nas przyszłość, a nie przeszłość. 'czegoś szukamy, mimo tego że to właśnie tutaj jest' nie wiesz co to znaczy, poddać się. ale obcy jest Ci też smak zwycięstwa. czy wygrałam? odchodząc od Ciebie na pewno. to, że znów potrafię się uśmiechać nie oznacza, że o Tobie zapomniałam to, że czasem dotykam szczęścia nie oznacza, że przestałam kochać. wystarczy, ta głupia piosenka a ty znów we mnie żyjesz. jeden buch, za Twój uśmiech, drugi za Twoje oczy, trzeci za Twój dotyk, cała paczka za moją naiwność. dla mnie Ciebie już nie ma, choć istniejesz. ' nie wiem co powiedzą inni, lecz wiem, że się tym nie przejmę ' post na życzenie lov ya . ![]()
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
I have grown too strong to ever fall back in your arms
Stałam się zbyt silna, by wpaść z powrotem w Twe ramiona You're gonna catch a cold from the ice inside your soul Przeziębisz się od lodu ze środka Twojej duszy You broke all your promises And now your back You don't get to get me back Złamałeś wszystkie obietnice A teraz wróciłeś Nie odzyskasz mnie Don't come back for me Don't come back at all Nie wracaj po mnie Nie wracaj wcale Wierzę, że dostaniemy druga szansę. Ktoś upomni się o nas w niebie… ![]() To czekanie jest żałosne...
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
" dziś już wiem, jesteś częścią mnie"
znasz mnie 9759679986 spojrzeń w oczy, a nie potrafisz nawet powiedzieć jaki mają kolor. "świat mi usiadł na głowie, strasznie mi ciężko" - o czym marzysz ? - chcę zachorować na amnezję
|
#4228 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli nienawidzisz swojego życia, dlaczego wciąż żyjesz?
00:00 moja dusza robi bilans… Przyśnij mi się dziś… Mam 50% pewności ze się dziś we mnie zakochasz. Przyjdź, rozkochaj, rozbujaj mój świat do granic wytrzymałości. Samotność nie boli. Boli świadomość, że ma cię ktoś inny.
|
#4229 |
|
Raczkowanie
|
`że zaufanie to taka czarna świnia
w dzień jest, w nocy nie ma` Nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą Teraz telefon milczy, skasowane wiadomości, nigdy już nie uwierzę, nawet szczerej miłości.. też tak masz? że brniesz w coś, chociaż wiesz, że sensu w tym brak? I może Ty nie wiesz, ale jesteś jedyną osobą na tym świecie, która daje mi powody do życia jesteś jedyną osobą dzięki której wiem co to uśmiech ;* I zatrzymać czas I zostać na zawsze z Tobą .. Nie wiesz jak bardzo mi Ciebie brakuje -Za każdym razem jak idziesz ode mnie jestem taka smutna.. -Czemu ? -Za każdym razem wychodząc zabierasz część mnie. Może była i głupia, ale bez wiadomości od Niego na dobranoc nie potrafiła zasnąć I poczuć ten sens życia z Tobą bo bez Ciebie Kociaku nie ma sensu życia ;***
|
|
#4230 |
|
Przyczajenie
|
''To opowieść o chłopaku i dziewczynie,
O miłości, która nigdy nie przeminie. Miała oczy błękitne, skórę słońcem spaloną. Każdego dnia w potoku łez Na nowo silna rodzę się Pamiętaj o mnie, gdy mnie już nie będzie. Więc pamiętaj o mnie, bo gdy usta zamilkną, Będę tęsknić za Tobą, a Ty mów do mnie szeptem. Łzy spadają, rzęsistym deszczem Nikt nie słyszał jej płaczu. Nikt nie otarł jej łez. Jak zapomnieć, gdy serce jeszcze płonie...? Wielki nóż prosto w serce wbił niewinnej dziewczynie.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

Jakiś taki brak weny.