|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!
Cytat:
|
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ścigaczu
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3935 |
|
Konto usunięte
|
kurcze Hula ale w tej całej geodezji jest miło, każdy do każdego zagadał, uśmiechnął się, nawet parę osób mi cześć powiedziało, które tak jakby były mi skądś znajome z twarzy. A dziś jak szłam z pracy to spotkałam jednego pana co go widziałam w geo wczoraj i mi dziendobry powiedział
![]() szkoda że mam @ bo bym sobie jakiegos kolegę zaprosiła
|
|
|
|
#3936 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale wiem o co Ci chodzi. Na scigaczach jeździ tylu palantów, że robią reszcie złą markę. A z drugiej strony medalu, kierowcy w Polsce nie są nadal przyzwyczajeni do motocyklistów/skuterowców i też nie potrafia się "podzielić" jezdnią. Stąd te wszystkie akcje typu "wszyscy się zmieścimy", żeby nie jeździć po liniach, zeby patrzeć w lusterka....W Paryżu np., takie wielkie miasto, taki mega ruch, sto razy większy jak w Krakowie i motocyklistów też dużo więcej, a spokojnie sobie wszyscy egzystują i szanuja się nawzajem. W Krakowie nie raz mieliśmy sytuację, że stoją auta w korku na światłach, chcemy się boczkiem czy środkiem przecisnąć na przód a jakiś debil ci specjalnie staje tak, żebyś czasem nie przejechał i nie był wczesniej niż on Cytat:
A Nordic prowadzę od pewnego czasu tylko ja, dodatkowo do reszty, bo były takie problemy z instruktorami, że się wkurzyłam i zrobiłam kurs. Wcześniej Nordic prowadziła taka Basia, którą chyba Hard zna z Krakowskiej ![]() Aaaaaa znowu "No" na samym przedzie - niereformowalna ja :p |
||
|
|
|
#3937 |
|
Konto usunięte
|
oo nojko widzę żeś motocyklowa kobietka
to muszę cię z moim tata poznać bo mu smutasnie że nie ma z kim na motocyklu jeździć (ma czoppera i cruzera) także wiesz![]() a Basię znam z Krakowskiej Basia jest super, a moja drugą fitnessową miłością jest Magda, moja wrzeszcząca wariatka a tak btw to Ty też na krakowskiej na fitnessie pracujesz??
|
|
|
|
#3938 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dodatkowo informuje, ze zarowno wczoraj jak wracalam z pracy (godz 20) jak i dzisiaj (10 minut temu) szlam w krotkich spodenkach i bokserce...nie zamarzlam ![]() Yyyy a dopiero mowilas, ze takie cos nie dla Ciebie... |
||
|
|
|
#3939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale kurcze tak to lubię, że poważnie myślę, żeby prawko zrobić. Mój tata też by się ucieszył, jakby miał córkę motocyklistkę hehe sam nie jeździ i może dlatego marzenia na mnie przelał i mnie bardzo namawia.Nie pracuję na Krakowskiej i nie znam tam nikogo oprócz Basi, którą poznałam przy okazji właśnie poszukiwań instruktora Nordic i też ją bardzo polubiłam i trzymamy kontakt stały (pożyczam od niej kije nordicowe |
|
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3941 |
|
Konto usunięte
|
Emilka ale mi się odmieniło, uznałam że nie warto czekać bo się można nie doczekać, albo to na co sie czekało równie dobrze może być zgniłym jajem
![]() wczoraj się przekonałam że może być fajna taka przygoda ![]() nojko mój też by sie cieszył...ale jak go przycisnęłam to powiedział że się cieszy że nawet na autko prawo jazdy nie mam
Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2011-07-27 o 18:50 |
|
|
|
#3942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oby
uwielbiam pogode plazowa, turysci sa mniej yyy upierdliwi![]() Cytat:
![]() Moj tata tez zapalony motocyklista-ale u nas to nawet przydatne, w wakacje do miasta jechac to tylko na motorze, inaczej godziny spedzone w korkach
|
|
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Dokonałam oświecenia
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Nagle wychodzi na to, że wszyscy jeżdżą na motorze, albo znają kogoś, kto jeździ. Dlaczego ja nie mogę nikogo takiego trafić i od x lat bezskutecznie czekam?
|
|
#3944 |
|
Matka Smoka
|
Nojco - to zazdroszczę ogarniania.
emilka - zawsze najgorsza pogoda nad morzem, czemu w tym roku na odwrót? Lenka - znam dziewczynę, której brat zabił się na motorze. Nie wiem czego tu żałować? |
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A szczerze mówiąc ja wolę harleye - klimatyczniejsze i nie robią takich masakrycznych prędkości, z moim pierwszym facetem jeździłam
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Wolałabym aby był to old-school'owy motor "pędzący" 90km/h
|
|
|
#3947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze denerwujemy sie, ze w TV trabia jak to brzydko nad morzem i ze najlepiej uciekac do cieplych krajow (a jak w zime nie ma sniegu to mowia, jacy to gorale biedni bo dutkow nie bedzie...).Prawda jest taka, ze nad naszym morzem nikt nie zagwarantuje codziennie slonca. Jednak deszcz nie trwa nigdy dluzej niz 2 dni, od kiedy tutaj jestem byly moze 4 dni deszczowe-reszta to albo pogoda chodzona albo plazowa. Owszem, ludzie 'z kraju' inaczej odczuwaja tutejszy klimat niz my. Na mnie nie robi wrazenia zimny wiatr i ostre powietrze, czego potwierdzeniem jest to, ze w zime nie straszna mi krotka spodniczka Tragedii z pogoda jednak nie ma...
|
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3949 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Ale też mi nie imponuje szybkość na motorze. Tak samo jak kupowanie sobie mega zrywnych i ostro idących "litrówek" na miasto... ani nie wykorzystasz ich możliwości, ani nie ma to żadnego sensu a jednak, jest to najpopularniejsza u nas chyba pojemność i najbardziej porządana przez buraków. |
||
|
|
|
#3950 |
|
Matka Smoka
|
Dla mnie motor zawsze będzie bardziej ryzykowny niż samochód. Z tego względu, że jest bardziej podatny na poślizgi i to nie tylko przy dużej prędkości. Poza tym w samochodzie naokoło jest stal, która jednak zamortyzuje zderzenie.
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się boję na motor wsiąść i wątpię, żebym kiedykolwiek wsiadła.
|
#3952 |
|
moderatorka też wizażanka
|
A ja bym chciała mieć swój motocykl
Muszę Was nadrobić, bo dzisiaj jakiś taki dzień w biegu... |
|
|
|
#3953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z obcym człowiekiem też bym nie wsiadła. |
|
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym wsiadła tylko z zaufanym, po uprzednim obiecaniu przez niego, że nie będzie szarżował.
Nie bez obaw bym wsiadła, ale doświadczyć bym chciała. Jechałam kiedyś taką motorynką i to bardzo przyjemne uczucie "mknąć" przed siebie, przytuloną do męskich pleców
|
|
#3955 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
że też wcześniej nie wiedzialam ze jest takie krakowskie forum tak więc wita was krakowianka jak narazie od 3 lat przy okazji chcialam was trochę pokusic na zbiorowe zamowienia butow starlit tez z krakowa robi zamowienie na te butki karmelowe brakuje dwóch 40, 36 i 38 wysyłka odpada bo możliwy jest odbior osobisty wiec praktycznie za darmo są buty i to jakie piękne na jesień
|
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Nie są złe, ale nie na moją chudą kostkę.
|
|
#3957 |
|
Pani Buka
|
wróciłam...
![]() jest coś, co mnie ominęło, o czym powinnam wiedzieć? próbowałam nadrobić klub to okazało się, że tam naprodukowałyście mnóstwo, więc o wątku nie ma co mówić
|
#3958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała kiedyś spróbować jazdy na motocyklu, w dzieciństwie zawsze sobie imaginowałam, że zrobię adekwatne prawko i będę śmigać na dwóch kółkach
Cytat:
![]() Cytat:
nawet mój rozmiar, ale buty dla mnie odpadają, bo mają koturnę obitą tą ekoskórką, a ja takie coś zdzieram w tempie ekspresowym
|
|
#3959 |
|
Wtajemniczenie
|
tez mam ten sam problem ale narobily mi ochoty no i musialam sie na nie zapisac ale chyba nic z nich nie wyjdzie bo cos chetnych brakuje..
|
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ecrulo - tak z ciekawości - jaki komentarz wystawisz tym sprzedawcom od zagubionej paczki z allegro?
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

Moja Mela zapinkala jak mały samochodzik za czerwonym punkcikiem 
Albo jak mi się lusterka trzymają czy czegokolwiek na aucie jak stoją.

. Ale wiem o co Ci chodzi. Na scigaczach jeździ tylu palantów, że robią reszcie złą markę. A z drugiej strony medalu, kierowcy w Polsce nie są nadal przyzwyczajeni do motocyklistów/skuterowców i też nie potrafia się "podzielić" jezdnią. Stąd te wszystkie akcje typu "wszyscy się zmieścimy", żeby nie jeździć po liniach, zeby patrzeć w lusterka....

Już mam dość czytania nicnierobienia - rano miałam kryzys z wstaniem z łóżka, bo po co?
Dodatkowo informuje, ze zarowno wczoraj jak wracalam z pracy (godz 20) jak i dzisiaj (10 minut temu) szlam w krotkich spodenkach i bokserce...nie zamarzlam