Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 18:30   #481
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

chyba wpadnę w depresję przez tą pogodę....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:31   #482
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ja robiłam, pyszny jest

Tak, wiem o tym viburcolu, ale nie chcę jej na razie dawać. Tak jak Ty się waham. Wy też miałyście dziś szczepienie na błonicę, tężec i krztusiec?
tak miałysmy te 6w1 ostatnie na szczescie nastepna dawka za rok od dzis a w 13 miesiecy mamy odre swinke i rózyczke

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:35   #483
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
chyba wpadnę w depresję przez tą pogodę....
Nesko u mnie już świeci, także u Ciebie też będzie
Widzę zmiana avka śliczny
Stary 2011-07-27, 18:47   #484
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

u mnie zachmurzone ze wszystkich stron.....
Stary 2011-07-27, 18:51   #485
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Kochana! Przecież możecie mieć kolor dachu w dowolnym kolorze! Bez obaw zielony, niebieski, czarny jaki chcecie
Nie powinny się jedynie zmieniać rzeczy takie typowo budowalne widoczne od zewnątrz, jak dobudowanie czegoś, okna nie w tym miejscu itp. no można to zrobić, ale wtedy trzeba nanieść poprawki na plan

Szał macicy
Nieprawda, niestety warunki zabudowy potrafia coś anrzucac lub w czyms bardzo ograniczac (kolor tez wchodzi w gre)

Ale mielismy niezły zawrót głowy wczoraj mnóstwo rzeczy do zalatwienia, a tu nagle telefon od rodzinki (13ta), że oni dzis przyjezdzaja
a my totalny syf w domu (po ostatnich działaniach remontowych) pusto w lodówce i inne rzeczy na głowie. ale do 18tej jakos dalismy rade- przyjechała kuzynka z rodzicami, przy okazji rozkrecila sie u nas imprezka uwaga.... do 4 rano, a ja musiałam o 7 wstac, bo przed 8 zaczeli montowac schody zakochuje sie w nich niestety tym razem mój maz nakotrego zawsze moge liczyc bo rano dopilował spraw tym razem był nieprzytomny

z całego towarzystwa tylko ja jakos byłam na chodzie (choc ledwo) rodzinka juz pojechała... ale fajnie było, a jutro schody beda konczyc a my dzis cały dzien sie regenerujemy, slodkie lenistwo

tylko ta pogoda dobija... cały dzien leje
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 19:07   #486
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Wróciłam, wszystko ze mna ok
z tym, ze przez cholestaze nie moge brac pigułek w ogóle nie powinnam brać hormonów, ale ewentualnie jk mi bardzo bedzie zalezec to te krążki

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

No co, na śpiocha fajnie jest haha
Malutka butle dostaje?

Niech ja tylko dorwę tego kradziucha!
tak z piersi właściwie juz nie je. Mam jeszcze troche wyrzutów sumienia

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
tak zrób!

takk tak napiszcie o dzięki pani!!

wiesz żeby wydedukować kto jest złodziejem trzeba narzucić na siebie pelerynę, kapelutek i wziąć do ust fajkę - jak już przerodzimy się w Sherloka to pozostaje zadać właściwe pytania
1. Jest słońce? Nie ma
2. Nie ma? To znaczy że ktoś ukradł
3. Ktoś ukradł Więc słońce znajduje się gdzieś indziej Gdzie?
4. Kto ma u siebie słońce?
5.Kto się chwalił że u niego ciepło?
6. U kogo zwasze świeci słońce gdy u nas pada deszcz...
7. Kto przywiązał sznurkami od prania słońce i zaklinował nad swoim balkonem zabierając jego dopływ do innych części kraju?

tadam!!!!!!! złodziej odnaleziony

ale ja mam analityczny mózg! MIAŻDŻE sasasasasa

a u mnie to teraz lunęło FUCK!
bossssssssska Marta

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha wszelkie niedogodnosci podrozy i krotkiego urlopu zostana Ci wynagrodzone

rosii brzmi ciekawe ten dzem

ja dzis umylam podlogi, nie wiem czemu zawsze jakos nie moge sie do tego zabrac a samo mycie zajelo mi 5minut. woda nawet czysta bo zuzka wczoraj bodziakiem wyfroterowala ktory byl super czarny
Scio - pierwszy paczek po porodzie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj to było wydarzenie!
Myśmy na seks zdecydowali się dość pożno i nie powiem ze nalezal do przyjemnych. Wiec trzymam kciuki za wasz pierwszy raz.

gucia wczorajszy sos z kurkami nie zdestnial, ale pomogly ziemniaczki na talerzu ktore sobie podziabalam i byla gesta papa hahah

ps. slyszałyście okreslenie BOŁDA na lalkę? bo mój maż nie znał tego określenia
ps.2 mój mąz wymysla imiona żyrafom-grzechotko-maskotkom zuzki mamy juz ZOCHĘ a mnioejsza to ............ zapomniałam
ja nie słyszałam

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 19:19   #487
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Scio ja uzywałam krążków i byłam zadowolona... chyba nawet bardziej niz z tabletek..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 19:20   #488
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

A my nie jedziemy jednak do chorwacji mezul pytal w pracy czy moze se wziac we wrzesniu urlop bo mamy zarezerwowane wczasy na wrzesien juz dawno temu... ale sie nie zgodzili... w ogole mezul stwierdzil ze jakby wiedzial jak to bedzie to by w ogole nie bral tej pracy... nie dosc ze go oszukali na kasie tzn sie nie dogadali za bardzo, nie wiem jak to nazwac, bo w tym wg mnie tez jest wina tzta i tej kolezanki co to zalatwiala... w kazdym razie to co mial miec netto ma brutto wiec spora roznica... poza tym w praktyce to strasznie daleko jest jak na codzienne dojazdy... godzina autem w jedna strone... to jeszcze teraz nasze wakacje no coz takie jest zycie... powiedzieli ze mu podniosa jak zaklad zacznie hulac to zobaczymy... najwyzej bedzie znowu szukal czegos
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 19:22   #489
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Samba szkoda, że wakacje nie wypalą...ale moze następnym razem w ramach rekompensaty zabierze Cię na Hawaje
Stary 2011-07-27, 19:34   #490
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki

Widzę, że tematy budowlane Niestety miejscowe plany zagospodarowania przestrzennego mogą nieźle namieszać w planach budowlanych przyszłych mieszkańców okolicy. Ja uważam to za pozytywną rzecz, jest pewna dowolność a z drugiej strony jakiś ład i porządek.

Co do łazienek - ja mam prysznic, ale bez kabiny prysznicowej i brodzika i ................. uwielbiam go. NIENAWIDZIŁAM mycia prysznica, tych wszystkich zakamarków i innych cudów.

Mam coś takiego jak w poście 227: http://forum.muratordom.pl/showthrea...rodzika/page12

czyli podłoga kafelkowa jak w łazience (lekko obniżona w miejscu prysznica) plus odpływ i szyba - normalna, przeźroczysta. Po kąpieli jak się krople i para na niej osadzą przejeżdżam taką zbieraczką gumową jak do szyb i nie mam zacieków ani kropek. Zresztą to nie muzeum, jak się "przybrudzi" to dam radę do następnego sprzątania

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ooo jak milo ktos zauwazyl ze mnie wczoraj nie bylo
A tak powaznie to bylam chwile na wizazu ale jakos nie moglam sie w rozmowie wbic to siedzialam cicho

Oczywiscie moich krolewn nie zostawie nikomu innemu Rozplywam sie jak mala mnie przytula i mowi "Katolina kocham Cie" A jesli o kurs chodzi to w poniedzialek mam wolne i wybieram sie do szkoly wszystkiego dowiedziec

Bylismy wczoraj na padaniach krwi sprawdzic jak tam cholesterol Mezulka a ja zapytalam jakie badania potrzebuje przed rozpoczeciem staran .. a lekarka tak na mnie patrzy i mowi zebym brala kwas i witamine B12 i wystarczy wiec tak jak myslalam tutaj nie robia tych wszystkich badan jak w Pl

gucia - a ja ta piosenke moge sluchac 24godzinyna dome 7 dni w tyg http://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU&ob=av2e
Żabcia - u mnie też się żadnych badań nie robi, zaczynają się tobą w ogóle interesować po 10-12 tyg.

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Śliweńko no właśnie fajnie, ale niepraktyczne my myślimy, żeby kupić taką kabinę właśnie rozkładaną o której pisałaś, tylko te zacieki a taką wannę i kabinę do niej widziałam w Praktikerze w Zabrzu, ale ceny nie było

wannę znalazłam w firmie Sanplast http://www.sanplast.pl/
model COMFORT/OWAL/CO 85x160

powiem Wam, że korci mnie wanna z hydromasażem, ale pewnie 3 kąpiele i później z tego już korzystać nie będę

Śwlieńko znalazłam taką wannę i kabinę jak na fotce, ale nie patrz na cenę
ona ma funkcję hydromasażu własnie więc stąd też kosmiczna cena
Ania - weź pod uwagę, że przy wannach z hydromasażem nie można stosować np. płynów do kąpieli ponieważ zapychają dysze - czyli najpierw prysznic, a potem wskakujemy do wanny z czystą wodą. Niestety czyszczenie dysz trochę kosztuje.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
A my nie jedziemy jednak do chorwacji mezul pytal w pracy czy moze se wziac we wrzesniu urlop bo mamy zarezerwowane wczasy na wrzesien juz dawno temu... ale sie nie zgodzili... w ogole mezul stwierdzil ze jakby wiedzial jak to bedzie to by w ogole nie bral tej pracy... nie dosc ze go oszukali na kasie tzn sie nie dogadali za bardzo, nie wiem jak to nazwac, bo w tym wg mnie tez jest wina tzta i tej kolezanki co to zalatwiala... w kazdym razie to co mial miec netto ma brutto wiec spora roznica... poza tym w praktyce to strasznie daleko jest jak na codzienne dojazdy... godzina autem w jedna strone... to jeszcze teraz nasze wakacje no coz takie jest zycie... powiedzieli ze mu podniosa jak zaklad zacznie hulac to zobaczymy... najwyzej bedzie znowu szukal czegos
Samba - godzina to nie tak źle, ja tyle dojeżdżam i idzie przeżyć. Jeśli się nie dogadał czy brutto czy netto no to niestety ale jego wina bo się nie dopytał Ważne jest że ma pracę, a innej zawsze może poszukać.

Gdybym miała możliwość to wybrałabym dach z dachówki - trwalszy, prawidłowo przymocowany "nie odfrunie" bo przecież dachówki się mocuje na specjalnych haczykach, ma lepsze właściwości izolacyjne (przede wszystkim się tak łatwo nie nagrzewa jak blacha), niestety koszty i waga takiego dachu (czyli mocniejsza więźba dachowa) to są spore minusy.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 19:40   #491
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Bolonski garnek ... wyszedl pyyysznie szkoda ze ja tylko troszke moglam sprobowac
Podziwiam Twoją silną wolę
A powiedz, co z Twoją dietą jak zajdziesz w ciążę?

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
tak miałysmy te 6w1 ostatnie na szczescie nastepna dawka za rok od dzis a w 13 miesiecy mamy odre swinke i rózyczke
My szczepiliśmy pojedynczymi, za 6 tyg następne.
Jak Natusia? Nadal marudzi?
Marcelinka na szczęście już spokojnie śpi, przedtem puściła mi serię uśmiechów prezentujących calą jej bezzębną szczenę, takze chyba jest ok

Cytat:
Szkoda, że z wakacjami nie wyszło no i bez sensu troszkę z tą umową, że się nie dogadali. Mam nadzieję, że potem faktycznie podniosą wynagrodzenie.
Stary 2011-07-27, 19:46   #492
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

Marcelinka na szczęście już spokojnie śpi, przedtem puściła mi serię uśmiechów prezentujących calą jej bezzębną szczenę, takze chyba jest ok

Szkoda, że z wakacjami nie wyszło no i bez sensu troszkę z tą umową, że się nie dogadali. Mam nadzieję, że potem faktycznie podniosą wynagrodzenie.
wiesz co przed mszą troche pospała potem na mszy była bardzo spokojna i zasneła spała cala msze teraz sie bawiłysmy to sie na zmiane hihra i popłakuje teraz ja maz bawi i jest troche marudna ale juz jest spiaca i pewnie to przez to

zobaczymy jak nocka minie

u nas juz chyba nie długo bedzie bezzebna bo te białe plameczki sa coraz bardziej widoczne

Stary 2011-07-27, 19:49   #493
Maja102
Zakorzenienie

dobra, to ja spadam
Możecie mnie wykasować z listy na wątku, bo generalnie tematy ślubno-mężowo-dzieciowe to nie moja działka i długo długo nie będą

papa
Stary 2011-07-27, 19:52   #494
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co przed mszą troche pospała potem na mszy była bardzo spokojna i zasneła spała cala msze teraz sie bawiłysmy to sie na zmiane hihra i popłakuje teraz ja maz bawi i jest troche marudna ale juz jest spiaca i pewnie to przez to

zobaczymy jak nocka minie

u nas juz chyba nie długo bedzie bezzebna bo te białe plameczki sa coraz bardziej widoczne
No to fajnie, że jej żal też już został utulony
I życzę Ci (i sobie zresztą też) spokojnej nocy A za ząbki trzymam kciuki
Stary 2011-07-27, 19:59   #495
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Samba - godzina to nie tak źle, ja tyle dojeżdżam i idzie przeżyć. Jeśli się nie dogadał czy brutto czy netto no to niestety ale jego wina bo się nie dopytał Ważne jest że ma pracę, a innej zawsze może poszukać.

Gdybym miała możliwość to wybrałabym dach z dachówki - trwalszy, prawidłowo przymocowany "nie odfrunie" bo przecież dachówki się mocuje na specjalnych haczykach, ma lepsze właściwości izolacyjne (przede wszystkim się tak łatwo nie nagrzewa jak blacha), niestety koszty i waga takiego dachu (czyli mocniejsza więźba dachowa) to są spore minusy.
wiem ze to m. in. jego wina bo sie nie dogadal, bo byl przekonany ze mowa o kwotach brutto no ale tego mu nie mowie bo juz nie bede go draznic moze rzucilismy sie na to ze fajna szansa, ambitna praca itd itp... zarabia i tak wiecej niz w poprzedniej pracy ale nie jest to tak kolosalna roznica jaka miala byc... nio i marudzi na te dojazdy bo wiesz jakie piekne mamy drogi w pl moze po 1 wyplacie mu sie poprawi ja na razie musze pisac pismo ze rezygnujemy z wycieczki szkoda ze to tak daleko bo bym kogos dokoptowala i pojechala sama tj z jakas kolezanka czy mama... ale ta ilosc km mnie przeraza, a to jest dojazd wlasny niestety...

Cytat:

tez mam taka nadzieje
Stary 2011-07-27, 20:04   #496
india83
Zakorzenienie

Cytat:
samba to ta praca u Włochów? kurcze no to szkoda, ze sie nie dogadali w sprawie kasy, a to fakt duza róznica miedzy netto i brutto. a najgorzej, ze ta Chorwacja Wam nie wypali, kurcze tak to bywa przy zmianie pracy nam 2 lata temu nie wypalił wspoilny wypad do Szkocji wlansie przez zmiane pracy TZa i niestety kasa za bilet mu przepadła, no i wtedy pojechałam bez niego, ale to juz nie było to samo
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:05   #497
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
No to fajnie, że jej żal też już został utulony
I życzę Ci (i sobie zresztą też) spokojnej nocy A za ząbki trzymam kciuki
oby twoja tez była spokojna i spała w najlepsze

Stary 2011-07-27, 20:11   #498
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Hej Kochane...

MAM PYTANKO CZY KTÓRAŚ Z WAS MIAŁA OKRES BĘDĄC W CIĄŻY?

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:13   #499
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
samba to ta praca u Włochów? kurcze no to szkoda, ze sie nie dogadali w sprawie kasy, a to fakt duza róznica miedzy netto i brutto. a najgorzej, ze ta Chorwacja Wam nie wypali, kurcze tak to bywa przy zmianie pracy nam 2 lata temu nie wypalił wspoilny wypad do Szkocji wlansie przez zmiane pracy TZa i niestety kasa za bilet mu przepadła, no i wtedy pojechałam bez niego, ale to juz nie było to samo

no w ogole jakos lipnie nam sie to wspolne zycie uklada pod wzgledem wycieczkowym w zeszlym roku oboje 2 razy zmienialismy prace - tz z przymusu bo 2 razy stracil prace, a ja z wyboru... i tez nie bylismy na wspolnych wakacjach... ja pojechalam na tydzien z mama nad morze pomiedzy wypowiedzeniem a podjeciem pracy a tz nie byl nigdzie... teraz tak pieknie sie zapowiadalo... a tu dupa... coz pozostaje mi wierzyc ze w przyszlym roku wreszcie sie gdzies wyrwiemy tutaj szkoda bo zaliczka nam przepadnie... na szczescie wplacilismy tylko 200 zl..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 20:14   #500
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
oby twoja tez była spokojna i spała w najlepsze
Stary 2011-07-27, 20:24   #501
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
u mnie zachmurzone ze wszystkich stron.....
Neska u mnie też jest już zachmurzone
to prawda, że nie chwali się dnia przed zachodem słońca

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Nieprawda, niestety warunki zabudowy potrafia coś anrzucac lub w czyms bardzo ograniczac (kolor tez wchodzi w gre)

Ale mielismy niezły zawrót głowy wczoraj mnóstwo rzeczy do zalatwienia, a tu nagle telefon od rodzinki (13ta), że oni dzis przyjezdzaja
a my totalny syf w domu (po ostatnich działaniach remontowych) pusto w lodówce i inne rzeczy na głowie. ale do 18tej jakos dalismy rade- przyjechała kuzynka z rodzicami, przy okazji rozkrecila sie u nas imprezka uwaga.... do 4 rano, a ja musiałam o 7 wstac, bo przed 8 zaczeli montowac schody zakochuje sie w nich niestety tym razem mój maz nakotrego zawsze moge liczyc bo rano dopilował spraw tym razem był nieprzytomny

z całego towarzystwa tylko ja jakos byłam na chodzie (choc ledwo) rodzinka juz pojechała... ale fajnie było, a jutro schody beda konczyc a my dzis cały dzien sie regenerujemy, slodkie lenistwo

tylko ta pogoda dobija... cały dzien leje
India niezły maraton jak tylko schody będą gotowe to wstaw zdjęcie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Wróciłam, wszystko ze mna ok
z tym, ze przez cholestaze nie moge brac pigułek w ogóle nie powinnam brać hormonów, ale ewentualnie jk mi bardzo bedzie zalezec to te krążki
(...)
Scio czyli macie zielone światło, to co tu robisz, zmykaj
Co do krążków to tak jak z pigułkami jednym służą, innym nie.

Cytat:
Samba my też bez wyjazdu na wakacje w tym roku, także nie jesteś sama

Cytat:
Cześć dziewczynki
(...)
Co do łazienek - ja mam prysznic, ale bez kabiny prysznicowej i brodzika i ................. uwielbiam go. NIENAWIDZIŁAM mycia prysznica, tych wszystkich zakamarków i innych cudów.

Mam coś takiego jak w poście 227: http://forum.muratordom.pl/showthrea...rodzika/page12

czyli podłoga kafelkowa jak w łazience (lekko obniżona w miejscu prysznica) plus odpływ i szyba - normalna, przeźroczysta. Po kąpieli jak się krople i para na niej osadzą przejeżdżam taką zbieraczką gumową jak do szyb i nie mam zacieków ani kropek. Zresztą to nie muzeum, jak się "przybrudzi" to dam radę do następnego sprzątania

(...)
Ania - weź pod uwagę, że przy wannach z hydromasażem nie można stosować np. płynów do kąpieli ponieważ zapychają dysze - czyli najpierw prysznic, a potem wskakujemy do wanny z czystą wodą. Niestety czyszczenie dysz trochę kosztuje.

(...)
Iwka, gdybym tylko miała na tyle miejsca żeby pomieścić w łazience i wannę i prysznic to Twoja opcja jest boska
I bardzo Ci dziękuję za cenne rady odnośnie hydromasażu, szperałam po forach i własnie na podobne sugestię się natknęłam. Także wanna z hydromasażem chyba odpada.
Stary 2011-07-27, 20:30   #502
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Hej Kochane...

Z tego co pamiętam, to Marta Choć podobno okres w ciąży jest niemożliwy, są to plamienia, które mogą wyglądać jak miesiączka.
A co się dzieje?
Stary 2011-07-27, 20:33   #503
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co pamiętam, to Marta Choć podobno okres w ciąży jest niemożliwy, są to plamienia, które mogą wyglądać jak miesiączka.
A co się dzieje?
bo staraliśmy się cały miesiąc a zbyt szybko i jakiś taki dziwny okres dostałam. Tak długo szedł później brązowe plamienia 3 dni i zaczęło sie lać tak jak w opisie PIPI
http://www.rodzinko.pl/wszystko-o-ci...sie-ci-zy.html

MAM TEST, KUPIŁAM RAZEM Z PODPASKAMI,ale zrobię go jak mi sie skończy ten POTOP

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 20:43   #504
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
bo staraliśmy się cały miesiąc a zbyt szybko i jakiś taki dziwny okres dostałam. Tak długo szedł później brązowe plamienia 3 dni i zaczęło sie lać tak jak w opisie PIPI
http://www.rodzinko.pl/wszystko-o-ci...sie-ci-zy.html

MAM TEST, KUPIŁAM RAZEM Z PODPASKAMI,ale zrobię go jak mi sie skończy ten POTOP
A robiłaś wcześniej test, że masz podejrzenia co do ciąży?
Ja bym na Twoim miejscu poszła na betę, albo do gina, nie czekała aż okres się skończy.
Stary 2011-07-27, 20:45   #505
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
A robiłaś wcześniej test, że masz podejrzenia co do ciąży?
Ja bym na Twoim miejscu poszła na betę, albo do gina, nie czekała aż okres się skończy.

wcześniej nie robiłam testu,
a co to jest beta ? standardowe badanie krwi?

Stary 2011-07-27, 20:52   #506
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
wcześniej nie robiłam testu,
a co to jest beta ? standardowe badanie krwi?
nie, dokładnie to się nazywa beta hcg, jest to badanie określające poziom hormonu odpowiedzialnego za rozwój wczesnej ciąży
tu masz dokładniej http://ebrzuszek.pl/index.php?option...303&Itemid=103
Stary 2011-07-27, 20:56   #507
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
nie, dokładnie to się nazywa beta hcg, jest to badanie określające poziom hormonu odpowiedzialnego za rozwój wczesnej ciąży
tu masz dokładniej http://ebrzuszek.pl/index.php?option...303&Itemid=103

CZYLI MOGĘ POPROSIĆ LEKARZA O SKIEROWANIE NA TAKIE BADANIE ? takiego rodzinnego tak?

ale to wszystko skomplikowane

Stary 2011-07-27, 21:02   #508
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Neska u mnie też jest już zachmurzone
to prawda, że nie chwali się dnia przed zachodem słońca

India niezły maraton jak tylko schody będą gotowe to wstaw zdjęcie

Scio czyli macie zielone światło, to co tu robisz, zmykaj
Co do krążków to tak jak z pigułkami jednym służą, innym nie.

Samba my też bez wyjazdu na wakacje w tym roku, także nie jesteś sama

Iwka, gdybym tylko miała na tyle miejsca żeby pomieścić w łazience i wannę i prysznic to Twoja opcja jest boska
I bardzo Ci dziękuję za cenne rady odnośnie hydromasażu, szperałam po forach i własnie na podobne sugestię się natknęłam. Także wanna z hydromasażem chyba odpada.
Jak masz balkon to tam zainstaluj i będzie mieć jacuzzi Serio w artykule o wannach z hydromasażem natknęłam się na taką informację, że ludzie po przygodach z zatykającymi się dyszami porobili sobie z nich właśnie jacuzzi (inne pytanie czy legalnie bo przecież mało który balkon udźwignie taki ciężar).
Taką szybę można też na wannie zamontować i składasz ją jak nie używasz "kładąc" na ścianie.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
CZYLI MOGĘ POPROSIĆ LEKARZA O SKIEROWANIE NA TAKIE BADANIE ? takiego rodzinnego tak?

ale to wszystko skomplikowane
Emilia - w każdej przychodni gdzie pobierają materiał do badań zrobisz betę. Tylko że za to zapłacisz, ale nie jest drogie. Nie wiem czy na skierowanie jest bezpłatnie.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 21:05   #509
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Jak masz balkon to tam zainstaluj i będzie mieć jacuzzi Serio w artykule o wannach z hydromasażem natknęłam się na taką informację, że ludzie po przygodach z zatykającymi się dyszami porobili sobie z nich właśnie jacuzzi (inne pytanie czy legalnie bo przecież mało który balkon udźwignie taki ciężar).
Taką szybę można też na wannie zamontować i składasz ją jak nie używasz "kładąc" na ścianie.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Emilia - w każdej przychodni gdzie pobierają materiał do badań zrobisz betę.
Iwka balkon mamy, ale nie na tyle duży żeby pomieścić jacuzzi jak będę miała ochotę na bąbelki to się na basen wybiorę
dzięki Iwka raz jeszcze potrzebowałam, takie głosu z zewnątrz
Stary 2011-07-27, 21:21   #510
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Strasznie długo czekają na ten paszport. Ale będzie czad jak się Patryk z Alkiem spotkają - wcześniej Pat całował (a właściwie lizał )kuzyna przez brzuch, a teraz będzie mógł na żywo
Ale masz roboty dzisiaj!
tak czekają bo to przez konsulat...
jak się spotkają to będą szaleć ojjj będzie wesoło

Cytat:
mamy dach przystosowany zarowno do dachowki jak i do blachodachowki takze kazda opcja wchodzi w gre

a co do mojego rozgadania hmmm w koncu jestem przeciez gadula 2009 ;P co nie? :P
to zróbcie wycenę i sprawdzcie co się opłaca
bo ba gaduła 2009!

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
bossssssssska Marta
a dziękuję,
a krążki to jakie bo coś mi się obiło ale nie wiem gdzie dzwoni

Cytat:
eeee nie fajnie... mam nadzieje że szybko dostanie podwyżkę no i wolne..

Cytat:

ja miałam, i nawet nie podejrzewałam że jestem w ciązy - potem 2 okres miałam w dniu gdy wyszły mi wkońcu 2 krechy na teście i widziałam serduszko bijące, a potem trzeci - cały czas leciałam na duphastonie bo nie wiedzieli czy to taki mój urok (może być okres w zbliżonym terminie to tego który pojawił by się bez ciązy)

my już po nalocie Guciu sałatka po raz kolejny zrobiła furorę, znajomi brali przepis,
ale nam się miło zrobiło bo przywieźli Patowi prezent no i torcik i świeczkę więc miał wstęp do urodzin
szalał z dziewczynkami... rewelacja a jak poszli to zasnął zanim zdążyłam mu włączyć Włodzia
super było podobało mi się a co

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości